Tulipan12
|
In takoj zatem, so me klicale iz vrtca, da Lia v eno joče, da jo meče, da hlipa, pa odpira usta kot da bi bruhala... letim, oz. Luko vržem v avto, oddrvim tja, mislim, da sem rabila 2 min. In jim je v času od tel. pogovora do mojega prihoda zaspala. So rekle, da je bila cel dan dobre volje, edino, da ni jedla, ko je bil čas za počitek, pa premetavanje in je celo zaspala, pa sta dve deklici bili full glasni, se je prebudila in Lia v jok... potem sem tam čakala kake pol ure, pa je spala naprej, med spanjem hlipala, prsni koš ji je kar dvigovalo. Pa so rekle naj jo pustim, da se spočije, da je bolje. Luko sem imela v naročju, tudi on je postajal nemiren in zaspan, sem rekla naj me nujno pokličejo, če se zbudi v istem stanju kot je zaspala, da priletim takoj. In sem šla domov, uspavala Luko, zdaj počakam, da se zbudi in greva po njo. Joj, zgleda, da je prišlo vse skupaj za njo al karkoli že to je. Se tudi one strinjajo, da je najbrž na psihični bazi, da ji je bilo mogoče preveč spet naenkrat vse skupaj. Nisem pametna. Samo žalostna.
|