|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.6.2011 22:26:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dan, dan user posted image

evo, zunaj sonček, komaj čakam malico user posted image res je luštno, ko je lepo vreme in ko pridemo domov, hitro nekaj pojemo in gremo na vrt. Tam je pa vedno dovolj dela user posted image K sreči tudi Jure uživa in pomaga plet vrt. Jaz pulim plevel, on ga pa nosi v svojo karjolco in ga vozi okoli user posted image zvečer ga komaj prepričam, da je treba it v hišo, se umit, pojest in spat.
Rabi kera kej solate? Pri nas se ji je po sobotnem dežju čisti utrgalo in raste mnogo hitreje, kot jo mi lahko jemo user posted image na žalost ima enako hitrost rasti tudi plevel user posted image user posted image user posted image
V petek bosta pa mogoče mož in Jure že zjutraj šla na morje, bodo s kolegom peljali čoln, jaz pa bom potem mogoče šla v petek popoldne. Sicer bi morali že v soboto domov, ker ima mož v nedeljo obveznosti, ampak kaj ko je tako luštno na morju, pa Jure tako uživa. In ko že ravno imamo priložnost, da gremo tja praktično kadar želimo (to je od kolegov prikolica, imajo ful dobro uštimano, placa za 8 ljudi), košta nas pa praktično samo bencin. Še vremensko napoved počakamo, zaenkrat sicer za soboto slabo kaže user posted image

Pri moji tašči je isto s solato! S tem, da ona meni reče, da ima tolko solate, da se z njo obmetavajo, nam pa nikoli nič ne ponudi!!!user posted image  No, pa sem ji zadnjič rekla na to: škoda, ker mi jo pa moramo kupovat! In sem dobila solate za eno kosilo... nekaj pa je, a ne? Ji ne kapne...
Zo je fajn glede morja... kolko sem bila prej proti temu, da bi imeli nekje na morju nekaj, ker sem pač mnenja, da če imaš doli vikend al prikolco, da se s tistim koščkom potem poročiš in ne greš nikamor drugam, se mi zdaj lušta, da bi imeli, da bi bili otroci več na morju in ne samo v času dopustov... bomo videli, če se bo dalo kaj v tej smeri naredit!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
1.6.2011 22:27:27   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaan
Danes sem videla Kokico v mestu. Kak je lepa bla user posted image user posted image Sem kuj lušte dobila, sem jo kuj objemala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
1.6.2011 22:30:04   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Evo na brzake ker sem v naletuuser posted image .
Najprej,da povem jaz pridem iz vtca tako žalotna ,da ne vem kam bi z žalostjo.Zjutraj se oblečena pokrivata ,pa na silo oči skupaj tiščita ,da nebi rabla it user posted image .Ne znam si pomagat ,pa sem ful drugačne volje ,pa trdna ko se zjutraj zbudimo in odpravimo,pa o vsem mogčem se pogovarjamo .Vem,da moram počakat ,da mine samo res je tak nor občutek ko ravno tulita ne jokata. Moja korajža Anže ,pa sploh.Eh moram nekomu povedat.

Drugač ,ker sta me z jokom danes iztirla sem na jezo se šla olepšat k frizerju takuser posted image .

tulipan- jutri grem,pa ti povem kje je dežela jagoduser posted image .Do sedaj babi dostavla vednouser posted image .
kokica -user posted image beje vse mine vse se spremeni
Naja- fajn gledajte morje ,še za nas .Mi že odštevamouser posted image .
trezika - boš grda ratala ,če se boš jezlauser posted image  
felix - če bi jaz imela možnost bi jo tudi izkoristla.Nekoč nekje pa želim tudi svoj kotiček ob morju
tasa - fajn,da si šla na off.Moj je mogo nujno na pinkpong ,ker je baje samo enkrat  na tedenuser posted image

aja, ta dežela jagod res obstaja? Jaz sem pa mislila, da si tako poimenovala svoj vrt user posted image user posted image user posted image

