|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
5.3.2011 8:35:38   
Najaa
Tulipan, se pravi, da smo danes na luni? Želim ti, da ti rata. Eh pa saj je sam en dan... no big deal ne? user posted image
Ravno srkam kavo brez mleka in sladkorja.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.3.2011 19:52:25   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oooo, Tasika!user posted image   Kako si? Kako križ?
Zdaj sem že okej, izvedela prav lepo novico. Povem samo,da se bomo zlizali user posted image user posted image user posted image
Križ pa boli ko satan, pa še bolana bom in me še tam boli tak da... mera polna. Pa spala nisem ponoči kaj dost, ker se nisem znala naštimat da bi mi pasalo, te a veš  user posted image

super, da to slišim user posted image user posted image user posted image user posted image pa upam, da bolečine v križu čimprej popustijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.3.2011 19:56:56   
trezika
Tako....za mene se zdaj večer zaključi user posted image sva bila včeraj zvečer na pustovanju in sva prišla domov ob 4.30... M. je šel ob 6. delat, Maruša pa je tudi mela ob 6. dosti spanja....tako da moram malo nadoknadit user posted image nočko

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.3.2011 10:08:31   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan, se pravi, da smo danes na luni? Želim ti, da ti rata. Eh pa saj je sam en dan... no big deal ne? user posted image

No, da ti povem kak je zgledala moja luna: ko sem naročila v Mcdonaldsu meni, sem se spomnila nanjouser posted image user posted image user posted image  Bo pa drug teden. Itak zaradi dojenja ne vzdržim čisto brez vsega, pijem sokove, belo kavo in skuham si piščančjo juho, ki jo čisto, brez prikuhe, spijem. Pa gre ena kilca!user posted image  
Ti? Ti je ratalo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.3.2011 10:09:09   
Tulipan12
Jaz ne vem kdo je noseč in se skriva za sončnimi očali???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 555
6.3.2011 10:13:43   
Tulipan12
Danes sem se malo vrgla doma v pospravljanje, malo pravim zato, ker vam ne znam povedat kak težko sem se odločila, kje naj se lotim dela, ko pa je treba res vse pospravit, sčistit, odkar smo prišli iz KG non-stop perem... me ma, da bi se kar spomladanskega čiščenja lotila, ker potem se vržem v cunje in menjam garderobo, ogromno zdevam proč in omare spet zadihajo. Sicer se mi zdi, da sem totalno brez oblačil, bo treba malo v šoping, ampak mam zdaj tolko enih stvari, da ne vem, kdaj bom jaz prišla na vrsto. Pa pri Lii se mi zdi, da rabi VSE!!! Se vam tudi zdi, da naenkrat od včeraj na danes potrebujejo čisto vse?! Bodiji, trenirke, da o čevljih sploh ne govorim...

Neposredna povezava do sporočila: 556
6.3.2011 10:27:25   
Tulipan12
Pišem v več postih, da bo malo bolj pregledno, ker drugače bi lahko kar kačo nalimala not namesto kakega posta.user posted image
V KG je bilo res super, čeprav nisem smučala, so imeli otroci prednost in mi starši sploh nismo prišli na vrsto za kako aktivnost, ampak je bilo vseeno full lepo. Po zajtrku vsak dan smučanje na otroškem poligonu, potem pijačka (ah, seveda, tu smo pa pili Bombardinjote!!!user posted image user posted image ), spanje otrok (in staršev, če sta oba otroka naenkrat spala - NOOOOOTuser posted image , potem kopanje, pijača, večerja, igranje - beri norenje po hotelu, uspavanje. Bili smo v zelo družinskem hotelu, mislim, da niti ena miza ni bila brez otroka in sem si lahko olajšala vest, da nisem slaba mama, ker sem videla izpade drugih otrok in je naša Lia v zlati sredini!user posted image  Luka je bil priden kot ponavadi, veliko je spal, predvsem zunaj je vedno spal, pa lahko tudi po 4 ure, v hotelu pa se je preveč dogajalo in je bil full radoveden, na bazenu pa itak. Škoda mi je le, da je še toliko mali, da se nisva mogla kopat, ker je bila voda full lepo topla, ampak bomo že še imeli priložnost za to. Lia je izgubila strah pred vodo (saj ne vem, če ga je imela), v glavnem pridobila je zaupanje in res uživala. Ja, rokavčke smo iskali mislim, da v enih 15ih trgovinah, na koncu nam jih je posodil kopališki mojster v hotelu.user posted image  Lia je rekla, da je lepi stricuser posted image user posted image user posted image , ne vem od kod ji to, poleg tega ni bil ravno neki lepi, hmmmmmmmm.
Hotel je sicer imel 3* (ne vem na kaj se te zvezdice dajejo), ampak moram povedat, da je bil full fajn za otroke, so lahko noreli po saloonu kak so hoteli, hrana je bila odlična (1x smo imeli celo kaviar za predjed, pa testenine s tartufi... ), v glavnem pojedla sem vse, kar sem videla, polno različnih okusov (ne tak kot ponekod, ko vse lepo zgleda , a ima isti okus), sem bila totalno zabedirana, da se bom zredila, pa sem prišla nazaj z istimi kg kot sem šla, torej kar dobro, glede na to, da sem reees dosti jedla. In pila.user posted image

