|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
12.4.2011 23:16:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Meta drži se! Sej veš če rabiš pogovor pokliči.

Ma, sej se držim, ni panike. Samo občasno me zvije. Lahko bi se pa res dobile na kakšni kavici, če si večkrat v Grosuplju. Jaz sem običajno zunaj cel dan, le med 12. in 15. sem bolj doma ker kuham in tavečji spi pa bi se tudi dalo, če je moj doma. Zadnjič je bil pa moj telefon kriv, sem zvočnik zmočilauser posted image

Zanč sem bila na sprehodu, pa sem vidla oba zunaj pa tvojega, je nekaj delal, sej če bi te vidla bi se zadrla Meta user posted image Pa se nisem upala, da me nebi malo tvoj šilasto pogledal .... hi hi hi

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.4.2011 23:17:22   
Nina33
Zdej bom pa jaz, kt nimam pojma o AM, mal "pametovala: kaj pa, če mu narediš bolj švoh mešanico? Bo verjetno več spil pa ne bo žejen. Pomoje. Sej ne vem.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.4.2011 23:17:25   
little*miss
Midva se boma tudi ženla pri 70 očitno. Najprej ta kredit odplačama, potem pride kredit za aavto, potem pa bo že čas za novo streho, za streho pa pride menda poroka user posted image

Saj sem mu rekla da grema eno sredo na matični urad pa je. Ampak ni zadovoljen..on hoče veliko poroko user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.4.2011 23:17:53   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
eh, sej bo - do poroke bom že zdrava - BTW, Meta, a nimata vidva zdej enkrat 1. obletnice?

Mam v tickerju ... A vidva kaj planirata? No, jaz upam, da bova do prve obletnice še skupaj, ker se naša kriza še kar vleče- Mal ponikne pa spet izbruhne.user posted image

Ups, pa sem ga res user posted image . Upam, de se pri vama porihta, takele stvari se dolg rade vlečejo, verjamem. Verjamem pa tut, de vama bo "uspelo".
Midva se bova poročila pr 70-ih user posted image . Bodo popusti za mladoporočence prav prišli pri najini mizerni penziji (če sploh bo kakšne penzija user posted image ). No, vsaj tko sva se "zmenla", upam, de naju ne bo skleroza naredla za večna koruznika user posted image .

A vidva tudi koruznika user posted image Mojga jaz skos okol tega masiram, pa kar nekaj muti. Pa sem rekla pred rojstvom malega, pa je spet nekaj zmutil. Mam filing da se boji žent--> beri vezat .... upam, da se motim, pa da ne bova do 70 koruznika.

Ja jaz sem to moji mami razlagala, da sem v dvomih da mali loči pitje pa hranjenje, samo ko popijem vodo, res vidiš uno odžejanje, ker sem probavala tudi s sistemom, da sem mu dala mlekca, za odžejat, pa ni funkcioniralo. Jaz sem že čist obupana. Sam kaj naj naredim, ko vmes joka, pa mu dam mlekca 30ml mi pluva se dere zvija, ko dobi pa vodico se pa umiri pa oglaša aaaa pa zmokauser posted image A misliš, da je žejen? Namreč na netu sem brala, da svetujejo pri AM dodajanje vode ali pa čaja, da pri dojenju pa nerabiš. POl si pa zmešan in ne veš kaj je prav kaj ni ....

Jaz mu nič ne dajem za pit, le pri obrokih dam kakšen ml več vode. Računaj, da če ti poje 80ml mleka in 30ml čaja je to 110ml v želodčku. Pol mu pa daj močnejšo mešanico aptamila pa vodo čezuser posted image . Kaj pa dr. Kaminova pravi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.4.2011 23:21:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Midva se boma tudi ženla pri 70 očitno. Najprej ta kredit odplačama, potem pride kredit za aavto, potem pa bo že čas za novo streho, za streho pa pride menda poroka user posted image

Saj sem mu rekla da grema eno sredo na matični urad pa je. Ampak ni zadovoljen..on hoče veliko poroko user posted image

Nama se je poroka sama plačala. Sva vzela sicer prej kredit, da sva imela za vse are in tisto kar se prej plača pol sva pa nazaj dobila in malo poštimala stanovanje (sedežna, stropi, otroška sonba ...) Prišlo naju je pa okoli 8000Eur.

Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.4.2011 23:23:47   
Nina33

A vidva tudi koruznika user posted image Mojga jaz skos okol tega masiram, pa kar nekaj muti. Pa sem rekla pred rojstvom malega, pa je spet nekaj zmutil. Mam filing da se boji žent--> beri vezat .... upam, da se motim, pa da ne bova do 70 koruznika.

Mah, če sem čist iskrena, mi ni kej do poroke - un ceglc naju ne bo skupi držal, če bi slučajno hotla narazen it. Pa baje tut sporazumna ločitev kr neki stane... jaz sem pa Gorenjka, ane? user posted image Pa moj dragi je tut Gorenc, tko de...Bova šla v takem primeru pomoje rajš na "zadnjo večerjo" za tist dnar user posted image No, upam, de ne bo treba. Koruzništvo je čist zabavno user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.4.2011 23:24:13   
meta21
Pilot Girl, pa bi me na telefon poklicala. Drugič pa le daj. Najbrž sem kuhala.

Grem spat. Me že rit boli pa še nekaj sladkega se mi lušta ... Boljše da pobegnemuser posted image

Lahko noč in čim manj zbujanja!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.4.2011 23:24:15   
little*miss

Nama se je poroka sama plačala. Sva vzela sicer prej kredit, da sva imela za vse are in tisto kar se prej plača pol sva pa nazaj dobila in malo poštimala stanovanje (sedežna, stropi, otroška sonba ...) Prišlo naju je pa okoli 8000Eur.

saj nama bi se po vsej verjetnosti tudi, ampak treba najprej imet, da lahko sploh naredima kaj.user posted image Sicer pa meni ni zdaj neki muz, da bi mogla bi poročena, lepo pa bi bilo user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.4.2011 23:27:09   
little*miss
Jaz se bom tudi odpravila, preden se kateri zbudi. Jan ima še vedno polni nosek in težko diha user posted image , tako da se bo ziher kaj zbudil vmes.

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.4.2011 23:27:31   
Nina33

Jaiks, mene takele cifre kr na rit vrže (priznam, de zadnje cajte gravitacija močno pomaga pri teh padcih user posted image ). Sem bol za matični urad varianto. Po možnosti v sredo, de ne bi imela vikenda pokvarjenga user posted image . hec na stran: vesela sem, de sva z mojim oba bolj proti poroki kot ne, če pa že, bi bla pa verjetno res v sredo, na hitrco, brez "pompa". Se mi zdi pa lepo, da je ornk "ohcet", če sta oba za to.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.4.2011 23:28:31   
Nina33

Jaz se bom tudi odpravila, preden se kateri zbudi. Jan ima še vedno polni nosek in težko diha user posted image , tako da se bo ziher kaj zbudil vmes.

Lahko noč

Bogec, naj se čimprej pozdravi! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.4.2011 23:29:47   
Nina33

Lahko noč in čim manj zbujanja!

Se podpišem pod to user posted image .
Lepe sanje!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.4.2011 23:34:53   
Nina33
Eh, še ena malenkost: če kera planira striženje (las) in bi rada imela fest "grivo" - jutri je dan za to: Luna je v Levu in raste user posted image Baje zmagovalna kombinacija.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.4.2011 23:46:25   
Urša
En lep pozdrav februarskim mamicam! Joj, za RR sploh nimam časa. user posted image  Mi smo vredu, sonček kliče, dojimo se, zvečer pa flašo in spi kot polhek! user posted image  Grem malo prebrat za nazaj kaj dogaja.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.4.2011 23:49:06   
Anonimen
O jej, dekleta, ne o kraditih, midva sva zakreditirana s hipoteko do leta 2031. Obup, me je vsega skup strah, kar se trenutno z euriborjem dogaja. Pa kreda še za avto 5 let, pa kreda za centralno pa okna oboje do 2016. Zakreditirana čez glavo! Sploh nočem računat in mislit o tem, samo vedno, ko so plačila kreditov je prepir v hiš. Pa je hiša še veliko za narest... klet in mansarda v celoti, pritličje pa delno.

