felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša, sej za pasulj maš še čas. Kok ti zavidam, ko lahk zbiraš, kaj bi delala zdele... Naša mala frača še ne spi, ker je popoldan spala 2 uri, pa mal prepozno je zaspala tak da mi zdej tu na kavču sedi pa vsake tolk v sobo teče kao neki pogledat in spet pride nazaj... Sej dobro ve, da bi mogla spat, tako da me skoz pogleduje in jo je po moje strah, da jo bom nagnala v postlo. Sam ji mal čez prste gledam, ker vem da če je dolgo spala, bo zdej malo težje. pa ja, jest sem v kuhinji še vajenec, tudi pasulj pride na vrsto, sej smo še mladi me je pa kar sram povedat, koliko ene hrane sem včeraj stran vrgla, ampak enostavno je bilo v preteklem tednu vsega preveč in jaz nisem pristaš prenažiranja... ene 6 pirhov je šlo v smeti, en kos torte, ene 10 dag polija, ki se je tudi pokvaril, joj, joj, joj... jaz ful ne maram hrane stran metat, samo kaj čmo, ko pa je rok trajanja omejen. Moja tašča po drugi strani, je pa lahko sita ko konj, pa bo še kar jedla, samo da hrana ne bo šla v smeti Evo, zdej se pa spet dolgočasim v službi, še dobro, da sem naslednji teden do srede še frej, da se mi bo mal dela nabralo Ker najbolj na svetu trpim, če nimam kej delat in gledam na uro, kako minevajo minute. Pridne bodite v tem turobnem dnevu.