|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 16:14:29   
mini86
mam:
tavelik jogurt z gozdnimi sadeži k ga morm nujno porabt zarad roka
kisla smetana
4 vložene breskve
1 kivi
pa še kej bi se našlo...

no pa se mi ne sanja kaj nej spečem..kakšna ideja?


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 16:15:13   
Kerensa*
Zakaj bi pa pekla? Naredi si sadni shake. user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 16:16:14   
sonček33
Sadni biskvit

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 16:25:09   
*pepelka*
mafine z jogurtom in sadjem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 16:28:44   
mini86
shakeuser posted image mislm da bi tisti gozdni sadeži pevladali nad vsemuser posted image


ja bi sadni biskvit sam kakšen..verjetno bom spekla jogurtovo pecivo, pol pa na vrhu porinla not breskve




_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 17:34:13   
kajajaka
Jogurtova torta

za podlago spečeš nizek biskvit v modelu za torte, ki se loči (da gredo stranice stran), pečen biskvit navlaži s sokom breskev

Po navodilih z vrečke namoči v vodo tri vrečkice želatine v prahu. Ko se strdi jo na temperaturi raztopi (ne sme zavreti !) in vanjo primešaj jogurt, na koščke narezane breskve in kini, kisli smetano in po želji še malo sladkorja, pa kakšen deciliter breskovega soka, če je jogurt 0,5 litrski.
Polij na navlažen biskvit v modelu in postavi v hladilnik za 3 ure ali v skrinjo za 1 uro.
Odstrani stranico modela za torto in okrasi s sadjem.

Original recept je:
3 želatine
1 liter navadnega jogurta
1 stepena sladka smetana,
8 žlic limone
sok ene limone ali pomaranče
sadje po želji

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: to mam..kaj nej spečem
22.2.2011 22:35:53   
zvezdica_1
hmm

a kivi in želatina grest skupaj?


(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: to mam..kaj nej spečem
23.2.2011 16:46:10   
norge
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1

hmm

a kivi in želatina grest skupaj?




Ne, želatina se ne bo strdila.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: to mam..kaj nej spečem
24.2.2011 9:06:00   
sanelaa
za biskvit daš tri jajca, 3 žlice moke in 3 žlice sladkorja, malo pecilnega, spečeš na 200 stopinj...........počakaš da se ohladi, malo navlažiš, pustiš kar v tortnem modelu.

jogurt daš v posodo, primešaš na kocke narezane breskve in kivi, dodaš vrečko želatine fix in zmiksaš, to vliješ na biskvit in postaviš v hladilnik (ali na balkon) za cca 4 ure. In maš super sadno-jogurtovo torto.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?