|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
6.8.2011 12:30:54   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1

punce pozdravljene!
pri nas tud še ni zobkov, pa tud nč ne kaže da bodo kej kmalu..
...sem sama doma, mož šel vn, otroci gllih zaspali.. se mi zdi, da se skoz sama matram z otroci, mož pa kr naprej okol laufa, ta tedn že tretjič, da ga zvečer ni doma in moram čist vse nardit sama, sej če pa že je doma, moram pa glih tko...on pač gleda TV, in za vsako pikico mu moram rečt,sam se prov nč ne spomni...mate ve kej bolj pridne možke?

Pri nas ni tako, pri nas naredi tudi če mu nič ne rečeš, namreč sam vidi delo, tudi pomije ali posesa, včasih si tudi kaj zlika.... jaz imam zlatega lubija, ga ne zamenjamuser posted image
Ne sekiraj se prev ,akr se tiče dečkota, včaih nalašč pusti kako stavr ali pa ga obni tako kot potem otroka ali boš naredi to ali ono. To ful pali, vemsne variante niuser posted image . (ne vem ti dam prime, ali boš pospravil posodo v kuhinji ali pa previ bejbija in ga peli mao ven na sprehod).

Šibam naprej kosilo kuhat, vidim da je zatišje.

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
7.8.2011 19:18:28   
Nina33
Hoj!
A zdej bo pa tako zatišje tukaj user posted image , Jaz na FBju pomoje itak polovice ne preberem, ker zgrešim user posted image .
Jaz bom kr sem kaj napisala user posted image . Naprimer:
Včeraj sem bila s pobčema v knjigarni (ne morem it samo mimo pa de je boh user posted image ) in gledam knjige z Nandetom v slingu, Šimen pa malo proč "svoje" knjige gleda. In pride mimo ena teta (BTW - kako veš, de ima ženska majhnega otroka (recimo, de je že na prejšnjih kilah in brez podočnjakov user posted image ): vsaka odrasla oseba je al teta al pa stric user posted image ), no in ta tetka reče: "Ooo, kako si ti fletna punčka!" (Nandetu, ne meni user posted image ) Pa jo "popravim": "Fleten fantek." user posted image Njej mal nerodno, se maže ven s tem, kako ma velke modre učke in kako se smeje fletno... kar pristopi k nama Šimen in tetka reče: "Ooo, a ta je tut vaša? Imate pa parček!" Jaz pa: "Naa, dva fanta" user posted image No, pa ji je blo poj fajn nerodno, jaz sem se pa komaj resno držala user posted image .
Nande drgač od srede sprobuje GH: je jedel do sedaj korenje in bučke. In je kar jedec - danes je zmazal že cca. 80g (in seveda poj še 15, 20 minut ( . ) ) Je pa celoten proces futranja meni ko kaka računalniška igrca, una stara mi na misel hodi, ko si moral z eno žabico čez prometno cesto (res stara igrica user posted image ). Tukaj je pa cela umetnost, kako s polno žličko mimo mahajoče rokice, ki bi žlico z veseljem zagrabila, priti do odprtih ust user posted image . Kaka pa zdej fajn, korenje je zadevo malo zgostilo, v obeh pomenih, tudi v časovnem user posted image .
Smo bili pa danes za Soro spet, kar je super, ker... saj veste: Sora tko fajn špricne user posted image .
En že +/- spi, ga bom počasi "osravila" v posteljico, drugi ima še debato z atijem, a sta že umirjena in bo kmalu čas za luč ugasnit, objet se in polupčkat in rečt lahko noč in lepe sanje user posted image .
Najprej pa vam vsem:
lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
7.8.2011 23:51:43   
valek
Podravljene punce.....
sem se malo oglasila po zelooo dolgemm času....upam da se me še spomnite...
no da malo opišem našo situacijo in napredek:
sedenje:če ga posedem se še maje levo in desno, naprej in nazaj-v glavnem je še zelo nestabilen...
premik iz hrbta na trebuh in nazaj: s tem nima problema, je kar aktiven, ko je pa na trebuhu pa zelo visoko dviguje glavico, poskuša z nogami na kolena dviguje ritko, z rokami se poskuša podpreti spredaj da je na višjem
čebljanje:poskuša bolj z eaeaea....brrrrrmmmmm(pri tem so zvoki kot da vozi avto in veliko sline:), ko je utrujen ali zaspan nas opozori z ojo,ojo,ojo
to je zaenkrat to....
uvajanje goste hrane:smo začeli z 4m in 1 t. po navodilih patronažne s. , začeli z zelenjavo popoldanski obrok, sedaj že mamo obrok   v času malice tudi, ki pa je sadni, mogoće kak dodan bebi keks ...v glavne pridno je, dobro prenaša....
 pijača:imam pa probleme z pitjem vode-niikakor mu ne paše preveč, pije le če je malo nekega okusa-recimo čaj hippov ali dodan k vodi sok od hippa...karkoli da le ni čista voda....pa še to ne pije rad preveč na sploh....mora rres biti orng žajan....
Kako je pri vas glede tega?
zobki:jih še ni videti,se pa veliko slini in daje vse možno v usta
spanje: spi celo noć že od 2. m. ...od kake osme zvečer do pol sedme zjutraj... potem pa še en krajši spanec okoli enajste za kako urco.... pa še en popoldanski okoli pete ure...potem pa spet ob osmih zvečer reden spanec do jutra....

