Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:03:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa čer z dragim jema zeleno solato s krompirjem, T spi...nič kaj novega pri nas. Kak ste svokje otroke prepričale, da morajo imeti kape na glavi...T si vse dol vzame, tudi ono, ko se zaveže Moja si jo je samo enkrat hotela nekaj dol vlečt pa sem ji rekla, da to ne sme delati. Zdaj pa mislim, da niti več ne pokapira, da ima kaj na glavi oz. se je navadila. Drugače pa sem ji zdaj dajala trak na glavo, včeraj pa je bila sploh brez. upam, da se T tudi navadi...če ne pač nič...bo brez
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:03:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Moj daje M spat, jaz pa kakav in sendvič pa pred rač. malo sem ti fauš no, dober tek Jaz tudi . Se pa družim tu z mojo belo kavico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:04:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa čer z dragim jema zeleno solato s krompirjem, T spi...nič kaj novega pri nas. Kak ste svokje otroke prepričale, da morajo imeti kape na glavi...T si vse dol vzame, tudi ono, ko se zaveže Moja si jo je samo enkrat hotela nekaj dol vlečt pa sem ji rekla, da to ne sme delati. Zdaj pa mislim, da niti več ne pokapira, da ima kaj na glavi oz. se je navadila. Drugače pa sem ji zdaj dajala trak na glavo, včeraj pa je bila sploh brez. upam, da se T tudi navadi...če ne pač nič...bo brez Pri Niku pali, da ga hvalim kak je lepi in frajer in ... oh in sploh, no, pali skoraj vedno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:05:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čakam na kapučino, potem pičim spat počasi...grem jutri zjutraj spet na fitnes aja, naslednji teden od srede dalje pa ima dragi dopust ...komaj čakam...en dan gremo v Graz, en dan pa na kakšen izlet...menda imajo spet neko razstavo Dinozavrov nekje To mi je tak smešno, da piješ kapučino pred spanjem-hihihi! Potem boste pa super uživali. Moj pa nič dopusta do prvomajskih. ma ja, to z mojim kapučinom je skoraj kot s kakavom...itak je brezkofeinski...ampak to je neka taka sladka razvada od mojega dragega Moj koristi še stari dopust, še ima 9 dni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:06:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa čer z dragim jema zeleno solato s krompirjem, T spi...nič kaj novega pri nas. Kak ste svokje otroke prepričale, da morajo imeti kape na glavi...T si vse dol vzame, tudi ono, ko se zaveže Moja si jo je samo enkrat hotela nekaj dol vlečt pa sem ji rekla, da to ne sme delati. Zdaj pa mislim, da niti več ne pokapira, da ima kaj na glavi oz. se je navadila. Drugače pa sem ji zdaj dajala trak na glavo, včeraj pa je bila sploh brez. upam, da se T tudi navadi...če ne pač nič...bo brez Pri Niku pali, da ga hvalim kak je lepi in frajer in ... oh in sploh, no, pali skoraj vedno. to sem jaz danes T govorila in se mi je smejal fajn, da pri vas pali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:07:23
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:08:15
|
|
|
|
katy83
|
aja, zdaj sem se spomnila Matcar glede imen, meni so sicer daljša imena všeč, ampak od teh 3 (Tomi, Leo, Nik) mi je najbolj všeč Nik , sicer pa je Leo tudi fajn ime, pa ni tak pogosto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:09:04
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čakam na kapučino, potem pičim spat počasi...grem jutri zjutraj spet na fitnes aja, naslednji teden od srede dalje pa ima dragi dopust ...komaj čakam...en dan gremo v Graz, en dan pa na kakšen izlet...menda imajo spet neko razstavo Dinozavrov nekje To mi je tak smešno, da piješ kapučino pred spanjem-hihihi! Potem boste pa super uživali. Moj pa nič dopusta do prvomajskih. ma ja, to z mojim kapučinom je skoraj kot s kakavom...itak je brezkofeinski...ampak to je neka taka sladka razvada od mojega dragega Moj koristi še stari dopust, še ima 9 dni. Aja, pol pa itak ni panike, da ne bi mogla zaspati.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:09:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam. Prvič slišim ... torej so te nabrisali. Čuj, saj Saš ni proti ničemer ali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:10:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam. pa saj jaz tudi ne mislim...ne vem edino kaj bo, ko bo res vročina aja, kolesarsko čelado pa ima gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:11:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, zdaj sem se spomnila Matcar glede imen, meni so sicer daljša imena všeč, ampak od teh 3 (Tomi, Leo, Nik) mi je najbolj všeč Nik , sicer pa je Leo tudi fajn ime, pa ni tak pogosto Ne Leo,Teo. jaz pa gledam glede priimka.Imamo itak že priimek dolgi,zato mora bit ime kratko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:11:44
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Nič, pupe drage....grem jaz pod tuš pa lase oprat itd. pa še malo pred TV. Prijeten klepet še naprej! Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:12:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam. Prvič slišim ... torej so te nabrisali. Čuj, saj Saš ni proti ničemer ali? Igra na netu je to,osvajaš slovenijo.Ne,ni neki komplikator.HB!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:13:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, zdaj sem se spomnila Matcar glede imen, meni so sicer daljša imena všeč, ampak od teh 3 (Tomi, Leo, Nik) mi je najbolj všeč Nik , sicer pa je Leo tudi fajn ime, pa ni tak pogosto Ne Leo,Teo. jaz pa gledam glede priimka.Imamo itak že priimek dolgi,zato mora bit ime kratko. aja, Teo, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:13:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Nič, pupe drage....grem jaz pod tuš pa lase oprat itd. pa še malo pred TV. Prijeten klepet še naprej! Nočko! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:13:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Nič, pupe drage....grem jaz pod tuš pa lase oprat itd. pa še malo pred TV. Prijeten klepet še naprej! Nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:14:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam. pa saj jaz tudi ne mislim...ne vem edino kaj bo, ko bo res vročina aja, kolesarsko čelado pa ima gor Pri vročini pa sploh ne,ker je kr teklo z Maksa,Saš pa je komaj lani malo pogruntal,ga bolj v senci držim.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:14:55
|
|
|
|
majakla
|
Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:15:19
|
|
|
|
matcar
|
Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:15:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam. pa saj jaz tudi ne mislim...ne vem edino kaj bo, ko bo res vročina aja, kolesarsko čelado pa ima gor Res, pa ful je lepa, čebelice, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:16:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. Za pupo sem jaz imela Tosja izbrano.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:17:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. od tvoji sanjavih imen mi je všeč David, za punčko je tudi ok midva pa, če bova še kdaj imela bi imela - Katarina, Sergeja - Sergej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:18:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-te velja za petek pri tebi okoli 10-h? ja Še pride katera????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:18:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja imena (da malo posanjam), jaz bi imela, če bi še imela ... Liam-a, Erik-a (tu se moj dragi ne bi strinjal), Jakob, David, se več ne spomnim. Moj nečak je Enej, mali prijatelji so Rok, Tian, Neo, Leo, Toni, ... joj, moj spomin! Za pupo pa: Kim. Za pupo sem jaz imela Tosja izbrano.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.4.2011 21:19:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem osvajalca zaj malo igrala.Popušla v nulo. Jaz jih nisem niti silila z kapami.Sploh maks je bil problematičen,ker ima dermatitis in ga je vse srbeločim je imel kapo na glavi.Saš pa ni niti bil nekaj preveč proti kapam. pa saj jaz tudi ne mislim...ne vem edino kaj bo, ko bo res vročina aja, kolesarsko čelado pa ima gor Res, pa ful je lepa, čebelice, ne. ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?