|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 11:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: februarske mamice 2011
12.4.2011 16:22:07   
samsara04
Hej, hoj,

da se malo javim. Smo bili čez vikend na Koroškem in tamali je pridno spal od Pirana do Lj, kjer smo imeli pavzo, nato pa brez problema do Koroške user posted image Tudi nazaj bi celo pot kamot prespal, pa sem ga vseeno zbudila v Postojni, da se je malo odpočil od sedeče lege v stolčku. Drugače mi ponočo spi 3, 4h v kosu, le to noč se je prebujal na 1,5 ure user posted image , predvidevam da zaradi spremembe vremena. Čez dan mi vse bolj bedi, na primer od 12h do sedaj...

Imam pa eno vprašanje glede temenc...Sebastian jih ima zelo veliko in gredo zelo težko dol. S čim jih ve odstranjujete?

Tista, ki je delala nov seznamček user posted image

Uživajte popoldan, kljub temu, da se vreme kisa...

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.4.2011 22:37:09   
meta21
Hej!
Tudi mi smo cele dneve zunaj ampak glede na to, da mi ravnokar bobnajo kapljice nad glavo po strešnem oknu bo najbrž naslednje dni malo drugačeuser posted image .

Glede oblačenja se tudi jaz ne morem odločit, enkrat ma eno plast enkrat triuser posted image . Ma skoz ga nekaj slačim pa oblačim. Sem mu pa kupila trak za na glavo, vsaj za takrat če ga ven vzamem pa mi je prodajalka rekla, da menda ni priporočljiv dokler imajo mehko glavouser posted image . No, Bine kljub temu ima trak na glavi oz. prej ali slej okrog očiuser posted image , ker jaz tle ne vidim nobene logike.

Valek, pridna!!! s telovadbo. Zdaj pa mam slabo vest.

Little miss, meni je tudi en stric včeraj tako pomenljivo kimal, češ vi ste pa spet naročili. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Sem malo poiskala mere in uredila seznam. Samo to je bilo v vseh teh 68 straneh user posted image  Ostale še napišite mere in jih bom dodala

Oooo, pridna!user posted image

Pilot Girl, jaz bi na tvojem mestu definitivno popolnoma ukinla čaj. Čaj je brez kalorij, želodček pa ravno tako napolni. Za več spanja se je pri nas pri obeh obneslo, da ju res filam čez dan. Če noče več jest, ga pa previjem, malo pobrca pa poje še ostalo (vmes flašo postavim v vročo vodo, ker mrzlega noče pit). Čaja pa moj nobeden ni pil pred uvajanjem goste hrane pa sta oba samo delno dojena. Tudi adaptirano je delano tako, da je v njem zmešano vse od župice do torticeuser posted image

Metulj, a ni tako, da polno dojeni otroci lahko tudi 10 dni ne kakajo, če jih nič ne matra?

Raztegovanje želodčka vidim, da sem celo debato sprožila. Težava je v tem, da če otroci jejo prevečkrat in malo, se ne redijo in moj skoraj 4,5 kilaš je zgubljal na teži ker je bil za njega 50ml obrok premalo (medtem ko je to za pol lažjega dojenčka preveč) pa čeprav je jedel tudi na 1,5 ure. Iz 4340 je padel na 3920 v enem tednu (150 je zgubil še doma). Zato smo raztegovali želodček. Zdaj je 5-6x po 120-150ml in ponoči že en teden spi 12 ur v kosu brez hranjenja.user posted image

Posvetovalnico imamo tudi mi le pri 1 in 3 mesecih, lahko pa kdarkoli prieš tehtat in na posvet.

Slinjenje, lahko sicer zobje zrastejo že celo pred rojstvom ampak načeloma se pa slinijo zato, kr še ne znajo refleksno požirat sline (kar mi delamo in to dobro občutiš ko te grlo boli). Jaz vem, da sem imela pri prvem že vrh glave tega, da so bli za vse krivi zobje, dobil jih je pa šele v 11. mesecu.

Antonina, črevo še ni razvito do konca. Jaz mislim,da je vse normalno. Tudi polivanje bo prešlo ko bo sama sedela in ne bo več napenjala mišic. Do takrat pa čim manj obremenjujte trebušček, sploh ko je poln. Jaz se prvemu kmalu (pri 4 mesecih) začela v mleko mešat riževe kaše, da je blo bolj gosto in ni polival-vsaj tiste obroke, ko potem ni spal.

