Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1 PilotGirl - jaz mam tud hujše menstruacije zdaj po porodu in pa zeelooo dolgeee...imam občutek kot da me bo čist izželo... ščitnica res čist na vse vpliva, zato res pojdi čimprej k zdravniku, da ti pregledajo kri..če se treseš in ti znaki ki si jih opisala so gotovo od ščitnice,sploh če ti je že bilo ugotovljeno napačno delovanje...jaz sem imela poprvem porodu tud zelo hude težave, vsak mesec sem morala menjati dozo tablet, ker nikol ni bla prava...po drugem porodu pa sm rekla,da bom probala bit bolj sproščena, umirjena, ker tud to zelo vpliva, jepa res,da je tud to naše drugo dete dosti bolj pridno kot prvo, ko nismo spali nič in do zdaj nism mela problemov...no,zdaj pa sm mogla mal povišat dozo in upam, da se stanje umiri... Kam si šla pa samoplačniško? Bi jaz magar plačala, samo da bi čim prej mi pogledali! Ja jaz sem tudi najprej krivila nespečnost in pač nespanje. Ker mi smo veseli, če prespimo noč 3-4 ure v kosu. Sedaj, ko je pred parimi dnevi dobil oba zobka spodaj in še rinejo mu isto časno tudi zdele zgoraj je pa konc, se pa zbujamo na uro. Pa še vročinca ga daje :( Tudi sirup mu nepomaga, bo treba po svečke očitno. VSe to kar sem opisala, je tudi mama rekla, ki ima kar velike težave s ščitnico, da je 100% to. Tko, da grem tud plačat, sam da mi ni treba tam klicart pa v vrsto stat, pa se pregovarjat predvsem to z mojo zdravnico. Ker ima privat na koncesijo in ji ful zavarovalnica zavrača zadeve in je ratala zelooo zategla. V aškerčevi me pa nočjo vzet čeprav sem študentka, pa sem danes zvedla, da bi me morali neglede na letnik čim si študent. Kiara, čisto isto mam jaz. Krvavim po 14 dni, tiste dneve se čisto tresem, pa dobesedno zadekana, glavoboli,... sem, ostali pa švicajo, ker je 30-32 stopinj. Jaz sem celo po 14 dnevih po porodu dobila hudo vnetje in se mi vnetje paca, skos dobivam antibiotike. Mi je že čisto floro uničlo :( Mene je G pregleda strah ker me tako boli, ker se mi še sedaj notri ni zaprlo klub notranjim šivom. Tako, da sem se naročila na operacijo. Priznam me je zelooo strah. Čeprav pravjo, da je rutinski poseg. Bris mi je vzela pri prvem pregledu, ko je potrdila nosečnost, sedaj se pač moja nova G ni odločila, ker je rekla, da je vse razboleno in vneto, da me bo na miz samo mučla. Ker že z notranjim UZ vidim vse svete. Meta očitno res, jaz nisem nikol mislila, da lahko na M vpliva toliko ščitnica :( Hudič so tili hormoni! Jaz sem bla tako vesela, ko so mi vse rekle, da po porodu bom mela veliko manj boleče M. Ha ha, pri meni je očitno kontra :( No pa da ne bom samo jamrala, sej drugače je čisto vredu, ko se moj škratek zasmeje pozabiš na vse :D Sem tudi vesela, ker bom lahko delala dva predmeta, ki zahtevata obvezno prisotnost čez leto in sem ju odpisala. Sicer tudi do sedaj kot se je razpletnlo se nisem upala planirati :)
|