Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:19:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. od tvoji sanjavih imen mi je všeč David, za punčko je tudi ok midva pa, če bova še kdaj imela bi imela - Katarina, Sergeja - Sergej No, vsaj OK ti je. Sergej - mene spomni na Rusijo in na Dimitrija. Pa ne me vprašat od kod mi to - nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:20:29
|
|
|
|
majakla
|
Tosja? Lepo, samo jaz ne bi imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:21:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:22:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. od tvoji sanjavih imen mi je všeč David, za punčko je tudi ok midva pa, če bova še kdaj imela bi imela - Katarina, Sergeja - Sergej No, vsaj OK ti je. Sergej - mene spomni na Rusijo in na Dimitrija. Pa ne me vprašat od kod mi to - nimam pojma. ma ja, težko kaj rečem ker so mi dolga imena všeč Sergej...saj to je menda rusko, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:22:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tosja? Lepo, samo jaz ne bi imela. Pri Saš-u pa sem Ota htela met,če bi bla pupa,pol pa seveda Oto.Pa noben ni htel slišat.Mi je pa ful lepo tudi Oskar!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:23:40
|
|
|
|
katy83
|
Ota mi je všeč, Oto pa ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:23:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. od tvoji sanjavih imen mi je všeč David, za punčko je tudi ok midva pa, če bova še kdaj imela bi imela - Katarina, Sergeja - Sergej No, vsaj OK ti je. Sergej - mene spomni na Rusijo in na Dimitrija. Pa ne me vprašat od kod mi to - nimam pojma. ma ja, težko kaj rečem ker so mi dolga imena všeč Sergej...saj to je menda rusko, ne? Slovansko ja.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:24:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super! Jaaaz, pridem pa ob 15h. . . . Hahahaha... si se že vstrašla, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:24:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ota mi je všeč, Oto pa ne Mislim,da je samo meni lepo,pa nobenemu več.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:26:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super! Jaaaz, pridem pa ob 15h. . . . Hahahaha... si se že vstrašla, ne? ne pa se nisem ti kr pridi...pridite vsi 3
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:26:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. od tvoji sanjavih imen mi je všeč David, za punčko je tudi ok midva pa, če bova še kdaj imela bi imela - Katarina, Sergeja - Sergej No, vsaj OK ti je. Sergej - mene spomni na Rusijo in na Dimitrija. Pa ne me vprašat od kod mi to - nimam pojma. ma ja, težko kaj rečem ker so mi dolga imena všeč Sergej...saj to je menda rusko, ne? Slovansko ja. bi imel nekaj skupnega z mojim imenom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:27:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ota mi je všeč, Oto pa ne Mislim,da je samo meni lepo,pa nobenemu več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:27:42
|
|
|
|
matcar
|
Katy-ti mi še boš tak povedala,kje točno se pride do tebe.Da nem zalutala preveč.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:29:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. od tvoji sanjavih imen mi je všeč David, za punčko je tudi ok midva pa, če bova še kdaj imela bi imela - Katarina, Sergeja - Sergej No, vsaj OK ti je. Sergej - mene spomni na Rusijo in na Dimitrija. Pa ne me vprašat od kod mi to - nimam pojma. ma ja, težko kaj rečem ker so mi dolga imena všeč Sergej...saj to je menda rusko, ne? Slovansko ja. bi imel nekaj skupnega z mojim imenom Aja točno ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:30:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super! Jaaaz, pridem pa ob 15h. . . . Hahahaha... si se že vstrašla, ne? ne pa se nisem ti kr pridi...pridite vsi 3 Ne kliči hudiča, se temu reče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:31:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ti mi še boš tak povedala,kje točno se pride do tebe.Da nem zalutala preveč. valda... Do one trgovine (Martin) si rekla da znaš prit, ne? torej tam greš mimo, po bregu dol, pa potem po prednostni v desni ovinek, mimo mostička in oranžna hiška je naša...simpl
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:32:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super! Jaaaz, pridem pa ob 15h. . . . Hahahaha... si se že vstrašla, ne? ne pa se nisem ti kr pridi...pridite vsi 3 Ne kliči hudiča, se temu reče. saj ne upate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:32:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ti mi še boš tak povedala,kje točno se pride do tebe.Da nem zalutala preveč. valda... Do one trgovine (Martin) si rekla da znaš prit, ne? torej tam greš mimo, po bregu dol, pa potem po prednostni v desni ovinek, mimo mostička in oranžna hiška je naša...simpl Torej bo lažje,če grem do Dvorjan.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:34:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ti mi še boš tak povedala,kje točno se pride do tebe.Da nem zalutala preveč. valda... Do one trgovine (Martin) si rekla da znaš prit, ne? torej tam greš mimo, po bregu dol, pa potem po prednostni v desni ovinek, mimo mostička in oranžna hiška je naša...simpl Torej bo lažje,če grem do Dvorjan. ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:37:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-ti mi še boš tak povedala,kje točno se pride do tebe.Da nem zalutala preveč. valda... Do one trgovine (Martin) si rekla da znaš prit, ne? torej tam greš mimo, po bregu dol, pa potem po prednostni v desni ovinek, mimo mostička in oranžna hiška je naša...simpl Torej bo lažje,če grem do Dvorjan. ja Ok!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:38:46
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se poslavljam za danes.Se ju3 tipkamo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:43:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super! Jaaaz, pridem pa ob 15h. . . . Hahahaha... si se že vstrašla, ne? ne pa se nisem ti kr pridi...pridite vsi 3 Ne kliči hudiča, se temu reče. saj ne upate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:47:25
|
|
|
|
majakla
|
Pridne bote, grem spat, no moram, ker drugače bom še kaj pojedla. Še prej pa posodico pomit, pa sebe ... LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:47:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se poslavljam za danes.Se ju3 tipkamo. Nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:48:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera???? Super! Jaaaz, pridem pa ob 15h. . . . Hahahaha... si se že vstrašla, ne? ne pa se nisem ti kr pridi...pridite vsi 3 Ne kliči hudiča, se temu reče. saj ne upate to pomeni, da pridete?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?