|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
15.3.2011 20:13:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

matcar user posted image  za lepega in krepkega fanta. vidiš, pa mi nisi verjela, ko sem ti rekla, da ima že sigurno 800g in slabih 30 cm zdaj user posted image . tak, da ni več tak malo to.

arwenko user posted image  za lepe mere. se je kar fajn potegnila tvoja pupa.
Ja,po teh tabelah rasti ploda,je kr konkreten(za 25 t je 760g-34,5 cm).user posted image Ja,pa po celem trebuhu je razetgnjen,pa sedi falot-ni ga čez komot.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
15.3.2011 20:14:02   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Matcar zelo lepe slikice.user posted image  In čestitke za pubeca.user posted image
Hvala še tebi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.3.2011 20:14:28   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar tale je zate. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=QhO-4cCQSUU

Tnx,je pa mi svetovni komad to.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.3.2011 20:14:57   
matcar
Aja,na tretji slikici je lulček.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.3.2011 20:17:30   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Matcar tale je zate. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=QhO-4cCQSUU

Tnx,je pa mi svetovni komad to.user posted image

Meni tudi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.3.2011 20:27:00   
CoKoLaDa84
Večer!
Moja M pa je danes vstala ob 8 in čez cel dan spala samo pol ure!user posted image Zdaj jo je očka pospravil v posteljo, se mi pa zdi, da jo kar konkretno muči zobek (po mojem zgornja 4). Sem ji včeraj pred spanjem namazala dlesen in je potem super spala, tako sem se lahko učila skoraj do 1 zjutraj.user posted image Imamo pa že 2 dni težavo s kopanjem. Do pred 2 dni se je zelo rada kopala in ni bilo v vodi nobenega problema. Kopa se tako, da damo njeno majhno banjico v našo veliko in potem ona čofota. V soboto pa sem se šla jaz prvič z njo kopat v veliko banjo. Od takrat naprej je več ne dobim, da bi se vsedla v svojo banjico, pa da se ubiješ ne. Stoji, se me oklepa in se pod nobenim pogojem noče vsest v banjo.....katastrofa. Tako jo umivam stoje, da se drži za mene oz. se me oklepa kot klop in se zraven tako dere, da je cela flekasta. Ni mi jasno kaj bi to bilo. Mogoče pa se ne bi smela iti kopat z njo.user posted image user posted image user posted image Aja, pa nima nobene slabe izkušnje s kopanjem drugače, da bi kdaj padla v banji, itd.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.3.2011 20:30:06   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Večer!
Moja M pa je danes vstala ob 8 in čez cel dan spala samo pol ure!user posted image Zdaj jo je očka pospravil v posteljo, se mi pa zdi, da jo kar konkretno muči zobek (po mojem zgornja 4). Sem ji včeraj pred spanjem namazala dlesen in je potem super spala, tako sem se lahko učila skoraj do 1 zjutraj.user posted image Imamo pa že 2 dni težavo s kopanjem. Do pred 2 dni se je zelo rada kopala in ni bilo v vodi nobenega problema. Kopa se tako, da damo njeno majhno banjico v našo veliko in potem ona čofota. V soboto pa sem se šla jaz prvič z njo kopat v veliko banjo. Od takrat naprej je več ne dobim, da bi se vsedla v svojo banjico, pa da se ubiješ ne. Stoji, se me oklepa in se pod nobenim pogojem noče vsest v banjo.....katastrofa. Tako jo umivam stoje, da se drži za mene oz. se me oklepa kot klop in se zraven tako dere, da je cela flekasta. Ni mi jasno kaj bi to bilo. Mogoče pa se ne bi smela iti kopat z njo.user posted image user posted image user posted image Aja, pa nima nobene slabe izkušnje s kopanjem drugače, da bi kdaj padla v banji, itd.
Najbrž se noče več v mali banji kopat,ker ima v veliki več prostora.Poskusi jo dat kr v veliko,pa boš vidla,kaka bo reakcija.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.3.2011 20:34:18   
CoKoLaDa84

Večer!
Najbrž se noče več v mali banji kopat,ker ima v veliki več prostora.Poskusi jo dat kr v veliko,pa boš vidla,kaka bo reakcija.

Ja, bom res probala....zgubiti nimam nič. Se mi pa res ne da vsak dan kopat z njo.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.3.2011 20:44:07   
Lenči_
Večer,

malo se spet javljam po dolgem času. M. je od pon. spet v vrtcu, po dveh tednih doma. Se pa zdaj joče, ko jo oddam, pa ko pridem po njo tudi. Drugače, čez dan, pa je baje čist ok, nič ne joče, je in spi brez problema user posted image . Mi pa imamo problem z striženjem nohtkov user posted image . Včasih ni bil noben problem, zdaj pa tako dela, da ji sploh ne morem postrič in ima take kremple, da groza... user posted image Kaj te naj nardim user posted image Sploh ne vem, kak jo naj zamotim. Pomoje se je prepričala, da to boli al kaj?

