|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
7.3.2011 21:46:41   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.3.2011 21:47:03   
KOKICA32
iiiiiHaHAAAAAA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.3.2011 21:48:54   
Najaa
Zdej boš pa lepše spala! user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.3.2011 22:06:40   
Tulipan12
Dober večer!
Najaa user posted image user posted image user posted image  za luno in kilce! To nedeljo pa je prazna, a ne? Mogoče mi rata!user posted image
Kokica user posted image user posted image user posted image  za Valentina! Upam, da se čimprej pozdravi!
Tasa koliko sem videla na FB rabiš ti tudi celo floto user posted image  za zdravje!user posted image
Persida ne rabiš mi bit fauš, ker ti dopusti so meni kot ene lepe sanje, ki se končajo, ko pridemo domov in ostanejo samo kupi umazanega perila in slike na fotoaparatu. Res. Prav naslednji dan, ko smo prišli, me brat vpraša kak smo se imeli, pa ga gledam in nič jasno... svašta!

Danes je moja najboljša prijateljica dobila sina!user posted image  Včeraj zjutraj je šla v P, danes ob 16h so ji naredili CR!user posted image user posted image user posted image  ej, da te mine v toti MB P!!!

Lia je dobila Pukija - poganjalčka!user posted image  Full je lep, ji je pa tak glih na glih, malo še mora zrast, ker mora imet zdaj noge stegnjene, morale bi bit pa malo pokrčene. Bom dala slike gor, ko jih skinem iz fotoaparata.

Izpolnjujem vpisnico za vrtecuser posted image , v sredo greva na informativni dan.

Še kaj?user posted image  Aja, pomlaaaaaaaaaaaaad je tuuuuuuuuuuuuuuuu!!!user posted image user posted image user posted image  čeprav je danes pihalo kot user posted image , ampak že ta sonček mi da krila!user posted image

Punce, jutri pa je naš dan!user posted image

Kje pa je maladva? Da ni ki v Rim pobegnila? Aja, vse najboljše Nastji za drugo svečko, ki jo je upihnil v soboto, če se ne motim?

Vse sem predelala, sicer mao bolj površno, ker sem zaspana, ampak bom jutri bolj intenzivna, al pa v četrtek.
Tasa ti veš, če imajo jutri kje kako pustovanje za otroke? Sam ne mi Europarka omenjat, ker je bilo v soboto tam katastrofalno za otroke...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 604
8.3.2011 8:04:36   
Najaa
Tulipan, zdej je bila prazna luna, v nedeljo bo pa mlaj al ščip, ne vem točno. Ma ne vem, če bom vsak teden šla po tem, a misliš da je isti učinek vedno?

Mi gremo pa popoldan na ribič Pepeta pustovat. Punci že komaj čakata. user posted image Sem prej peljala našo pikapolonico v vrtec in so skoraj vsi našemljeni, z vzg, vred. Tak jih je luštno videt.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 605
8.3.2011 8:16:12   
Tulipan12
Aja, sem mislila, da je zdaj prazna. Jaz ko sem se enkrat držala te lune, sem se držala vseh 4 na mesec, v bistvu je itak tak, da en dan v tednu pač ne ješ, kar je kar zdravo, da se telo očisti, ne spomnim pa se učinkov vsakega posameznega dela lune, ampak mislim, da imaš vsakič vsaj kilo manj.

Ma, joj, Lia obožuje Pepeta, sam sva ga tu zamudili, pa komaj čakam, kdaj bo spet... No, je pa tudi full fanica Lumpijev, ampak teh v MB še nisem zasledila, razen enkrat pod Pohorjem.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
8.3.2011 8:51:52   
Tulipan12
Punce, še eno vprašanje: izpolnjujem vlogo za vrtec. Tam je vprašanje od kdaj do kdaj naj bi bil otrok v vrtcu. Kaj to lahko napišem od 7h do 15.30, pa jo recimo pripeljem 6.50 in odpeljem ob 15.20 ali pa recimo ob 15.40??? Prvič to delam, pa ne vem kolko moram bit tu natančna... hvala za odgovore!!!