Tako, da lahko poroko sanjava, ker jo preprosto nisva sposobna skreditirat, preveč izdatkov.

Zdele sem pa res zajamrala in pojamrala vam, ni v moj navad.

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.4.2011 23:52:51   
Anonimen

Jaz mu nič ne dajem za pit, le pri obrokih dam kakšen ml več vode. Računaj, da če ti poje 80ml mleka in 30ml čaja je to 110ml v želodčku. Pol mu pa daj močnejšo mešanico aptamila pa vodo čezuser posted image . Kaj pa dr. Kaminova pravi?

Popravici povedano, jo še nisem kontaktirala, a mispliš da bi bilo dobro. Ma res razmišljam, da bi jo poklicala za nasvet. Ker jo moram vprašat tudi za AD3, ker jih moj niti slučajno ne prenese, ko smo prišli na 2 kapljici, sem mislila, da se bom jaz zjokala zraven ker ga je tako črvičlo, revež vročino dobil.

Pri meni je problem, da nisem človek, da bi tok okol sprašvala pa tko, sej to je moja napaka, pol pa poskušam sama neki odkrivat kar je že.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.4.2011 7:49:48   
trsica

Raztegovanje želodčka vidim, da sem celo debato sprožila. Težava je v tem, da če otroci jejo prevečkrat in malo, se ne redijo in moj skoraj 4,5 kilaš je zgubljal na teži ker je bil za njega 50ml obrok premalo (medtem ko je to za pol lažjega dojenčka preveč) pa čeprav je jedel tudi na 1,5 ure. Iz 4340 je padel na 3920 v enem tednu (150 je zgubil še doma). Zato smo raztegovali želodček. Zdaj je 5-6x po 120-150ml in ponoči že en teden spi 12 ur v kosu brez hranjenja.user posted image

dajmo še malo o tem. user posted image  pri nas ta teorija ne zdrži. david ima namreč že več kot 6kg, kar je imel ta prvi sin pri četrtem mesecu. user posted image  ok, je razlika, ker je bil ta prvi izključno dojen, a sem mislila, da so dvojčki kao mali in suhcani user posted image   user posted image user posted image  ma, naša cela družina je izvenserijska. resno. vedno v 80% reagiramo drugače, kot vsa ostala populacija user posted image user posted image user posted image

mogoče bi morala zamenjat mleko. hipp-ov je ful sladek, aptamil pa je tak grenk.

kapa: vedno jima optimistično nataknem kapi, potem pa po nekaj metrih vsi trije dobimo živčnega in jima dam dol.
oblačenje: vedno sta preveč oblečena. nikakor ne najdem prave kombinacije. res pa je, da če ju zunaj vzamem iz voza, pa ni fino, ko piha veter.user posted image
telovadba: ajme, ajme. bom tiho. a bi kar na konec seznama dali vprašanje: A STE DANES ŽE NAREDILE TREBUŠJAKE?user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 13.4.2011 7:58:01 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.4.2011 8:09:50   
trsica

Midva se bova poročila pr 70-ih user posted image . Bodo popusti za mladoporočence prav prišli pri najini mizerni penziji (če sploh bo kakšne penzija user posted image ). No, vsaj tko sva se "zmenla", upam, de naju ne bo skleroza naredla za večna koruznika user posted image .

user posted image

pa še otroc bodo za ohcet dal user posted image . Al sva Gorenjca al nisva user posted image user posted image user posted image

poroka je itak zastonj user posted image  midva sva se poročila tako, da sva šla neko sredo "vprašat", se isti dan prijavila, zraven ugotovila, da priče pa le rabiš imet in se poročila dva tedna kasneje. uro po poroki je šel novopečeni mož na izpit v lj in ga ni naredil. user posted image  predporočne priprave so potekale v znamenju izdelave plonkcev za izpit. user posted image user posted image user posted image  saj pravim- izvenserijsko user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.4.2011 9:08:43   
Tisia
ojla mamike
tokrat ste pa bolj čvekasteuser posted image
a tokrat je tema porokauser posted image  no sam da ne boste nov forum odprle k še na tega komaj da pridemuser posted image
naša pupa je kar pridna lepo se dojimo,spi na 2 do 3 ure upam da bo kmalu kaj dlje potegnila vsaj ponoči...včeraj smo imele posvetovalnico zredila se je za 1 kg in zrasla 6 cm.user posted image
včasih jo malo napenja ko jem kakšno določeno hrano drugače pa nimamo težav z krči HB. mene še vedno oči bolijo če par minut gledam v ekran od rač. se to dogaja tudi vam??
meta21,little*miss in nina33 so že začele z nočno smenouser posted image user posted image