Ninchi, nimam pojma, kaj bi blo z očesom. Je pa res, da se vid najkasneje razvije. Mogoče bo kaj na tem. Držim pesti, da bo vse ok!

Maurica, selitev se je nam tudi obakrat obrestovala. Oba sta v parih dneh začela spat 12 ur v kosuuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.4.2011 22:38:36   
Nina33
Oj!
Temence: namažem ga z oljem (otroškim iz Müllerja), pustim čez noč ali (še raje) ćez dan in kao sperem dol. pri prvem, ki je bil +/- plešast je šlo fajn dol, zdej pa...ne glih user posted image Se trudim ne obremenjevat se s tem.
Registrirana: davčna... user posted image saj veš - uradniki. Upam, de se kmalu zbudijo iz zimskega spanja. Glede skupnega spanja pa tut mene zanima, to bi mogla Meta  (helou Meta!!! user posted image ) vedet, se mi zdi.
PilotGirl: dej mi sporoči naslov za ColiPrev kapljice!
Teyla: se mi je zdelo, de so siničke nekam pogumne user posted image , mi smo jim zdrobljene lešnike metali, če bi vedela, de pridejo clo z roke vzet.. Pa drugič, hvala za info.
Ninchi: glede učka nimam pojma, upam, de e z njim vse OK, definitivno pa sekiranje ne naredi nič dobrega, tako de... Probaj se ne sekirat, v četrtek jim pa le omeni (če slučajno ne bodo sami opazili)
Maurica: bravo za spanje user posted image user posted image user posted image in obrate na hrbet user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa spet neki prehlajena, user posted image , sem upala, de je bila decemberska zadeva le zaradi user posted image in mogoče posledično bolj občutljivega imunskega sistema, pa zgleda, de ni tko... Spet me suh kašelj zaj***va, z nosa mi tut že teče... user posted image    user posted image , eh, sej bo - do poroke bom že zdrava - BTW, Meta, a nimata vidva zdej enkrat 1. obletnice?
Danes sva bila z Nandetom v KR na obiskih, je bil takooo "priden" (ne maramtega izraza a ga zaradi pomanjkanja domišljije pač uporabljam): v slingu je spal, poj je bil buden in dobre volje celo v tujih naročjih, mao je pojokal, ko je bil lačen - sem ga previla, je pojedel in zopet zadovoljno gledal v svet. V slingu pa potem spet mrknil user posted image . Prav popoln sine.
Postava: tole sem zanč ugotovila - ni fer: moj user posted image ima tako kot jaz dva otroka pa se mu prav nič ne pozna na postavi! user posted image user posted image user posted image Se mu je pa baje ponoči sanjalo neki (po njegovih besedah) groznega - de sva imela še tretjega sina. Pa ga vprašam, kaj je bilo tako grozn: de imava še enga otroka al de je bil sin. Pa pravi: "De je bil še en sin." user posted image Tko, de...očitno bomo še kdaj cartal, samo de bomo bol na punčki delali user posted image .
Zdej grem pa brat kaj vse je Meta vmes pokomentirala user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.4.2011 22:44:05   
meta21
Jaz sem pa danes kupila bebivito (to mi je svetovala ena prodajalka v Mullerju), ker naš mulc si očitno že zdaj zmišljuje. Najprej je pil Aptamil ampak male obroke in kar naprej pa še kakal je redko. Potem sem mu kupila novalac in je nekaj časa jedel ko nor, začel normalno kakat in jedel je enake obroke na 3 ure, potem pa je začel kar naenkrat zavračat mleko. Čim je potegnil je začel jokat. Sem mu spet začela dajat aptamil in je 2 dni lepo jedel pa spet ista pesem. Hranila sem ga že celo tako, da sem ga dojila, mu vmes poturila flašo in ko je začel jokat spet joška (tistih par mojih mililitrčkov). No zdaj zvečer je najprej jedel pri meni potem pa še skoraj 150 ml bebivite. Bomo vidli kolk časa bo trajalouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.4.2011 22:44:59   
Nina33
Meta, samo en post...ccccc user posted image Dobrodošla nazaj! tale s trakom je pa precej bosa (no, tut če bi bla obuta user posted image ) - sej ga menda ne zašponaš, ne? Kapice naj bi pa kr skoz gor mel al kaj?! user posted image Svašta u glavnem user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.4.2011 22:47:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Registrirana: davčna... user posted image saj veš - uradniki. Upam, de se kmalu zbudijo iz zimskega spanja. Glede skupnega spanja pa tut mene zanima, to bi mogla Meta  (helou Meta!!! user posted image ) vedet, se mi zdi.

