|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
19.9.2011 10:29:11   
PERSIDA
http://www.google.si/imgres?q=mo%C5%A1ki+image&hl=sl&biw=1680&bih=911&tbm=isch&tbnid=wuAEylbi5Zt0UM:&imgrefurl=http://www.bonbon.si/default.asp%3Fizdaja%3D1%26kaj%3D3%26id%3D5572975&docid=Hef5K4DtNPhR2M&w=400&h=314&ei=6_x2TsLIIsWLswb3l4GsCw&zoom=1&iact=rc&dur=695&page=3&tbnh=165&tbnw=210&start=76&ndsp=30&ved=1t:429,r:9,s:76&tx=79&ty=116user posted image
Malo za počivanje očkuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
19.9.2011 10:30:13   
PERSIDA
Da sem si končno le zaslužila zvezdo slavnih user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
19.9.2011 10:31:35   
PERSIDA
Pa dajte no ,sama se na forumu  pogovarjam .Da me nebodo kam poslali,zaenkrat mislim,,da še vse štima z manouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
19.9.2011 10:31:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Toliko,da se pohvalim ,da sem uspela si skuhat kapučino in ga celo popiti v miru.Oooooo je....user posted image

user posted image user posted image user posted image
Si naročila kremo? Ja, zdej se bo spet začela sezona prehladov... moji dve sta že smrkasti, sam ni sile. Smo med vidkendom cajtali, pili čaj z medom...

Jooooj kaj sem vam pozabla povedat, punce. Mogoče se spomnete, da ima Nika že od nekdaj (no od uvajanja GH) probleme s prebavo oz. kakanjem. Vsake toliko mal premalo pije al pa preveč čokolade poje in gre zelo na trdo. Sam kaj je bilo pa v soboto... jokala sem z njo. Kakec je prišel že ven pol pa ni hotel naprej. user posted image Nisem vedla, v kak položaj naj jo dam. Na školjki ni hotla sedet, drek pa ven gledu. Sem jo dala na kavč in s palčko za uho probala mal podrezat, ampak to je bilo trdo kot kamen, ona pa jokala zraven in se zvijala od bolečine. user posted image Na koncu sem jo držala v naročju in je nekako spolzel ven. Grozno no, še Tija je bila frapirana, vse tri smo pol jokale skupaj.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
19.9.2011 10:32:52   
Najaa
O hvala za lepotca, paše. user posted image

user posted image

Kje je pa Kokica danes? Zdaj me bo že skrbelo, da ni šla kje rodit, če se ne bo javljala vsak dan. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
19.9.2011 10:42:29   
trezika
joj, zraven tega RR pa človek diplomira lahko.... user posted image user posted image user posted image

Ja, kaj naj vam napišem.... naporen vikend je za nami, 2 trgatvi, en rojstni dan... ata super okreva, sva se včeraj po telefonu pogovarjala.... od sestre sem dobila pismo, ji tudi nič ne manjka user posted image user posted image tete s krvavca zaenkrat še ni, ampak še ima nekaj dni časa, da se prikaže.... user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
19.9.2011 10:45:24   
PERSIDA
Jaz sem skoz Anžetu leže tiščala nogice k telesu po predhodni masaži trebuha z krožnimi gibi .On ima tudi v večini trdo blato že od rojstva.In spije veliko manj od Tomaža.Moja soseda ,pa je obema puncama pomagala tako ,da je termometer namazala z oljem in rob luknjice namazala s tem in je pol blato samo skočilo ven.Vem ,da je N.že velika za te zadeve samo ,če morda naprej vidiš kako bo je vredno poskusit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
19.9.2011 10:47:35   
Najaa

Jaz sem skoz Anžetu leže tiščala nogice k telesu po predhodni masaži trebuha z krožnimi gibi .On ima tudi v večini trdo blato že od rojstva.In spije veliko manj od Tomaža.Moja soseda ,pa je obema puncama pomagala tako ,da je termometer namazala z oljem in rob luknjice namazala s tem in je pol blato samo skočilo ven.Vem ,da je N.že velika za te zadeve samo ,če morda naprej vidiš kako bo je vredno poskusit.