valek je že aktivna s telovadbouser posted image pridna,jaz še ne bom začela nič,ker sem že tako utrujena...ko bom bolj pri moči bom itak začela vozičkat na daljše proge in bo šlo vse dol,sploh pa vsak dan dvigujem 5 kilsko utežuser posted image  sam da jo pri tem še lahko crkljamuser posted image ..telo pa itak rabi 9 mesecev da pride nazaj v formo že zaradi relaxina ki ga sprošča še vedno...

Postava: tole sem zanč ugotovila - ni fer: moj user posted image ima tako kot jaz dva otroka pa se mu prav nič ne pozna na postavi! user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image
samsara04 super za potovanjeuser posted image no mi se tudi za praznike odpravljamo na pot tako da upam da bo tudi pri nas zdržala v tistem sedežku
littlemiss super za trud okoli seznamčkauser posted image
pilotgirl  jaz ko sem dodajala pri prvih dveh pupah AM sem vedno dala po hranjenju vodo ali čaj ker je tisto res mleko pri dojenju pa na začetku priteče vodeno pa se lahk odžejajo.
najboljše pa je da narediš po občutku vsak svojega otroka najbolje pozna in nimaš kaj zgrešituser posted image
meta upam da bosta lepo praznovala obletnico in da prebrodita to krizo,čeprav bo težje ker imata majhna otroka in malo časa zase,
probajta si vzeti tedensko par uric zase,za pogovor ali pa kaj drugegauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

user posted image

pa še otroc bodo za ohcet dal user posted image . Al sva Gorenjca al nisva user posted image user posted image user posted image

poroka je itak zastonj user posted image  midva sva se poročila tako, da sva šla neko sredo "vprašat", se isti dan prijavila, zraven ugotovila, da priče pa le rabiš imet in se poročila dva tedna kasneje. uro po poroki je šel novopečeni mož na izpit v lj in ga ni naredil. user posted image  predporočne priprave so potekale v znamenju izdelave plonkcev za izpit. user posted image user posted image user posted image  saj pravim- izvenserijsko user posted image user posted image user posted image

tukaj ste pa dobreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.4.2011 10:13:29   
hel32
HOJLAAAAAA

Sploh več nimam časa za vas, pa da njprej malo napišem, kaj vse se nam dogaja, sicer pa imamo kar podobne težaeve, kot vse ostrale, tako, da ja, imamo se fajn, uživamo na sončku se imamo radi veselo slončkamouser posted image , smo bili pa že na 2. Posvetovalnici, in, pazi to, imamo 5660g in veliki smo 60 cmuser posted image user posted image bravo Lucija, prava velikanka boš, cepljeni smo bili 1x proti Rota virusu, nobene reakcijeuser posted image user posted image , Tako, da Litlee miss, lahko dopolniš seznam, in super da si si vzela čas in ga uredila, ja pa pikepoke malemu Janu da čim prej mine prehlad, kolk so mene učili, lahko gre ven, saj se kao ne more veš zraven prehladit.

Sicer smo pa veliko zunaj na sončku, in mi zmanjka časa za RR!!

