Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:49:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Tudi jaz grem.....za knjige do poznih ur, če bo M pridno ajala. pridna si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:49:40
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:50:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa uživam v striženju s ščipalcem, bi cele dneve lahko to delala, moj tudi včasih "nastrada". faca Pa res, nooo. Veš kak me je tati čudno gledal, ko je videl ta prizor, ko jaz mojemu nohte na nogah strižem. Si je ziher mislil, moja boga hčerka, kaj mora ... Nič ... grem zlagat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:50:19
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Tudi jaz grem.....za knjige do poznih ur, če bo M pridno ajala. pridna si Moram, čeprav mi ni. Bi raje z vami klepetala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:51:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ima mogoče kakšen predlog, katera knjiga je dobra za prebrat o dvigu samozavesti? se lahko kar na mene obrneš
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:51:16
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Čer Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:51:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Tudi jaz grem.....za knjige do poznih ur, če bo M pridno ajala. pridna si Moram, čeprav mi ni. Bi raje z vami klepetala. vem kak je to, ampak kaj češ...kaj se mora se mora...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:51:44
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Pičim....nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:52:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ima mogoče kakšen predlog, katera knjiga je dobra za prebrat o dvigu samozavesti? se lahko kar na mene obrneš sem mislila jaz tudi tebe predlagat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:52:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar čestitke za . Slikice pa so . Hvala,ja prave so tote slikice.v živo je še lepše videt.Imam pa jih 21. iii res lepo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:54:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ hehe... da zaspi? Pomoje, da ji grem takrat nohte rezat, se takoj zbudi... S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli... matcar - z.s. Jaz s ščipalcem. S škarjicami nisem nikoli mogla, ker imajo na začetku tak debeli špic. s skrajami za dojenčke...še vedno A in M..superca
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:54:52
|
|
|
|
katy83
|
nič, zdaj pa res grem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec. Jaz tudi.Sicer so pri Maksu bile težave,Saš pa pusti in se smeji zraven zmeraj,ko jih strižema. Meni je pa na začetku bila to največja muka. zdaj sem se pa navadla. Ja,kak te ne,če je prvi.meni je to že tak,mimogrede! Ne zato. Ne morem strič drugim nohtov. No razen zdaj L. jaz pa uživam v tem, pa v pucanju uh( vem ja...čudna) ...ampak samo mojim otrokom, da ne bo pomote
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:57:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Tudi jaz grem.....za knjige do poznih ur, če bo M pridno ajala. pridna si dobra si...ma jaz ni šans da ob taki uri kaj naredim
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:59:01
|
|
|
|
Lenči_
|
mmm... moj je pa naredil hrenovke v testu... pa toti moj ded je pravi mojster , kak so dobre! Večer vsem, ki ste prišle, noč vsem ki ste šle in naj gre čim več v glavo, tistim, ki se boste učile. Jaz pičim gledat dr. Hausa do konca, pol pod tuš in spat. NOOOOč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:59:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Moram, čeprav mi ni. Bi raje z vami klepetala. morati je samo umreti
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:59:50
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar, katy in čokolada. Čer Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 22:00:56
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi lenči.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 22:05:22
|
|
|
|
arabela*
|
Drugače pa......bila v šoli, se zavleklo, kavica pa klepet in je hitro ura devet..... prišla domov, smo zaigrali človek ne jezi se, kot vsak dan...A tak špila, nonstop zmaga...asica mala Zdaj pa sem se sladoleda najedla, počakam mojega...da se porihta, potem pa bova gledla Turistas, mi je tak dober film....da ga moram še enkrat pogledat Tak da.....pičim..lepo in predvsem mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 22:07:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Dost mam, grem spat...lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 22:16:07
|
|
|
|
ly117
|
Jaz grem tudi še malo pred TV pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 23:28:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Tudi jaz grem.....za knjige do poznih ur, če bo M pridno ajala. pridna si Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 23:31:26
|
|
|
|
majakla
|
Končno vse pospravljeno, tu pa tema. Treba spat počasi, pa paaaaaaa. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 16.3.2011 7:58:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva gor od 7h. Klasika. Ga pa morem pohvalit. Je včeraj zaspal v najini pojstli in spal dokler jaz nisem šla spat. Ga prestavla v njegovo posteljio kjer je ostal do jutra. Kljub temu da je zmes proso za čajčija.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 16.3.2011 8:20:05
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Otroci v vrtcu,stari na šihtu,jaz pa tukaj,pri 3-tji kavi.Spali super,celo noč. Zdaj pa grem na borzo vprašat,kak je zdaj z mojim primerom,če se lahko prijavim al ne,pa kam naprej,da si porihtam stvari pa papire. Ly- za spanje!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?