|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
4.8.2011 6:38:42   
KLARA 1
PilotGirl - meni moja ginekologinja ni nikoli gledala ščitnice, mi je pa naročila, da moram it k osebni zdravnici to kontrolirat in sicer na 3-mesece...za po porodu pa mi ni rekla nič...tako da ne vem, če te lahko ginekologinja da na kontrolo, mogoče pa ti lahko vsaj priporoči in da to poveš osebni zdravnici. Sicer pa sm šla jaz po prvem porodu večkrt tud samoplačniško kontrolirat TSH, ker mi je res nenormalno skakal TSH in takrat me je osebna celo v LJ  poslala k tirologu na UZ-pregled. Samoplačniško pa je blo okol  10EUR, za vse tri hormone pa okol 30 Eur. Kako pa se počutiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
4.8.2011 9:08:54   
Tiasana
Med nosečnostjo je bila moja ščitnica cel čas enaka.. ni blo nekih večih sprememb.
Glede ginekologinje pa.. ni mi gledala nič ščitnice, mogoče sem se slabo izrazila..ona je samo mi ustno naročila oz. rekla, da po treh mesecih od poroda se moram zmenit za pregled za ščitnico. Meni jo pregleduje vedno tirolog, pa tudi ultrazvok mi je sedaj naredil. Moj pregled pri njemu zgleda tako,  vpraša po počutju, mi preveri krvni pritisk, zmeri obseg vratu, pretipa ščitnico (vrat tipa, jst pa moram požirat slino),ko je treba mi naredi UZ, pol pa grem v laboratorij, izvide pa dobim na dom...
In nič ne plačujem...

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
4.8.2011 9:29:39   
KLARA 1
ja, pri meni je tud tako kot pri Meti, zdravnica kliče polikliniko, če je izvid slab, drugače nič. Kdaj mi pripada UZ nimam pojma.

(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.8.2011 9:59:17   
Tigrica86
Ojla!

Nism vedla, al se nej vsedem, usedem al wsedem pred računalnik in sm šla gledat v sskj, ki mi je naročil, da se nj usedem in ne kompliciram, če se bom kdaj slučajno vsedla, ker je pač V lažje zatipkat user posted image user posted image

Punce, povejte mi, kaki so simptomi, da ščitnica ne deluje pravilno?! Men je pediatrinja (od malega, js mam drugo dr user posted image ) rekla, da si nj dam ščitnico pregledat (nevem zakaj sicer) pa se še nism spravla... ginekologinja mi jo med nosečnostjo ni nč pregledovala, oz. še nikol nism mela take kontrole. Sem pa bla včeri pr dr. zarad tega in da mi da terapije za križ (me svinsko boli, in trtica tudi) pa sm valda mela Teyla sindrom zravn in ji pozabla rečt še za ščitnico user posted image mater sm jezna, pa k se itak cele cajte spravlam k dohtarju. No, vsj terapije mi je napisla, sam bom zdj vrjetn tk tk dolg čakala da pridem na vrsto, da bom spet noseča user posted image K sm že mela lani napotnico, pol pa čakalno dobo 5 mesecev in sm vmes zanosla, pa ni blo nč iz mojih terapij user posted image

Ja men je tud tle RR bolš za takole pisarjenje, FB bi uporablala sam za slikce gledat user posted image Ni panike Meta in Nina, bom js še tud tuki :))