Poroka, sem bila poročena 10let!! Sem se sporazunmo ločila...no ravno danes sem izvohal, da je bivši zopet poročen...ma ja, jaz bi se poročila, tak, brez pompa, na hitro, pa moj hoče ohcet, meni pa ni do tega..drugače pa nas tudi čaka vse prej, gradili bomo novo hišo,...potem pa še mogoče kak dojenček, no poročili se bomo zgleda tam, okoli 50tegauser posted image

Postava, da se ne menimo, bljak, sicer nosim une hlače, iz Tv reklame, še nekako zgledam, drugače, pa groza, trebuh imam tak, kot bi bila 5. mesecev noseča...pa ne smem telovadit, zaradi kile (pruha)user posted image user posted image , na operacijo moram počakat 6. mesecev po porodu, pa potem moram 6. mesecev se pazit, tako, da pridejo trebušnjaki zame v upoštev šele naslednje letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal, ker me kr fajn boli že, če dvignem kaj težjega.Sicer sem pa na -20kg!! Še 15, pa bom za pogledatuser posted image user posted image , čeprav moj pravi, da mi nič ne manjkauser posted image

Oblačenje, jaz Lucijo oblečem, v bodi z dolgimi, hlače, zokenčke, jaknica, tanka kapica, če piha, in deka čez voziček, kaj vem, mislim, da niti ni preveč, glede na to, da je vrh Pohorja še sneg.

Kaj še, aja spanej, hranjenje, krči, jih trenutno ni več toliko, zdaj že lepo podirama kupčke in je posledično ne črviči toliko, spimo po 5, 6 tudi 7 ur skupaj ponoči, no, ga pa tavečji bolj serje, ena sprašuje, koko je če imaš oba v isti sobi, povem, da je neizvedljivo, ker ko se eden zbudi, boste bedeli vsi, ne priporočam, vsaj za 1x še ne!!
Hranjenje, midve sva povsem na AM-ju, +malo čaja, jaz ji načeloma dam točne mere mleka, nič ne delam kakih expirimentov, ker ni fajn, delat bolj močnega eli vodenega mleka, samo trebušček raztegneš, jaz ji vsake tolk ponudim malo čaja, sicer pa ga spije okoli 20-30ml na dan! Jema 5x na dan po 160ml, kar so količine za 3. mesečnega otroka, P da glede na njene mere to ni prveč. Ja pa imamo zeloooo občutljivo kožo, tako, da jo lahko mažem samo s kremo narejeo po P receptu.

Tako imamo pri nas, lepo mi bodite in upam na skorajšnje srečanje Štajerk, če me ne bo tukaj, mi sporočite na FB, ker, zdaj bi pa res že bil čas, da se vidimouser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.4.2011 11:04:57   
valek

Samsara jaz imam od Nustele  peno za temenca,...super stvar....kupi pa se samo v lekarni.

IZVIRNO SPO

ROČILO: samsara04

Hej, hoj,

da se malo javim. Smo bili čez vikend na Koroškem in tamali je pridno spal od Pirana do Lj, kjer smo imeli pavzo, nato pa brez problema do Koroške user posted image Tudi nazaj bi celo pot kamot prespal, pa sem ga vseeno zbudila v Postojni, da se je malo odpočil od sedeče lege v stolčku. Drugače mi ponočo spi 3, 4h v kosu, le to noč se je prebujal na 1,5 ure user posted image , predvidevam da zaradi spremembe vremena. Čez dan mi vse bolj bedi, na primer od 12h do sedaj...

Imam pa eno vprašanje glede temenc...Sebastian jih ima zelo veliko in gredo zelo težko dol. S čim jih ve odstranjujete?

Tista, ki je delala nov seznamček user posted image

Uživajte popoldan, kljub temu, da se vreme kisa...

Lp

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.4.2011 11:09:11   
valek
Meta meni je rekla pediatrinja,da ni pametno pogosto menjavat mleka,ker potem nobenega noče več piti...upam da ni pri tebi ravno to in je le kaka hecna faza...
js sm imela najprej novalac 1 in je super pil...vendar imel krče,pa sem prešaltala na novalac ac proti krčem...potem pa ga je zaprlo,tako da sem sedaj spet na novalac 1 in zraven mu dajem že tudi čaj komarčkov za žejo...in ni več zaprt...

