|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
14.9.2011 13:42:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica, te daje grenzditev, ko skoz neki pucaš? user posted image

Ja, ja..me menda..po drugi strani pa je že res potrebno generalno čiščenje. Danes sem oprala okna (ta večja) strešnih se mi ne da, ker je preveč stegovanja. user posted image
Sedaj sva bila na občini in uredila priznanje očetovstva. Papirologije je vsaj za nekaj časa konec.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
14.9.2011 13:42:30   
tasa_m
Pa dober dan. Pol dneva mi sploh na RR ne pusti user posted image

Dopoldan sem imela obisk! Sem iz Grčije dobila tweety tako mini taškico za gsm in na drugi strani kakšen € user posted image Lija pa HK. user posted image

Zdaj pa grem nekaj za jest nardit te pa počasi po šefico! Ob 17h pa na plesne. O jeah, dan za ples! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
14.9.2011 13:42:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica, daj ne prehitevaj. Nimajo še kolekcije HK user posted image

Sem vam poslala slike iz Galiča na mail.

Misliš slikO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
14.9.2011 14:18:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica, daj ne prehitevaj. Nimajo še kolekcije HK user posted image

Sem vam poslala slike iz Galiča na mail.

Misliš slikO! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sem vidla da je samo eno poslalo ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
14.9.2011 19:40:42   
MalaČebelica
Dober dan. Da ne bote rekle, da se nič ne javim. Čisto sem spet zatajila... No, saj bo boljše.

Ali imamo v bližnji prihodnosti zmenjeno kako srečanje? Obljubim da bom bolj pridna....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
14.9.2011 21:27:17   
Najaa
Kuku, kam ste se pa danes skrile? user posted image

Nika je končno doma. Zdej spi v Tijini postelji, Tija bo pa z nama... smo prodali Nikino posteljo in čakamo, da se zmontira (sama se že ne bo user posted image ) tavečja.
Moram vam povedat današnjo prigodo ali hec... Gremo me tri domov in pred liftom se začneta cufat za eno igračo. Pride lift in pošljem eno teto gor,ker enostavno ni nobena hotla spustit igračo in drli sta se ko nori. In jima vzamem igračo in rečem, da zdej naj se pa kar dereta, tole je moje in ne dam nazaj. In vidiš obe, kako začneta jokat, Tija pa stopi ko največja mučenica h drugi mučenici Niki in jo objame in skupi tulita... sem se mogla obrnit stran, da sem se režala. Je pršu še en tip in se smeju, ko je gledu kako objeti tulita. user posted image user posted image
Doma pa kriza, ko je Nika vidla v sobici velik plakat od ene risanke o miški. Tamala se ful boji miši. user posted image Ene 14 dni nazaj je po mercatorju hodila maskota Miška in takrat je blo konc, miši ne prebavlja. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
14.9.2011 21:38:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan. Da ne bote rekle, da se nič ne javim. Čisto sem spet zatajila... No, saj bo boljše.

Ali imamo v bližnji prihodnosti zmenjeno kako srečanje? Obljubim da bom bolj pridna....

To soboto ob 20h ....gremo na Salitosa. Si za?

Neposredna povezava do sporočila: 4707
14.9.2011 21:39:41   
KOKICA32
Čer!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
14.9.2011 21:40:51   
KOKICA32

Ja, to soboto ob 20h na Salitosu! Prideš?

Neposredna povezava do sporočila: 4709
14.9.2011 21:44:34   
KOKICA32
Šteka, napiše Error, nato pa 2x objavi.user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
14.9.2011 21:49:34   
KOKICA32
Faci Nika in Tija!user posted image user posted image user posted image To je meni tak smešno, ko se moram kdaj stran obrniti in smejati, pa ponavadi takrat še kak glas spustim, ker se ne morem zadržati.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
14.9.2011 21:53:15   
Tulipan12
Čer!user posted image
Oujeah, kak se je vlilo!user posted image  Čeprav bo v soboto spet 30C!user posted image
Lia in Lija sta danes zaplesali, bilo je lušno!user posted image
Čebela se vidi, da nisi nič brala za nazaj!user posted image  Mariborčanke Solitos night exclusive!!!user posted image  To soboto, ne vemo kje, ne vemo kdaj, približno vemo kdo...user posted image
Naja user posted image  za Nikico, da je spet doma! user posted image user posted image  Pa mami, pusti otrokom igračko! Ko sem brala, sem mislila, da boš napisala, da si igračko z ono teto z liftom nekam poslala!user posted image  Lia se tudi boji maskot, razen Lumpijevuser posted image , ampak ne prenaša asociacij na dejanske ljudi, živali ali stvari. Kaj pa živih mišk se tudi boji?
Kokica, ti kr čisti, potem ne bo več časa!user posted image  No, ok, tam nekje do Novega leta še bo šlo, mogoče malo čez, potem pa... za spomladansko čiščenje bo treba kako mamo ali taščico na pomoč poklicat!user posted image

