Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:13:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar za lepega in krepkega fanta. vidiš, pa mi nisi verjela, ko sem ti rekla, da ima že sigurno 800g in slabih 30 cm zdaj . tak, da ni več tak malo to. arwenko za lepe mere. se je kar fajn potegnila tvoja pupa. Ja,po teh tabelah rasti ploda,je kr konkreten(za 25 t je 760g-34,5 cm). Ja,pa po celem trebuhu je razetgnjen,pa sedi falot-ni ga čez komot.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:14:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar zelo lepe slikice. In čestitke za pubeca. Hvala še tebi!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:14:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar tale je zate. http://www.youtube.com/watch?v=QhO-4cCQSUU Tnx,je pa mi svetovni komad to.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:14:57
|
|
|
|
matcar
|
Aja,na tretji slikici je lulček.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:17:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar tale je zate. http://www.youtube.com/watch?v=QhO-4cCQSUU Tnx,je pa mi svetovni komad to. Meni tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:27:00
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Večer! Moja M pa je danes vstala ob 8 in čez cel dan spala samo pol ure! Zdaj jo je očka pospravil v posteljo, se mi pa zdi, da jo kar konkretno muči zobek (po mojem zgornja 4). Sem ji včeraj pred spanjem namazala dlesen in je potem super spala, tako sem se lahko učila skoraj do 1 zjutraj. Imamo pa že 2 dni težavo s kopanjem. Do pred 2 dni se je zelo rada kopala in ni bilo v vodi nobenega problema. Kopa se tako, da damo njeno majhno banjico v našo veliko in potem ona čofota. V soboto pa sem se šla jaz prvič z njo kopat v veliko banjo. Od takrat naprej je več ne dobim, da bi se vsedla v svojo banjico, pa da se ubiješ ne. Stoji, se me oklepa in se pod nobenim pogojem noče vsest v banjo.....katastrofa. Tako jo umivam stoje, da se drži za mene oz. se me oklepa kot klop in se zraven tako dere, da je cela flekasta. Ni mi jasno kaj bi to bilo. Mogoče pa se ne bi smela iti kopat z njo. Aja, pa nima nobene slabe izkušnje s kopanjem drugače, da bi kdaj padla v banji, itd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:30:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Večer! Moja M pa je danes vstala ob 8 in čez cel dan spala samo pol ure! Zdaj jo je očka pospravil v posteljo, se mi pa zdi, da jo kar konkretno muči zobek (po mojem zgornja 4). Sem ji včeraj pred spanjem namazala dlesen in je potem super spala, tako sem se lahko učila skoraj do 1 zjutraj. Imamo pa že 2 dni težavo s kopanjem. Do pred 2 dni se je zelo rada kopala in ni bilo v vodi nobenega problema. Kopa se tako, da damo njeno majhno banjico v našo veliko in potem ona čofota. V soboto pa sem se šla jaz prvič z njo kopat v veliko banjo. Od takrat naprej je več ne dobim, da bi se vsedla v svojo banjico, pa da se ubiješ ne. Stoji, se me oklepa in se pod nobenim pogojem noče vsest v banjo.....katastrofa. Tako jo umivam stoje, da se drži za mene oz. se me oklepa kot klop in se zraven tako dere, da je cela flekasta. Ni mi jasno kaj bi to bilo. Mogoče pa se ne bi smela iti kopat z njo. Aja, pa nima nobene slabe izkušnje s kopanjem drugače, da bi kdaj padla v banji, itd. Najbrž se noče več v mali banji kopat,ker ima v veliki več prostora.Poskusi jo dat kr v veliko,pa boš vidla,kaka bo reakcija.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:34:18
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Večer! Moja M pa je danes vstala ob 8 in čez cel dan spala samo pol ure! Zdaj jo je očka pospravil v posteljo, se mi pa zdi, da jo kar konkretno muči zobek (po mojem zgornja 4). Sem ji včeraj pred spanjem namazala dlesen in je potem super spala, tako sem se lahko učila skoraj do 1 zjutraj. Imamo pa že 2 dni težavo s kopanjem. Do pred 2 dni se je zelo rada kopala in ni bilo v vodi nobenega problema. Kopa se tako, da damo njeno majhno banjico v našo veliko in potem ona čofota. V soboto pa sem se šla jaz prvič z njo kopat v veliko banjo. Od takrat naprej je več ne dobim, da bi se vsedla v svojo banjico, pa da se ubiješ ne. Stoji, se me oklepa in se pod nobenim pogojem noče vsest v banjo.....katastrofa. Tako jo umivam stoje, da se drži za mene oz. se me oklepa kot klop in se zraven tako dere, da je cela flekasta. Ni mi jasno kaj bi to bilo. Mogoče pa se ne bi smela iti kopat z njo. Aja, pa nima nobene slabe izkušnje s kopanjem drugače, da bi kdaj padla v banji, itd. Najbrž se noče več v mali banji kopat,ker ima v veliki več prostora.Poskusi jo dat kr v veliko,pa boš vidla,kaka bo reakcija. Ja, bom res probala....zgubiti nimam nič. Se mi pa res ne da vsak dan kopat z njo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:44:07
|
|
|
|
Lenči_
|
