|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
28.3.2011 21:53:00   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

tigrica68 mi smo probai te kapljice coliprev vendar nam niso preveč pomagale nekak zej enčas imamo antiflat pa je kr mal bolje odvisen od dneva kak dan je ful vredu drug dan pa spet mal več krčov vendar je znosneje kot je blo upam, da bo šlo samo na bolje.

Kako dajete antiflat? Pri vsakem obroku? Mi ga tudi dajemo. Ko jo je mučilo, smo dali dva brizga po žlički pred vsakim obrokom, zdaj, ko se je umirilo, pa samo še zvečer in ponoči, to pomeni ene 3x.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
28.3.2011 21:59:16   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

aja, še neki sem hotla. mogoče bo kateri smešno, ampak js sm v dilemi...

js našega frajerja polno dojim, ampak mami bi rabla kak dan it si mal obnovit garderobo in nočem user posted image zraven v trgovske centre vlačt. glede na to, da še vedno dojim na 3-4 ure, bi mogu en obrok dobit po steklenički (kar sploh nism ziher da bi znal jest user posted image ) in sem v dilemi, al naj si mleko načrpam (tvegam da ga ne bo za cel obrok, oz da ga bo za en obrok pol premal), al naj dam AM. bolj enostavno bi bilo  AM, ampak v poplavi izdelkov ne vem katerga izbrat. dobil bi ga samo občasno, ko pač zizik ne bi blo doma, ampak zdj sm pa v dilemi, kk nardit oz. katero AM izbrat... a se bi blo dober prej s pediatrom posvetovat user posted image

Mi pa našo kar s sabo peljemo, če gremo v trgovino, zdaj ko je obdobje virusov že mimo. Še vedno je vse prespala v vozičku. Ko se zbudi, pa v kakšno previjalnico zavijemo in se nahranimo user posted image Te pa čisto razumem, da hočeš mrbit mal časa za sebe. Jaz sem si pohajkovanje po štacunah privoščila v soboto dopoldne, ko je šel moj lubi s tamalo k njegovim na obisk. Ni pa trajal dalj kot tri ure, ker potem so pa madam že lačni in je treba domu user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
28.3.2011 22:01:47   
trsica
Kaj je s tem zagonom rasti? Danes mi David je vsako uro po 120ml. user posted image  Medtem ko Nadja poje 90ml na vsake štiri ure. pa še to jo komaj naštimam. user posted image  In da ne omenjam, da je Davidu 62 že skoraj premajhna, Nadji pa še 50 spravim gor. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
28.3.2011 22:08:08   
antoninap
Punce skrbijo za linijo user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
28.3.2011 22:55:07   
Nina33
Hoj!
A se samo men zdi, de nam niso samo ene ure vzeli user posted image Men se zdi, de mi jih vsak dan ene par "kliznejo", tile dnevi letijo ko sneta skira user posted image . Še dva dneva (no, bolj en in pol) pa bo maš cmokec star dva meseca. Ja, ima lepši vzdevk kot starejši brat, ki smo mu pravili "paradajz" (se je tako drl, de je bil kuj rdeč v obraz ko paradajz, poj ko se je pa to umirilo, jih je pa jedel blazno rad. Paradajze user posted image ) - tako fletno cmoka, ko je čas za jest user posted image . Če pa me pridem dost hitro (največkrat ponoči: zanč sem ga mirila ene 5 minut preden ugotovim, de ga mirim v svojih sanjah on pa zares joka user posted image , moj mi ni upal nič rečt, je bil zihr, de neko novo foro sprobujem user posted image ), no, če ne pridem dost hitr, je pa čivkec, ker začne "čivkat" ko en ptiček user posted image . Uf, sem pa naredla uvod user posted image .
Vozičkanje: naš mali je bil do zdaj pomoje glih ene 2x v vozku. Če gremo na sprehod, je v slingu, vozek v bistvu rabim samo za starejšga spat dat čez dan user posted image . Za po raznih nakupovalnih centrih ipd. je pa sling mal zoprn, ker mu je res hitr vroče not, komi čakam, de se temperature mal zglihajo (med not in zuni).
Meta: čestitke ob desetletnici, upam, de uživata user posted image .
Maurica: iskreno sožalje...
Aha, kot se vidi, nisem več mačka, ampak ena boga svinja, ki je obležala... user posted image Res. user posted image Upam, de bom še kdaj mačka user posted image .
Sem vse prebrala, sam se nč ne spomnim več za komentirat (pa vem, de sem hotla).
Ja, ena pozna ČESTITKA ZA MATERINSKI DAN VSEM!!!
Pa pr nas tut vagajo v bodiju in pleničkah.
Pa mleko bi si tut jaz rajš spumpala, sam sem bl kt Teyla - sej bi, ampak verjetno ne bom user posted image .
Pa Nandetu tko fletn laski poganjajo, bi ga skoz božala user posted image .
Pa Šimnu spodnja petka ven poganja, tako de mu mal več probam oprostit user posted image pa sebi tut, čeprav so mi že davno zrasle, sam en izgovor dodaten mi čist prav pride (kt sem res prstjena včasih).
Pa napopala bi eno sliko, ampka mi jih že neki časa ne pustijo (odkar se je FB neki posodobil user posted image ), tako de dobite samo besedilo (lepo):