Matcar čestitam za fantka, pa ful luštkan je! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.3.2011 20:49:03   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Večer,

malo se spet javljam po dolgem času. M. je od pon. spet v vrtcu, po dveh tednih doma. Se pa zdaj joče, ko jo oddam, pa ko pridem po njo tudi. Drugače, čez dan, pa je baje čist ok, nič ne joče, je in spi brez problema user posted image . Mi pa imamo problem z striženjem nohtkov user posted image . Včasih ni bil noben problem, zdaj pa tako dela, da ji sploh ne morem postrič in ima take kremple, da groza... user posted image Kaj te naj nardim user posted image Sploh ne vem, kak jo naj zamotim. Pomoje se je prepričala, da to boli al kaj?

Počakaj da zaspi. in poreži. Tak jaz mojemu L režem nohte na nogah. Pa včasih na rokah tudi, ker on bi si samo kazalec strigo. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.3.2011 20:53:40   
CoKoLaDa84

Večer,

Matcar čestitam za fantka, pa ful luštkan je! user posted image

Oj!
Mogoče je res najboljša varianta ta, ki ti jo je predlagala Ly. Jaz M še vedno nekak zamotim, če ne pa ji pač en dan porežem na eni,drugi dan pa na drugi rokici/nogici.user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
15.3.2011 20:58:34   
Lenči_
hehe... da zaspi? Pomoje, da ji grem takrat nohte rezat, se takoj zbudi...user posted image S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli... user posted image

matcar - z.s.

Neposredna povezava do sporočila: 3362
15.3.2011 21:00:25   
CoKoLaDa84

hehe... da zaspi? Pomoje, da ji grem takrat nohte rezat, se takoj zbudi...user posted image S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli... user posted image

matcar - z.s.

Jaz s ščipalcem. S škarjicami nisem nikoli mogla, ker imajo na začetku tak debeli špic.user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
15.3.2011 21:03:20   
Lenči_

matcar - z.s.

Jaz s ščipalcem. S škarjicami nisem nikoli mogla, ker imajo na začetku tak debeli špic.user posted image user posted image

mi pa s škaricami, brez problemov, do zdaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.3.2011 21:07:47   
katy83
čer.

Spet papcam solatouser posted image , malo počvekam z vami, pol pa počasi spat, imam jutri zjutraj kontrolo pri nevrologu. Spet smo bili na sprehodu danes in je bilo super, kak fajn sonček. user posted image

Matcar- user posted image user posted image user posted image za pubeca

nohti - mi jih strižemo s škarjicami, sicer se kr upira, ampak nekak nam uspeuser posted image

kopanje - mi T kopamo kr v veliki bani, že od 5.meseca

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.3.2011 21:07:58   
matcar
Lenči-odgovorila!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
15.3.2011 21:09:38   
ly117
Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. 
Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.3.2011 21:09:50   
matcar
Hvala Katy in Lenči!
katy-ZS!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.3.2011 21:10:52   
matcar

Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami
Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec.

Jaz tudi.Sicer so pri Maksu bile težave,Saš pa pusti in se smeji zraven zmeraj,ko jih strižema.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
15.3.2011 21:12:51   
ly117

Jaz tudi.Sicer so pri Maksu bile težave,Saš pa pusti in se smeji zraven zmeraj,ko jih strižema.user posted image

Meni je pa na začetku bila to največja muka. zdaj sem se pa navadla.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.3.2011 21:13:03   
katy83

to sem jaz pri našem tudi opazla, ampak da pa bi mu nohte takrat rezala, pa se ziher zbudiuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
15.3.2011 21:13:31   
katy83

Hvala Katy in Lenči!
katy-ZS!

odgovorilauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.3.2011 21:15:36   
matcar

Meni je pa na začetku bila to največja muka. zdaj sem se pa navadla.

Ja,kak te ne,če je prvi.meni je to že tak,mimogrede!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.3.2011 21:16:01   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Hvala Katy in Lenči!
katy-ZS!

odgovorilauser posted image

jaz tudi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.3.2011 21:19:43   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

to sem jaz pri našem tudi opazla, ampak da pa bi mu nohte takrat rezala, pa se ziher zbudiuser posted image user posted image

Probaj pa boš vidla. L se meni ne. Sem pa kar se da nežna.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?