|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
2.3.2011 14:15:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA kako ti je lahko jasno, če je pa tak oblačno vzunaj? user posted image
user posted image
Kako si kaj? Delaš? Imaš veliko dela?

Kljub temu mi je jasno.user posted image   A poleti imate fraj doli?

Eh, kaj je to delo? user posted image user posted image user posted image JA, ful ga imam, a ker je ura že čez 14h mi energija počasi peša. Pa ti? Si že končala za danes?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.3.2011 14:26:53   
Najaa
Polni se, polni... nekaj je pa še fraj, ja.

Jaz sem končala za danes. Mogoče kasneje še nekam skočim, ni pa nujno. Raje bi se cartala z Niko popoldan. Moram pol dat en filmček na rač, ma kake je zganjala včeri zvečer! Pela, plesala, skakala... ni da ni, pa sej ni čudno, če je popoldan spala 4!! ure! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.3.2011 14:56:45   
KOKICA32

Polni se, polni... nekaj je pa še fraj, ja.

Jaz sem končala za danes. Mogoče kasneje še nekam skočim, ni pa nujno. Raje bi se cartala z Niko popoldan. Moram pol dat en filmček na rač, ma kake je zganjala včeri zvečer! Pela, plesala, skakala... ni da ni, pa sej ni čudno, če je popoldan spala 4!! ure! user posted image

Uuuu, kak bodo evrčki prileteli.user posted image user posted image user posted image

Je bila nabita z energijo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.3.2011 14:59:55   
Najaa
eh ja KOKICA, kakor bodo prileteli, bodo tudi odleteli. Tuki kjer smo zdej, imamo najemnino, pa poleti ne vem kak bo z mojo službo... Je pa vsekakor plus, da imaš neko "zaledje".
Kam greste pa vi za 1.maja? Sej mogoče si že pisala, pa sem pozabila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.3.2011 15:05:55   
KOKICA32

eh ja KOKICA, kakor bodo prileteli, bodo tudi odleteli. Tuki kjer smo zdej, imamo najemnino, pa poleti ne vem kak bo z mojo službo... Je pa vsekakor plus, da imaš neko "zaledje".
Kam greste pa vi za 1.maja? Sej mogoče si že pisala, pa sem pozabila.user posted image

Ja, vem ja, kako je to.

Ne vem še kam...verjetno pa morje. Trenutno se ukvarjam z iskanjem app za "pravi" dopust.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.3.2011 15:09:55   
Najaa
punce poglejte si tega pikeca:

http://www.slovenskenovice.si/clanek/142375

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.3.2011 15:10:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, vem ja, kako je to.

Ne vem še kam...verjetno pa morje. Trenutno se ukvarjam z iskanjem app za "pravi" dopust.

No sej časa je še dovolj tak da nekaj dobrega boš že našla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.3.2011 15:14:57   
KOKICA32

Res je enkraten!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.3.2011 15:16:16   
KOKICA32
Ja, meni se tudi zdi, da je še ful časa a kaj ko je že res ful dosti dobrih app zasedenih. Očitno eni bookirajo kar na dopustu že za naslednje leto. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.3.2011 16:08:36   
Najaa
Ja, to dosti folka dela. Se imajo nekje lepo pa kar rezervirajo. Mi imamo tudi še od lani nekaj gostov "v dobrem" in naj bi letos spet prišli. user posted image
Drugače pa za 1.maja mogoče mogoče pičimo v Bosno. Jaz si zelo želim, moj pa niti ne bi šel.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.3.2011 20:40:30   
KOKICA32
Večer!

V Bosni sem bila že večkrat, enkrat le v Sarajevu za novo leto 2000! Noro dobro je bilo. 1x pa sva bila doli tudi z motorjem, ko sva šla na turo po Balkanu, takrat sva spala v Mostarju. Tudi super, predvsem hrana in res prijazni ljudje. user posted image user posted image user posted image

In je kje katera? Povejte, če veste kje naj nabavim jedilne barve, rabila bi rdečo in črno/rjavo!!! ???? V B. trgovinah so mi rekli, da jih več ne smejo prodajati, ker se vsebovale preveč E-jev. Že dobro a kje jih potem nabavljajo slaščičarji, da lahko naredijo take barvne torte? 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.3.2011 7:44:14   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.3.2011 9:42:29   
tasa_m

user posted image user posted image
kak se je iz srca smejal

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.3.2011 9:44:05   
tasa_m
Glede jedilnih barv pa mislim da so naše mariborčanke rekle, da jih kupujejo v Mercatorju al šparu. Nena točno vem. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.3.2011 9:47:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Glede jedilnih barv pa mislim da so naše mariborčanke rekle, da jih kupujejo v Mercatorju al šparu. Nena točno vem. 