Helouuser posted image

Mojedva spita vsak v svoji sobi. Smo pa čez vikend pri svakinji vsi spali v isti sobi in se mi je skorak zmešalo. Tavelk me je med nočnim hranjenjem cel čas gledal in se pogovarjal z mano (torej je tamali njega zbudil) zjutraj se je pa zgodba obrnila.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.4.2011 22:48:44   
meta21

Meta, samo en post...ccccc user posted image Dobrodošla nazaj! tale s trakom je pa precej bosa (no, tut če bi bla obuta user posted image ) - sej ga menda ne zašponaš, ne? Kapice naj bi pa kr skoz gor mel al kaj?! user posted image Svašta u glavnem user posted image .

user posted image

To sem od tebe pobrala.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.4.2011 22:49:22   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem pa danes kupila bebivito (to mi je svetovala ena prodajalka v Mullerju), ker naš mulc si očitno že zdaj zmišljuje. Najprej je pil Aptamil ampak male obroke in kar naprej pa še kakal je redko. Potem sem mu kupila novalac in je nekaj časa jedel ko nor, začel normalno kakat in jedel je enake obroke na 3 ure, potem pa je začel kar naenkrat zavračat mleko. Čim je potegnil je začel jokat. Sem mu spet začela dajat aptamil in je 2 dni lepo jedel pa spet ista pesem. Hranila sem ga že celo tako, da sem ga dojila, mu vmes poturila flašo in ko je začel jokat spet joška (tistih par mojih mililitrčkov). No zdaj zvečer je najprej jedel pri meni potem pa še skoraj 150 ml bebivite. Bomo vidli kolk časa bo trajalouser posted image

Ej, ko takle "slišim" sem presrečna, de lohk samo dojim. Se mi kr smilte, sploh če delate fifty-fifty (no, al pa tam nekje): dojenje in flaška - dobre ste.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.4.2011 22:50:56   
meta21

eh, sej bo - do poroke bom že zdrava - BTW, Meta, a nimata vidva zdej enkrat 1. obletnice?

Mam v tickerju ... A vidva kaj planirata? No, jaz upam, da bova do prve obletnice še skupaj, ker se naša kriza še kar vleče- Mal ponikne pa spet izbruhne.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.4.2011 22:50:59   
Nina33

user posted image

To sem od tebe pobrala.

Zdej, ko je RR "priden", se spet da tkole, ja user posted image . Jaz pa tebe kopiram zdejle user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.4.2011 22:52:16   
meta21
Se mi zdi, da če naklamfam 8 postov zaporedoma mimgrede kerga spustite pol pa mislim, da me ignorirateuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.4.2011 22:56:17   
Nina33

Se mi zdi, da če naklamfam 8 postov zaporedoma mimgrede kerga spustite pol pa mislim, da me ignorirateuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.4.2011 22:56:40   
Anonimen
Glede oblačenja se tudi jaz ne morem odločit, enkrat ma eno plast enkrat triuser posted image . Ma skoz ga nekaj slačim pa oblačim. Sem mu pa kupila trak za na glavo, vsaj za takrat če ga ven vzamem pa mi je prodajalka rekla, da menda ni priporočljiv dokler imajo mehko glavouser posted image . No, Bine kljub temu ima trak na glavi oz. prej ali slej okrog očiuser posted image , ker jaz tle ne vidim nobene logike.

Pilot Girl, jaz bi na tvojem mestu definitivno popolnoma ukinla čaj. Čaj je brez kalorij, želodček pa ravno tako napolni. Za več spanja se je pri nas pri obeh obneslo, da ju res filam čez dan. Če noče več jest, ga pa previjem, malo pobrca pa poje še ostalo (vmes flašo postavim v vročo vodo, ker mrzlega noče pit). Čaja pa moj nobeden ni pil pred uvajanjem goste hrane pa sta oba samo delno dojena. Tudi adaptirano je delano tako, da je v njem zmešano vse od župice do torticeuser posted image

Tudi jaz z oblačili mutim. Zanč sva se z mojim celo sporekla kr me je predvseni grajal kaj nosim tok sevboj pa kaj rabim dodatna oblačila zanj in seveda cel paklc kar rabiš. Sam kaj češ rabiš dodatn bodi ali pa majčko, planičke vsaj dvoje, potem tetra planice eno za previjanje, pokrit, brisat ustka,.... da ne naštevam hrano eno flašo za jest eno za pit, seboj posodo s AM, ja nabere se kaj naj. Potem pa še zase kakšno majčko, me je že tolikokrat polulal, da niti ne štejem več. Nemorem sori izrazu poscana okol hodt user posted image Ohh te moški! POtem, če je pa tako vreme, ko ga moreš mal slačt mal oblačt, ker je tko spremenljivo pa si tam.