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.8.2011 9:59:41   
šebela
Jutro punce!!!
Midve sva še vedno pri moji mami na počitnicah! Je prav fajn, ko mi ni treba nič kuhat in pospravljat.... naju super razvaja! Zato pa smo mame user posted image Drugače je pa pestro, ker imam tukaj ful prijateljev, tako, da ful kafetkamo user posted image . Pa malo se bojimo neznanih prostorov in tujih ljudi, predvsem moških user posted image Vglavnem, je samo mami dovoji dobra al pa babica...
FB: Teyla lahko še mene prosim, daš v skupino, saj frendice sva že ampak, bi rada še malo druge februarčice spoznala, če me hočejo seveda...
Posedanje: Usesti je prav ..... bo treba malo slo. ponovit, tudi to nas čaka čez par let. No sem hotla rečt, da Klaro moja tašča ful rada posede na tla user posted image in sem prav jezna, ker sem ji dvakrat lepo povedala, da se mi to ne zdi dobro, dokler še lepo stabilno ne sedi in kaj je bilo včeraj user posted image user posted image No Klara sicer nima nič proti, se pa nagne čisto naprej in si prijema nogice, zgleda kot da je zložena, v vsakem primeru na zgleda zdravo. V naročju pa itak noče bit drugače kot sede (seveda s podporo). Pa ne manjka ji prav dosti, da bi sama sedela, samo ko vidi svoje nogice, jo pa absolutno prekucne naprej...
Ščitnica: na srečo o njej nimam pojma.... upam, da se tistim, ki imate težave čim prej stabilizira.

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.8.2011 10:32:43   
KLARA 1
Tigrica 86- glede ščitnice,  pri meni so sledeči simptomi: utrujenost, razbijanje in nepravilno bitje srca, tiščanje v grlu, trese me pri čist normalni temperaturi, slaba volja ali pa brezvoljnost, nemir, napetost....v bistvu niso prav tipični znaki, ker smo itak vsi kdaj pa kdaj utrujeni, brezvoljni....najhuje mi je, to se mi je parkrat zgodlo, ko sm se srednoči zbudila v nekem groznem strahu,srce mi je bilo kot ponorelo, zeblo me je - pravzaprav treslo, jaz pa se nism znala umirit, pa sm si govorila,daje vse OK,pa se kljub temu nism mogla umirit-v takem primeru sem se potem ful oblekla,zavila, da mi je ratalo vroče in počakala  da mine... to se mi je dogajalo, preden sem dobila tablete, in pa po prvem porodu, ko mi je TSH tako skakal,da sm vsak mesec spreminjala dozo tablet...po drugem porodu pa sm se do zdaj počutla vredu, vendar sm ful bolj pazla,  da sm spala, da nism živčna, da se sproščam...prejšnjimesec pa mi je bil izredno naporen,pa so se mi hormoni spet porušli, aja, pa menstro sem tud dobila, mogoče tud to kaj vpliva?

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.8.2011 10:56:43   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Meta- jaz se najbolje zapomnim takole ali se boš Vsedla  ali Usedla kej ti bo bolj udobno. Meni v Uju, Kaj pa tebiuser posted image

O, prima bergljica za zapomnit, čeprav bi jaz rabila bolj Wuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Teyla- v juhico zelenjavno ji recimo zakuhaš gres pa bo dobila gluten... recimo Plasomn niso nobeni brez gluten so vsi z glutenom samo tiste k so od 4 meseca dalje je malo drugačna sestava. Pri nas itak sama drži piškot in ga papca..... tako da mi nimamo več čsito spasirane hrane, ker zelo dobro žveči oz. grize. Naj bi ga pa uvjal po 6 mesecu itak pa vidim da patronažne deljio različna navodila.... Naša ga je že jedla tako da, ni panike za ennkrat.

Edin danes je nekaj flekasta po hrbtu in sumim malo tole vročino zunaj, ker ji je bilo fuuuul vroče.

Plasmon piškoti so isto kot Plasma piškoti?

A testenine ji lahko že ponudim, če nima niti enega zobka?
Kolk idej ste mi dale, na ene sploh pomislila nisem. Zelenjavna juhica npr. user posted image

šebela ups, te bom zdaj dodala. user posted image

Danes ponoči se je pa Teja zbudila ob 1h, pa potem ob 6h, vmes je bila pa budna, se premetavala in cuzala palec. Dragi je bil čisto živčen, tako da je šel bohvekdaj zjutraj gledat dokumentarec na Animal planet in mi je potem zjutraj veselo razlagala o tem, da je na svetu samo še 40 amurskih leopardov. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.8.2011 13:54:41   
meta21
Moja ščitnica meni povzroča predvsem nenaden porast kilogramov (in obratno, dol sploh nočejo it) in utrujenost.

