Nina33
|
Hoj! A se samo men zdi, de nam niso samo ene ure vzeli Men se zdi, de mi jih vsak dan ene par "kliznejo", tile dnevi letijo ko sneta skira . Še dva dneva (no, bolj en in pol) pa bo maš cmokec star dva meseca. Ja, ima lepši vzdevk kot starejši brat, ki smo mu pravili "paradajz" (se je tako drl, de je bil kuj rdeč v obraz ko paradajz, poj ko se je pa to umirilo, jih je pa jedel blazno rad. Paradajze ) - tako fletno cmoka, ko je čas za jest . Če pa me pridem dost hitro (največkrat ponoči: zanč sem ga mirila ene 5 minut preden ugotovim, de ga mirim v svojih sanjah on pa zares joka , moj mi ni upal nič rečt, je bil zihr, de neko novo foro sprobujem ), no, če ne pridem dost hitr, je pa čivkec, ker začne "čivkat" ko en ptiček . Uf, sem pa naredla uvod . Vozičkanje: naš mali je bil do zdaj pomoje glih ene 2x v vozku. Če gremo na sprehod, je v slingu, vozek v bistvu rabim samo za starejšga spat dat čez dan . Za po raznih nakupovalnih centrih ipd. je pa sling mal zoprn, ker mu je res hitr vroče not, komi čakam, de se temperature mal zglihajo (med not in zuni). Meta: čestitke ob desetletnici, upam, de uživata . Maurica: iskreno sožalje... Aha, kot se vidi, nisem več mačka, ampak ena boga svinja, ki je obležala... Res. Upam, de bom še kdaj mačka . Sem vse prebrala, sam se nč ne spomnim več za komentirat (pa vem, de sem hotla). Ja, ena pozna ČESTITKA ZA MATERINSKI DAN VSEM!!! Pa pr nas tut vagajo v bodiju in pleničkah. Pa mleko bi si tut jaz rajš spumpala, sam sem bl kt Teyla - sej bi, ampak verjetno ne bom . Pa Nandetu tko fletn laski poganjajo, bi ga skoz božala . Pa Šimnu spodnja petka ven poganja, tako de mu mal več probam oprostit pa sebi tut, čeprav so mi že davno zrasle, sam en izgovor dodaten mi čist prav pride (kt sem res prstjena včasih). Pa napopala bi eno sliko, ampka mi jih že neki časa ne pustijo (odkar se je FB neki posodobil ), tako de dobite samo besedilo (lepo): ♥ Ring the bells that still can ring. Forget your perfect offering. There is a crack in everything. That's how the light gets in. ~Leonard Cohen E - glej jo, malo slikico . Tako, zdej bom pa mal Poirita pogledala, dokler mali še spi - poj pa v mižule skupaj. Lahko noč in lepe sanje vsem!