Ring the bells that still can ring.
Forget your perfect offering.
There is a crack in everything.
That's how the light gets in.
~Leonard Cohenuser posted image

E - glej jo, malo slikico user posted image user posted image user posted image .
Tako, zdej bom pa mal Poirita pogledala, dokler mali še spi - poj pa v mižule skupaj.
Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
28.3.2011 23:40:31   
Urša
Glede dileme-ali pumpanje ali AM, saj je vseeno, ti raje sprobaj prej, če bo znal na flaško pit. To je res, da je treba AM hitro porabit, zato ti svetujem tiste male Aptamilčke, za 180 ml, Baby center jih ima in DM, okrog 70 centov je eden. Če boš črpala, pa vsakič po malo, saj materino mleko je lahko par dni v hladilniku spravljeno in ni nič narobe.

Meta, čestitke za obletnico! user posted image user posted image user posted image  Mi2 sva jo letos proslavljala kar ob halo pici in svečkah! user posted image user posted image user posted image

Maurica, iskreno sožalje. user posted image

Drugače pa mi smo OK, ponoči malo bolje spimo in smejčkamo se. user posted image

Kopam pa jaz brez ritma, kakor se mi da, 1x na teden z milom, ostalo pa z vodo. Nina33, že imaš čebriček?

Trsica, tvoj David je pa res pravi jedec! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.3.2011 9:36:52   
Mišyka
Jutro! Včerej sem neki pokomentirala, potem neki prtisnla in glej ga zlomka, besedila ni blo več. Sem bla tko jezna user posted image  da se mi ni dal še enkrat pisat.

Kar se tiče prebave, kakanje 5x dnevno ni driska. Pr nas kaka vsakič ko uspe bit kej budna, pa še v spanju včasih. Tko da je to definitivno več kot 5x, bi rekla okrog 10x na dan. Prej je blo še večkrat, zdej pa mal manj. Pač, dobra prebava.
Midve se polno dojiva, tisti dodatek, ki smo ga začeli dajat, ker sem si jst v strahu, da bi dobila spet mastitis, zmanjšala proizvodnjo mleka na minimum, smo zdej skenslali. Mleka za izvoz, dojiva se zdej ponavadi celo samo na eni strani. Tamali se včasih fajn zaleti, ker mora tko hitr goltat, ker tko teče. Dons zjutrej je mela cel bok moker, ker je očitno tolk lulala, al pa se je plenička mogoče tud mal premaknila. Tko da mam spet rjuho v tavelki postli (ja, pri naju je spala) za zamenjat. Če ni od mleka al od bruhanja, je pa od lulanja.