hm...kaj sem še pozabila...nevem...no to je  na kratko nekaj prvih stvari ki se jih spomnim takoj....
gremo pa čez 2 tedna na morje- že komaj čakamo....user posted image ,....kupili pa smo tudi oni nahrbtnik za pohode ...taki dokaj dober od maye maye....bomo  v septembru začeli s kakimi pohodi-upam da mu bo všeč...

lepo bodite...bom probala malo za nazaj še prebrati... papa

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
8.8.2011 8:07:36   
kiara24
valek- pri nas noče vode pit, pije pa nesladkan čaj, je pa res da ga moram narest točno po navodilih kot piše tam, če ni dovolj okusa ne pipije toliko. Tako da jaz kar dam fajn filterček ali pa ta tahitri čaj ka je v granulah od milupe ali hippi.Pa gresta ponavadi tam od ena do dve flaški.

GH- no pri nas ima zelenjavni obrok že cel, v popoldanskih urah, pa sadnega ima tudi že samo po sadnem ji dam ponavdi še malo mleka. Proti večeru pa dobi mlečno kašo in flaško.

Spanje- od 19-20tih tam nekej pa do pol petih ali 6tih zjutraj.

Nikjer nikogar.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
8.8.2011 10:45:37   
Anonimen
Ojla, sem kr slabe volje s tem RR, sploh me ne obvešča pa imam obkljukano!

Sem pa nad alergologinjo razočarana. Sem pla drugo mnenje iskati pa čakamo na izvide in vse skupaj 1 mesec. Zdej si pa predstavlite, da če nisi podnujno da čakaš še na vrsto 3 mesece, potem je pa čisto isto kot na pediatrični kliniki!

Je pa danes tako tečen dan, da se vidi tudi na naši mali žabi, kar narga pa tako zaspana je pa ne spat. Se z učki premetava in tepe da ja nebi zaspal ;)

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
8.8.2011 10:54:28   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: valek

kupili pa smo tudi oni nahrbtnik za pohode ...taki dokaj dober od maye maye....bomo  v septembru začeli s kakimi pohodi-upam da mu bo všeč...

