|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
4.3.2011 10:15:01   
KOKICA32
Tasa, čestitke, si mislim, kaj je! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.3.2011 10:16:49   
KOKICA32
Jaz pa sem pozabila, kdaj sem prejšnji mesec imela M! user posted image Pa nič me ne matra..mi je G rekla, da bom imela neredne M po odstranitvi mirene, samo mi ni jasno, kako sem lahko prve mesece po odstranitvi imela redno, po 4 mesecih pa ne več. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.3.2011 10:17:16 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.3.2011 11:28:11   
KOKICA32
Kaj zdaj? No povejte, bo katera pekla krapče (krofe) user posted image ? Persida, ti sigurno, ne?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.3.2011 12:04:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj zdaj? No povejte, bo katera pekla krapče (krofe) user posted image ? Persida, ti sigurno, ne?user posted image

Jaz ne, mi se bomo jutri v Lenart na krape povabli. Mama pa jih b tak kupla user posted image user posted image

Sem bila pr kolegici, sem mogla dat veselje iz sebe user posted image user posted image Saj ne hecam, se. Lijo ful pogrešam, pa sem šla malo Taia pocartat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.3.2011 12:06:25   
tasa_m

Tasa, čestitke, si mislim, kaj je! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Samo nisem noseča user posted image user posted image user posted image

No, na srečo so nama šle vse tri zavarovalnice na roko in lahko odkupi police živl. zavarovanja, tako da bomo pregurali ta 2 meseca. Še sreča da je imel kar 3 police narejene user posted image user posted image
Pa še v sredo ima en razgovor, na katerem je pred 14 dnevi že bil in ga je klicala tajnica direktorja, da ga direktor vabi še na en razgovor user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.3.2011 12:09:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

No, na srečo so nama šle vse tri zavarovalnice na roko in lahko odkupi police živl. zavarovanja, tako da bomo pregurali ta 2 meseca. Še sreča da je imel kar 3 police narejene user posted image user posted image
Pa še v sredo ima en razgovor, na katerem je pred 14 dnevi že bil in ga je klicala tajnica direktorja, da ga direktor vabi še na en razgovor user posted image user posted image

saj nisem tega mislila, ker zaradi tega se ne bi zlizali.user posted image

Jaz sem mislila, da je že dobil službo.user posted image No, jo bo pa v sredo dobil, ker je očitno v ožjem izboru.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.3.2011 12:16:19   
tasa_m

Jaz sem mislila, da je že dobil službo.user posted image No, jo bo pa v sredo dobil, ker je očitno v ožjem izboru.user posted image user posted image user posted image

Ne, ni še dobil. Ampak naj se tvoje besede uresničijo in da jo dobi. To bi bilo super pa še jaz bi do svojega avteka prišla user posted image user posted image user posted image
Je bil kar v šoku, ker sva se veraj glih pogovarjala, da verjetno ne bo nič, ker nič ne kličejo. In evo danes ko e spet poslal 3 pršnje, ga kliejo it zega biroja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.3.2011 13:02:22   
KOKICA32

Ne, ni še dobil. Ampak naj se tvoje besede uresničijo in da jo dobi. To bi bilo super pa še jaz bi do svojega avteka prišla user posted image user posted image user posted image
Je bil kar v šoku, ker sva se veraj glih pogovarjala, da verjetno ne bo nič, ker nič ne kličejo. In evo danes ko e spet poslal 3 pršnje, ga kliejo it zega biroja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.3.2011 13:14:51   
tasa_m
Aleluja, zdaj sem komaj vidla kak sem pisala. Kaj si znala kaj razbrat sploh user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.3.2011 13:15:32   
KOKICA32

Aleluja, zdaj sem komaj vidla kak sem pisala. Kaj si znala kaj razbrat sploh user posted image

user posted image user posted image

Sem sklepala, ja. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.3.2011 13:51:29   
tasa_m
Zunaj pa je prav mrzlo ko se je sonček skril user posted image

Si je kolegica glih pripeljala čist novega Megana iz Ljubljane in sma se šle zapelat en krog. Uh, kako bomo uživale ko bomo spet kam same šle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.3.2011 14:16:49   
KOKICA32
Sedaj pa počasi zaključujemo z delom in imamo čagoooo.user posted image user posted image user posted image   Sodelavec časti, ker je postala ata in v službi je dobil svetniški sij!user posted image Mmmm, že diši po narezkih in svežem kruhu v mojo pisarno.user posted image

Lep vikend vsem, pa želim vam, da vidite jutri čim več pustnih mask. Pa kakega kurenta tudi, tiste, ki se jih ne bojite.user posted image

Papa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.3.2011 14:51:20   
tasa_m
Uživaj Kokica user posted image

Lep vikend tudi vam user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.3.2011 15:20:39   
PERSIDA
tasi - čestitke za karkoli že,pa pesti držim za Maža ,da se izteče tako kot mora.
kokica - na krofe se bomo kar povabiliuser posted image ,domače seveda

Drugač,pa hb ,da je petekuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 539
4.3.2011 19:20:46   
Najaa

Ne, jaz jih bom kupila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.3.2011 19:20:51   
Najaa

user posted image

Se pravi, bo rabu kakšno novo polico? user posted image user posted image
tasa ful sem vesela, da se vam obrača na bolje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.3.2011 20:04:55   
tasa_m
Persida... kdaj ste se  povabli na domače krofe? Reci da v nedeljo al pa soboto popoldan in da jutri dopoldan pridete v Lenart na karneval user posted image  user posted image  user posted image In hvala v Maževem imenu.

