Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Glede oblačenja se tudi jaz ne morem odločit, enkrat ma eno plast enkrat tri . Ma skoz ga nekaj slačim pa oblačim. Sem mu pa kupila trak za na glavo, vsaj za takrat če ga ven vzamem pa mi je prodajalka rekla, da menda ni priporočljiv dokler imajo mehko glavo . No, Bine kljub temu ima trak na glavi oz. prej ali slej okrog oči , ker jaz tle ne vidim nobene logike. Pilot Girl, jaz bi na tvojem mestu definitivno popolnoma ukinla čaj. Čaj je brez kalorij, želodček pa ravno tako napolni. Za več spanja se je pri nas pri obeh obneslo, da ju res filam čez dan. Če noče več jest, ga pa previjem, malo pobrca pa poje še ostalo (vmes flašo postavim v vročo vodo, ker mrzlega noče pit). Čaja pa moj nobeden ni pil pred uvajanjem goste hrane pa sta oba samo delno dojena. Tudi adaptirano je delano tako, da je v njem zmešano vse od župice do tortice Tudi jaz z oblačili mutim. Zanč sva se z mojim celo sporekla kr me je predvseni grajal kaj nosim tok sevboj pa kaj rabim dodatna oblačila zanj in seveda cel paklc kar rabiš. Sam kaj češ rabiš dodatn bodi ali pa majčko, planičke vsaj dvoje, potem tetra planice eno za previjanje, pokrit, brisat ustka,.... da ne naštevam hrano eno flašo za jest eno za pit, seboj posodo s AM, ja nabere se kaj naj. Potem pa še zase kakšno majčko, me je že tolikokrat polulal, da niti ne štejem več. Nemorem sori izrazu poscana okol hodt Ohh te moški! POtem, če je pa tako vreme, ko ga moreš mal slačt mal oblačt, ker je tko spremenljivo pa si tam. Ja čajček smo ukinili, je čisto opustil od kar je začel z vodo. Problem je da je po AM ZELOOOO ampak res ZELOOO žejen. Če mu ne dam popiti se potem dere, da rata čisto rdeč, zanč je bil čisto vroč v glavo in prešvican. KO je pa dobil za odžejat je bilo pa mir. Okol tega spanja že totalno obupujem res. Čez dan je pa skos pokonc, meni več ni jasno kako mu znese nič spat cca vse skupaj uro pa pol če seštejem, ponoč pa na dve uri. Očito eden tistih dojenčkov, ki bo malo spal. Drugače pa tudi moj mrzlega ni šans, da bi pil, je potrebno vmes, če se ga previja obvezno ogrevat. Trsica a ha pol sem pravilno predvidevala. Sicer danes ponoč je potegnil pol ure dlje, ko je dobil polovičko piškotka v 60ml, smo pa ugotovili, da je bilo treba dati 2 cucelj, se je tako jezil, ker ni čes šlo Sedajle, je naš čukec ravno zaspal, pa je samo nekaj prismrdelo mi pod nos, mislim, da bo previjanje čas Glede zenic, sem tudi jaz opazila to, da ko je svetlo ali pa prižgana lučka, pa ugasnem luč, potem na debelo grela, mislim, da je to normalno, ker se morjo učke še privaditi. Glede zenice da se enpa remika ena pa ne, pa ne vem, če je normalno Vendar, pomoje najbolje res, da povprašaš na posvetovalnici.
|