Ja čajček smo ukinili, je čisto opustil od kar je začel z vodo. Problem je da je po AM ZELOOOO ampak res ZELOOO žejen. Če mu ne dam popiti se potem dere, da rata čisto rdeč, zanč je bil čisto vroč v glavo in prešvican. KO je pa dobil za odžejat je bilo pa mir. Okol tega spanja že totalno obupujem res. Čez dan je pa skos pokonc, meni več ni jasno kako mu znese nič spat cca vse skupaj uro pa pol če seštejem, ponoč pa na dve uri. Očito eden tistih dojenčkov, ki bo malo spal. Drugače pa tudi moj mrzlega ni šans, da bi pil, je potrebno vmes, če se ga previja obvezno ogrevat.

Trsica a ha pol sem pravilno predvidevala. Sicer danes ponoč je potegnil pol ure dlje, ko je dobil polovičko piškotka v 60ml, smo pa ugotovili, da je bilo treba dati 2 cucelj, se je tako jezil, ker ni čes šlo user posted image

Sedajle, je naš čukec ravno zaspal, pa je samo nekaj prismrdelo mi pod nos, mislim, da bo previjanje čas user posted image

Glede zenic, sem tudi jaz opazila to, da ko je svetlo ali pa prižgana lučka, pa ugasnem luč, potem na debelo grela, mislim, da je to normalno, ker se morjo učke še privaditi. Glede zenice da se enpa remika ena pa ne, pa ne vem, če je normalno user posted image Vendar, pomoje najbolje res, da povprašaš na posvetovalnici.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.4.2011 23:02:29   
meta21
Pilot Girl, jaz sem mislila, da ukineš karkoli za pit. Rajši mu daj 10 ml vode več v obrok, če misliš da rabi. Jaz bi si upala trdit, da ne loči med pitjem za žejo in pitjem za lakoto in bi mu tudi namesto vode/čaja rajši dala mleko. No, lahko da se motim, vsak otrok je drugačen in ti ga najbolj poznaš. Ampak kot sem že rekla, na nočnem spanju se pozna, če je cel dan res sit in je samo konkreten večerni obrok največkrat premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.4.2011 23:03:26   
meta21

Vidiš, ti si enga že spustilauser posted image . Kaj zdej, bo ohcet al ne?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.4.2011 23:07:22   
Nina33

eh, sej bo - do poroke bom že zdrava - BTW, Meta, a nimata vidva zdej enkrat 1. obletnice?

Mam v tickerju ... A vidva kaj planirata? No, jaz upam, da bova do prve obletnice še skupaj, ker se naša kriza še kar vleče- Mal ponikne pa spet izbruhne.user posted image

Ups, pa sem ga res user posted image . Upam, de se pri vama porihta, takele stvari se dolg rade vlečejo, verjamem. Verjamem pa tut, de vama bo "uspelo".
Midva se bova poročila pr 70-ih user posted image . Bodo popusti za mladoporočence prav prišli pri najini mizerni penziji (če sploh bo kakšne penzija user posted image ). No, vsaj tko sva se "zmenla", upam, de naju ne bo skleroza naredla za večna koruznika user posted image .
Pa šele zdej sem dojela, kaj imaš v tickerju user posted image . Čeprav sem zgleda za ceu mesec falila user posted image , ne vem, zakaj sem bla zihr, de sta se poročila maja.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.4.2011 23:09:17 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.4.2011 23:07:28   
Anonimen

Meta drži se! Sej veš če rabiš pogovor pokliči.

Nama pa dojenje ni steklo, tko da vsakokrat poje tist brrr brrr pumpanje, prav morilsko je, ker je monotono. Zraven skoraj zaspim, no sej parkrat sem pa me je sirenca zbudila. user posted image

Ste pa prave čveke user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.4.2011 23:09:23   
meta21
Midva se bova poročila pr 70-ih user posted image . Bodo popusti za mladoporočence prav prišli pri najini mizerni penziji (če sploh bo kakšne penzija user posted image ). No, vsaj tko sva se "zmenla", upam, de naju ne bo skleroza naredla za večna koruznika user posted image .