Nogice sem ji tudi jaz tiščala h trebuščku, ko je bila majhna. Zdej pa ko ima noge dolge ko pondelek pa ne pusti več in je že močna. Pol sem ji dajala slivov sok za pit pa se me zmehčalo tak da je včeraj že lepo kakala. Ma sranje tole, dobesedno. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
19.9.2011 10:48:04   
Najaa
trezika navijamo, da ne bo tečke rdečke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
19.9.2011 10:48:32   
Najaa
Gre katera na Pikin festival v Velenje? 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
19.9.2011 10:50:18   
PERSIDA
Ooooo trezika va ,pa dogaja tako kot namuser posted image .Fajn za lepe novičke.
No navijam dauser posted image NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BOOOOOOOOOOOOOOO user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
19.9.2011 10:50:47   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Predalečuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
19.9.2011 10:52:33   
PERSIDA
Najaa kolko stane približno tale krema od materine dušice? Sem se odločla da ju leto ,pa zimo začnem s tem mazat,ker imam poln kufer njunih prehladov.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
19.9.2011 11:05:07   
Najaa

Najaa kolko stane približno tale krema od materine dušice? Sem se odločla da ju leto ,pa zimo začnem s tem mazat,ker imam poln kufer njunih prehladov.

Tam okol 15 evrov, s poštnino. Kontaktiraj dali, ti bo vse povedala.
Ja nam kr pomaga. Če ne druga, blaži kašelj ponoči. Za probat je. Bom pa letos prakticirala (upam, da čim manjkrat) tudi čebulo narezano. Sem zadnjič ugotovila, da Tiji pomaga! Sem jo rezala za kuhanje, ona se je v kuhinji igrala in obe sva jokali zraven user posted image pol se ji je pa tak nosek spucal, da če operil nima takega učinka, res!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
19.9.2011 11:08:34   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Predalečuser posted image

podpis user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
19.9.2011 11:09:28   
trezika
Delam vabila za M. fešto presenečenja v oktobru.... madonca, seznam povabljenih se samo daljša in daljša user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
19.9.2011 11:15:25   
trezika
Aja, se spozna katera kaj na moške ročne ure? M. bi jo za rojstni dan kupila, seveda ne predrago, tiste najbolj poceni pa tudi ne...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
19.9.2011 11:36:12   
Najaa
Sej vem, da je daleč Velenje, tudi meni je sam moji dve mata tak radi Piko pa sem misla it... verjetno bomo preskočle. user posted image

trezika uf, za ure pa ne bi vedla. Moj jih ne nosi, tak da o moških se mi sploh ne sanja. Sem pa iskala otroške, mater so drage nooooo, kaka HK itak cena navita... pa to bi tak za foro bolj, ker Tijo zanima ura pa bi jo rada mela.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
19.9.2011 12:14:10   
Tulipan12
Dan!user posted image
Bom probala bit hitra, ker mam celo malo bando doma.user posted image  Ste skapirale, Lia ni v vrtcu. Persida, hvala za vzpodbudo, ampak ne vem, če se bom to šla. Mam še vseeno v glavi, da ji ni potrebno it v jasli, ko bo vrtec na sporedu, bo pa druga pesem. Danes zjutraj jok od 6h do 8.30, ko nama je uspelo prit do vrtca. Tam kričanje, ehuser posted image user posted image user posted image  Nimam srca, da bi mi jo trgali iz rok. Ne zmorem tega. Sploh pa, ker se zavedam, da sem še doma. Morava s T.jem danes dorečt kako in kaj... Persida, te občudujem! Res, vsaka čast!user posted image
Pikin festival gremo v soboto, se že full veselim in upam, da nam ne pade v vodo!
trezika  super novičkeuser posted image  in navijamooooooooooo za kako novo!user posted image user posted image user posted image
materina dušica jaz jo dobim za 15evrov. Napisala sem jaz zato, ker jo naročim pri eni sosedi, ki mi jo prinese, ji dam 15evrov in je rešeno. Ne vem, če je v to vključena poštnina. Persida, če nimaš kontakta, al pa če želiš, ti jo naročim. Meni je krema super, jo mažem res skoraj vsak večer in se ji lepo vliva ven. Bom pa zdaj morala še Čajevec naročit, ker lanskega ne najdem, vem pa, da to nisem porabila, ker je res ogromno not, maže pa se minimalno.
ure nimam pojma. Sem kupila nazadnje otroško uro za 25-30 evrov, sem pozabila točno ceno. Kupila sem jo junija, ni pa neka od Cars al kaj podobnega, lepa otroška urica, mislim, da je imela vlakce gor. No, ko smo glih pri urah, je T. rekel zjutraj Lii, da ji bo kupil uro za v vrtec in ji pokazal kdaj mamica pride po njo, da bi lažje dočakala. Se je strinjala z uro, z vrtcem pa ne!user posted image  Lisička.user posted image  Koliko pa stanejo ure za starejše, ne vem, partnerju pa je ne kupim, ker sem padla v vražo, da odšteva čas v zvezi. Z vsemi, ki sem jim jih kupila, sem šla narazen. Naključje al mladost norost?user posted image  No, saj s tistimi, ki jim jih nisem, sem tudi šla...user posted image