Včerej sva ble pa prvič pri stari mami na obisku, potem pa sta pršla še starša domov in prpelala mojga ta velikga fanta s sabo iz vrtca.
Z njim mamo še vedno borbe. Težko ga je krotit zadnje čase, zdej še ponoči sanja, očitno ma neke more. Ampak nisem še ugotovila, al je to od te spremembe, ko pač ni več na prvem mestu, al se mu kej v vrtcu dogaja. Iz njega pa tko ne izvlečeš nič kar se tiče vrtca.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hoj!
A se samo men zdi, de nam niso samo ene ure vzeli user posted image Men se zdi, de mi jih vsak dan ene par "kliznejo", tile dnevi letijo ko sneta skira user posted image . Še dva dneva (no, bolj en in pol) pa bo maš cmokec star dva meseca.

Tud jst sem tole razmišljala. Sam da je bla Neža stara v nedeljo 1 mesec.

Dons pa ma da sonček pokuka mal izza oblakov! Sicer pa ta dva dneva niti nista bla tko zlo kisla kot so napovedovali.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.3.2011 9:39:14   
Mišyka
Tiste, ki imate probleme s krči... pazite na svojo prehrano, če dojite? Jst vidim, da če pojem kej "napačnega" mamo hitr dretje in zvijanje zvečer.
Pa drugače, še pazite na prehrano oz. od kdaj naprej ste začele jest tudi ostale, na začetku odsvetovane, stvari?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 11:19:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.3.2011 11:49:06   
mija24
Hej mamice!

Samo, da vas na hitro pozdravim- šibamo na sprehod ker imamo SONČEKuser posted image user posted image . Mi smo fino fajn, vsak dan bolje- krčkov skoraj ni več pa vsi smo tako veliki zaspanci za tamalo na čeluuser posted image

Eno butasto vprašanje imam pa vseeno: a ve slikate svoje dojenčke s flešom al brez njega (če so budni seveda)?

šibam,
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.3.2011 12:03:19   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Kaj je s tem zagonom rasti? Danes mi David je vsako uro po 120ml. user posted image  Medtem ko Nadja poje 90ml na vsake štiri ure. pa še to jo komaj naštimam. user posted image  In da ne omenjam, da je Davidu 62 že skoraj premajhna, Nadji pa še 50 spravim gor. user posted image

No, sem mislila, da se je naši strgalo. Tud ona je namreč danes ponoči in v bistvu cel včerajšnji dan jedla na 1h! Edino ponoči je enkrat odspala 3h skupaj, drugače pa štala. Povrh vsega pa se je začela nenormalno bat, ko spi (ne vem al sanja al kaj) nenadoma zakrili z rokami, odpre oči in začne ful tak jamrajoče jokat (jo je kar hudo poslušat). Potem jo potolažim, pa je ok, ampak ko grem stran je spet isto. Ali paz zaspi nazaj pa je čez minutko spet isti jok. Pa ni lačna, samo tako proseče jokca, da mi je kar hudo. Da en omenjam, kako se je včeraj zvečer prestrašla, ko sem jo hranila, pa sem dajala nekaj na mizico zraven in butnila v eno plastiko (niti ne na gals), ona pa spusti joško in usteca navzdol pa jok... Teden nazaj so pa piskri in pokrovke letele po tleh, pa nič. user posted image A to obdobje mine skupaj z zagonom rasti al traja malce dlje?

Pa res hitro raste. Tiste cunjice, ki so ji bile na začetku prevelike, in sem jih spravila ter skoraj pozabila na njih, so ji zdaj že premajhne. Sem ugotovila, da bi jih mogla prej začet pomerjat, če so ji morda že prej. En pajacek je tako oblekla samo ene parkrat, pa ji je že premajhen. user posted image

Nina33 lepo te je spet brat. Si me pa nasmejala s tisto, da si Nandeta v sanjah mirila, on je pa zares jokal. user posted image  

Aja naša mala ima plešasti predel na zadnji strani glave, okoli ima pa normalno laske. A se to zaraste al kaj je to, ker res smešno zgleda, kot da je plešasta. user posted image

Mišyka  jaz sem na začetku ugotovila, da je Tejo zvijalo, ko sem testirala solato, potem sem jo jedla samo po listkih. Zadnjič sem ap spet probala, pa je bilo ok. Pa tudi opazim, da jo včasih zvija, pa jaz nisem nič takega jedla.

