|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
21.2.2011 12:00:03   
katy83
dan.

Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.2.2011 12:00:52   
katy83
aja, pa danes sem dobila nakazano IDSPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.2.2011 12:07:22   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? user posted image user posted image user posted image

Ja,pojdita se pokazat,lahko da ima kaj na pljučkih,če izkaščljuje.Pa ne se zdaj vstrašit.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.2.2011 12:07:52   
matcar

aja, pa danes sem dobila nakazano IDSPuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Ti pa si to ful hitro dobila,jaz sem čakala 2 meseca.user posted image Ne,to si dobila SP,ker je 21-ti,ono še dobiš.

< Sporočilo je popravil matcar -- 21.2.2011 12:08:26 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.2.2011 12:08:57   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

elevitka ZS!

odpisala ! pa hvala !

odpisal nazaj, pa ni za kaj user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.2.2011 12:09:14   
matcar
Meni pa se tak spi,da bom tu zraven zaspala,grem na kauč,pol pa tak po fročeke.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.2.2011 12:10:21   
rina22

mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje...

zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj ....

elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave user posted image ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premislišuser posted image user posted image in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.2.2011 12:10:56   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

kak ti je lepouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.2.2011 12:11:32   
rina22

dan.

pokliči in vprašaj, kaj bodo rekli. upam, da ni nič kaj hudega user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.2.2011 12:11:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

kak ti je lepouser posted image
Itak,uživam sama,kot vedno.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.2.2011 12:15:46   
katy83

dan.

pokliči in vprašaj, kaj bodo rekli. upam, da ni nič kaj hudega user posted image user posted image

evo, sem klicala, jutri se morava prit pokazat.
Saj počuti se kr ok, razen malo bolj hitro se utrudi. Hvala za pikepoke in objemčke.

Matcar. , hvala tudi tebi. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.2.2011 12:16:46   
katy83

user posted image user posted image user posted image Ti pa si to ful hitro dobila,jaz sem čakala 2 meseca.user posted image Ne,to si dobila SP,ker je 21-ti,ono še dobiš.

ja res je blo hitrouser posted image user posted image user posted image
Pa zraven sem dobla še redno socialno pomoč. kak to da je blo danes zraven nakazilo? user posted image No, saj se ne pritožujem. user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 312
21.2.2011 12:21:00   
rina22

ja res je blo hitrouser posted image user posted image user posted image
Pa zraven sem dobla še redno socialno pomoč. kak to da je blo danes zraven nakazilo? user posted image No, saj se ne pritožujem. user posted image user posted image

Uuuuuu, super user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.2.2011 12:26:23   
katy83

elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave user posted image ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premislišuser posted image user posted image in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala user posted image

saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 314
21.2.2011 12:36:09   
rina22

saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimiuser posted image

user posted image če je pa tak fajn v igralnici user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.2.2011 13:14:42   
botrca

a se že pogovarjata? ali imata tihi user posted image ? user posted image

se že pogovarjava user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.2.2011 13:15:31   
marta82

Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.).

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
21.2.2011 13:17:56   
botrca

Mali ima vsak mesec cepljenje proti RSV

zakaj pa vsak mesecuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.2.2011 13:18:36   
marta82

dan.

Zaradi tega jaz ne bi hodila, ker bo samo tam še kakšen virus zraven fasal. Čistit nos s fiziološko, vlašen zrak, kakšna inhalacija (ga držiš nad paro) pa bo po moje ok. Edino, če bi dobil visoko vročino in ne bi padla al pa da bi imel znake dihalne stiske (ugrezanje jamice pod vratom, žličke, medrebrnih prostorov, močno dihanje s trebuščkom, podaljšan izdih, piskanje v pljučih,...).

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.2.2011 13:21:05   
botrca
Dan,

no zame ni glih dober, ker sem avto ruknila zopet...user posted image ...in sem ful slabe volje...mah bo že.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.2.2011 13:21:23   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

dan.

Zaradi tega jaz ne bi hodila, ker bo samo tam še kakšen virus zraven fasal. Čistit nos s fiziološko, vlašen zrak, kakšna inhalacija (ga držiš nad paro) pa bo po moje ok. Edino, če bi dobil visoko vročino in ne bi padla al pa da bi imel znake dihalne stiske (ugrezanje jamice pod vratom, žličke, medrebrnih prostorov, močno dihanje s trebuščkom, podaljšan izdih, piskanje v pljučih,...).

Sem ravno mislila dodat, da mogoče vseeno pametno, da pokličeš pa vidim, da si me prehitela.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.2.2011 13:21:48   
botrca
katy83 za T user posted image user posted image user posted image pa za ISDP user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.2.2011 13:23:00   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan,

no zame ni glih dober, ker sem avto ruknila zopet...user posted image ...in sem ful slabe volje...mah bo že.

Mah saj se samo pleh...Verjamem, pa da si vseeno slabe volje.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.2.2011 13:23:05   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.).

joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.2.2011 13:24:33   
marta82
Glede kave: pridem, ko bo popoldan, dopoldan midva ne moreva (sem v službi, med počitnicami pa brez prevoza, ker ima B avto).

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......