|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
29.3.2011 22:59:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zanima me, če je katera jemala tametil za povečanje mleka. Jaz sem ga namreč po obeh porodih, nisem pa vedla, da lahko kuro ponoviš večkrat. Zdaj po predlogu babice Gordane (predavateljice iz LJ P) začenjam drugo kuro pa me zanima, če se je kateri povečala količina mleka

Jst sem jemala ja. Zdej mam mleka za izvoz - ponavadi je dovolj samo ena dojka. Ne vem pa, če je to zarad tega, ker sem potem pač več tud pila, tudi čaj za dojenje, več pristavljala. Sem pa imela samo eno dozo. Lepo da vztrajaš, najbolj pomemno je po mojem mnenju pitje zadostne količine tekočine in čim bolj pogosto pristavljanje.

Pijem dovolj, pristavljam pa tudi vsake 3 ure (ponoči manj). Prvič mi niso nič pomagale, zdaj pa mislim da so, zato bom probala še eno rundo.

Sej sem mislila že počasi zaključevat, zdaj se pa na novo motiviramuser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
29.3.2011 23:26:30   
Mišyka
Se splača potrudit... na 3 ure je premalo če želiš s tem povečati proizvodnjo. Razen če spi ko top vse čas. Sej kaj čem pametovat, pomojem boljš da ti glede tega soli pamet kšna svetovalka za dojenje. Marsikatera prehitro obupa in je škoda. Držim pesti!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
29.3.2011 23:48:07   
HoneybeeMaja
Punce pazljivo s Tametilom...

Tole sem našla na netu: http://www.jazmp.si/objave/Objava-2010-08-18.pdf

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
30.3.2011 7:32:55   
maurica
sevanje; sem ravno zdej poslušala v oddaji Dobro jutro, da je to kr neki (so intervjuvali strokovnjaka za jedrsko varnost) in da ni zdravju škodljivo

naš se je pa danes zbudil že ob 6ih, prvič tako zgodaj po dolgem času. zanimivo, da sploh ni preklopil glede ure, bi se "moral" zbuditi ob 7.30, pa se še vedno zbuja ob 6.30 (tako kot pred prestavitvijo ure).

en čudovit dan vam želim!!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
30.3.2011 7:34:41   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

tigrica68 mi smo probai te kapljice coliprev vendar nam niso preveč pomagale nekak zej enčas imamo antiflat pa je kr mal bolje odvisen od dneva kak dan je ful vredu drug dan pa spet mal več krčov vendar je znosneje kot je blo upam, da bo šlo samo na bolje.

Kako dajete antiflat? Pri vsakem obroku? Mi ga tudi dajemo. Ko jo je mučilo, smo dali dva brizga po žlički pred vsakim obrokom, zdaj, ko se je umirilo, pa samo še zvečer in ponoči, to pomeni ene 3x.

Jaz dam eno do dve šprici v vsak obrok (v flaško)

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
30.3.2011 7:36:25   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

koliko ga pa pol še dodatno pokriješ? koliko stopinj imate sicer v spalnici?

Bine ima v sobi okoli 22/23 stopinj, proti jutru pade na 20/21. Nič ga dodatno ne pokrijem, imam pa aljaževo vrečo za pozimi. Oblečen je pa v benkico, bodi in pajac z rokavi, tako da ima po rokah, ki gledajo ven kar 3 plasti.

hvala :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
30.3.2011 7:37:28   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Aja naša mala ima plešasti predel na zadnji strani glave, okoli ima pa normalno laske. A se to zaraste al kaj je to, ker res smešno zgleda, kot da je plešasta. user posted image

Mene na menihe spominjauser posted image . To si znucajo laske, ker glavo vrtijo dvignit je pa ne morejo od podlage. Brez skrbi, lahko boš kitke pletla za v vrtecuser posted image

naš je tudi malo plešast zadaj user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
30.3.2011 8:15:54   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Kaj je s tem zagonom rasti? Danes mi David je vsako uro po 120ml. user posted image  Medtem ko Nadja poje 90ml na vsake štiri ure. pa še to jo komaj naštimam. user posted image  In da ne omenjam, da je Davidu 62 že skoraj premajhna, Nadji pa še 50 spravim gor. user posted image