Mi gremo pa dans v Ce, ker gre moj gume zamenjat na avtu, jaz sem se pa "šutulila" zraven, da bo mala kej spala v avtu in potem tud (upam) ponoči. Sem opazla, da če je čez dan budna in spis samo kako uro ali dve, je ponoči cela štala. Če pa skoraj cel dan prespi, je pa ponoči dokaj ok. Pa podnevi niti ni neprespana, ampak samo ne spi, tud če jo odložim, pa pokrijem. Go figure. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.3.2011 12:21:47   
vipercat
lep pozdrav iz sončne dolenjske user posted image

anonimna - uspela sem dobiti podjetej in pri njih je blazina celo 20€ cenejša user posted image  kar pomeni 160€ groza kako draga zadeva. 16€ je tista blazina, ki jo lahko kupiš tudi v trgovini - pena za na plažo. škoda, pa sem se že veselila da mi jo bo uspelo dobit

meta upam da vama je uspelo iti ven in da sta se imela krasno user posted image

mija24 - jaz vedno slikam z flešom - navada. naj se mala navadi da jo bomo lahko vedno slikali user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.3.2011 12:36:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Vidim, da imate kapljice Malček. Kako ti jih uspe nakapati na dudo, če jih je 10? Jaz sem probala, dala gor eno kapljico ali dve, pa je vse končalo samo okoli njenih ust. Tako da ji dajem po žlički zmešano z vodo ali čajem. Je pa dolgotrajen proces in običajno ji moram nato zamenjat majico. user posted image

Namesto 3-4x po 10 kapljic, mu jih dam 15x po 1-2user posted image . Drugače pa kar tisto šprico porinem v usta ob jeziku in počakam da pogoltne. Če potegneš prehitro ven (isto velja za žličko) potem izpljune. Moraš počakat, da posesa iiz žlice oz. šprice. Dokler ne bojo zgubili tega sesalnega refleksa, bo tudi gosta hrana prava umetnost.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.3.2011 13:07:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

koliko ga pa pol še dodatno pokriješ? koliko stopinj imate sicer v spalnici?

Bine ima v sobi okoli 22/23 stopinj, proti jutru pade na 20/21. Nič ga dodatno ne pokrijem, imam pa aljaževo vrečo za pozimi. Oblečen je pa v benkico, bodi in pajac z rokavi, tako da ima po rokah, ki gledajo ven kar 3 plasti.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
29.3.2011 13:08:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Da se vam malo javim. Mi smo OK, mali lepo napreduje, je trenutno na 57 cm in 4850 g, v treh tednih se je zredil skoraj kilco in pol. user posted image Se polno dojiva, spi zelo lepo, večino dneva in noči prespi. Razen ob nedeljah noče spati. user posted image

... ker mami v soboto kaj dobrega poje ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
29.3.2011 13:10:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: mija24

Eno butasto vprašanje imam pa vseeno: a ve slikate svoje dojenčke s flešom al brez njega (če so budni seveda)?

Ja, eni pravjo, da ni fajn zaradi oči. Jaz normalno uporabljam fleš. Saj ga itak rabiš samo zvečer pa še takrat mu najbrž ne slikaš direkt v obrazuser posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
29.3.2011 13:11:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Aja naša mala ima plešasti predel na zadnji strani glave, okoli ima pa normalno laske. A se to zaraste al kaj je to, ker res smešno zgleda, kot da je plešasta. user posted image