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.4.2011 23:11:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Nama pa dojenje ni steklo, tko da vsakokrat poje tist brrr brrr pumpanje, prav morilsko je, ker je monotono. Zraven skoraj zaspim, no sej parkrat sem pa me je sirenca zbudila. user posted image

Ste pa prave čveke user posted image

Kot v "dobrih starih časih" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.4.2011 23:13:06   
Nina33

user posted image

pa še otroc bodo za ohcet dal user posted image . Al sva Gorenjca al nisva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.4.2011 23:14:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ma, sej se držim, ni panike. Samo občasno me zvije. Lahko bi se pa res dobile na kakšni kavici, če si večkrat v Grosuplju. Jaz sem običajno zunaj cel dan, le med 12. in 15. sem bolj doma ker kuham in tavečji spi pa bi se tudi dalo, če je moj doma. Zadnjič je bil pa moj telefon kriv, sem zvočnik zmočilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.4.2011 23:14:19   
Anonimen

Ups, pa sem ga res user posted image . Upam, de se pri vama porihta, takele stvari se dolg rade vlečejo, verjamem. Verjamem pa tut, de vama bo "uspelo".

A vidva tudi koruznika user posted image Mojga jaz skos okol tega masiram, pa kar nekaj muti. Pa sem rekla pred rojstvom malega, pa je spet nekaj zmutil. Mam filing da se boji žent--> beri vezat .... upam, da se motim, pa da ne bova do 70 koruznika.

Ja jaz sem to moji mami razlagala, da sem v dvomih da mali loči pitje pa hranjenje, samo ko popijem vodo, res vidiš uno odžejanje, ker sem probavala tudi s sistemom, da sem mu dala mlekca, za odžejat, pa ni funkcioniralo. Jaz sem že čist obupana. Sam kaj naj naredim, ko vmes joka, pa mu dam mlekca 30ml mi pluva se dere zvija, ko dobi pa vodico se pa umiri pa oglaša aaaa pa zmokauser posted image A misliš, da je žejen? Namreč na netu sem brala, da svetujejo pri AM dodajanje vode ali pa čaja, da pri dojenju pa nerabiš. POl si pa zmešan in ne veš kaj je prav kaj ni ....

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
12.4.2011 23:14:58   
meta21

user posted image

pa še otroc bodo za ohcet dal user posted image . Al sva Gorenjca al nisva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
12.4.2011 23:15:28   
little*miss
Čer

Mala dva že spita, moj pa je v nočni - jaz pa namesto da bi spat šla tukaj visim user posted image

Ninchi, najbolje da vprašaš v posvetovalnici, do takrat pa probaj da se neboš tolko sekirala user posted image

Naš tamali pa škili fejst user posted image Ko z levo okico ravno gleda z desno škili in obratno. Saj vem da je to normalno do tretjega meseca, ampak on škili celi danuser posted image ..če ne z eno, pa z drugo okico. Tia vem, da je tudi škilila, ampak je večino dneva gledala normalno, potem pa je oreng zaškilila, tako da se je samo belo vidlo user posted image No, upam da se bo to popravilo.

Jaz sem tudi srečna, da lahko polno dojim in nerabim pripravljat mleka. Sem ga pripravljala Tii, ko se je nehala dojit (11m) pa do 13 meseca in sem že takrat imela poln kufer pripravljanja, pa sem samo zvečer delala user posted image

Postava: tole sem zanč ugotovila - ni fer: moj user posted image ima tako kot jaz dva otroka pa se mu prav nič ne pozna na postavi! user posted image user posted image user posted image Se mu je pa baje ponoči sanjalo neki (po njegovih besedah) groznega - de sva imela še tretjega sina. Pa ga vprašam, kaj je bilo tako grozn: de imava še enga otroka al de je bil sin. Pa pravi: "De je bil še en sin." user posted image Tko, de...očitno bomo še kdaj cartal, samo de bomo bol na punčki delali user posted image .
Zdej grem pa brat kaj vse je Meta vmes pokomentirala user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!

Moj pa se je v prvi nosečnosti zredil z mano, jaz 20, on 11kg. Jaz sem tistih 20 dobila dol, on pa je pri 8+ ostal user posted image Ga je izučlo in je to nosečnost basanje prepustil meni user posted image Jaz sem pa zdaj na 5+ (sem bila 18+), sicer sem suha, brez riti, noge in roke posušene user posted image in en velik za 5m trebuh user posted image teh 5+ se pomoje itak razdeli v 3 v trebuh in 2 joške user posted image

meta user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?