No, sem mislila, da se je naši strgalo. Tud ona je namreč danes ponoči in v bistvu cel včerajšnji dan jedla na 1h! Edino ponoči je enkrat odspala 3h skupaj, drugače pa štala. Povrh vsega pa se je začela nenormalno bat, ko spi (ne vem al sanja al kaj) nenadoma zakrili z rokami, odpre oči in začne ful tak jamrajoče jokat (jo je kar hudo poslušat). Potem jo potolažim, pa je ok, ampak ko grem stran je spet isto. Ali paz zaspi nazaj pa je čez minutko spet isti jok. Pa ni lačna, samo tako proseče jokca, da mi je kar hudo. Da en omenjam, kako se je včeraj zvečer prestrašla, ko sem jo hranila, pa sem dajala nekaj na mizico zraven in butnila v eno plastiko (niti ne na gals), ona pa spusti joško in usteca navzdol pa jok... Teden nazaj so pa piskri in pokrovke letele po tleh, pa nič. user posted image A to obdobje mine skupaj z zagonom rasti al traja malce dlje?

Pa res hitro raste. Tiste cunjice, ki so ji bile na začetku prevelike, in sem jih spravila ter skoraj pozabila na njih, so ji zdaj že premajhne. Sem ugotovila, da bi jih mogla prej začet pomerjat, če so ji morda že prej. En pajacek je tako oblekla samo ene parkrat, pa ji je že premajhen. user posted image

Tudi pri nas je tako. Kot, da spi samo na pol in nekaj sanja ali kaj. user posted image
Sem dobila v dar en kompletek hlače-majica, ki smo jih oblekli prvič in zadnjič.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
30.3.2011 8:49:56   
trsica

Bine ima v sobi okoli 22/23 stopinj, proti jutru pade na 20/21. Nič ga dodatno ne pokrijem, imam pa aljaževo vrečo za pozimi. Oblečen je pa v benkico, bodi in pajac z rokavi, tako da ima po rokah, ki gledajo ven kar 3 plasti.

Mojadva sta oblečena v bodija z dolgimi rokavi in spalni pajacek. Ovita sta v dekico, ki pa jo ovijem tako, da jima "stisne" rokice k telesu. Tko se ne morta veliko premikat. In spita enkrat na enem, enkrat na drugem boku. Težav s plešo pa nimata. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
30.3.2011 9:10:47   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tisto glede sevanja, je po moje kar nekaj, brezveze, očitno imajo nekateri preveč časa, da take bedarije okrog pošiljajo. user posted image
No jaz sem danes izvedela, da sem od 1.aprila brez službe. Spet. Banda user posted image !

Kako pa, da si tako pozno izvedela, da boš brez službe?user posted image

Sevanje pa... eh... Glede na to, koliko gensko spremenjene hrane pojemo, je tole sevanje le ena izmed "nevarnosti". Saj se bomo navadili.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
30.3.2011 9:24:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
30.3.2011 9:37:32   
Teyla

Mojadva sta oblečena v bodija z dolgimi rokavi in spalni pajacek. Ovita sta v dekico, ki pa jo ovijem tako, da jima "stisne" rokice k telesu. Tko se ne morta veliko premikat. In spita enkrat na enem, enkrat na drugem boku. Težav s plešo pa nimata. user posted image

Madonca, ve jih pa kar fajn oblačite. V spalnici imava ene 22°C, pa Tejo za spanje oblečem samo v bombažni pajacek, pod sabo ima dekico, pokrijem jo pa kovtrom. Najprej je sicer zavita v dekico, potem jo pa zbrca.

registirana škoda za službo user posted image

vlogo za vrtec sem oddala, šans pa itak nimam veliko. Pozna katera kakšno zasebno obliko varstva, kjer jemljejo otročke mlajše od 10 mesecev?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
30.3.2011 10:09:13   
trsica

Madonca, ve jih pa kar fajn oblačite. V spalnici imava ene 22°C, pa Tejo za spanje oblečem samo v bombažni pajacek, pod sabo ima dekico, pokrijem jo pa kovtrom. Najprej je sicer zavita v dekico, potem jo pa zbrca.