Kokica NAM MAŠ KAJ ZA POVEDAT????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al se samo pikaš?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
19.9.2011 12:18:36   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

ure nimam pojma. Sem kupila nazadnje otroško uro za 25-30 evrov, sem pozabila točno ceno. Kupila sem jo junija, ni pa neka od Cars al kaj podobnega, lepa otroška urica, mislim, da je imela vlakce gor. No, ko smo glih pri urah, je T. rekel zjutraj Lii, da ji bo kupil uro za v vrtec in ji pokazal kdaj mamica pride po njo, da bi lažje dočakala. Se je strinjala z uro, z vrtcem pa ne!user posted image  Lisička.user posted image  Koliko pa stanejo ure za starejše, ne vem, partnerju pa je ne kupim, ker sem padla v vražo, da odšteva čas v zvezi. Z vsemi, ki sem jim jih kupila, sem šla narazen. Naključje al mladost norost?user posted image  No, saj s tistimi, ki jim jih nisem, sem tudi šla...user posted image

aja? to pa prvič slišim.... no, v take vraževernosti sicer ne verjamem, ampak človeku pa vseeno dajo misliti user posted image user posted image user posted image jooooooooooj, zdaj pa mi daj novo idejo za darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
19.9.2011 22:20:36   
Tulipan12
trezika ne se bat, to samo jaz verjamem v svizce, ki zavijejo čokolado v folijouser posted image  Nimam druge ideje.
kokicaaaaaaaaa!!! eh, pa saj bi kateri sms poslala, ne?user posted image
Saj sploh nimam kaj za povedat, sem prišla mimo pogledat, če je kateri dolgčas, pa vidim, da ste vse v neke koce zavite pred TVji.user posted image
Ve katera slučajno, kje bi kupila kak lep jedilni pribor za otroke? Merkur, vem, ostalo pa nisem nič zasledila...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
19.9.2011 22:33:46   
Tulipan12

Pa dajte no ,sama se na forumu  pogovarjam .Da me nebodo kam poslali,zaenkrat mislim,,da še vse štima z manouser posted image

Zgleda, da bova cimri!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
19.9.2011 22:44:52   
tasa_m
Čer.

A Kokica se ni nič oglasla?? user posted image Jaz dnisem dobila še nobenega smsa, tak da verjetno še ni v P. Mah, saj je rekla, da še bo malo počakala, tak da verjetno je samo v gužvi user posted image user posted image

Tulipan kaj to berem? Lia noče v vrtec? user posted image Ojej, pol pa se ji je res moralo nekaj fejst zasrat user posted image

Persida... user posted image ti si itak super mami, tak da tudi če te ljudje opazujejo jim samo to dokazuješ user posted image

najaa samo da se je Niki poboljšalo. Bogica, sploh si ne znam predstvljat te bolečnine. user posted image

trezika... kdaj bi morala dobit user posted image . Držim pesti, da je nebo user posted image

Sem katero pozabila? Če ja pol se opravičujem, moje baterije so na nuli user posted image Sem bila v službi in imamo zdaj po novem da smo zadnjo uro samo 3 in delamo zadnjo uro ko norci user posted image da ostalih 7 ur ne govorim.
Bomo pa v četrtek imeli jaknice, jeans ter ful lepe trenerke za naše bauce. Sem danes pripravljala Non Food za v četrtek user posted image Samo moj otrok ima dost vsega in ne smem več nič kupit, sem dobila prepoved user posted image

Aja, drugale pa pr nam stanje tak pač no. Lija včeraj zakuhala v Lenartu user posted image Sem jo takoj prebrala, ko sem po njo prišla. Mi je bila sumljiva in mi je sum potrdila. Je imela 38,6°C , danes pa opet na novo user posted image . Sem klicala v vrtec da je cel teden nebo in seveda imam zdaj probleme z varstvom user posted image v B pa nena grem ker itak delam sam jutri in čet. še ostalo sem doma. Te pa bomo pač malo kombinirali, da bo šlo vse skupaj skoz.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.9.2011 22:45:26 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
19.9.2011 22:46:18   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image sem pozabila skrinjo v službi izklopit da bi lahko zjutraj spucale. Mater, spet bom dobila sms zjutraj. Mi je že slabo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
20.9.2011 7:33:04   
Tulipan12
Tasa kaj niso pižamice v četrtek? Full jih nucamo, ker jih ima Lia večino iz Mother care, tiste, ki se po celem gor zaprejo in so mi zakon, ampak zdaj pri neplenički ne pridejo v poštev, ker bi se še jaz polulala preden bi jo slekla.user posted image  Tak da sem že zdaj v nizkem štartu za četrtek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?