No, še dobro, da sem prišla, ker drugače ne bi vedla, da je na svetu samo 40 amurskih leopardovuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.8.2011 13:55:24   
meta21
btw, jaz sem skoz bolj prehlajena. Mah se mi nič ne da k sem vsa zabasana

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.8.2011 14:48:51   
Teyla

Moja ščitnica meni povzroča predvsem nenaden porast kilogramov (in obratno, dol sploh nočejo it) in utrujenost.

No, še dobro, da sem prišla, ker drugače ne bi vedla, da je na svetu samo 40 amurskih leopardovuser posted image

Česa vsega ne zveš na RR, ane. user posted image

Teji je pa na plano pokukal prvi zobek! Ko sem vidla oz otipala, sem začela kar vriskat, pa ji govorit, da ima prvi zobek. Ona se je pa smejala in me gledala kot da bi hotla rečt "Ja, mami, itak, kaj pa misliš. Malo pozne maš. " user posted image

Mal se mi trga. user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.8.2011 15:29:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1

PilotGirl - meni moja ginekologinja ni nikoli gledala ščitnice, mi je pa naročila, da moram it k osebni zdravnici to kontrolirat in sicer na 3-mesece...za po porodu pa mi ni rekla nič...tako da ne vem, če te lahko ginekologinja da na kontrolo, mogoče pa ti lahko vsaj priporoči in da to poveš osebni zdravnici. Sicer pa sm šla jaz po prvem porodu večkrt tud samoplačniško kontrolirat TSH, ker mi je res nenormalno skakal TSH in takrat me je osebna celo v LJ  poslala k tirologu na UZ-pregled. Samoplačniško pa je blo okol  10EUR, za vse tri hormone pa okol 30 Eur. Kako pa se počutiš?

Ja, meni je skalal tudi v nosečnosti. Samo ne toliko, da bi mi ker rekel za naprej pa tudi nosečke se mi zdi se ne smejo tam okol na polikliniki sprehajat.

Ja no meni niso rekli, da bi mogla kontrolirat, da bi pa mogla, zanč ko sem se dogovorila za rekonstrukcijo presredka in ostalo mi je rekla kako pa ščitnica. Sm rekla ne vem, nič mi ne osebna kontrolirala. Je rekla ja pa le dajte.

Preprosto zmučeno se počutim, tresem kot šiba na vodi, aritmija. Oči mi hoče ven vršt, pa blazno suhe mam in bodejo me. Eksplozivna :( To mi je delalo takrat, ko se mi je iz bp drastično spremenila na slabše. Spet mam s požiranjem težave in zaletava se mi slina :(

Razmišljam tudi jaz da bi šla privat! Kje in kam ste to šle?

Isto pri meni(moji mami) kot pri tebi in Meti, da na polikliniko pokliče in se dogovori. Če je huda pač pošlje naprej in napoti k trilogu. Mama ma sploh probleme ker ji t3 in t4 nagaja na polno! Meni pa T3 nizek zelo, THS mi pa skaše za znort.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 4.8.2011 15:31:37 >

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.8.2011 15:37:50   
Anonimen

Meni isto kg naredijo na gor. Takrat vem, da je ščitnica obupna. Sem pa v nosečnosti pa ravno zaradi ščitnice dala ful kg dol, ker mi je na kontro udarlo. Nisem sploh vedela, potem mi je G povedala (a ja sem jo menjala). Mi je takoj povedala, da je blo na sto metrov vidno da sem shujšala zaradi ščitnice in da je posteljica bila oluščena, tudi v kartonu zapisano. Ker se je pol ona osebno z njo posvetovala in direktno vprašala vso mojo zgodovino.
Me je pa tudi pripravila, da moram na operacijo presredka :( Pa sem upala, da po pol leta le ne bo treba. Mam pa tudi hujše menstuacije :(? A ma še katere hujše bolečine kot pred nosečnostjo?

