![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.5.2011 13:57:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika SEm se pa danes pogovarjala s sestrično, ki ima septembra rok...živi v Avstriji in imajo tam tako urejeno, da gre ženska dva meseca prej na porodniško pa dve leti je doma.... mislim ej, to pa je že luksus In koliko dobijo porodniške? Mislim, da se lahko odločijo kako dolgo bodo doma, ker je porodniška bolj mala in ni neki luksus po mojih informacijah. E, tu a se podpišem pod kokico. Lahko so doma ja res 24 mesecev ampak je porodniška samo leto dni res porodniška, pol baje dobijo samo neko nadomestilo. Ni dolgo nazaj ko sem brala o tem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.5.2011 14:00:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem vedela,da moram rit, da nas spravim na novo stran Tulipan je še kuj na OFF na, smo se srečali zadnjič v Interšparu. Sta bile z Lio nakupovalni. Sta pa bile Lija in Lia tako smešni, ko jima ni šlo v račun, kak sta lahko obe Li(j)i. Drugače pa nič novega, zjutraj delala, zdaj počasi šibam v vrtec po Lijo, pol greve v bolnico na obisk, te pa tak ne vem če že nebo dež in bomo šibali domov, Sem postala bolana in me tak boli, da bi najraje se vlegla in zaspala ene 3 urce, da malo k sebi pridem. Tak, zdaj januarja smo se rešli, zdaj pa lahko začnemo delat na puno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.5.2011 14:02:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem vedela,da moram rit, da nas spravim na novo stran Tulipan je še kuj na OFF na, smo se srečali zadnjič v Interšparu. Sta bile z Lio nakupovalni. Sta pa bile Lija in Lia tako smešni, ko jima ni šlo v račun, kak sta lahko obe Li(j)i. Drugače pa nič novega, zjutraj delala, zdaj počasi šibam v vrtec po Lijo, pol greve v bolnico na obisk, te pa tak ne vem če že nebo dež in bomo šibali domov, Sem postala bolana in me tak boli, da bi najraje se vlegla in zaspala ene 3 urce, da malo k sebi pridem. Tak, zdaj januarja smo se rešli, zdaj pa lahko začnemo delat na puno GO TASA, GO TASA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.5.2011 14:17:17
|
|
|
|
Najaa
|
sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.5.2011 18:52:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer..otrok se kopa..je zmočil že vso kopalnico..sem jo pobrisala in mu raje dala cev od tuša in se sam umiva...jaz pa malo skačem sem in tja... Sva sama, ata je na pikniku (spet )...Bo zvečer katera za čvek?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.5.2011 19:44:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes sem Valentinu naročila sobico..na HR, ker je 400 EUR ceneje (oni so proizvajalec) in še davek dobim nazaj ter rok dobave je 10 dni krajši..le 90km se bo treba po njo peljati...kar pa se splača, če se računa koliko se profitira.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.5.2011 12:04:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.5.2011 19:53:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.5.2011 20:57:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami Persida!!! Prvi teden po novem letu ne šteje! Takrat je še živahno in pestro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.5.2011 20:52:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.5.2011 20:53:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes sem Valentinu naročila sobico..na HR, ker je 400 EUR ceneje (oni so proizvajalec) in še davek dobim nazaj ter rok dobave je 10 dni krajši..le 90km se bo treba po njo peljati...kar pa se splača, če se računa koliko se profitira. O, to pa se res pozna ja. Skoraj že ena plača slovenčka... žalostno a resnično.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.5.2011 20:53:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami Persida!!! Prvi teden po novem letu ne šteje! Takrat je še živahno in pestro! Najaa povej Persidi, da se prehitevančki ne štejejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.5.2011 21:11:30
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Ste videle, da za naslednjo soboto napovedujejo konec sveta??? sicer je teh napovedi bilo že za en lep kupček, ampak enkrat bodo imeli pa mogoče prav ko bi vsaj bla ziher, potem se ne bi rabila več učit ko mi takoooooooooooooooo ni veeeeeeeeeeeeeeeeeč.... zdaj samo še komaj čakam, da bo konec...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.5.2011 21:19:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami Persida!!! Prvi teden po novem letu ne šteje! Takrat je še živahno in pestro! Najaa povej Persidi, da se prehitevančki ne štejejo Jaaaa sej res. Persida, vi ste prvotno bili marčevčki tak da ... a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.5.2011 21:20:21
|
|
|
|
Najaa
|
trezika kdo je to napovedu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 9:14:21
|
|
|
|
Najaa
|
Ok, vse jasno. Bom probala it ta dan nekam, kjer bom uživala na polno, če bo to res zadnji dan. Pa dober dan. Nika se igra s kockami, jaz pa kofetkam. Sem že skuhala kosilo, o kok je to fajn, ena skrb manj. Tamala ima skoz vročino okol 38, v ustih afte drugače je pa še kar dobre volje. To, da sva noter zaprti že 5.dan naju pa obe včasih čist nervira. Pa bo že, sam da se pozdravi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 12:05:50
|
|
|
|
trezika
|
Mi pa imamo danes v vrtecu pohod baje to organizirajo vsako leto ob dnevu družine... upam, da bo vreme zdržalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 12:51:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan. Jaz pa sem zdaj spucala zimke cote ven iz omar in pripravla poletno kolekcijo. Kaj si ja ti nor, kolk mamo mi cot za Lijo. Je včeraj Tomaž ugotovil,da bomo morali še najmanj eno omaro zraven kupit v spalnici. Ni druge, ker če re mislimo met še enega, pol nam druga ne preostane, ker zdaj imam premale/prevelike cote v Pampersovih škatlah in na omari Sem pa vrgla eno veliko 200l črno vrečo cot vstran od posteljnine od naju do gat.... Se kuj lažje diha. Popoldan šibam via služba in delam do 16h, za kosilo ne bo druga kot palačinke in župa. Še je paprikaš ostal od sobote, tak da če bosta lačna, bosta že to papala. Nič nebomo vstran metali. Nič, grem še cote obesit in se mogoče še kaj tipkamo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 14:29:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz sem pa tak srečna. 4-urna operacija našega dedija je uspela!! :) Saj ne da smo dvomli, ampak vseeno, mi je padel kar en velik kamen od srca! ♥ ♥ Tak, zdaj pa lse lahko grem pripravit za delat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 14:47:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. To,pa lepo kar nazaj vzami Persida!!! Prvi teden po novem letu ne šteje! Takrat je še živahno in pestro! khm, khm... tudi zadnji teden je prav zabaven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 14:47:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem pa tak srečna. 4-urna operacija našega dedija je uspela!! :) Saj ne da smo dvomli, ampak vseeno, mi je padel kar en velik kamen od srca! ♥ ♥ Tak, zdaj pa lse lahko grem pripravit za delat super Nataša, sem vesela za vse vas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 15:37:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 15:37:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem pa tak srečna. 4-urna operacija našega dedija je uspela!! :) Saj ne da smo dvomli, ampak vseeno, mi je padel kar en velik kamen od srca! ♥ ♥ Tak, zdaj pa lse lahko grem pripravit za delat super Nataša, sem vesela za vse vas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.5.2011 15:38:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes sem Valentinu naročila sobico..na HR, ker je 400 EUR ceneje (oni so proizvajalec) in še davek dobim nazaj ter rok dobave je 10 dni krajši..le 90km se bo treba po njo peljati...kar pa se splača, če se računa koliko se profitira. O, to pa se res pozna ja. Skoraj že ena plača slovenčka... žalostno a resnično. Jp.....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.