PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Je kje katera? Madonca zadnje čase pa ful čvekamo tu gor. Se vidi pomanjkanje mojih romanov . Drugi teden bo boljše upam. Ta teden sem si zunaj vse porihtala.Dobesedno garala tak,da sem kot cota.Na vrtu je bil tak plevel,da te kap zato sem dva dni delala ko živina.Pripravla še teren za paradižnik ,še nekaj posejala danes.Eno fižolo mi je nekdo pojedel ,ker enega zrna ni v zemlji,tak da tudi podzemne živali hranim .V glavnem čeprav je veliko dela mi je po drugi strani v užitek.Čeprav včeraj zvečer nisem bavcema mogla več one mase valjat za oblikovanje . Ja kaj čem velki radnik .Travca tudi diši po košnji tak,da ja sem bla kar pridna se sama sebe pohvalim.Edino nevem kdo mi bo po bajti spuco . Glede bavcec ,pa je tako spet smo na samem začetku glede vrtca.Bila sta en teden doma ,ker sem se tako odločla ,ker njune vzgojiteljice ni bilo.In sedaj je taka štala zopet ,da mi veliko energije pobere res to ko skoz premlevam kako in kaj naj obrnem kako jima naj obrazložim ,da bo to držalo kar se zmenimo.Zvečer pred spanjem mi vse obljubita zjutraj ,pa prave muke ko pridemo v vrtec.Resnično nimam pol nobene volje za nič ,ker me to nenormalno izčrpava.Al,pa se pol res v delo zaženem ,da ne mislim na to.Res mesec dni sta rabla ,da sta se upeljala brez jokanja in pregovarjanja sedaj,pa spet. Poskušam razumet.Ampak mene tudi nihče ne vpraša ,če bom šla delat.Kar je treba je pač treba.Pa so veliko zunaj kar sta zelo rada ,pa ogromno se dogaja.Dobro krav v štalo ravno ne hodijo gledat ,pa vseeno.Sem mislila ,da jima bom stem naredila veliko uslugo ko bosta šla v vrtec.Da se bosta tam veliko naučila,kar ju recimo jaz ne morem in take in podobne.Saj vem ,da bo minilo kot vse ostalo ampak mene to res ubija. Drugače sem ful ponosna na njiju ,da kljub temu ,da govorita zelo malo se pogovarjamo o marsičem.Debatiramo o tem in onem.Počnemo kar si zmislimo .Predvidevam ,da očitno jima ,pa le ni tako slabo zraven mami ,čeprav včasih samo komandira .Ne samo res zraven tega ,da res vlagam v njiju ves svoj čas bi rada ,da z vrtcem dobita samostojnost,sposobnost dela v skupini in podobno.Samo mi smo trije in smo že ena mala skupina . In kaj je še novega ? Vsaj spimo malo bolj normalno kot zadnje štiri mesece. Ustvarjamo vsak dan iz tiste mase za oblikovanje en dan se moram odločit ,da začnemo s čopiči ustvarjat. Nonstop smo zunaj tako ,da ko pridemo noter je pol problem že v pidžame skočit.Ob osmih smo spedinani ,ob pol devetih spimo vsi trije.Ko odspim eno kitico na sedežni težki tovor pretovorim v svojo sobico še pogledam ,če kaj pišete in mrknem nazaj . Tako mati zmatrana otroka ,pa itak nonstop s polno energije ,ati,pa poglavje zase .To je naša familija .Lahko noč.
|