Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:00:03
|
|
|
|
katy83
|
dan. Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:00:52
|
|
|
|
katy83
|
aja, pa danes sem dobila nakazano IDSP
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:07:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? Ja,pojdita se pokazat,lahko da ima kaj na pljučkih,če izkaščljuje.Pa ne se zdaj vstrašit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:07:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa danes sem dobila nakazano IDSP Ti pa si to ful hitro dobila,jaz sem čakala 2 meseca. Ne,to si dobila SP,ker je 21-ti,ono še dobiš.
< Sporočilo je popravil matcar -- 21.2.2011 12:08:26 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:08:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx elevitka ZS! odpisala ! pa hvala ! odpisal nazaj, pa ni za kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:09:14
|
|
|
|
matcar
|
Meni pa se tak spi,da bom tu zraven zaspala,grem na kauč,pol pa tak po fročeke.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:10:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:10:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa se tak spi,da bom tu zraven zaspala,grem na kauč,pol pa tak po fročeke. kak ti je lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:11:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? pokliči in vprašaj, kaj bodo rekli. upam, da ni nič kaj hudega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:11:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa se tak spi,da bom tu zraven zaspala,grem na kauč,pol pa tak po fročeke. kak ti je lepo Itak,uživam sama,kot vedno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:15:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? pokliči in vprašaj, kaj bodo rekli. upam, da ni nič kaj hudega evo, sem klicala, jutri se morava prit pokazat. Saj počuti se kr ok, razen malo bolj hitro se utrudi. Hvala za pikepoke in objemčke. Matcar. , hvala tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:16:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa danes sem dobila nakazano IDSP Ti pa si to ful hitro dobila,jaz sem čakala 2 meseca. Ne,to si dobila SP,ker je 21-ti,ono še dobiš. ja res je blo hitro Pa zraven sem dobla še redno socialno pomoč. kak to da je blo danes zraven nakazilo? No, saj se ne pritožujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:21:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa danes sem dobila nakazano IDSP Ti pa si to ful hitro dobila,jaz sem čakala 2 meseca. Ne,to si dobila SP,ker je 21-ti,ono še dobiš. ja res je blo hitro Pa zraven sem dobla še redno socialno pomoč. kak to da je blo danes zraven nakazilo? No, saj se ne pritožujem. Uuuuuu, super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:26:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 12:36:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... elevitka, tudi jaz vedno letam za T, ko smo na kavi in imam bolj malo od kave ampak vas vseeno želim videt in spoznat vse, katerih še ne poznam. tak da, upam, da si premisliš in da bosta T in T imela družbo, da bosta skup letala saj zadnjič smo se Marta, ly in jaz kr v igralnici dol vsedle, pa se menle...smo ble kot da smo skregane z ostalimi če je pa tak fajn v igralnici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:14:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx a se že pogovarjata? ali imata tihi ? se že pogovarjava
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:15:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.).
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:17:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Mali ima vsak mesec cepljenje proti RSV zakaj pa vsak mesec
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:18:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? Zaradi tega jaz ne bi hodila, ker bo samo tam še kakšen virus zraven fasal. Čistit nos s fiziološko, vlašen zrak, kakšna inhalacija (ga držiš nad paro) pa bo po moje ok. Edino, če bi dobil visoko vročino in ne bi padla al pa da bi imel znake dihalne stiske (ugrezanje jamice pod vratom, žličke, medrebrnih prostorov, močno dihanje s trebuščkom, podaljšan izdih, piskanje v pljučih,...).
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:21:05
|
|
|
|
botrca
|
Dan, no zame ni glih dober, ker sem avto ruknila zopet... ...in sem ful slabe volje...mah bo že.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:21:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Punce, T je full šmrkav, non stop mu z nosa teče, pa kašlja, ne suhe, ampk tisto, ko se izkašljuje. Kaj bi mogla it k zdravniku? Menda ne? Zaradi tega jaz ne bi hodila, ker bo samo tam še kakšen virus zraven fasal. Čistit nos s fiziološko, vlašen zrak, kakšna inhalacija (ga držiš nad paro) pa bo po moje ok. Edino, če bi dobil visoko vročino in ne bi padla al pa da bi imel znake dihalne stiske (ugrezanje jamice pod vratom, žličke, medrebrnih prostorov, močno dihanje s trebuščkom, podaljšan izdih, piskanje v pljučih,...). Sem ravno mislila dodat, da mogoče vseeno pametno, da pokličeš pa vidim, da si me prehitela.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:21:48
|
|
|
|
botrca
|
katy83 za T pa za ISDP
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:23:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, no zame ni glih dober, ker sem avto ruknila zopet... ...in sem ful slabe volje...mah bo že. Mah saj se samo pleh...Verjamem, pa da si vseeno slabe volje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:23:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene ne bo na kavo... tak nimam nič od nje... zdaj dam T. spat pa hitro skuhat nekaj .... Elevitka, glede na to, da moraš sama vsak dan kuhat...Kaj pa če bi sluhala kaj, kar lahko 2-3x jeste pa imaš potem precej manj dela (čufri, zrezki v omaki, juhe, golaž, ričet, pasulj, paprikaš ipd.). joj marta prav rada... sammamo 2 zbirčneža ki ne jesta ˝karkoli˝ če me razumeš... saj skuham kdaj kaj takega kar lahko počaka še kak dan- dva kako rižoto, bolonjsko omako pa samo drugi dan testenine sveže zraven (pa že to mu je problem 2 dni zapored isto jest) ko me razpizdi pa skuham lih kajmi je in mi dol visi če bo jedel al ne - bolj me jezi ker T. redkokaj je....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 21.2.2011 13:24:33
|
|
|
|
marta82
|
Glede kave: pridem, ko bo popoldan, dopoldan midva ne moreva (sem v službi, med počitnicami pa brez prevoza, ker ima B avto).
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......