Ja, bom šla še danes v MB v te velike centre pogledati. Ker B. je poglavje zase.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.3.2011 10:32:26   
tasa_m

Ja, bom šla še danes v MB v te velike centre pogledati. Ker B. je poglavje zase.

Kaj si doma??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.3.2011 11:11:18   
KOKICA32

Kaj si doma??

Neee, zato pa pravim, da bom v MB pogledala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.3.2011 13:03:15   
maladva
tudi jaz se pridružujem čestitki, čeprav z majhno zamudo:) .. ampak nam ta druga pikica oz. pikec malo nagaja pa sem en dan preležala v bolnici:) sedaj pa upam da hitro pokuka ven :):):) (nič druga ni kot pojstlica je čisto odspredaj kar je vzrok da ne čutim gibov , pa je zdravnik reko da naj grem en dan preležat pa na ctg-je:):):) zdaj je vse ok,. čeprav gibov še vedno ni tako intenzivih:):) no zdaj se pa mi pripravlamo na praznovanje:):) kmalu bo sobota:):):)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.3.2011 13:31:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: maladva

tudi jaz se pridružujem čestitki, čeprav z majhno zamudo:) .. ampak nam ta druga pikica oz. pikec malo nagaja pa sem en dan preležala v bolnici:) sedaj pa upam da hitro pokuka ven :):):) (nič druga ni kot pojstlica je čisto odspredaj kar je vzrok da ne čutim gibov , pa je zdravnik reko da naj grem en dan preležat pa na ctg-je:):):) zdaj je vse ok,. čeprav gibov še vedno ni tako intenzivih:):) no zdaj se pa mi pripravlamo na praznovanje:):) kmalu bo sobota:):):)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.3.2011 13:55:44   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: maladva

Sam, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.3.2011 14:05:50   
KOKICA32
Maladva user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.3.2011 15:00:45   
PERSIDA

Večer!

V Bosni sem bila že večkrat, enkrat le v Sarajevu za novo leto 2000! Noro dobro je bilo. 1x pa sva bila doli tudi z motorjem, ko sva šla na turo po Balkanu, takrat sva spala v Mostarju. Tudi super, predvsem hrana in res prijazni ljudje. user posted image user posted image user posted image

In je kje katera? Povejte, če veste kje naj nabavim jedilne barve, rabila bi rdečo in črno/rjavo!!! ???? V B. trgovinah so mi rekli, da jih več ne smejo prodajati, ker se vsebovale preveč E-jev. Že dobro a kje jih potem nabavljajo slaščičarji, da lahko naredijo take barvne torte? 

Draga moja v Cmureku v apoteki najdeš kako češ barvouser posted image .Sam spomniti se je treba na teto Persido ,če sama ne utegnešuser posted image .
Naredim vse samo ,da bom pol lahko okušala to rdečo črno barvouser posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 3.3.2011 15:03:22 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.3.2011 15:03:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Večer!

Draga moja v Cmureku v apoteki najdeš kako češ barvouser posted image .Sam spomniti se je treba na teto Persido ,če sama ne utegnešuser posted image .

Res? Samo nimam več časa, veš. HVALA, vseeno. Sem prej kupila neki višnjev desert za preko politi, pa malo bomo s čokolado skombinirali, da bo.user posted image

Kaj pa naše lekarne, nimajo tega?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.3.2011 15:05:28   
PERSIDA
Kokica eni marčevki je uspelo zanosit tolko ,da te spomnim user posted image .Se ne spomnim nicka ,da ti povem kera.

No sončna očala v konjicah ,če ti kaj poveuser posted image .

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 3.3.2011 15:06:07 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.3.2011 15:20:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica eni marčevki je uspelo zanosit tolko ,da te spomnim user posted image .Se ne spomnim nicka ,da ti povem kera.

No sončna očala v konjicah ,če ti kaj poveuser posted image .

Ja, ja, vem katera je! user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj, da me spomniš?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?