Tudi mi bi se odpravili že malo v hribe, pa še nimamo nahrbtnika. Ga še izbiramo. Kakšen pa je ta od maye-maye user posted image  Lahko prpopaš kakšno njegovo slikico? Pa cena? Namreč vsi tisti nahrbtniki ki so mi jih priporočali, so od 170€ naprej user posted image  . Kupila bi Deuter kid Confort II ali III se mi zdita full fajna in ziher, ampak cena ... sta okoli 200€ user posted image  user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.8.2011 10:54:46   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

IZVIRNO SPOROČILO: Urša
A katera daje za kosilo poleg zelenjave pravi riž ali polento? Mi zaenkrat samo riževe kosmiče.

Ja in ima oboje rad. Riž pustim, da se dlje kuha tako da je že razkuhan in čisto mehek. Polento pa naredim bolj tekočo :) Pa gres sem mu tudi že skuhala, ga obožuje :)

Naš riževih kosmičev ne mara! Sem mu jih dala v flaško, take bolj goste v krožniku, zmešane z zelenjavo,... pa nič. Jih ni šmirglu za pet posto. Zdej sem pa probala kr navaden riž. Skuhala sem ga tako kot Urša- razkuhala, pa ga je mljasku 100 na uro user posted image  Tako da smo ravno včeri prvič jedli celo kosilo. Na jedilniku je imel riž, korenjček in piščančja prsa. Se je full napokal, pol pa padel v komo beri- zaspal user posted image  Mami je bla takooooo vesela user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.8.2011 10:55:54   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A tko žalostno bo zdaj na rr?user posted image

Lahko noč!

To je pa čist res......... v 5.ih dneh ste naklofale le 3 strani, pa še tist ne čist cele. Sem mislila, da jih bo že za cel roman in sem si za branje rezervirala 1-2h časa. Kaj naj pa zdej počnem, ko sem po 10 min fertik user posted image  Zgleda bom mogla it mal peglat. Ko pa se mi sploh ne da user posted image .....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
8.8.2011 11:00:03   
suzy29
Vse, ki imaste probleme z ščitnico, upam da jo čim prej pozdravite ali pa vsaj omilite user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.8.2011 11:03:37   
suzy29

[color=#009900 size=4]Ker je danes bolj kisel dan, si moramo reči:
[color=#009900 size=4]  Naj se zgodi karkoli - danes bo zame lep dan!.

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.8.2011 11:09:18   
suzy29
Da se vam prikrade na ustnice nasmeh ...........

user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.8.2011 11:10:49   
suzy29
Sej vem, da ste me pogrešale. Pa če priznate al pa ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ..........

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
8.8.2011 11:33:53   
Anonimen
:)

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
8.8.2011 11:37:20   
suzy29
Umetnost skrivanja:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.8.2011 11:43:19   
suzy29
No tako, pa se je mali zbudu..... pa mi le ne bo treba it peglat. Jeeeeee user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.8.2011 11:44:49   
Anonimen
Hi hi, tkole se pa naša mačka prav med role :D

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.8.2011 12:48:00   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
kupili pa smo tudi oni nahrbtnik za pohode ...taki dokaj dober od maye maye....bomo  v septembru začeli s kakimi pohodi-upam da mu bo všeč...

Tudi mi bi se odpravili že malo v hribe, pa še nimamo nahrbtnika. Ga še izbiramo. Kakšen pa je ta od maye-maye user posted image  Lahko prpopaš kakšno njegovo slikico? Pa cena? Namreč vsi tisti nahrbtniki ki so mi jih priporočali, so od 170€ naprej user posted image  . Kupila bi Deuter kid Confort II ali III se mi zdita full fajna in ziher, ampak cena ... sta okoli 200€ user posted image  user posted image