Jaz sem pa danes kupila bebivito (to mi je svetovala ena prodajalka v Mullerju), ker naš mulc si očitno že zdaj zmišljuje. Najprej je pil Aptamil ampak male obroke in kar naprej pa še kakal je redko. Potem sem mu kupila novalac in je nekaj časa jedel ko nor, začel normalno kakat in jedel je enake obroke na 3 ure, potem pa je začel kar naenkrat zavračat mleko. Čim je potegnil je začel jokat. Sem mu spet začela dajat aptamil in je 2 dni lepo jedel pa spet ista pesem. Hranila sem ga že celo tako, da sem ga dojila, mu vmes poturila flašo in ko je začel jokat spet joška (tistih par mojih mililitrčkov). No zdaj zvečer je najprej jedel pri meni potem pa še skoraj 150 ml bebivite. Bomo vidli kolk časa bo trajalouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.4.2011 11:13:00   
vipercat
da se še jaz malo javim. preteklo bo 8 tednov od poroda, meni pa še kar teče. gin je rekla da je nekaj ostalo nottri in sedaj jem antibijotike. jutri imam pregled in če ni izginilo, moram na čiščenje user posted image

mala je pridna, lepo raste. komaj čakam ponedelek ko imamo pregled, da vidim koliko je zrasla.

postava - groza kako izgledam. tudi jaz imam hlače za postavo (steznik) še kar ook izgleda, ko pa dam to dol pa groza

poroka - tudi midva sva koruznika. nikoli me ni mikala poroka, dokler nisva imela otrok, sedaj pa me moti da se oni pišejo drugače kot jaz. moj je enkrat rekel saj greš lahko zamenjat priimek user posted image  od takrat pa me kar drži da bi imela poroko, ker je moj noče user posted image

no če se boste kaj dobivale na kofetkih se midve z nino priporočava. rade se potepava in rade imava obiske,, tako da bi se res lahko kaj doobile

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.4.2011 11:40:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Raztegovanje želodčka vidim, da sem celo debato sprožila. Težava je v tem, da če otroci jejo prevečkrat in malo, se ne redijo in moj skoraj 4,5 kilaš je zgubljal na teži ker je bil za njega 50ml obrok premalo (medtem ko je to za pol lažjega dojenčka preveč) pa čeprav je jedel tudi na 1,5 ure. Iz 4340 je padel na 3920 v enem tednu (150 je zgubil še doma). Zato smo raztegovali želodček. Zdaj je 5-6x po 120-150ml in ponoči že en teden spi 12 ur v kosu brez hranjenja.user posted image

dajmo še malo o tem. user posted image  pri nas ta teorija ne zdrži. david ima namreč že več kot 6kg, kar je imel ta prvi sin pri četrtem mesecu. user posted image  ok, je razlika, ker je bil ta prvi izključno dojen, a sem mislila, da so dvojčki kao mali in suhcani user posted image   user posted image user posted image  ma, naša cela družina je izvenserijska. resno. vedno v 80% reagiramo drugače, kot vsa ostala populacija user posted image user posted image user posted image

Se podpišem trsica pod tvoj komentar. Pri nas tudi ne velja povprečno pravilo. Če bodo zdravniki rekli, da bi morali tako odreagirati bo pri nas 100% drugače. Mela sem povišano ščitnico in bi mogla hujšat točno tisti hormon, ki hujšaš. Pa jade, jaz sem se redila in pri mami je isto bilo. Tko da to je tko tko.

Kar se pa mleka tiče. Našemu dajem hipotovega in aptamil v kombinaciji, ker smo ugotovili, da ta probio plus k ma hipo ful pomaga pri kakanju. Ima veliko manj krčov čeprav še vedno veliko. Novilac pa za ponoč+aptamil, samo to je blažev žegen. Sicer mali je začel lepo na težici dobivat, mam doma tehtnico in ga enkrat na teden tehtam. Sem full vesela, samo v primerjavi z rastjo je še vedno suhceno. To je tudi pediatrinja rekla in sesta. Me skos hecajo še iz porodnišnice, a bo pač šlank. Čeprav izvid me še zdej boli, ko sva šla ven je prišel ven z diagnozo zahiranosti, me kar skrbi upam, da se mu ne bo kje na kosti poznalo.

Smo se pa danes zbujali na uro pa pol, nikakor ni hotel pojesti več kot 40 ml, držala sem mu flašo v ustih še pol ure, dru kot jeshuar, dala vodico popil malo in zaspal. Očitno je res žejen user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.4.2011 11:48:25   
Anonimen
Še eno vprašanje imam, kaj naj bi mel posvetovanje pri pediatru vsak mesec?

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?