Ampak vsega lepega je enkrat konec, zdaj pa lov za novo destinacijo za letni dopust.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
6.3.2011 10:29:54   
Tulipan12
Je katera od vas cepila otroka proti klopnem meningitisu? Jaz fejst razmišljam o tem, da bi cepila Lio, ker smo od aprila do septembra večino časa zunaj. Kaj menite o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 558
6.3.2011 10:30:52   
Tulipan12
Persida kak je odziv na vrtec? Ste že bili, ne?

Mi imamo naslednji teden vpis in greva na informativne urice!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
6.3.2011 10:31:32   
Tulipan12
Tak, moja nedeljska kavica je pri koncu, vaše ponedeljkovo branje pa tudi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
6.3.2011 13:32:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, da ti povem kak je zgledala moja luna: ko sem naročila v Mcdonaldsu meni, sem se spomnila nanjouser posted image user posted image user posted image  Bo pa drug teden. Itak zaradi dojenja ne vzdržim čisto brez vsega, pijem sokove, belo kavo in skuham si piščančjo juho, ki jo čisto, brez prikuhe, spijem. Pa gre ena kilca!user posted image  
Ti? Ti je ratalo?

Ratalo. user posted image Največja kriza je bila ob ene šestih popoldan. Pol je pa kar šlo.
Za tebe pa verjamem, da je težko. Jaz sem bila pri dojenju skoz lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 561
6.3.2011 13:43:40   
Najaa

Je katera od vas cepila otroka proti klopnem meningitisu? Jaz fejst razmišljam o tem, da bi cepila Lio, ker smo od aprila do septembra večino časa zunaj. Kaj menite o tem?

Jaz sem Tijo ja, po nesreči. user posted image No o tem, da se je gospod cenjneni zdravnik zmotu in otroka namesto za pnevmokok cepu proti klopom, sem že pisala ne? V glavnem, pol smo jo peljali še na 2 al 3 doze tak da je za 5 let dobra. Kaj vem, če se splača... če ste veliko vzunaj pa po gozdovih, travah... se ziher splača. Mi smo takrat še na morju živeli, kjer klopov praktično ni in je res nisva misla cepit, no pa je naneslo da je cepljena. Zdej mi pa seveda ni žal, ker v vrtcu pa res veliko hodijo ven, v vsakem vremenu in vsepovsod tak da sem vesela, da je cepljena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
6.3.2011 13:45:16   
Najaa
No danes je spet ena taka nedelja... zjutraj sem imela pooolno energije, verjetno zato, ker sem na vago stopila in me je zelo razveselila! user posted image user posted image No in sem pospravljala, skuhala kosilo... pol smo pa šli v MC, kjer smo naleteli na Lumpije, na katere sta moji dve totalno nori tak da je bilo veselje popolno. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.3.2011 14:05:55   
tasa_m

Jaz sem jo lani hotela ampak ker je glih takrat bla bolna, ko je bil tisti čas, pol pa sem pozabla ko se je pozdravla je nisem. Čeprav smo lani vsak vikend bli zraven gozda (na fuzbalih) na srečo nikoli ni nič skasirala. Kaj te vem, mogoče jo bom letos. user posted image
Pa se mi zdi da sem še brala kake so negativne posledice tega cepljenja in pol zarad tega še nisem, sam nisem pa čist ziher če je to blo za to ali kaj drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
6.3.2011 14:06:21   
tasa_m