Ja, pri nas je kar hladno. Trenutno nam kaže 20°C, ponoči je še kakšno stopinjo nižje. Problem pri nas je, ker imamo dve zunanji steni (v bloku).

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
30.3.2011 10:51:56   
Teyla
Tud midva sva v bloku in sta v spalnici dve zunanji steni, pa je teja čisto vroča za tilnikom. Kako jih imate pa potem čez dan oblečene? Jaz ji oblečem dva bodija, enega s kratkimi, drugega z dolgimi rokavi, tanke nogavičke in žabice do pasu. 

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
30.3.2011 11:36:04   
antoninap
Teyla, ker si iz Ljubljane, imaš kar nekaj privat vrtcev na voljo: http://www.otrokoskop.si/main/cat/72

Jaz bi bila vesela, če bi bil v Kr vsaj en user posted image

Kar se tiče oblačenja ... jaz jo imam ponoči (v spalnici je okoli 20°C) oblečeno v bodi z dolgimi rokavi, nogavičke in pajacek z dolgimi rokavi, pokrita je z dvema dekicama, podnevi (v bajti je mal več kot 21°C, ko je sonce še kakšno stopinjo več) ima bodi in majčko, nogavičke in žabice, ali pa bodi in pajecek z dolgimi rokavi. Če je v igralnem centru ali v ležalniku, ji po nogicah dam tanko dekico.

Zdaj, ko je tako lepo toplo zunaj, ji jaz za ven nataknem samo še kapico in jaknico/puloverček (po rokah morajo biti trije sloji, ker jih vedno ven tiši in opleta), v vozičku je pokrita še z dekico, gor imam namontirano še vedno zimsko vrečo, ki pa ni tako debela.

< Sporočilo je popravil antoninap -- 30.3.2011 11:38:20 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
30.3.2011 11:44:00   
antoninap
Mamice, kako se igrate z dojenčki, če so budni? user posted image

Jaz jo včasih animiram v igralnem centru in pozibavam ter razlagam predmete, ki visijo dol. Včasih jo dam na blazino na tla in se igrave z ropotuljico. Blazno rada ima mini leseni obroček, na katerem je pripetih par lesenih rožic, ki ropotajo, ampak ful nežno. Pa pisanega, štofnatega petelina. Včasih jo imam v naročju ali pa jo dam s hrbtom na kolena in predvajam pesmice, zraven pa poskušam peti (dober, da nimamo sosedov blizu user posted image ), ali pa se samo pogovarjave in žgečkave.

Neposredna povezava do sporočila: 1616
30.3.2011 11:48:24   
antoninap
Fotkanje: jaz jo nikoli ne slikam s flešom, sem samo enkrat, pa še to po pomoti, ker sem pozabila izključit, in mi je bilo v sekundi žal, ker se je reva tako prestrašila. Je pa res, da imamo DSLR fotič doma in lahko svetlobo uravnavaš, tako da ne rabiš nujno fleš.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
30.3.2011 11:52:33   
little*miss
Dober dan!