Še nisem T.-ju omenila za soboto, ker se vidiva samo, ko si predajava otrokeuser posted image , še malo zvečer, potem pa on tak zaspi. Pa še ena družba mi je pisala za naslednji teden, sem se kar bala, da bodo ta vikend izbrale... Gremo pa popoldan v Ravne na Kor. na dva roj. dneva, tak da bom potem otroke samo zmetala v posteljo in pridrvela.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
14.9.2011 21:57:20   
Najaa
Živih mišk? user posted image user posted image Ne vem, jih na srečo ne videvamo prav nič. user posted image Drugače pa je naša Nikica pikica zelo zelo strahopetna, res se vsega boji. Maskot (no na Lumpke se je navadla), avtov, motorjev, glasnejših ljudi, psov... ma ni da ni. Upam, da bo to minilo, ker moj križ trpi zarad tega. Jo moram namreč skoz nosit, ko je kaj od tega v bližini.
Igrače pa ne dobita do jutri, hej vzgojna pa mora bit! user posted image Pa tudi drugače jima bom vedno kar vzela, ko se bosta cufali za kaj. Nisem pristaš tega, da se vse dvojno kupuje. Naj se navadita, da se stvari delijo.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
14.9.2011 22:05:11   
KOKICA32

Živih mišk? user posted image user posted image Ne vem, jih na srečo ne videvamo prav nič. user posted image Drugače pa je naša Nikica pikica zelo zelo strahopetna, res se vsega boji. Maskot (no na Lumpke se je navadla), avtov, motorjev, glasnejših ljudi, psov... ma ni da ni. Upam, da bo to minilo, ker moj križ trpi zarad tega. Jo moram namreč skoz nosit, ko je kaj od tega v bližini.
Igrače pa ne dobita do jutri, hej vzgojna pa mora bit! user posted image Pa tudi drugače jima bom vedno kar vzela, ko se bosta cufali za kaj. Nisem pristaš tega, da se vse dvojno kupuje. Naj se navadita, da se stvari delijo.

Pa PIKA! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.9.2011 22:16:54   
KOKICA32
Torej Tulpek, ti si za akcijo v soboto?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.9.2011 22:35:24   
Tulipan12

Pa PIKA! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amen!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.9.2011 22:42:08   
Tulipan12

Torej Tulpek, ti si za akcijo v soboto?

Aber naturlih!user posted image  Ma daj, komaj čakam, da mam malo roke fraj, res. Da mi je vrhunec samote, ko se peljem dve ulici proč s kolesom po Lio, je pa že višek! Smo že tak daleč prišli, da še v trgovino ne morem sama, kaj šele bo, ker prihaja zima, sploh ne upam pomislit. Pa je T. zdaj komaj s suhimi treningi začel. Za 2 otroka in gospodinjstvo, sta potrebna dva cela človeka, pa obrni kak češ. Jaz se divim Naji in Persidi, ki sta večinoma sami... vsaka čast! Edino da mi bo mogoče drugače, ko bom v službi in ne bom imela tistega občutka, da se me vsako minuto vsaj en otrok drži za nogo?user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.9.2011 22:44:39   
Tulipan12
Kokica, sem si glede na nick in uporabnik od... prav zračunala kolko boš letos stara?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.9.2011 22:46:06   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica, sem si glede na nick in uporabnik od... prav zračunala kolko boš letos stara?user posted image

eh, narobe sem postavila vprašanje... če je to seštevek, sem mislila vprašat...

Neposredna povezava do sporočila: 4719
15.9.2011 9:03:01   
KOKICA32
Dan!user posted image
Bila sem v Lidlu, med samimi omami in dediji, in sem dobila vse! Škornje, dežne hlače in jakno!user posted image user posted image user posted image Najprej sem hotela kupiti le dežne škornje, ker sem mislila, da mu bodo oblačila še prav, potem pa mi je nek glas rekell, VZEMI tudi oblačila. Ko sem doma pogledala oblačila sem videla, da je vse št. 82 in bi mu bilo ful premalo. Tak, da super za oni glas.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4720
15.9.2011 9:03:57   
KOKICA32
Ja, Tulipan, stara bom 36!user posted image

Kaj pa tvoja 12 pomeni?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.9.2011 9:04:40 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
15.9.2011 9:12:31   
KOKICA32
Danes imam na sporedu pranje cotik za user posted image in prebiranje Valentinovih premalih oblačil.user posted image

Tulipan- kako je sedaj v UKC MB glede širokega previjanja, je še vedno treba do 3 meseca, kljub temu, če so kolki 1A?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
15.9.2011 12:08:34   
trezika

To soboto ob 20h ....gremo na Salitosa. Si za?

jaz pa to soboto spet ne morem... popoldan sem na trgatvi, potem pa še na enem rojstnem dnevu...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
15.9.2011 12:08:56   
trezika
aja, dober dan user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
15.9.2011 12:10:23   
trezika

Dan!user posted image
Bila sem v Lidlu, med samimi omami in dediji, in sem dobila vse! Škornje, dežne hlače in jakno!user posted image user posted image user posted image Najprej sem hotela kupiti le dežne škornje, ker sem mislila, da mu bodo oblačila še prav, potem pa mi je nek glas rekell, VZEMI tudi oblačila. Ko sem doma pogledala oblačila sem videla, da je vse št. 82 in bi mu bilo ful premalo. Tak, da super za oni glas.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se tudi moram lotit Marušinih cot.... se mi zdi, da ji bo treba kar nekaj garderobe nabavit....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?