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.8.2011 22:21:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Mam pa tudi hujše menstuacije :(? A ma še katere hujše bolečine kot pred nosečnostjo?

Prvih par menstruacij zna bit čudnih pol bi se pa moglo poštimat oz. vrnit na stanje prej. Lahko ti pa tudi ščitnica nagaja pri M.

A na operacijo presredka moraš zaradi raztrganin?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.8.2011 22:42:15   
Anonimen

Prvih par menstruacij zna bit čudnih pol bi se pa moglo poštimat oz. vrnit na stanje prej. Lahko ti pa tudi ščitnica nagaja pri M.

Meta, ja me je zelo strah. Ko se spomnim, kako je bilo po porodu :( Ja jaz sem zelo hitro dobila M tako, da je šlo že tri cikle skos, mene pa čedalje hujše boli. A misliš, da je to še normalno? Tud pregledov pri G se kar bojim, ker vidim vse svete.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.8.2011 22:57:42   
Mišyka
Men tud FB ni všeč, bi bla rajš zvesta RR.

Dons sem pa tko ponosna sama nase, ker mi je po ene pol leta uspel tavelkega spat spat sredi dneva, pa še zmatran niti ni bil tko da bi bil to razlog da je zaspal. Mamica se je ful potrudla in ga mal na finto vrgla, nakonc je pa za uro in pol zaspal! Ampak takoj, ko je on zaspal, se je pa naša dama začela zbujat in spat spet po obrokih.

Popoldne smo šli na en obisk in se je tam ves čas jokala, še potem v avtu... Očitno da čist ven pade, ko jo doleti sprememba okolja, ljudi... skratka kakršna koli sprememba.
Pa res je blo vse zalito ko smo se peljali domov, je bla kr orng nevihta pr nas.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.8.2011 12:47:08   
KLARA 1
PilotGirl - jaz mam tud hujše menstruacije zdaj po porodu in pa zeelooo dolgeee...imam občutek kot da me bo čist izželo... ščitnica res čist na vse vpliva, zato res pojdi čimprej k zdravniku, da ti pregledajo kri..če se treseš  in ti znaki ki si jih opisala so gotovo od ščitnice,sploh če ti je že bilo ugotovljeno napačno delovanje...jaz sem imela poprvem porodu tud zelo hude težave, vsak mesec sem morala menjati dozo tablet, ker nikol ni bla prava...po drugem porodu pa sm rekla,da bom probala bit bolj sproščena, umirjena, ker tud to zelo vpliva, jepa res,da je tud to naše drugo dete dosti bolj pridno kot prvo, ko nismo spali nič in do zdaj nism mela problemov...no,zdaj pa sm mogla mal povišat dozo in upam, da se stanje umiri...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.8.2011 16:06:31   
maurica
pozdravljene!

mi smo bili na dopustu, pa drugi teden spet odhajamo, zato se bolj malo javljam. tudi brala nisem za nazaj, bom ko utegnem.

pri nas smo super, malo imamo le težave pri spanju čez dan. v zadnjih dveh mesecih smo ga uspavali na rokah, ker je ful jokal zaradi zobkov in se je tako razvadu, da drugače sploh ni hotu več zaspat. mene je začel tako križ bolet, da ga enostavno nisem mogla več nosit. tako da zdaj sva na prevzgoji :). ko postane zaspan, ga dam v posteljico, da sam zaspi. je seveda veliko dretja in meni se zraven srce para, samo kaj pa naj? glede na to, da če ga primem v roke v trenutku takoj neha jokat, vem, da gre samo za trmo. jah, na začetku bo malo hudo, pol se bo pa navadu. čeprav je zelo vztrajen (no, glede na moj in možev karakter drugačen ne more bit user posted image )

drugače pa pridno jemo (res ima rad gh). morali bi na tretje cepljenje, pa je prehlajen, tako da smo prestavili.

na morju je noro užival, hladna voda ga sploh ni motila user posted image . čisto nor je nakopanje!

