hel32
|
HOJLAAAAAA Sploh več nimam časa za vas, pa da njprej malo napišem, kaj vse se nam dogaja, sicer pa imamo kar podobne težaeve, kot vse ostrale, tako, da ja, imamo se fajn, uživamo na sončku se imamo radi veselo slončkamo , smo bili pa že na 2. Posvetovalnici, in, pazi to, imamo 5660g in veliki smo 60 cm bravo Lucija, prava velikanka boš, cepljeni smo bili 1x proti Rota virusu, nobene reakcije , Tako, da Litlee miss, lahko dopolniš seznam, in super da si si vzela čas in ga uredila, ja pa pikepoke malemu Janu da čim prej mine prehlad, kolk so mene učili, lahko gre ven, saj se kao ne more veš zraven prehladit. Sicer smo pa veliko zunaj na sončku, in mi zmanjka časa za RR!! Poroka, sem bila poročena 10let!! Sem se sporazunmo ločila...no ravno danes sem izvohal, da je bivši zopet poročen...ma ja, jaz bi se poročila, tak, brez pompa, na hitro, pa moj hoče ohcet, meni pa ni do tega..drugače pa nas tudi čaka vse prej, gradili bomo novo hišo,...potem pa še mogoče kak dojenček, no poročili se bomo zgleda tam, okoli 50tega Postava, da se ne menimo, bljak, sicer nosim une hlače, iz Tv reklame, še nekako zgledam, drugače, pa groza, trebuh imam tak, kot bi bila 5. mesecev noseča...pa ne smem telovadit, zaradi kile (pruha) , na operacijo moram počakat 6. mesecev po porodu, pa potem moram 6. mesecev se pazit, tako, da pridejo trebušnjaki zame v upoštev šele naslednje leto žal, ker me kr fajn boli že, če dvignem kaj težjega.Sicer sem pa na -20kg!! Še 15, pa bom za pogledat , čeprav moj pravi, da mi nič ne manjka Oblačenje, jaz Lucijo oblečem, v bodi z dolgimi, hlače, zokenčke, jaknica, tanka kapica, če piha, in deka čez voziček, kaj vem, mislim, da niti ni preveč, glede na to, da je vrh Pohorja še sneg. Kaj še, aja spanej, hranjenje, krči, jih trenutno ni več toliko, zdaj že lepo podirama kupčke in je posledično ne črviči toliko, spimo po 5, 6 tudi 7 ur skupaj ponoči, no, ga pa tavečji bolj serje, ena sprašuje, koko je če imaš oba v isti sobi, povem, da je neizvedljivo, ker ko se eden zbudi, boste bedeli vsi, ne priporočam, vsaj za 1x še ne!! Hranjenje, midve sva povsem na AM-ju, +malo čaja, jaz ji načeloma dam točne mere mleka, nič ne delam kakih expirimentov, ker ni fajn, delat bolj močnega eli vodenega mleka, samo trebušček raztegneš, jaz ji vsake tolk ponudim malo čaja, sicer pa ga spije okoli 20-30ml na dan! Jema 5x na dan po 160ml, kar so količine za 3. mesečnega otroka, P da glede na njene mere to ni prveč. Ja pa imamo zeloooo občutljivo kožo, tako, da jo lahko mažem samo s kremo narejeo po P receptu. Tako imamo pri nas, lepo mi bodite in upam na skorajšnje srečanje Štajerk, če me ne bo tukaj, mi sporočite na FB, ker, zdaj bi pa res že bil čas, da se vidimo