Neposredna povezava do sporočila: 607
8.3.2011 8:54:19   
Najaa
To kar napiši nekaj, itak je vseeno. Oni sam gledajo, da otrok ni več kot 9 ur v vrtcu, drugače pa te napisane ure nimajo veze.

Vidiš, v Lj so pa skoz Lumpki in so res fajn, tamali so čist nori na njih. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
8.3.2011 12:28:49   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Aha hvala za fotošutinguser posted image .
Sem ostala  brez beseduser posted image .

Zakaj?

Ja ker mu tak pašeuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 609
8.3.2011 12:38:38   
PERSIDA
Dan z soncem obsijan.
Danes pregurali vrtec 3ure.Nič jedli in na koncu bili malo žalostni.Za nagrado so padla igrala to,pa ja.Se v trenutku ni več nič spalouser posted image .Jutri bosta malo manj ,je rekla vzgojiteljica ,da kar lepo po urco vsak dan več.Včeraj sva se zmenili do kosila ,danes pravi uro in pol.No jaz sem uredila zdravstvene stvari tak,da se je malo zavleklo.Ni ji bilo prav sem imela občutek,tak,da jutri točno pri minuti pridem po njiju.
So,pa punčke kar zalimane na njo tak,da razumem tudi ,da ne more še moja velikana na sebe spravit in se z njima igrat.
No tolko vrtčevskega duha od nas ,če še koga sploh to zanima ko ste že vsi veliki frajeriuser posted image .

Nič grem se v pirata naštimat ,se bomo danes na liniji vse našemile tak,da ne smem izostajatuser posted image .Pridne bit ,pa rade nas imetuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 610
8.3.2011 12:50:39   
KOKICA32
Persida, nekaj ne razumem! Zakaj pa bi se ozirala na vzgojiteljico glede ure, madona pa saj to je njena služba in ti vrtec pošteno plačuješ. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 611
8.3.2011 12:54:26   
KOKICA32
Midva z Valentinom pa sva prej po celi B. maškare iskala, pa sva srečala le dve- pikapolonico in strašilo. user posted image On pa skoz ponavlja: "Maske, maske!" Moramo še popoldan iti malo v akcijo. user posted image

Drugače pa je Valentin danes že super, vročine ni več, AB že deluje očitno. Ravno se vozi naokrog z motorjem (onim rumenim, Persida) in na sebi ima motoristične rokavice- atijeve. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.3.2011 13:32:23   
Najaa
Jaz sem pa fuuul mask vidla. So šli iz enega vrtca ravno na sprehod in se jih je usula cela horda. user posted image

Persida ne sekiraj se, si pač malo zamudila. Pri uvajanju so ene rade točne, ampak hej, konec koncev je to njihova služba in če bi ti zahtevala, bi lahko bila bavca od jutra do treh tam, če bi slučajno rabla in ne bi mela časa za uvajanje. Tudi taki so ja, ki svoje otročke že prvi dan pustijo cel delavnik v vrtcu tak da se ne sekiraj za malo zamude. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 613
8.3.2011 13:32:48   
Najaa
trezika si ti fraj danes? user posted image Napiši kaj, no. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
8.3.2011 16:36:12   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika si ti fraj danes? user posted image Napiši kaj, no. user posted image

sem ja... se vidi, ko sn dosti na rač. ne? user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 615
8.3.2011 16:39:28   
trezika
Sva bli z Marušo zdaj dobro uro in pol zunaj... sva s seboj prinesli 5 kg blata...po našem bregu namreč cesto razširjajo in je za znoret.... upam, da jim bo vreme v prihodnje naklonjeno, da čimprej zaključijo...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
8.3.2011 19:56:43   
trezika
Ko jaz spregovorim pa ve utihneteuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.3.2011 7:41:56   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Pa dobro, Kokica, idi že delat, da bo malo več akcije tu gor!user posted image user posted image user posted image  Kak je V., je bolje?

Midve z Lio sva bili pa včeraj v Europarku in je bilo full fajn, res proti pričakovanju, glede na soboto. Je bilo res ogrooooooomno otrok, vsi namaskirani, pa Disneyevi junaki so imeli nastop, res lepo. Žal se vse dogaja v zaprtem, ampak kaj češ, je pust res za preganjanje zime, a ne? Zunaj je itak pihalo kot 100user posted image !

