|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
13.5.2011 13:57:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

SEm se pa danes pogovarjala s sestrično, ki ima septembra rok...živi v Avstriji in imajo tam tako urejeno, da gre ženska dva meseca prej na porodniško pa dve leti je doma.... mislim ej, to pa je že luksus    user posted image user posted image user posted image

In koliko dobijo porodniške? Mislim, da se lahko odločijo kako dolgo bodo doma, ker je porodniška bolj mala in ni neki luksus po mojih informacijah. user posted image

E, tu a se podpišem pod kokico.
Lahko so doma ja res 24 mesecev ampak je porodniška samo leto dni res porodniška, pol baje dobijo samo neko nadomestilo.

Ni dolgo nazaj ko sem brala o tem... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
13.5.2011 14:00:42   
tasa_m
Sem vedela,da moram rit, da nas spravim na novo stran user posted image  user posted image

Tulipan je še kuj na OFF na, smo se srečali zadnjič v Interšparu. Sta bile z Lio nakupovalni. Sta pa bile Lija in Lia tako smešni, ko jima ni šlo v račun, kak sta lahko obe Li(j)i. user posted image user posted image

Drugače pa nič novega, zjutraj delala, zdaj počasi šibam v vrtec po Lijo, pol greve v bolnico na obisk, te pa tak ne vem če že nebo dež in bomo šibali domov,
Sem postala bolana user posted image in me tak boli, da bi najraje se vlegla in zaspala ene 3 urce, da malo k sebi pridem.
Tak, zdaj januarja smo se rešli, zdaj pa lahko začnemo delat na puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
13.5.2011 14:02:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sem vedela,da moram rit, da nas spravim na novo stran user posted image  user posted image

Tulipan je še kuj na OFF na, smo se srečali zadnjič v Interšparu. Sta bile z Lio nakupovalni. Sta pa bile Lija in Lia tako smešni, ko jima ni šlo v račun, kak sta lahko obe Li(j)i. user posted image user posted image

Drugače pa nič novega, zjutraj delala, zdaj počasi šibam v vrtec po Lijo, pol greve v bolnico na obisk, te pa tak ne vem če že nebo dež in bomo šibali domov,
Sem postala bolana user posted image in me tak boli, da bi najraje se vlegla in zaspala ene 3 urce, da malo k sebi pridem.
Tak, zdaj januarja smo se rešli, zdaj pa lahko začnemo delat na puno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GO TASA, GO TASA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
13.5.2011 14:17:17   
Najaa
user posted image user posted image sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! user posted image Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
13.5.2011 18:52:48   
KOKICA32
Čer..otrok se kopa..je zmočil že vso kopalnico..sem jo pobrisala in mu raje dala cev od tuša in se sam umiva...jaz pa malo skačem sem in tja...

Sva sama, ata je na pikniku (spet user posted image )...Bo zvečer katera za čvek?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
13.5.2011 19:44:50   
KOKICA32
Danes sem Valentinu naročila sobico..na HR, ker je 400 EUR ceneje (oni so proizvajalec) in še davek dobim nazaj ter  rok dobave je 10 dni krajši..le 90km se bo treba po njo peljati...kar pa se splača, če se računa koliko se profitira.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
14.5.2011 12:04:44   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image sploh nisem dojela tasa tole z januarjem... no mi je kapnilo, faca si! user posted image Da bo vsaj februarski, januar je res tak zamorjen mesec. user posted image

To,pa lepo kar nazaj vzami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
14.5.2011 19:53:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

To,pa lepo kar nazaj vzami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
14.5.2011 20:57:59   
Najaa

Persida!!! Prvi teden po novem letu ne šteje! Takrat je še živahno in pestro! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.5.2011 20:52:50   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.5.2011 20:53:35   
tasa_m

Danes sem Valentinu naročila sobico..na HR, ker je 400 EUR ceneje (oni so proizvajalec) in še davek dobim nazaj ter  rok dobave je 10 dni krajši..le 90km se bo treba po njo peljati...kar pa se splača, če se računa koliko se profitira.user posted image user posted image user posted image  