Obstaja. Pri Hočah. Pa danes sem eno v Radljah ob D. videla. Torej jih je več!user posted image  Greš in si sam nabereš jagode, ki jih boš kupil, s tem, da medtem ko jih nabiraš, se jih lahko naješ zastojn do sitega!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
1.6.2011 22:32:15   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaan
Danes sem videla Kokico v mestu. Kak je lepa bla user posted image user posted image Sem kuj lušte dobila, sem jo kuj objemala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala, hvala...čeprav kopalk pa nisem dobla veš, nič mi ne paše na moje "korpe". user posted image

user posted image

jaz tudi iščem kopalke. Zadnjič sem se zaljubila v ene od C&A iz kataloga, ko sem pa prišla tja, teh seveda ni bilo, vse ostale pa user posted image bom pa v brisačo zavita na plaži user posted image

Jaz vam predlagam bikinke, so zelo uporabne, lani so se širile z mani, letos pa gredo skup z mano!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
1.6.2011 22:42:43   
Tulipan12
Čer!
Danes sem šla z otrokoma v Ravne na Kor., moja mami je šla z nami, ker smo se šli poslovit od naših Avstralcev, ker se vračajo. Zelo lep in zelooooooooo naporen dan je za nami. Lia je spala v celem dnevu cele pol ure, bila full vzhičena od pričakovanja, posledično pa tak težka, da sem mislila vmes kar spakirat in it domov.user posted image  No, potem se je le malo sprostila in smo lahko tudi malo uživali v druženju.
odvajanje mene zanima, če tiste, ki vam uspeva, same pošiljate na določen čas otroke na kahlico al čakate, da vam otrok sam pove? Ker meni Lia nikoli ne reče, da jo lulat ali kakat, edino, če jo sprašujem, mi včasih reče, da ja, če pa jo dajem na kahlico npr. na uro, oz. ko vidim kak pogosto pije, pa skoraj vedno lula.user posted image  Mogoče še ni pripravljena? Ker čisto samoiniciativno pa reče, ko je tik pred zdajci, ko ji dejansko že steče po nogah. Sem zakompliciralauser posted image ?

Grem spat, ker že škilim... aja, pa včeraj sem bila v Žajfi do polnoči, ponoči pa dežurna pri obeh, sta imela izmenične izpade joka in nespanja... grrrrrrrrrrr... Najaa luna bo!!!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
2.6.2011 8:51:51   
felix7
dobro jutro user posted image

imate očke še zlimane? user posted image jaz sem se danes komaj pobrala iz postelje. Kar ležala bi... No, sej sem tudi v službo prišla skoraj pol ure kasneje kot običajno, itak imam popoldne še ene obveznosti in mi paše, da bom šla mal kasnej iz službe.
Good news: včeraj sem kupila kopalke user posted image in to v Lidlu! Pridem v Lidl, pa grem okol in okol in niti kosa kopalk ne vidim. Že hočem it, pa vseeno vprašam prodajalko, če so kopalke že pošle in mi reče: Glejte, tamle na stojalu so še. In sredi štacune veliko stojalo, ki ga je meni uspelo spregledat user posted image In sem tudi kar na pamet nabrala par kosov, doma sem jih probala in vse mi je prav user posted image hvala še enkrat za namig, tok poceni pa še nisem prišla do kopalk. user posted image
Joj, tole odvajanje od pleničk pri nas sploh ne laufa. Ga dam v hlačke in pol ga vsakih 5 minut sprašujem, če ga lulat, če greva na kahlico, pa je odgovor vedno NE, pol pa samo slišim "OJOJ" user posted image ko že lula, seveda. Mah, ne bom ga silila, očitno še ni za stvar, glede na to, da po enem tednu ni bilo niti najmanjšega napredka. Najprej ga moram pa prepričat, da kahlica ni njegova sovražnica user posted image
Pa sej mi je vseeno glede tega odvajanja, mi je bilo pa ful smotano, ko smo bili na roditeljskem sestanku in so nam rekli, da je pravi čas za odvajanje med 18. in 24. mesecem, torej mi že zamujamo kao... Eni otroci v vrtcu so res že suhi, ampak ko pa berem vaše komentarje, pa vidim, da razen svetlih izjem še večina ni izven pleničk. Pa mi je malo lažje user posted image Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela user posted image
Lulanje v travico... če mu jaz lulčka primem, zihr ne bo lulal user posted image tako da ga probam nekako bolj naprej nagnit, da ne lula glih po hlačkah. No, sej tega itak ne rabimo še velikokrat prakticirat, ker pač noče lulat drugam kot v pleničko user posted image
Tulipan, po solato pa kar pridi user posted image ti je bomo dali več kot samo za eno kosilo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2306
2.6.2011 11:34:44   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Najaa luna bo!!!!user posted image