Tudi mi izbiramo nahrbtnik za nošenje, ker mamo Naca trenutno še kr v kengurujčku, tud za kake "hude" ture. Mislim da se bomo odločli kr za Deuter-ja (KC II ali III), ker ga res vsi hvalijo... obstaja en priročnik o nahrbtnikih, ki ga je pripravil Boštjan Hauptman: otrocarije.net/meniji/otroska oprema/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok-1.pdf, kr zanimiva zadeva...
In preko tega Boštjana lahko dobiš Deuter-ja tud mal cenej - glih danes sem dobila mail od njega (citiram: KC II skupaj s strehico in gratis dežno ponjavo (modra, z varjenimi šivi) 170 EUR, brez gratis verjetno še nekaj ceneje, KC III z dežno gratis 200 EUR) - no, KC II se dobi na "Vse za šport" tud za dobrih 170 EUR. Men je všeč, ker lahko otročeka nosiš že preden samostojno sedi, baje se ga nosi kot da nimaš nič na hrbtu, pa tudi otrok v njem zelo uživa. Je pa res, da mal več stane, ampak za take stvari js ne šparam.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.8.2011 12:57:22   
KLARA 1
lep pozdrav,

naša tud nč kej dost ne p ije, edino rada ima čežano, pa še to sam par žličk, vodo pa sploh ne,niti čaja...

PilotGirl, si že šla na kako kontrolo krvi zarad ščitnice?  Kako se kej počutiš?

Mi smo bli včeraj v toplicah,mala  uživala zelo...je pa bla zgleda prevroča voda zanjo (smo bli namreč tud že na morju),ker mi je v obročku skoraj zaspala, hehehe..je blo kr  hecno za videt...

lp

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.8.2011 13:46:10   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Pa kupi rabljenega, na bolhi jih je nekaj. Če imaš otroka na hrbtu 1h se ne pozna nič, ko pa je malo dlje, te pa takoj vse boli.

Naša je tud danes tečna ko sam vrag. user posted image Dojenje je pa še vedno prava muka. Dva dni nazaj sem v solzah končala, ker ni hotla jest, drla se je od lakote, na (.) pa izvajala priklop-odklop-dretje. Jaz res ne vem kaj ji je. To traja že cel mesec in zadnje čase je samo še huje.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.8.2011 19:42:46   
Nina33
Oj!
Suzy, user posted image user posted image
Meta, kako je tvoj prehlad? Upam, de je on slabše in ti bolje user posted image
Nahrbtnik: mi imamo Deuterja KC II (dodala sem slikco v album), kupili smo ga v Interšportu, navdušila nas je pa že omenjena stran. Je res "mal" drag, ampak se splača - seveda po uri ali več nošnje veš, de imaš neki na hrbtu, ampak v primerjavi z drugimi, ki sva jih malo preverjela...ni primerjave. Res fajn. Mališ je pa užival not 100 na uro (starejši, z najmlajšim še nismo uspeli probati user posted image ), nič ne žuli, ni mu kaj grozno vroče (pa je pobč pri ta ornk vročih!), ima razgled in senco... V glavnem - super.
Teyla, upam, de se s Tejo zmenta glede dojenja user posted image
Riževi kosmiči: sem si rekla, de jih ne kupim, a so se user posted image vseen znašli v košari in poj doma... user posted image Jih imam namen imet za kako župco zgostit al pa tko, de mi ne bo treba zmeri riža kuhat. Upam, de bo maral.
Brokoli, cvetača: a to male kaj napenja al ne? De se ne bom zajuser posted image . user posted image
Spanje: naš mali čez dan podira rekorde - že njegov starejši brat +/- nič ne spi, no mališ pa še manj. Je vse prezanimivo user posted image . Mora bit pa skoz v muvingu, akcija pa to user posted image . Mah sej bo, si bo pa pri dveh, treh letih že sam za jest rihtal in cunje pral (s pomočjo starejšega bratca pa že prej user posted image ).
Zatišje kle gor: prav res, taaaakaaa tuga... Škoda user posted image .
Ekola, ura je cajt, grem še starejšega pobča v mižule pospravit, slišim, de sta se z atijem že čist umirila, de mi ne bo še user posted image zaspal, mi bo dolgcajt user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.8.2011 22:19:27   
meta21
Hej!