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.3.2011 7:43:29   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Hej!
Zadnjič si spraševala za spodnje dele trenirk-v Intersparu so jih dobili full dosti, sicer nisem kupila, da bi ti lahko kaj več o materialu povedala, ampak meni zgledajo kul.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.3.2011 7:52:42   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Sem šla v službo, Valentin je še danes doma z babi, ki je btw. tudi bolna.user posted image Ampak včeraj popoldan je še imel malo vročine, zato še danes ni šel v vrtec. Če pa bo danes vse okej pa jutri šiba via vrtec.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
9.3.2011 8:50:05   
PERSIDA
tiiiiiiiiišina........tiiiiiiiiiišina ,pa spet tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišina . Ne vem al me ušesa bolijo al kaj  ,ker jaz ničesar ne slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No danes sta celo atiju pokazala vrtecuser posted image .
Danes zjutraj sta se tako napokala zajtrka ,da verjetno bosta rabla še samo večerjo.Onadva ,pa naj bi imela ob osmih zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja kaj naj ,če ob šestih vstaneta tak lačna ,da bi še mene požrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugač,pa se človek kar hitro prilagodi na malo uživancijeuser posted image .

Nič  šibam  malo pospravit pol,pa po njiju.

Aja ,da odgovorim.Imajo se za prijazni vrtec in k temu spada tudi počasno uvajanje ,da je čimmanj stresno za otroka.Saj ko vidiš tak žalosten obrazek ko prideš po njiju je res lažje razumet vse skupaj.Danes sem se že malo ohladla ,včeraj ,pabi jo res skor nakurla ,če se nebi brzdala.Ker sem ji prej povedala ,da grem k zdravniku no ampak ,ok to je že za nami.
Sem ,pa itak ponosna ko tak veselo greta v vrtec in se razveselita igralnice.Ker jaz jima pravim,da se gresta vsako jutro igratuser posted image .Ja malo politike mora bituser posted image .

O naših nočeh ,pa rajši nebi.Ob štirih imamo preseljevanje narodov na sedežno vsi trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Dobro prehlade sem jima oprostila zdaj še uvajanje v vrtec pol ,ko pride pomlad ,pa ima ,da jih zabetoniram na posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Včasih si že sama sebi pravim ,da imam preveč potrpljenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ok lep dan vam želim.Mi gremo spet malo na igrala,ker zjutraj smo itak sami user posted image .Včeraj sem ravno celo občino v luft vrgla ,ker je blo zaklenjeno ko smo prišli.Je tam na tabli tel.od občine tak,da sem klicala.Če sta maladva skor vrgla dol vrata valda ,da sem težilauser posted image .No je prišo pol prijazni stric odklenit in se opravičo .Ja kaj naj ,če smo mi jutranji tipiuser posted image .

A nisem rekla že ,da gremuser posted image user posted image user posted image .Pa,pa.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 621
9.3.2011 9:02:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Hej!
Zadnjič si spraševala za spodnje dele trenirk-v Intersparu so jih dobili full dosti, sicer nisem kupila, da bi ti lahko kaj več o materialu povedala, ampak meni zgledajo kul.

sem jih ravno v Sparu nabavla...meni se ful dopadejo, kako dolgo bodo držale, pa bomo videli...

Neposredna povezava do sporočila: 622
9.3.2011 9:02:54   
trezika
PERSIDA zdaj ko bo lepše vreme se pa lahko spet kdaj zmenimo pa na Ptuj na igrala vletimo user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.3.2011 9:06:44   
KOKICA32

PERSIDA zdaj ko bo lepše vreme se pa lahko spet kdaj zmenimo pa na Ptuj na igrala vletimo user posted image  

Jaz tudi user posted image ...trezika kaj imaš dopust?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.3.2011 11:11:45   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz tudi user posted image ...trezika kaj imaš dopust?

aber naturlich user posted image user posted image user posted image

jap, imam dopust...študijskega...se učim za strokovnega.... pa mi je iz dneva v dan bolj hudo zraven vsega tegauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?