O, to pa se res pozna ja. Skoraj že ena plača slovenčka... user posted image žalostno a resnično.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.5.2011 20:53:58   
tasa_m

Persida!!! Prvi teden po novem letu ne šteje! Takrat je še živahno in pestro! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Najaa povej Persidi, da se prehitevančki ne štejejo user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.5.2011 21:11:30   
trezika
Čer!
Ste videle, da za naslednjo soboto napovedujejo konec sveta???user posted image sicer je teh napovedi bilo že za en lep kupček, ampak enkrat bodo imeli pa mogoče prav user posted image user posted image user posted image ko bi vsaj bla ziher, potem se ne bi rabila več učit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko mi takoooooooooooooooo ni veeeeeeeeeeeeeeeeeč.... zdaj samo še komaj čakam, da bo konec...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.5.2011 21:19:53   
Najaa

user posted image user posted image Najaa povej Persidi, da se prehitevančki ne štejejo user posted image user posted image

Jaaaa sej res. Persida, vi ste prvotno bili marčevčki tak da ... a ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.5.2011 21:20:21   
Najaa
trezika kdo je to napovedu?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.5.2011 22:34:46   
trezika

trezika kdo je to napovedu?

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/21-maja-konec-sveta.html user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
16.5.2011 9:14:21   
Najaa
Ok, vse jasno. user posted image user posted image user posted image
Bom probala it ta dan nekam, kjer bom uživala na polno, če bo to res zadnji dan. user posted image user posted image

Pa dober dan. Nika se igra s kockami, jaz pa kofetkam. Sem že skuhala kosilo, o kok je to fajn, ena skrb manj. Tamala ima skoz vročino okol 38, v ustih afte drugače je pa še kar dobre volje. To, da sva noter zaprti že 5.dan naju pa obe včasih čist nervira. Pa bo že, sam da se pozdravi.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
16.5.2011 12:05:50   
trezika
Mi pa imamo danes v vrtecu pohod user posted image baje to organizirajo vsako leto ob dnevu družine... upam, da bo vreme zdržalo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
16.5.2011 12:51:17   
tasa_m
Dan.
Jaz pa sem zdaj spucala zimke cote ven iz omar in pripravla poletno kolekcijo. Kaj si ja ti nor, kolk mamo mi cot za Lijo. user posted image user posted image Je včeraj Tomaž ugotovil,da bomo morali še najmanj eno omaro zraven kupit v spalnici. Ni druge, ker če re mislimo met še enega, pol nam druga ne preostane, ker zdaj imam premale/prevelike cote v Pampersovih škatlah in na omari user posted image
Sem pa vrgla eno veliko 200l črno vrečo cot vstran od posteljnine od naju do gat....
Se kuj lažje diha.
Popoldan šibam via služba in delam do 16h, za kosilo ne bo druga kot palačinke in župa. Še je paprikaš ostal od sobote, tak da če bosta lačna, bosta že to papala. user posted image Nič nebomo vstran metali.

Nič, grem še cote obesit in se mogoče še kaj tipkamo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
16.5.2011 14:29:18   
tasa_m
Jaz sem pa tak srečna. 4-urna operacija našega dedija je uspela!! :) Saj ne da smo dvomli, ampak vseeno, mi je padel kar en velik kamen od srca! ♥ ♥ Tak, zdaj pa lse lahko grem pripravit za delat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
16.5.2011 14:47:19   
felix7

khm, khm... tudi zadnji teden je prav zabaven user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
16.5.2011 14:47:44   
felix7

Jaz sem pa tak srečna. 4-urna operacija našega dedija je uspela!! :) Saj ne da smo dvomli, ampak vseeno, mi je padel kar en velik kamen od srca! ♥ ♥ Tak, zdaj pa lse lahko grem pripravit za delat user posted image

super Nataša, sem vesela za vse vas user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
16.5.2011 15:37:08   
KOKICA32
Dan!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.5.2011 15:37:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

super Nataša, sem vesela za vse vas user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.5.2011 15:38:14   
KOKICA32

O, to pa se res pozna ja. Skoraj že ena plača slovenčka... user posted image žalostno a resnično.

Jp.....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.