|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
21.2.2011 13:27:18   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje...

zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj ....

elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave user posted image ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premislišuser posted image user posted image in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala user posted image

ja vprašaj punce za kom T. leče ? ... za mamo... tud če ima družbo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.2.2011 13:28:44   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave user posted image ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premislišuser posted image user posted image in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala user posted image

saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimiuser posted image

ja če jih je več je fajn...jaz pa vedno sama letam z T. ker so vse brez otrok ali pa z mičkenimi -ki še ne letajo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.2.2011 13:29:12   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.).

joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je....

Jaz bi tudi na tvojem mestu gledala samo na vaju s T, ker tvoj je pa odrasel in če se mu zdi samoumevno, da ti kuhaš, naj bo samoumevno tudi, da bo jedel kar skuhaš al pa naj si pašteto iz hladilnika vzame.
Ja te omake za testenine so fajn, ker je potem res hitro pripravljeno. Pa daš magari v skrinjo pa drugič ven vzameš, da ni zaporedoma isto. Al pa enkrat poliješ prek makaronov, drugič prek njokov, tretjič prek širokih rezancov, četrtič prek kakih tortelinov ipd.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.2.2011 13:31:30   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimiuser posted image

ja če jih je več je fajn...jaz pa vedno sama letam z T. ker so vse brez otrok ali pa z mičkenimi -ki še ne letajo user posted image

Te pa pridi, ko bova midva s Tinejem, on je tudi najbolj srečen, če sem jaz z njim v igralnici. user posted image

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.2.2011 13:31:52   
elevitka

Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.).

joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je....

Jaz bi tudi na tvojem mestu gledala samo na vaju s T, ker tvoj je pa odrasel in če se mu zdi samoumevno, da ti kuhaš, naj bo samoumevno tudi, da bo jedel kar skuhaš al pa naj si pašteto iz hladilnika vzame.
Ja te omake za testenine so fajn, ker je potem res hitro pripravljeno. Pa daš magari v skrinjo pa drugič ven vzameš, da ni zaporedoma isto. Al pa enkrat poliješ prek makaronov, drugič prek njokov, tretjič prek širokih rezancov, četrtič prek kakih tortelinov ipd.

vem ja marta... sam njemu so to vse makaroni user posted image mah klinc ga gleda... če bo htel bo jedo če ne -pač ne naj shujša malo...mu nebi škodlo (joj kak sn žleht) user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.2.2011 13:34:22   
marta82

vem ja marta... sam njemu so to vse makaroni user posted image mah klinc ga gleda... če bo htel bo jedo če ne -pač ne naj shujša malo...mu nebi škodlo (joj kak sn žleht) user posted image

Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.2.2011 13:39:45   
sami0804

Točno tako, naj bo vesel, da sploh skuhaš. Mogoče bi morala kakšen teden štrajkat pa bi potem bolj cenil.user posted image

Pod to se pa še jaz podpišem...pa pod prejšnji martin post tudiuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.2.2011 13:40:42   
tasa_m
HVALA vsem za čestitke v Lijinem imenu.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.2.2011 13:43:57   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Pod to se pa še jaz podpišem...pa pod prejšnji martin post tudiuser posted image

nebi mogla...bi prej popenla jaz... sem pač tak navajena da mora bit skuhano in pospravljeno-njemu je to tak samoumevno menda (je problem deda prevzgojit, če ga je mami ujčkala do 26 leta-ni rabomrdnit z prstom doma) in zdaj v 3 letih skupnega bivanja težko spremenit osebo...ker mam tak pametno taščo-in nebi rada da bo T. enak...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.2.2011 13:45:23   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

pri meni jo še darilo čaka...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.2.2011 13:51:21   
tasa_m

user posted image

saj nimata daleč da pridete na tortico in kavico :)
Bota lahko Tai in Lija na klaviature igrala in pela. user posted image To je trenutno in pr nam,

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.2.2011 13:54:57   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

nebi mogla...bi prej popenla jaz... sem pač tak navajena da mora bit skuhano in pospravljeno-njemu je to tak samoumevno menda (je problem deda prevzgojit, če ga je mami ujčkala do 26 leta-ni rabomrdnit z prstom doma) in zdaj v 3 letih skupnega bivanja težko spremenit osebo...ker mam tak pametno taščo-in nebi rada da bo T. enak...

To je pa molo tudi od karakterja pa verjetno še kakega drugega dejavnika odvisno. Mojega je mama pedinala, kuhala več menijev kosil, nič ni rabil pospravljat ipd. Ampak imava že od začetka nekako razdeljeno...oba pospravljava, oba kuhava,... Jaz vedno pravim, da jih na začetku zveze preveč razvajamouser posted image in je potem težko neka nova pravila vpeljat, ko so že navajeni in jim je samoumevno, da je vsak da skuhano in pospravljeno.

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.2.2011 13:55:48   
marta82

user posted image

Bota lahko Tai in Lija na klaviature igrala in pela. user posted image To je trenutno in pr nam,

Tasa, lepo da si se malo oglasila. Kako ste?

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.2.2011 13:57:25   
elevitka

user posted image

javi kdaj ti paše-pa se oglasiva

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 339
21.2.2011 14:02:08   
tasa_m
PA bo nekak, kako pa ti Marta, kako kaj T.?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.2.2011 14:02:53   
tasa_m

Kdaj imata čas, se oglasita. JAz delam v or. in čet. popoldan, ostalo sem doma. Smo pa tudi danes doma.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.2.2011 14:04:08   
marta82

PA bo nekak, kako pa ti Marta, kako kaj T.?

Tudi gre. Nimam nekih večjih pritožb.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.2.2011 14:11:24   
tasa_m

Tudi gre. Nimam nekih večjih pritožb.user posted image
user posted image user posted image
Sicer pa saj tudi nič ne pomaga tudi če jamramo a ne?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.2.2011 14:17:09   
elevitka
te pa se oglasiva danes - je L. budna ali aja ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.2.2011 14:23:42   
Sacherca

Kdaj imata čas, se oglasita. JAz delam v or. in čet. popoldan, ostalo sem doma. Smo pa tudi danes doma.

Te pa se jaz pridem na kak kos torte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.2.2011 14:24:46   
Sacherca
Danes bila zjutraj v princess shop,si nakupla puno pa jos,tak f*u*k*i*s cizme kot take za na cesto user posted image user posted image user posted image potem sem pa sibala v ta moj klub zaposlitve. Mi je res vsec,moram zaenkrat pohvalit to mentorico user posted image

< Sporočilo je popravil Sacherca -- 21.2.2011 14:25:14 >

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.2.2011 14:41:20   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Mali ima vsak mesec cepljenje proti RSV

zakaj pa vsak mesecuser posted image

ker je to zaščita za dihala pozimi. začela sva novembra in dobi 5 doz, torej marca zadnjo

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.2.2011 14:42:31   
bambixxx

Dan,

no zame ni glih dober, ker sem avto ruknila zopet...user posted image ...in sem ful slabe volje...mah bo že.

hudo? s tabo je vse ok?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.2.2011 14:44:22   
bambixxx

Glede kave: pridem, ko bo popoldan, dopoldan midva ne moreva (sem v službi, med počitnicami pa brez prevoza, ker ima B avto).

kje pa si doma? mogoče vaju katera lahko spotoma pobere?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.2.2011 14:57:41   
Sacherca

Mali ima vsak mesec cepljenje proti RSV

zakaj pa vsak mesecuser posted image

ker je to zaščita za dihala pozimi. začela sva novembra in dobi 5 doz, torej marca zadnjo

To na vajino zeljo ali je P svetovala?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......