Mene na menihe spominjauser posted image . To si znucajo laske, ker glavo vrtijo dvignit je pa ne morejo od podlage. Brez skrbi, lahko boš kitke pletla za v vrtecuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
29.3.2011 13:11:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

meta upam da vama je uspelo iti ven in da sta se imela krasno user posted image

Kot zanalašč sta šla včeraj oba spat precej kasneje pa še Bineta je cel dan nekaj matarlo in nisva upala pustit dedija samega. Tako da sva si pripravla prigrizke, naštimala en film in se crkljala kar doma. Super je blo!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
29.3.2011 13:12:24   
meta21
Jaz grem pa danes na eno predavanje v službo in se kar malo veselim spremembeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.3.2011 19:36:09   
valek
Jaz pa grem sedaj prvič malega sama skopat...do sedaj sma s partnerjem vedno skupaj delala to,danes pa probam sama...ker dela popoldan...

kje ste kaj da je vse tak tiho...
aja pa nobena ni odgovorila na moje vprašanje nazaj, ko sm vprašala glede sevanja...kroži mail, da bi naj od včeraoz.danes dalje poskušali karseda noter biti,sploh z otroci, zaradi sevanja-oblaka in vse do 10 dni po tem ko bodo v F. sevanje ustavili.Čeprav to zna biti dolgo...hm...sploh nevem kak bi naredla z sprehodi...
no in je še pisalo,naj ne jemo sadja in zelenjave sveže, naj se vsaki dan temeljito zdrgnemo med tuširanjem,...in da je to opozorilo, da nebo toliko prizadetih,kot jih je bilo v Črnobilu,ko niso pravi čas opozorili ljudi...

kaj pravite na to....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 19:58:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.3.2011 21:14:19   
aktak
Pozdravljene,
mi smo danes maksimalno izkoristili sonček, včeraj pa smo bili prvič pri noni in nonotu. Ele vožnja sploh ni nič motila je lepo prespala celo pot. Mislim pa da imamo tudi pri naši zagon rasti, ker je full pogosto nekaj lačna, seveda pa potem ko se naje poliva user posted image
sicer pa sem prebrala vse kar ste napisale ne vem več pa kaj sem hotela vse komentirat.
Meta čestitke ob obletnici!!!
Registrirana welcome back! Kako pa da si od 1. aprila brez službe????
Teyla naša tudi včeraj in danes nekaj več joka. Je pa ponavadi tako, da se zbudi z trdnega spanca in jok. Potem jo vzamem v roke in je OK, jo odložim in ponovno strahovit jok. Pojma nimam kaj je to oz. zakaj je tako.
Tigrca jaz ti tudi svetujem da kar svoje mleko spumpaš in shraniš v hladilnik za eno hranjenje ko te ne bo.

Prebava: pri nas je plenička pokakana 4-5x dnevno.

Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.3.2011 21:43:08   
meta21
Hvala vsem za čestitke!

Moj dragi mi je pa zdaj flaške pomil in steriliziral pa vodo pripravil za ponoči, zdaj je šel pa še nekaj šravfat. Jaz mu grem pa službe na net pregledat (zanimiva delitev dela, ne?user posted image ). Aja, a kdo zaposli elektrotehnika in/ali diplomiranega varstvoslovca?user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.3.2011 21:46:00   
meta21
Zanima me, če je katera jemala tametil za povečanje mleka. Jaz sem ga namreč po obeh porodih, nisem pa vedla, da lahko kuro ponoviš večkrat. Zdaj po predlogu babice Gordane (predavateljice iz LJ P) začenjam drugo kuro pa me zanima, če se je kateri povečala količina mleka

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
29.3.2011 22:29:37   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zanima me, če je katera jemala tametil za povečanje mleka. Jaz sem ga namreč po obeh porodih, nisem pa vedla, da lahko kuro ponoviš večkrat. Zdaj po predlogu babice Gordane (predavateljice iz LJ P) začenjam drugo kuro pa me zanima, če se je kateri povečala količina mleka

Jst sem jemala ja. Zdej mam mleka za izvoz - ponavadi je dovolj samo ena dojka. Ne vem pa, če je to zarad tega, ker sem potem pač več tud pila, tudi čaj za dojenje, več pristavljala. Sem pa imela samo eno dozo. Lepo da vztrajaš, najbolj pomemno je po mojem mnenju pitje zadostne količine tekočine in čim bolj pogosto pristavljanje.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!