Nina, moj prehlad se žal zelo dobro drži tako, da razmišljam, da bi šla mal k zdravniku (itak mam cel spisek že za vprašat)

Moški in pomaganje- okoli sebe imam cel bataljon parov z malimi otroki in večina moških je takih, da naredijo tisto (glede otrok) kar jim žena reče, drugače se pa ne "silijo" zraven. Moj dela vse, res vse po bajti in okoli nje ampak otroke ima pa najrajši takrat, ko so siti in previtiuser posted image . Mene pa najbolj na svetu moti to, da njegov odhod npr. v trgovino zveni: Meta, jaz grem zdaj ..., moj odhod pa (3 dni prej): Jaz bi šla mal v šoping. Kaj delaš v torek?, (1 dan prej): Da ne boš pozabil, jutri grem v trgovino! (on: aja, se res) in na dan D: Tukaj maš hrano, jedel je ob ...

Pri nas riž ne pride v poštev (še), ker se skoraj zadavi, če je banana samo z vilico zmečkanauser posted image , po brokoliju in cvetači pa Bineta nič ne napenja.

Jaz tudi na FB pol zgrešim. Mi je ful nepregledno.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.8.2011 22:22:33   
Tigrica86
ekola, pa še js neki naklofam tle gor user posted image

Ja, mal je res zatišja, sam ne pozabit, da so še dopusti... no, mi gremo v četrtek, mam še vse za spakirat, prej pa še oprat, pa se  mi  nea da user posted image eh, bom že, najbrž v sredo zvečer user posted image

GH me čedalje bolj jezi... sem mu dans nardila krompirjv pire, pa ni hotu ust ne odpret. pol me je razjezlo, sem šuknala stran in mu nardila mlečno bananino kašico, ki jo je v celoti zmazal user posted image Sj vem, prvo si morm mal prebrat kk pa kj v celoti nadomestit obrok z GH, ma bom po dopustu user posted image

Se pa zadnje dni nenormalno poti... je čist moker v zatilju user posted image men se ne zdi, da bi bil preveč oblečen, ker se mi zdi da je včasih mrzel pa moker istočasno... no, je res da ma pogosto mokre rokice, ampak vseen... a bi me moglo kj skrbet? No, skrbi me to, da ne pije dovolj, ker čaja še vedno noče, vode tud ne, sladkh sokov mu (še) ne ponujam, tk da nimam neke ideja, ka nj. aja, tud "umetnega" mleka noče, ker moje (.)(.) počasi a vidno usihajo user posted image Sm kr malo žalostna, ker na začetku je blo pa čist tu mač mleka, pa bi tud rada še neki mescov dojila... upam, da bo po dopustu bolje, ker sem trenutno psihično čist fuč user posted image

M bi mogla že zdavnej prit (s strahom se sprašujem če sm že spet user posted image ), pa mislim da bo ravno na dopust prišla... sm tko sitna zadnje dni da je user posted image . sm rekla včeri mojmu, k je reku da sm sitna, da mam PMS in mi reče nazaj: a že 2 meseca?  user posted image ma sm se mogla še js nasmejat user posted image

nč, pozabla vse kar sm misla... grem spat :) pa upam da se še pred dopustom kj oglasim, če pa ne, pa se tipkamo čez cca. 10 dni user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.8.2011 23:01:48   
Mišyka

Tigrica če ti prsi "vidno usihajo" to ne pomeni, da imaš manj mleka. Tud jst recimo ne rabim več blazinic, tud ponoči ne več in skor nikol nimam več občutka, da so nabito polne. Ampak če je mala sita, pomeni, da je dovolj. Zakaj bi pa kr poniknilo mleko če vztrajaš z dojenjem?! Tak je zakon ponudbe in povpraševanja pri dojenju. Mogoče imaš tak občutek zaradi uvajaja goste hrane. Sej zdej se bo tvorilo manj mleka, ko dodajaš GH, ampak še vedno toliko kot rabi.

Držim pesti da je PMS kriv.