Imam malo časa pa sem vas prišla malo pozdravit. Zdaj, ko je sonček smo skoraj cele dneve zunaj in nimam veliko časa user posted image Jan pridno raste, okico ima še vedno malo vneto, koža se mu tudi še čisti. Ima tudi poln nosek, včeraj še je začel malo kašljat. Nevem ali sem ga jaz prehladila, ali pa ga je tamala. Za ven je vedno fajn oblečen, tudi plenico dam preko košare, da mu ne piha noter, tako da mislim da ga nisem jaz. Mu parkrat na dan, ko je najhuje dam par kapljic fiziološke v noska, malo počakam in potem z el. aspiratorjem ven potegnem. Včasih nemorem verjet, koliko umazanije je v takem majhnem nosku, pa koliko še je noter ostane. Nikoli mu ne morem do konca ščistit. Upam, da se ti zabasani noski končajo, ker mi Tia smrka že od oktobra, in bi malo pavze imela, ne pa da še imam zdaj en poln nosek user posted image

Kopam ga vsaki drugi dan, brez vsega, dam mu edino mustelin šampon na glavico, ker ima malo temenc. Potem pa ga samo z mandljevim oljem namažem po gubicah.

V stanovanju imamo 22-23 stopinj (podstrešje in se ogreje v teh dneh) in ga imam oblečenega samo v bodiju z dolgimi rokavi, hlače in nogavičke. Ko grem ven mu oblečem jopico in dam gor kapo, pokrijem z dekico. Če piha dam na košaro plenico, drugače pustim da se naužije malo svežega zraka.

V vrtec smo ga mi vpisali, dobi ga 100%, ker se septembra odpre nov vrtec in bo dovolj prostora za vse otroke iz občine. Da bi prišel v vrtec med letom je zelo malo možnosti, septembra pa gre ziher. Do takrat pa bom pač doma, itak morem najprej službo poiskat. Upam, da dobim kaj.

spanje je super. Čez dan se malo igrama, malo se sam zamoti, še vedno veliko spi čez dan. Zvečer spi normalno, dojima se dvakrat ali trikrat na noč, ampak mi sploh ni problem, ker po dojenju takoj zaspi nazaj. Je priden po mojem user posted image Mojega so hodili gledat, če še diha, ker je toliko spal. Tašča ga je budila po 5 urah za hranjenje, drugače bi ji razneslo prsi user posted image Saj je dobila pri svaku potem vrnjeno..On pa se je baje drl 24/7 user posted image

zasi, kako pa ste vi? Je Julija že kaj boljša?

Meta čestitke za 10 let user posted image

registrirana, škoda za službo. Boš pa našla še kaj boljšega user posted image

vozičkanje..na moj voz ne pašeta buggyboard in buggypod ker imam čisto x vozek. Zdaj bom počakala da košaro preraste, potem pa bom neki rabljen voziček kupila, da bom lahko namontirala gor buggypod. Tamala isto kot pri hel32 pobira vsak kamenček, bi hodila prosto, potem pa se vse skupaj zavleče. Saj zdaj smo večinoma pri nas (imamo veliko prostora pred hišo), ampak če grem v mesto po nakupih ali pa bi šla na pijačo s kolegico je nemorem imet kar tako zraven.

Jaz vedno uporabljam fleš, ker ga pri prvi nisem in so tako slabe slike. Saj takrat se mi niso zdele, ampak če zdaj gledam slike mi je tako žal, ker je zelo malo uporabnih. Tako da slikam s flešom, ampak ne od blizu.

Ok, letim se mali prebuja.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
30.3.2011 12:15:34   
antoninap
Pa še ena fotka iz veselih uric v kopalnici user posted image

user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
30.3.2011 13:36:04   
vipercat
registrirana - dobrodošla v klubu brezposelnih user posted image

meni gre pa danes po glavi tista pesem: vrtičkarji, vrtičkarji user posted image . je solata že v zemlji, prav takko čebula in česen, jagode pa sem začela rihtat, pa je naša princeska protestirala, tako da sva šle počasi noter.

tayla - pri nas se taki obliki varstva (ki jemlje otroke mlajše od 10 mesecev) reče babi user posted image  - hvala bogu da je na razpolago.  no danes popoldan odhaja, tako da bova medve začele kraljevat same. haha takoj se bova začele potepat user posted image . če je kateri dolgčas cele dneve doma,, je srčno vabljena v naše sončne kraje med vinograde na obisk.