Večer, malo se spet javljam po dolgem času. M. je od pon. spet v vrtcu, po dveh tednih doma. Se pa zdaj joče, ko jo oddam, pa ko pridem po njo tudi. Drugače, čez dan, pa je baje čist ok, nič ne joče, je in spi brez problema . Mi pa imamo problem z striženjem nohtkov . Včasih ni bil noben problem, zdaj pa tako dela, da ji sploh ne morem postrič in ima take kremple, da groza... Kaj te naj nardim Sploh ne vem, kak jo naj zamotim. Pomoje se je prepričala, da to boli al kaj? Matcar čestitam za fantka, pa ful luštkan je!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:49:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Večer, malo se spet javljam po dolgem času. M. je od pon. spet v vrtcu, po dveh tednih doma. Se pa zdaj joče, ko jo oddam, pa ko pridem po njo tudi. Drugače, čez dan, pa je baje čist ok, nič ne joče, je in spi brez problema . Mi pa imamo problem z striženjem nohtkov . Včasih ni bil noben problem, zdaj pa tako dela, da ji sploh ne morem postrič in ima take kremple, da groza... Kaj te naj nardim Sploh ne vem, kak jo naj zamotim. Pomoje se je prepričala, da to boli al kaj? Počakaj da zaspi. in poreži. Tak jaz mojemu L režem nohte na nogah. Pa včasih na rokah tudi, ker on bi si samo kazalec strigo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:53:40
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Večer, malo se spet javljam po dolgem času. M. je od pon. spet v vrtcu, po dveh tednih doma. Se pa zdaj joče, ko jo oddam, pa ko pridem po njo tudi. Drugače, čez dan, pa je baje čist ok, nič ne joče, je in spi brez problema . Mi pa imamo problem z striženjem nohtkov . Včasih ni bil noben problem, zdaj pa tako dela, da ji sploh ne morem postrič in ima take kremple, da groza... Kaj te naj nardim Sploh ne vem, kak jo naj zamotim. Pomoje se je prepričala, da to boli al kaj? Matcar čestitam za fantka, pa ful luštkan je! Oj! Mogoče je res najboljša varianta ta, ki ti jo je predlagala Ly. Jaz M še vedno nekak zamotim, če ne pa ji pač en dan porežem na eni,drugi dan pa na drugi rokici/nogici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 20:58:34
|
|
|
|
Lenči_
|
hehe... da zaspi? Pomoje, da ji grem takrat nohte rezat, se takoj zbudi... S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli... matcar - z.s.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:00:25
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ hehe... da zaspi? Pomoje, da ji grem takrat nohte rezat, se takoj zbudi... S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli... matcar - z.s. Jaz s ščipalcem. S škarjicami nisem nikoli mogla, ker imajo na začetku tak debeli špic.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:03:20
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ hehe... da zaspi? Pomoje, da ji grem takrat nohte rezat, se takoj zbudi... S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli... matcar - z.s. Jaz s ščipalcem. S škarjicami nisem nikoli mogla, ker imajo na začetku tak debeli špic. mi pa s škaricami, brez problemov, do zdaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:07:47
|
|
|
|
katy83
|
čer. Spet papcam solato , malo počvekam z vami, pol pa počasi spat, imam jutri zjutraj kontrolo pri nevrologu. Spet smo bili na sprehodu danes in je bilo super, kak fajn sonček. Matcar- za pubeca nohti - mi jih strižemo s škarjicami, sicer se kr upira, ampak nekak nam uspe kopanje - mi T kopamo kr v veliki bani, že od 5.meseca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:07:58
|
|
|
|
matcar
|
Lenči-odgovorila!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:09:38
|
|
|
|
ly117
|
Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:09:50
|
|
|
|
matcar
|
Hvala Katy in Lenči! katy-ZS!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:10:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec. Jaz tudi.Sicer so pri Maksu bile težave,Saš pa pusti in se smeji zraven zmeraj,ko jih strižema.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:12:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec. Jaz tudi.Sicer so pri Maksu bile težave,Saš pa pusti in se smeji zraven zmeraj,ko jih strižema. Meni je pa na začetku bila to največja muka. zdaj sem se pa navadla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:13:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec. to sem jaz pri našem tudi opazla, ampak da pa bi mu nohte takrat rezala, pa se ziher zbudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:13:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala Katy in Lenči! katy-ZS! odgovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:15:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec. Jaz tudi.Sicer so pri Maksu bile težave,Saš pa pusti in se smeji zraven zmeraj,ko jih strižema. Meni je pa na začetku bila to največja muka. zdaj sem se pa navadla. Ja,kak te ne,če je prvi.meni je to že tak,mimogrede!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:16:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala Katy in Lenči! katy-ZS! odgovorila jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 15.3.2011 21:19:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz mu jih že od rojstva režem z škaricami. Lenči kaj ima tak rahli spanec, da bi se takoj prebudla? Ker jaz namreč jih porežem takoj ko zaspi. Ker sem opazla da takrat ima najbolj globok spanec. to sem jaz pri našem tudi opazla, ampak da pa bi mu nohte takrat rezala, pa se ziher zbudi Probaj pa boš vidla. L se meni ne. Sem pa kar se da nežna.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?