Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:48:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pridne bote, grem spat, no moram, ker drugače bom še kaj pojedla. Še prej pa posodico pomit, pa sebe ... LAHKO NOČ eh, te pa jaz tudi grem nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Moj daje M spat, jaz pa kakav in sendvič pa pred rač. malo sem ti fauš no, dober tek Jaz tudi . Se pa družim tu z mojo belo kavico. eh jaz pa brez pravega apetita...že lep cajt....niti zarad zoba jest prav ne morem...kile pa samo dol letijo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:53:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, zdaj sem se spomnila Matcar glede imen, meni so sicer daljša imena všeč, ampak od teh 3 (Tomi, Leo, Nik) mi je najbolj všeč Nik , sicer pa je Leo tudi fajn ime, pa ni tak pogosto jaz sem imela za pojba naštudirano leonardo...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:55:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. jaz pa.....čeprav ne bo več nobene bebice ampak vseeno: Angelina, Karina, Valentina Gabriel, Leonardo, Antonio
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:57:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tosja? Lepo, samo jaz ne bi imela. Pri Saš-u pa sem Ota htela met,če bi bla pupa,pol pa seveda Oto.Pa noben ni htel slišat.Mi je pa ful lepo tudi Oskar! ...kak smo si različni....pa saj prav tako
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 22:02:21
|
|
|
|
arabela*
|
vse ste zblinle..... jaz tud grem... sem utrujena od statistike in kvantilov... nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 7:42:39
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Vsi na svojih delovnih mestih,jaz pa tu.Noga boli,kot 100 .Me prav zanima,kaj bo mi ju3 rekla ortopedinja.Zaj pa grem dol na en kafe,še nisem čist prisebna.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 7:56:50
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, spali super...zdaj pa grem na borzo uveljavljat stroške za pošiljanje vlog...pol pa z malim k frizerki in zobozdravniku. Danes ga imam doma. Moj je tudi fraj...kaj še bomo delali odvisno od vremena. Lep dan
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 8:37:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, jaz pa trenutno pri mojima čakam da bo ura 9. Včerajšnji delovni dan potekal še kr ok. Bi pa bilo boljše, če te nebi vsake toliko pošiljali na drugo delovno mesto. Se bom že navadla. Važno je da je delo. Aja pa vidi se da sem začela delat. Ste včeraj bile kr pridne.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 8:39:12
|
|
|
|
ly117
|
Grem še v Tuš drogerijo pol pa v vrtec se z Lukecom igrat. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 9:53:52
|
|
|
|
rina22
|
dan vidim, da ste imele debato o imenih Ko sva midva izbirala imena, so bili med favoriti (vsaj z moje strani ) naslednji: za : Timeja, Neja, Špela za : Jaka, Jakob, Mišel, Marsel (zadnji dve imeni sta bili itak samo meni všeč, tak da tak ali tak ne bi prišli v poštev )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 10:30:56
|
|
|
|
arabela*
|
morning Spali fajn...M je za spremembo sama prišla k nama(sem ji tak naročila zvečer), me ni klicala..in jamrala........se spokala v sredino spat in ajala ko ubita do jutra Jaz bogo, bila pri zdravnici prej, si šla po Ospen, upam da bo boljše, ...malečke danes v varstvu, jaz se moram učit, upam da bo šlo, da ne bom zalegnila zraven Zdaj pa sem si nescafe naredila in tortilije jem, pa bobipalčke...pogledam gospodarico srca, potem pa učenje na sporedu
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 11:15:49
|
|
|
|
ly117
|
Jaz doma. Sem se naustvarjala. Bom jutri poslikala in prilepla najino ustvarjanje. Mini pice so pa že tudi v pečici, ker sem lačna ko volk.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 12:59:24
|
|
|
|
ly117
|
Grem se na borzo odjavit in na delo. Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 16:52:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, jaz se vam opravičujem za jutri, ampak žal moram kavo odpovedat, predlagam da prestavimo na petek, ista lokacija, ista ura. Žal je moj mož fuuul zbolel in mam doma totalno štalo, ker je hujše nebogljen kot naša tamala no. Skratka ne morem nikakor jutri v MB, ker mi enostavno vzame preveč časa in ga ne morem samega pustit. Meni je fuuul žal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 18:59:57
|
|
|
|
Arwenko
|
No zdaj pa za povrh še mene kuha, odlično
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 19:27:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, jaz se vam opravičujem za jutri, ampak žal moram kavo odpovedat, predlagam da prestavimo na petek, ista lokacija, ista ura. Žal je moj mož fuuul zbolel in mam doma totalno štalo, ker je hujše nebogljen kot naša tamala no. Skratka ne morem nikakor jutri v MB, ker mi enostavno vzame preveč časa in ga ne morem samega pustit. Meni je fuuul žal Ni panike,važno,da se pozdravita,oba.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 19:27:42
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 19:29:06
|
|
|
|
matcar
|
meni pa je Maks zbolel.Sicer je brez vročine,ima pa grlo malo rdeče,nos totalno zabasan in obe očki fejst vneti.Sem ga prej k tašči peljala,ker imam ju3 jaz zdravnika,pa še njegaova P dela popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 19:47:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce, jaz se vam opravičujem za jutri, ampak žal moram kavo odpovedat, predlagam da prestavimo na petek, ista lokacija, ista ura. Žal je moj mož fuuul zbolel in mam doma totalno štalo, ker je hujše nebogljen kot naša tamala no. Skratka ne morem nikakor jutri v MB, ker mi enostavno vzame preveč časa in ga ne morem samega pustit. Meni je fuuul žal Ni panike,važno,da se pozdravita,oba. pa še moje . lahko tudi v petek, se sploh ne mudi, vi se samo pozdravite čimprej .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 19:48:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar meni pa je Maks zbolel.Sicer je brez vročine,ima pa grlo malo rdeče,nos totalno zabasan in obe očki fejst vneti.Sem ga prej k tašči peljala,ker imam ju3 jaz zdravnika,pa še njegaova P dela popoldan. pa še vam nekaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 20:08:36
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer sem glih izvedela, da imava v četrtek z Nikom fraj, pomeni, da gre ati delat na vikend, je katera za kafe ob 15h, pa fuuul lepo vreme bo ??? Javite, grem pod tuš pa posodo pomit, nah pol vas pridem brat še za nazaj. Pa paaaaaaaaaaaa ta cajt. Katy: za petek še mi ni dal "plana".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 20:11:57
|
|
|
|
botrca
|
Čer, dan pester oz. deloven...popoldan sva drva spravljala in pospravljala okoli hiše...mali se je vozil s štirikolesnikom, pa pri sosedih so noreli...vglavnem pestro. Zdaj smo se najedli pizza kruhkov in počasi gremo en po en pod tuš pa v deželo sanj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 5.4.2011 20:15:47
|
|
|
|
botrca
|
Arwenko ni panike...pozdravite se pa se vidimo ko bo prva priložnost . Pa za vaju . Pa še za Maksa
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?