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.8.2011 19:50:35   
Urša
Bravo za prvi zobek! user posted image  Mi ga še nimamo.
Naš fantič pa dosti več spi čez dan kot prej, se mi je zdelo, da je včasih samo dremal.
A katera daje za kosilo poleg zelenjave pravi riž ali polento? Mi zaenkrat samo riževe kosmiče.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.8.2011 20:45:58   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Meta, ja me je zelo strah. Ko se spomnim, kako je bilo po porodu :( Ja jaz sem zelo hitro dobila M tako, da je šlo že tri cikle skos, mene pa čedalje hujše boli. A misliš, da je to še normalno? Tud pregledov pri G se kar bojim, ker vidim vse svete.

No jaz sem pregledov pri G nič več ne boljim ker sem jih že tolk imela da ne pomnim.... menstre so pa pri meni tudi obup, pa imela sem jo 14 dni nazaj danes spet krvavitve WTFuser posted image nimam pojma kaj bo. komaj čakam da izvem kakšen je bil moj bris da grem notri dat mireno in konec zajebancij.

Super za prvi zobekuser posted image , mi imamo že dva, zg. pa za enkrat ni pokukalo ven še nič.

Šibam sem zmatran smo bili cel dan okrog.

Lep vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
5.8.2011 20:54:17   
maurica

IZVIRNO SPOROČILO: Urša
A katera daje za kosilo poleg zelenjave pravi riž ali polento? Mi zaenkrat samo riževe kosmiče.

Ja in ima oboje rad. Riž pustim, da se dlje kuha tako da je že razkuhan in čisto mehek. Polento pa naredim bolj tekočo :) Pa gres sem mu tudi že skuhala, ga obožuje :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
5.8.2011 22:14:37   
KLARA 1
punce pozdravljene!
pri nas tud še ni zobkov, pa tud nč ne kaže da bodo kej kmalu..
...sem sama doma, mož šel vn, otroci gllih zaspali.. se mi zdi, da se skoz sama matram z otroci, mož pa kr naprej okol laufa, ta tedn že tretjič, da ga zvečer ni doma in moram čist vse nardit sama, sej če pa že je doma, moram pa glih tko...on pač gleda TV, in za vsako pikico mu moram rečt,sam se prov nč ne spomni...mate ve kej bolj pridne možke?

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
5.8.2011 22:29:22   
Teyla

punce pozdravljene!
pri nas tud še ni zobkov, pa tud nč ne kaže da bodo kej kmalu..
...sem sama doma, mož šel vn, otroci gllih zaspali.. se mi zdi, da se skoz sama matram z otroci, mož pa kr naprej okol laufa, ta tedn že tretjič, da ga zvečer ni doma in moram čist vse nardit sama, sej če pa že je doma, moram pa glih tko...on pač gleda TV, in za vsako pikico mu moram rečt,sam se prov nč ne spomni...mate ve kej bolj pridne možke?

user posted image
Moj je priden, včasih še preveč. Zadnjič sem kolegici povedala, da je on tisti, ki ponoči vstaja, pa me je tako pogledala in rekla, da je zlat, da sem jaz kar slabo vest dobila.
Ne bom naštevala, kolk je priden, tako da ti nimam kaj druzga rečt, kot to, da si tudi ti vzemi kakšen dan frej in pojdi malo ven. user posted image

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
5.8.2011 22:49:23   
KLARA 1
moj nikol ponoč ne vstane, ma kje, on bi kr pustu jokat...za znort..... če si vzamem fraj, pa hitro tamalo kaki babici podturi,sej tavečjega šenekak vzame s sabo kdaj pa kdaj........in pol bi mel on še ful otrok, ja,tud jaz bi mela še enga,, če bi imela več pomoči, mu to skoz dopovedujem, pa nč ne zaleže...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
5.8.2011 22:56:07   
Anonimen