Teyla midve mava tud še kr borbe z joškami. Z eno roko jo držim ker ona bi bla kr obrnena na trebuh med tem ko se doji oz. vse prej kot normalno, z drugo si zaščitim joško, čene me grabi, ščipa, se odriva od nje. Ah, bo že.

Pr nas je kr priden, morm rečt. Je pa tko ko večina, mu je treba kr rečt. Razen za posodo mava nekak tihi dogovor, da jst kuham, on pa pomiva. Ker čene mam jst kožo na rokah čist skurjeno, sploh pozimi ko mi še poka...

Mi smo meli pa dons fotošuting in smo vsi čist zj... najprej smo mogli še dežju uit in nakonc smo bili namest v Šk.Loki, v Volčjem Potoku. Vseen nas je dohitel za nekej časa, potem pa je šlo mimo. Komi čakam slikice.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
9.8.2011 11:05:35   
suzy29
Dober dan............

Danes je pravi grozeni dan user posted image  . Pri nas je dežval, pol je nehal in je blo oblačno, pol sončno, ......no ja, zdej se pa spet neki kremži. Vglavnem sovražim april! Aja saj res, zdej je avgust user posted image

PA DEJMO MALO PRIKLICAT SONČEK....... SONCEEEEEEEEE KJEEE SIIIIIIIIII????????

user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
9.8.2011 11:06:08   
suzy29

Moški in pomaganje- okoli sebe imam cel bataljon parov z malimi otroki in večina moških je takih, da naredijo tisto (glede otrok) kar jim žena reče, drugače se pa ne "silijo" zraven. Moj dela vse, res vse po bajti in okoli nje ampak otroke ima pa najrajši takrat, ko so siti in previtiuser posted image . Mene pa najbolj na svetu moti to, da njegov odhod npr. v trgovino zveni: Meta, jaz grem zdaj ..., moj odhod pa (3 dni prej): Jaz bi šla mal v šoping. Kaj delaš v torek?, (1 dan prej): Da ne boš pozabil, jutri grem v trgovino! (on: aja, se res) in na dan D: Tukaj maš hrano, jedel je ob ...

Mislim da je v velikih primerih tako. Nažalost tudi pri nas ni nič drugače. Kaj čmo mame smo mame, pridne in skrbne...... user posted image

Pri nas riž ne pride v poštev (še), ker se skoraj zadavi, če je banana samo z vilico zmečkanauser posted image , po brokoliju in cvetači pa Bineta nič ne napenja.

Kaj pa če bi ga malo bolj skuhala in z paličnim spasirala? Jst delam tako,, ker mi pahuljic ne je...... Tudi našega po zelenjavi nič ne napenja. Ko pa sem mu dala hruško, je ropotal kot strela in je blo tolk hudo, da sem rekla, da bom z njo še počakala kakšen mesec. Trenutno pa že je: korenje, bučko, brokoli, cvetačo, krompir, riž, špinačo, jabolko, banano, piščančja prsa, dodajam pa mu v hrano tudi olivno olje, soli pa sladkorja pa ne! 

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Ja, mal je res zatišja, sam ne pozabit, da so še dopusti...

No ja, bomo vidl, če bo septembra kaj boljš ...... upam da user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Tigrica če ti prsi "vidno usihajo" to ne pomeni, da imaš manj mleka. Tud jst recimo ne rabim več blazinic, tud ponoči ne več in skor nikol nimam več občutka, da so nabito polne. Ampak če je mala sita, pomeni, da je dovolj. Zakaj bi pa kr poniknilo mleko če vztrajaš z dojenjem?! Tak je zakon ponudbe in povpraševanja pri dojenju. Mogoče imaš tak občutek zaradi uvajaja goste hrane. Sej zdej se bo tvorilo manj mleka, ko dodajaš GH, ampak še vedno toliko kot rabi.

Čista resnica........

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 9.8.2011 11:15:48 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?