Najaa hvala ti, saj je že čas, da se začne. Glede nove police pa ne vem, mislim da ga več nebojo dobili, da še kaj sklene. user posted image Ker je tak zdaj že  vse 3 v mirovanju od poletja user posted image

Drugače pa nič novega pr nas..Mene križ danes boli za umret user posted image , prej sma šla samo v mesto na pošto in v Muller po mačjo hrano za našo Maco, pa sem komaj hodla. Skoraj bi me nest mogo user posted image user posted image Pol pa se je naš ata razkuro in mi kupo nov Liscin moderc za dan žena user posted image Sem bila zelo, zelo presenečena, da se je spomno, ker ponavadi se spomni da je kak praznik, ko ga je že mimo, zdaj pa se je kar par dni prej spomno.  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.3.2011 20:12:04   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za možeka, lepo se je izkazal.
Veš da sem se hecala... Pa user posted image za tebe. Kaj imaš kaka zdravila proti bolečinam? A Lija je pri babici?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.3.2011 21:37:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image za možeka, lepo se je izkazal.
Veš da sem se hecala... Pa user posted image za tebe. Kaj imaš kaka zdravila proti bolečinam? A Lija je pri babici?

Imam samo Nalgesin forte.
Lija je pr babi v Lenartu ja.
Ej če se je sama v pidđamo oblekla, se pokrila in rekla da spi, ko sva z T. rekla da naj pride da gremo domov. Ko sem šla na posteljo po njo, se je obrnila na trebuh, zaprla oči in pravla da spi. Mami in ati sta se tak smejala da sem mislila da bosta poknila od smeha. To je zdaj prvič nardila da je oči na silo skup dala in pravla da spi. Samo da nebi rabla domov it.
Me je tak na mene spomnila da sem enako delala ko sem mogla v Lenart it od ome. Sem se na podstrešje skrila, pa čeprav me je bilo strah kot 100 user posted image sam da nisem rabla domu.

Kaj pa ti,samevaš?
A bo kaka debata danes?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.3.2011 22:12:35   
KOKICA32
Ku-ku!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.3.2011 22:12:54   
KOKICA32
Očitno ni nobene debate!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.3.2011 22:13:20   
KOKICA32
Lija je pa prava, ej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.3.2011 22:16:49   
tasa_m

Lija je pa prava, ej! user posted image user posted image user posted image
Preveč navihana ko ji ni treba.

A si sama, tvoj dela?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.3.2011 22:59:32   
Tulipan12
Čer!
Sem odprla računalnik, pa malo na FB pokukala, pa me je Tasa uhvatila, zdaj se pa moram še tu gor pofočkat, da me ne zatoži!user posted image user posted image user posted image
Ne, hecam se, prišli smo včeraj, ampak imam tolko dela s cunjami, da se mi kr obrača!user posted image  Pa Liine bundice in kombinizon sem morala oprat, ker gre jutri s T.-jem na PustSpust iz Pohorja in ne more it tak umazana, pa čeprav je pust!user posted image  
Pa še taki lepi sonček je bil danes, da sva z Luko vozičkala 2x po 3 urce in ni bilo časa računalnika pogledat.

Tasa držim pesti, da se pri T. kaj pozitivnega odvije!user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  za tvoj križ.
Krofi bom verjetno na luni jutri, za Lio bom kje kupila kakšnega, T. pa si jih je danes kupil 10 v Hoferu, ostala sta še 2user posted image user posted image  Pa meni ne zgledajo slastni, on pa pravi, da so full dobri. Pečem pa ne, sploh nobenega peciva ali keksov, zato bi mi bili krofi reeeeeees znanstvena fantastika. Jaz sem bolj tip za kuhanje, tu pa se lotim vsega.

Kokica user posted image , ker si že 2 polni leti mamica, tvojemu sinku pa poleg neskončne vreče zdravja želim obilo užitkov pri dirkanju z motorjem, odkrivanju novih stvari in tu pa tam naj mu mamica kaj v roza barvi privošči, če jo ima tako rad, makar mu kupi kako roza rožico, ki bo samo njegova!user posted image  VSE NAJ NAJ, VALENTIN!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.3.2011 23:03:20   
Tulipan12
Grem zdaj ajat, bom jutri še kaj več pokomentirala, ker je noč vedno prekratka, jutri pa bo moja čebelica cel dan brnela!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?