PilotGirl - jaz mam tud hujše menstruacije zdaj po porodu in pa zeelooo dolgeee...imam občutek kot da me bo čist izželo... ščitnica res čist na vse vpliva, zato res pojdi čimprej k zdravniku, da ti pregledajo kri..če se treseš  in ti znaki ki si jih opisala so gotovo od ščitnice,sploh če ti je že bilo ugotovljeno napačno delovanje...jaz sem imela poprvem porodu tud zelo hude težave, vsak mesec sem morala menjati dozo tablet, ker nikol ni bla prava...po drugem porodu pa sm rekla,da bom probala bit bolj sproščena, umirjena, ker tud to zelo vpliva, jepa res,da je tud to naše drugo dete dosti bolj pridno kot prvo, ko nismo spali nič in do zdaj nism mela problemov...no,zdaj pa sm mogla mal povišat dozo in upam, da se stanje umiri...

Kam si šla pa samoplačniško? Bi jaz magar plačala, samo da bi čim prej mi pogledali! Ja jaz sem tudi najprej krivila nespečnost in pač nespanje. Ker mi smo veseli, če prespimo noč 3-4 ure v kosu. Sedaj, ko je pred parimi dnevi dobil oba zobka spodaj in še rinejo mu isto časno tudi zdele zgoraj je pa konc, se pa zbujamo na uro. Pa še vročinca ga daje :( Tudi sirup mu nepomaga, bo treba po svečke očitno.
VSe to kar sem opisala, je tudi mama rekla, ki ima kar velike težave s ščitnico, da je 100% to. Tko, da grem tud plačat, sam da mi ni treba tam klicart pa v vrsto stat, pa se pregovarjat predvsem to z mojo zdravnico. Ker ima privat na koncesijo in ji ful zavarovalnica zavrača zadeve in je ratala zelooo zategla. V aškerčevi me pa nočjo vzet čeprav sem študentka, pa sem danes zvedla, da bi me morali neglede na letnik čim si študent.

Kiara, čisto isto mam jaz. Krvavim po 14 dni, tiste dneve se čisto tresem, pa dobesedno zadekana, glavoboli,... sem, ostali pa švicajo, ker je 30-32 stopinj. Jaz sem celo po 14 dnevih po porodu dobila hudo vnetje in se mi vnetje paca, skos dobivam antibiotike. Mi je že čisto floro uničlo :( Mene je G pregleda strah ker me tako boli, ker se mi še sedaj notri ni zaprlo klub notranjim šivom. Tako, da sem se naročila na operacijo. Priznam me je zelooo strah. Čeprav pravjo, da je rutinski poseg. Bris mi je vzela pri prvem pregledu, ko je potrdila nosečnost, sedaj se pač moja nova G ni odločila, ker je rekla, da je vse razboleno in vneto, da me bo na miz samo mučla. Ker že z notranjim UZ vidim vse svete.

Meta očitno res, jaz nisem nikol mislila, da lahko na M vpliva toliko ščitnica :( Hudič so tili hormoni! Jaz sem bla tako vesela, ko so mi vse rekle, da po porodu bom mela veliko manj boleče M. Ha ha, pri meni je očitno kontra :(

No pa da ne bom samo jamrala, sej drugače je čisto vredu, ko se moj škratek zasmeje pozabiš na vse :D Sem tudi vesela, ker bom lahko delala dva predmeta, ki zahtevata obvezno prisotnost čez leto in sem ju odpisala. Sicer tudi do sedaj kot se je razpletnlo se nisem upala planirati :)

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
6.8.2011 7:17:59   
KLARA 1
PilotGirl - tvoja zdravnica bi te mogla dat na pregled za ščitnico,sploh če ti je med nosečnostjo tako nihala. Drugače pa sm  šla jaz samoplačniško samo v laboratorij za odvzem krvi in rekla za pregled TSH,T4,T3. Mogoče bi tud ti to storila in potem nesla izvid pokazat svoji zdravnici, ki bo potem morala ukrepati naprej.
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?