Tak, moja nedeljska kavica je pri koncu, vaše ponedeljkovo branje pa tudi!user posted image
Jaz sem te v nedeljo prebala, še piši, še.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
6.3.2011 14:07:43   
tasa_m

No danes je spet ena taka nedelja... zjutraj sem imela pooolno energije, verjetno zato, ker sem na vago stopila in me je zelo razveselila! user posted image user posted image No in sem pospravljala, skuhala kosilo... pol smo pa šli v MC, kjer smo naleteli na Lumpije, na katere sta moji dve totalno nori tak da je bilo veselje popolno. 
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami in za super vago, katera te je spravla v dobro voljo user posted image user posted image user posted image
A kaj so zdaj tile Lumpiji pr vam in?? user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.3.2011 14:08:52   
tasa_m
Tulipan super, da ste se imeli super, po tvojem branju sem se kar vživela v vašo vlogo.
V končni fazi pa ponavadi mame le skapčamo, da imamo super pridne otroke, ko druge vidimo a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.3.2011 14:12:00   
tasa_m
Pa še dober dan.
Danes smo za spremembo doma kosilili, ker sta šla babi in dedi na roj.dan vnuka-25let. Pa če sem čist iskrena mi ful paše, da smo kako nedeljo doma.
Lija spi,ata na kavču, jaz pa se grem tud počasi ateju pridružit. Sem sam mal na net skočla avteke pogledat (spet) user posted image .
Moji so na Ptuju in se bodo pol oglasli na kavici in prnesli krofe user posted image o, jeah. Jih že nestrpno čakam user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.3.2011 15:01:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami in za super vago, katera te je spravla v dobro voljo user posted image user posted image user posted image
A kaj so zdaj tile Lumpiji pr vam in?? user posted image user posted image

Pr nas so Lumpiji in že več kot pol leta. Veš da vsak mesec gledam mercatorjev napovednik, kdaj bodo imeli čago tam. user posted image No ampak za danes pa nisem vedla, zato sem še jaz bila čisto paf od veselja! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.3.2011 18:36:45   
tasa_m

Pr nas so Lumpiji in že več kot pol leta. Veš da vsak mesec gledam mercatorjev napovednik, kdaj bodo imeli čago tam. user posted image No ampak za danes pa nisem vedla, zato sem še jaz bila čisto paf od veselja! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.3.2011 10:32:31   
Najaa
Kje pa ste danes vse? Vas je pustovanje čist zmatralo? user posted image Mene je, priznam. Po sobotni luni sem v nedeljo pojedla 2 krofa in očitno to mojemu praznemu želodcu ni pasalo tak da sem se danes mal slaba zbudila. Ampak bo že bolje. Ne dam se! user posted image

A se bavca danes uvajata v vrtec? Želim jima čim več brezskrbnih vrtčevskih dni in mamici mirne dneve, ko bosta otročka v vrtcu, ona v službi... user posted image

Grem delat, danes mam tadolgo. Vzunaj pa tak lep dan. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.3.2011 14:21:04   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Tako, Valentin je spet bolan. Od včeraj že ima vročino, zato sva danes šla k P.  Vnetje zg. dihalnih poti, grlo ima zelo rdeče in moram paziti, da ne bo šlo na ušesa. Dobil AB.

Tulipan dobrodošla nazaj! Nisem še nič prebrala...bom sedaj.

Midva z mojim sva od danes dalje spet na ločevalni. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 572
7.3.2011 14:24:40   
tasa_m
Dan.
Samo na hitro vas pozdravim.
Bila v Lenartu pr zdravniku, bolniška naprej do 22.03., pa bauca sm šla pogledat v vrtec user posted image no pa mami Persido tud user posted image

Zdaj pa grema po Lijo in k babi in dediju na krofe user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.3.2011 20:37:12   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.3.2011 20:38:37   
Najaa
Čer... Nič se mi ne da. Utrujena do konca, tak da počakam film in se zložim na kavč. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?