Včeri je bila prazna, jaz sme pa danes na sadju tak da mogoče bodo pa njeni vplivi še pomagali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2307
2.6.2011 11:37:18   
Najaa
felix jaz se močno priporočam za solato. Zadnje čase si velikokrat naredim solato s tuno njami. user posted image
Kar se tiče odvajanja, eni radi močno pretiravajo. Razne variante ala od rojstva brez pleničke in tole od vaše vzg. kdaj je najprimerjenši čas, to je kr neki no. Najprimernejši čas je, ko otrok pokaže voljo in priavljenost. Naša Nika je že pokazala sam ni še pa čist pripravljena in se niti najmanj ne sekiram. Kak dan je brez plenice par ur, se mal polula na wc, mal v hlačke user posted image pol pa včasih reče, da bi bila še brez, včasih pa sama hoče plenico nazaj. Ko bo res toplo, bo tudi lažje, ko ne bo skoz enega preoblačenja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
2.6.2011 12:07:42   
trezika
DanDan!

Mi se tako čisto počasi odvajamouser posted image zdaj je vsak popoldan, ko sva doma, brez pleničke in mi sama pove, kdaj mora it lulat ali kakat.... seveda se še zgodi, da mi prepozno reče, ampak dobro... ne more tega obvladat čez noč... me pa moti ena druga stvar... namreč že nekaj dni opažam, da prihaja Maruša iz vrteca v isti plenički, v kateri gre zjutraj v vrtec   user posted image user posted image user posted image ne bi vedela, ampak mi uporabljamo  Hoferjeve, v vrtecu pa imajo neke čisto druge... sem prvo sicer mislila, da so začeli tudi v vrtecu Hoferjeve uporabljat, ampak od M. bratranca mali, ki je pol leta mlajši od Maruše, hodi domov z drugo pleničko... no, očitno Maruša v vrtecu hodi na kahlico lulat in kakat.... tako da se bom danes, ko grem po njo, z vzgojiteljico zmenla, da ji potem raje kar sp. hlačke oblačim.... ne vem no, kljub temu, da je pplenica suha, mi glih ni najbolj norm alno, da ima cel čas isto gor.... pretiravam??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
2.6.2011 12:53:43   
PERSIDA
Mi še govorimo ne kak naj pol mamici povesta ,da greta lulat al akat user posted image .
Pri nas gre vse počasi ampak ziheruser posted image .
Prva sta se rodila delata ,pa vse nazadnjeuser posted image .Malu ju orientacija j...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
2.6.2011 12:54:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!

