![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.5.2011 22:08:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa tudi jaz imam ta teden čistilno ,ker se od vse svinjarije več ven ne vidimo .Ma kaj me briga sam da nam je fajn. trezika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 6:05:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dobro jutro. Kako ste kaj? Sem si po dolgem času spet vzela malo časa, da vas pozdravim. Pri nas vse po starem - jaz spet bolana... Kje pa je Kokica? vmes sem nekaj na hitro prebrala, da je kao ni... Trezika grozne novice upam, da se porihta
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 7:29:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 7:34:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, danes sem končno dobila datum za strokovni izpit.... torej, pesti boste držale 23. maja ob 15.30 no, saj vas bom še prej spomnila Veš da! Za vse ostalo pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 7:41:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mi smo torej nazaj...Na morju smo bili od sobote do prejšnjega petka, do včeraj pa sami pikniki. Vreme na morju ni bilo za prste oblizniti je pa bilo definitivno boljše kot doma, ko je bil sam dež. Tam je bil vsak dan do 11h ful sonček, potem so se pokazali oblaki in spet sonce pa tako. Veliko smo grilali, se vozili s poganjalčkom, mouj pikec je že sprobal pravo kolo a mu je bilo preveliko (14 col), tako da sedaj razmišljamo o nabavi 12 colskega. Opazovali smo ribice, rakce, ....Se sprehajali, jedli sladoled, ribe,... V glavnem teh 10 dni mi je minilo kot bi rekel keks, danes pa sem že v službi. In ve? Tasa, Lija je tako lepa na slikici, da bi jo kar pojedla. Jo bom popoldan Valentinu pokazala, če jo bo prepoznal. Pa super, da je čofotala z rokavčki. Najaa- upam, da bo tvoje nove delo res samo začasno in da takoj najdeš nekaj novega. Persida- tudi v tem tednu ne bo manjkalo mivkanja, ne? Tulipan- sedaj pa bi bil že čas, da vam porihtajo net. Tudi jaz te pogrešam. Trezika- MČ- oglasi se še kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 8:39:24
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA welcome back! Trenutno nimam nobenega dela na vidiku, moja največja prioriteta kakor bi temu rekel zdaj že bivši šef so otroci in diploma takoj za njimi. Danes sem še na off, da se spočijem od praznikov jutri pa štartam zjutraj z učenjem, zvečer pa z zumbo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 10:48:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa tudi jaz imam ta teden čistilno ,ker se od vse svinjarije več ven ne vidimo .Ma kaj me briga sam da nam je fajn. se ne bi mogla bolj strinjat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 10:49:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! ja kooooooončnoooooooooooo dobrodošla nazaj vidim, da se vam je dogajalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 10:49:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobro jutro. Kako ste kaj? Sem si po dolgem času spet vzela malo časa, da vas pozdravim. Pri nas vse po starem - jaz spet bolana... kaj ga spet sračkaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 11:59:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa za seznam! tasa slika je res lepa. A je sam pod takim kotom slikana al se je miška mal poredila? Najaa slikano je od spodaj navzgor. Je pa se tudi poredila ja. Saj ima že 12,5kg
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:01:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
oooo, Tasika!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:01:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Trezika en veeeeeellliiikkk objem ti pošiljam. Tak medvedji! Upam, da pri ateju nebo nič hujšega!! Kokica velkom bek Se je vleklo ko te ni blo!!! Najaa pa daj nemreš tolk pospravljat. Če si v šusu pridi do Mb pa tu nadaljuj O MČ si se še spomnila gesla za RR
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.5.2011 12:02:48 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:03:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Kak si Kokica, v službi vse štima?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:04:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo, sem si jih dala na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:05:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa za seznam! tasa slika je res lepa. A je sam pod takim kotom slikana al se je miška mal poredila? Najaa slikano je od spodaj navzgor. Je pa se tudi poredila ja. Saj ima že 12,5kg jeeee! Sam 100g več od Nike! O, ste lepo čofotali!
< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.5.2011 12:07:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:07:15
|
|
|
|
Najaa
|
trezika, joj še od mene. Zgleda, da sem včeraj spregledala, da si pisala, zdej pa gledam kaj to druge pišejo, da se je hudega zgodilo. Upam, da bo vse ok z obema. tasa zdej mam cunje v delu. Pregledujem kaj bo za poletje, kaj je za stran... pa se nič ne pretegnem zraven. Na kosilo sploh ne študiram, bo že nekaj na hitro. Zdej grem kar malo ven na sončka na kofe. Tak!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:11:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trezika, joj še od mene. Zgleda, da sem včeraj spregledala, da si pisala, zdej pa gledam kaj to druge pišejo, da se je hudega zgodilo. Upam, da bo vse ok z obema. tasa zdej mam cunje v delu. Pregledujem kaj bo za poletje, kaj je za stran... pa se nič ne pretegnem zraven. Na kosilo sploh ne študiram, bo že nekaj na hitro. Zdej grem kar malo ven na sončka na kofe. Tak! Fauš! Jaz nimam nobenega da bi la z njim na kofe Poletne cunje mamo mi že v omari. Nič, grem pa si jaz svojo omaro pospravit, ker nič več ne najdem noter. Mam pravi đumbus
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:14:38
|
|
|
|
Najaa
|
Moja omara tud še pride na vrsto sam 100X raje se ukvarjam s tistimi malimi cotkami kakor svojimi. tasa e, da si mi bližje... bi kofetkale, da bi se kar kadilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:33:09
|
|
|
|
tasa_m
|
zato pa bove zdaj kafetkali vsaka na svoji strani, z mislimi na drugo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 12:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Tasa, v službi vse štima pa tudi sicer, če te je mogoče zanimalo. Ta bazen pa prav fajn zgleda, ej. Najaa- če že boš šla do Tase v MB se sproti še pri meni ostavi, jaz mam v celem stanovanju đumbus, ne samo v omarah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 13:38:23
|
|
|
|
tasa_m
|
evo Naja smo ti že dlo zrihtale. Meni pa zdaj ni šlo na RR, kak sem natipkala ringaraja.net mi je vrglo yahoo ven sem se odločla, da nebom danes nič delala Dala sem perilo prat to pa je tudi vse
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 13:45:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo Naja smo ti že dlo zrihtale. Meni pa zdaj ni šlo na RR, kak sem natipkala ringaraja.net mi je vrglo yahoo ven sem se odločla, da nebom danes nič delala Dala sem perilo prat to pa je tudi vse Pametno. Mi pa se gremo popoldan meniti z enim znancem v njegovo trgovino, če nam lahko zrihta sobico za Valentina kaj ceneje, kot je pri Lesnini.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 16:12:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- če že boš šla do Tase v MB se sproti še pri meni ostavi, jaz mam v celem stanovanju đumbus, ne samo v omarah. No no, tak naspidirana pa tudi nisem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 16:14:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- če že boš šla do Tase v MB se sproti še pri meni ostavi, jaz mam v celem stanovanju đumbus, ne samo v omarah. No no, tak naspidirana pa tudi nisem. Eh, škoda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 3.5.2011 16:55:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- če že boš šla do Tase v MB se sproti še pri meni ostavi, jaz mam v celem stanovanju đumbus, ne samo v omarah. No no, tak naspidirana pa tudi nisem. Eh, škoda Veš da še svoje omare se mi ne da kaj šele druge. Namesto, da bi me na kofe povabla, me vabiš pospravljat. Pffff!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDOGODKI za OTROKE v FEBRUARJU 2025Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu februarju - od gledaliških in kino pr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.