felix7
|
dobro jutro imate očke še zlimane? jaz sem se danes komaj pobrala iz postelje. Kar ležala bi... No, sej sem tudi v službo prišla skoraj pol ure kasneje kot običajno, itak imam popoldne še ene obveznosti in mi paše, da bom šla mal kasnej iz službe. Good news: včeraj sem kupila kopalke in to v Lidlu! Pridem v Lidl, pa grem okol in okol in niti kosa kopalk ne vidim. Že hočem it, pa vseeno vprašam prodajalko, če so kopalke že pošle in mi reče: Glejte, tamle na stojalu so še. In sredi štacune veliko stojalo, ki ga je meni uspelo spregledat In sem tudi kar na pamet nabrala par kosov, doma sem jih probala in vse mi je prav hvala še enkrat za namig, tok poceni pa še nisem prišla do kopalk. Joj, tole odvajanje od pleničk pri nas sploh ne laufa. Ga dam v hlačke in pol ga vsakih 5 minut sprašujem, če ga lulat, če greva na kahlico, pa je odgovor vedno NE, pol pa samo slišim "OJOJ" ko že lula, seveda. Mah, ne bom ga silila, očitno še ni za stvar, glede na to, da po enem tednu ni bilo niti najmanjšega napredka. Najprej ga moram pa prepričat, da kahlica ni njegova sovražnica Pa sej mi je vseeno glede tega odvajanja, mi je bilo pa ful smotano, ko smo bili na roditeljskem sestanku in so nam rekli, da je pravi čas za odvajanje med 18. in 24. mesecem, torej mi že zamujamo kao... Eni otroci v vrtcu so res že suhi, ampak ko pa berem vaše komentarje, pa vidim, da razen svetlih izjem še večina ni izven pleničk. Pa mi je malo lažje Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela Lulanje v travico... če mu jaz lulčka primem, zihr ne bo lulal tako da ga probam nekako bolj naprej nagnit, da ne lula glih po hlačkah. No, sej tega itak ne rabimo še velikokrat prakticirat, ker pač noče lulat drugam kot v pleničko Tulipan, po solato pa kar pridi ti je bomo dali več kot samo za eno kosilo