mali se jee pa po obrazu spustilo morje mozolčkov - po moje od švica - sonca. upam da kmalu izginejo, ker je kot pobertetnik user posted image  - isti je bil tudi tevž kot dojenček.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
30.3.2011 13:38:27   
vipercat
v petek bo 6 tednov od poroda, meni pa spodaj še fejt teče. na dan porabik kakšne 3 vložke. a je še kateri tako dolgo teklo??? se več ne spomnim kakko je bilo pri prvem. jutri bom pokicala gin da se naročim na pregled, pa bom videla kaj bojo rekle

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
30.3.2011 13:49:58   
meta21

Tud midva sva v bloku in sta v spalnici dve zunanji steni, pa je teja čisto vroča za tilnikom. Kako jih imate pa potem čez dan oblečene? Jaz ji oblečem dva bodija, enega s kratkimi, drugega z dolgimi rokavi, tanke nogavičke in žabice do pasu. 

Podobno ... Je pa vsak otrok drugačen. Lovro bi se mi raztopil, če bi ga tolk oblekla kot Bineta, ta ima pa še kar mrzle ude pa jajčka mu čist skup potegne včasihuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
30.3.2011 13:51:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Pa še ena fotka iz veselih uric v kopalnici user posted image

user posted image

Cukeruser posted image . Zakaj je pa tak rjava voda? Mi zgleda kot da si ga v čaj posadilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1623
30.3.2011 18:18:11   
Tigrica86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva 1880g/2180g ,43cm/43cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli 1830g/1740g ,43cm/43cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže 3140g, 50cm
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex 3550g, 52cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj 3250g/2500g, 51cm/48cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc 3610g, 53cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja 3460g, 50cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana 3020g, 50cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija 2680g, 47cm
Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda 2350g, 49cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin 3630g, 53cm
rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej 3040g, 51cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark 3360g, 53cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana 2630g, 48cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina 3100g, 49cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David 2850g/2900g, 47cm/47cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja 3270g, 51cm
Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image    Alja 3620g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja 2980g, 50cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande 2770g, 51 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val 3140g, 52 cm
petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal 2960g/2570g, 46cm/51cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas 3400g, 53 cm
j6
(PDP 4.2.2011)  Katja
user posted image 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image  Nik 2220g, 45 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)  
user posted image   Tjaša 2430g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image 3270g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image  Bine 4330g, 54 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara 3480g, 53 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image  Lovro 3850g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej  3430g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011)  user posted image   Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn 3320g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala 3740g, 53 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image   Tanaj 4500g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image     Nac 3470g, 51,5 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image   Izak  3930g, 53 cm
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image   Jan 3300g, 50 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija  3800g, 52 cm
Tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik  3900g, 51 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image   Zara  3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image     Klara 2840 g, 49 cm 
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image       Liza  3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image   Brina  3680 g, 52 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image   Matija  3550 g, 53 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image     Gaia 2470 g, 47 cm
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image       Ela     3400 g, 50 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image   Tinkara 3870 g, 53 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea  3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image   Nina 3720 g, 53 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel 3530 g, 51 cm

20.2.2011
Registrirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark 3690 g, 53 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image   Nika 3600 g, 52 cm 

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011) user posted image Kevin 3970 g, 54 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image   Ema 3660 g, 52 cm

24.2.2011
metulj1
(PDP 28.2.2011) 
user posted image   Brina 3545 g, 51 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image   Maks 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image   Neža 3370 g, 54 cm
diane
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt 3860 g, 54 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian 4000 g, 55 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela 3820 g, 51 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

SKUPAJ: 68 user posted image

PRESREČNIH MAMIC: 63 user posted image

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 30.3.2011 18:24:07 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
30.3.2011 18:20:22   
Tigrica86
Sem mogla it seznam poiskat, ker me je zanimal kolk so že naši sončki stari... je razlike kar precej med prvim in zadnjim user posted image

btw, katera ve kak kaj delfinka in njeni pikici?

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?