Mi se tako čisto počasi odvajamouser posted image zdaj je vsak popoldan, ko sva doma, brez pleničke in mi sama pove, kdaj mora it lulat ali kakat.... seveda se še zgodi, da mi prepozno reče, ampak dobro... ne more tega obvladat čez noč... me pa moti ena druga stvar... namreč že nekaj dni opažam, da prihaja Maruša iz vrteca v isti plenički, v kateri gre zjutraj v vrtec   user posted image user posted image user posted image ne bi vedela, ampak mi uporabljamo  Hoferjeve, v vrtecu pa imajo neke čisto druge... sem prvo sicer mislila, da so začeli tudi v vrtecu Hoferjeve uporabljat, ampak od M. bratranca mali, ki je pol leta mlajši od Maruše, hodi domov z drugo pleničko... no, očitno Maruša v vrtecu hodi na kahlico lulat in kakat.... tako da se bom danes, ko grem po njo, z vzgojiteljico zmenla, da ji potem raje kar sp. hlačke oblačim.... ne vem no, kljub temu, da je pplenica suha, mi glih ni najbolj norm alno, da ima cel čas isto gor.... pretiravam??

kaj pa vem, meni se pa zdi normalno, da če je plenička suha in gre otrok na kahlico, da mu daš isto pleničko gor. Sej tudi mi cel dan nosimo ene in iste spodnje hlače user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
2.6.2011 12:54:46   
felix7

Mi še govorimo ne kak naj pol mamici povesta ,da greta lulat al akat user posted image .
Prva sta se rodila delata ,pa vse nazadnjeuser posted image .Malu ju orientacija j...user posted image

user posted image Persida, to pa so fantki. Pri njih gre itak vse bolj počasi user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
2.6.2011 12:55:35   
PERSIDA
trezika zakaj bi te ,pa plenička motla ,če je suha ? Ne razumem.
Vprašaj ja v vrtecu ,če res hodi pridno na kahlico nima pomena ,da je še v plenički.Če se zgodi,pa itak imaš verjetno za preoblečt.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
2.6.2011 12:56:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix jaz se močno priporočam za solato. Zadnje čase si velikokrat naredim solato s tuno njami. user posted image
Kar se tiče odvajanja, eni radi močno pretiravajo. Razne variante ala od rojstva brez pleničke in tole od vaše vzg. kdaj je najprimerjenši čas, to je kr neki no. Najprimernejši čas je, ko otrok pokaže voljo in priavljenost. Naša Nika je že pokazala sam ni še pa čist pripravljena in se niti najmanj ne sekiram. Kak dan je brez plenice par ur, se mal polula na wc, mal v hlačke user posted image pol pa včasih reče, da bi bila še brez, včasih pa sama hoče plenico nazaj. Ko bo res toplo, bo tudi lažje, ko ne bo skoz enega preoblačenja.

you know where to find us user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
2.6.2011 12:56:56   
PERSIDA

user posted image Persida, to pa so fantki. Pri njih gre itak vse bolj počasi user posted image

Pri nas smo še posebni talenti user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
2.6.2011 12:57:11   
trezika
Vidim, da sem malo narobe napisala.... saj me ne moti suha plenička... ampak če je že suha, potem bi ji jaz raje sp. hlače oblekla... to sem mislila user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
2.6.2011 12:57:45   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

you know where to find us user posted image

No končno en pameten odgovor user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
2.6.2011 12:58:22   
PERSIDA

Vidim, da sem malo narobe napisala.... saj me ne moti suha plenička... ampak če je že suha, potem bi ji jaz raje sp. hlače oblekla... to sem mislila user posted image

Trezika smo frštenali user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
2.6.2011 12:58:59   
PERSIDA
In gospa felix vaše počutje ?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
2.6.2011 12:59:37   
trezika

Trezika smo frštenali user posted image

me veseli user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
2.6.2011 12:59:57   
PERSIDA
trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat user posted image ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
2.6.2011 13:00:43   
felix7

hvala na vprašanju user posted image fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana user posted image ti si že iz službe?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
2.6.2011 13:01:00   
PERSIDA
Nič spet sem ko nasedli kit pred kompom pol me ,pa čas pred službo baše.
Pridne bit .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
2.6.2011 13:01:13   
felix7

trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat user posted image ?

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
2.6.2011 13:02:23   
PERSIDA

hvala na vprašanju user posted image fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana user posted image ti si že iz službe?

Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem?user posted image  Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.