|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
2.3.2011 10:23:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A se vaši tud slačijo? user posted image
Nika se taaaak rada slači. Zdej trenutno recimo si vleče trenerko dol sam ne ve, da mora še vzadi prijet, da gre lažje in se jezi in peni. user posted image user posted image Pa da ne govorim o njenem slačenju preden zaspi. To gre vse dol - pižama, body in plenica! Da je pol naga v postelji in se po možnosti še mal polula in moram vse menjat (posteljnino IN pižamo IN body seveda user posted image )... tako je bilo npr. včeraj zvečer. V vrtcu so imeli kaka dva tedna nazaj teden učenja oblačenja in slačenja in prepoznavanja svojih oblačil in očitno ji je slačenje še posebej všeč.

Lija enako in pol ima ritko zunaj pa tak hodi okol user posted image user posted image

Ponoiči pa si sam zokne sezuje, ji gredo strašno na živce. Ker noče bit pokrita ji dam zokne gor da je vsaj malo toplo ampak se ne da... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.3.2011 10:26:03   
KOKICA32
Joj, ja ti zokni, gredo tudi Valentinu na živce. Si jih že pred spanjem sezuje (še v dnevni sobi), ampak mu zabičam, da jih mora imeti gor, ker se tudi on odkriva ponoči. Pa nekak zaleže, no.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.3.2011 10:26:57   
tasa_m
Tak, jaz pa sem na bolniški.
Bolečine v križu grozne, tak da sem komaj včeraj 10 ur pregarala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.3.2011 10:28:41   
tasa_m
Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas.

Kokica a praviš, da bote šli na lušno?? Fajn, super user posted image user posted image

Mi oz. jaz sem tud že morje rezervirala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.3.2011 10:32:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Bolečine v križu grozne, tak da sem komaj včeraj 10 ur pregarala. user posted image

Ojoj. Tako resno je. Takoj user posted image user posted image user posted image user posted image zate! Pa te niso včeraj na blagajno dali?

Kam greste na morje? Kaj pa vem, če bomo kam šli. Dopust je planiran, oba naju vleče na morje a na HR se takrat še ne moreš kopati. Razen v bazenu.user posted image Še D. nisem nič omenila, ker ne vem, kako bo finančno stanje takrat, ker bi končno rada V. kupila pohištvo za sobico, pa kar prestavljam ta projekt. Ampak tak ni neke izbire kam iti, Egipt sedaj tak odpade zaradi izgredov, toplo je v tem času še v Španiji, kar mi NE diši, pa v Grčiji...tja bi šla na Zakintos, ker je ful fajn za družine a je pa ful drago, pa še za 1 teden je treba iti, kar mi je preveč. Mogoče bo pa moj M. Lošinj padel. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.3.2011 10:33:45 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.3.2011 10:48:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Ojoj. Tako resno je. Takoj user posted image user posted image user posted image user posted image zate! Pa te niso včeraj na blagajno dali?  Sem bila ampak je to še huje kot pa da hodiš in nekaj delaš. Nisem več vedla kak naj sedim al kak se naj naredim user posted image

Kam greste na morje? Kaj pa vem, če bomo kam šli. Dopust je planiran, oba naju vleče na morje a na HR se takrat še ne moreš kopati. Razen v bazenu.user posted image Še D. nisem nič omenila, ker ne vem, kako bo finančno stanje takrat, ker bi končno rada V. kupila pohištvo za sobico, pa kar prestavljam ta projekt. Ampak tak ni neke izbire kam iti, Egipt sedaj tak odpade zaradi izgredov, toplo je v tem času še v Španiji, kar mi NE diši, pa v Grčiji...tja bi šla na Zakintos, ker je ful fajn za družine a je pa ful drago, pa še za 1 teden je treba iti, kar mi je preveč. Mogoče bo pa moj M. Lošinj padel. user posted image   Mi gremo pa v Izolo user posted image mam neke veze, sem prišla preko vrste not user posted image user posted image Če bo T. šel še ne vem, kak bo z službo a midve z Lijo zagotovo... bove pač babi cuj vzele, pa bo tud fajn. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.3.2011 10:57:04   
KOKICA32
Ja vem, križ boli kot hudič. Sem celo user posted image trepela.

A za 1.  maj greste v Izolo ali za "pravo"morje..ker jaz sem vse to opisovala za 1. maj...Ker na pravo morje bomo mi zagotovo šli na HR, s čolnom.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.3.2011 10:58:38   
KOKICA32
Aja, kaj T. so kaj odgovorili iz one firme iz B.? Še ima kaj odprtega? Mu želim, no vsem vam želim, da čimprej kaj najde. user posted image Moj kolega, ki je tudi bil na CPM, ampak on je bil navaden delavec, tudi ful išče. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.3.2011 10:59:47   
tasa_m
Ne, ne za pravo morje. Za 1. Maj bomo doma. Ni še financ za 1.maj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.3.2011 11:00:09   
tasa_m

Ja vem, križ boli kot hudič. Sem celo user posted image trepela.

A za 1.  maj greste v Izolo ali za "pravo"morje..ker jaz sem vse to opisovala za 1. maj...Ker na pravo morje bomo mi zagotovo šli na HR, s čolnom.

Ja, vi si lahko privoščite user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 410
2.3.2011 11:01:34   
tasa_m

Aja, kaj T. so kaj odgovorili iz one firme iz B.? Še ima kaj odprtega? Mu želim, no vsem vam želim, da čimprej kaj najde. user posted image Moj kolega, ki je tudi bil na CPM, ampak on je bil navaden delavec, tudi ful išče. 
Ne! Ma daj če an razpise niti ne odgovarjajo, tak da tak brezveze. Kolk imaš stroško v z tem pošiljanjem in vsem ej, oni pa niti odgovorit nemrejo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.3.2011 11:03:10   
tasa_m
Nič punce moje. Gremo v Lenart k babi user posted image  user posted image

Lepo bodite se tipkamo kaj, če bom tam na računalnik prišla user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.3.2011 11:17:47   
KOKICA32

Ne! Ma daj če an razpise niti ne odgovarjajo, tak da tak brezveze. Kolk imaš stroško v z tem pošiljanjem in vsem ej, oni pa niti odgovorit nemrejo user posted image

To tudi jaz ne morem razumeti!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.3.2011 11:18:14   
KOKICA32

Nič punce moje. Gremo v Lenart k babi user posted image  user posted image

Lepo bodite se tipkamo kaj, če bom tam na računalnik prišla user posted image

user posted image user posted image user posted image Uživajte! Pozdravite babi!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.3.2011 11:59:25   
KOKICA32
Persida, kdaj začnete z uvajanjem? Boš ti hodila z njima/ po njiju ali babi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.3.2011 13:29:07   
PERSIDA

V ponedeljek začnemouser posted image user posted image . Nisem rojena za začetkeuser posted image .Ampak ok ,če pogledam z druge plati bom mela vsaj 5 minut časa zase,kar je do sedaj bilo nemogoče. In s časom mi bo več kot všečuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.3.2011 13:30:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

V ponedeljek začnemouser posted image user posted image . Nisem rojena za začetkeuser posted image .Ampak ok ,če pogledam z druge plati bom mela vsaj 5 minut časa zase,kar je do sedaj bilo nemogoče. In s časom mi bo več kot všečuser posted image .

Super, saj bo. Me pa smo tukaj, da te bomo tolažile. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 417
2.3.2011 13:57:51   
Najaa

Dobro jutro!user posted image

Sonček je! user posted image user posted image user posted image

Včeraj je Valentin v vrtcu praznoval svoj 2. RD. Dobil je darilo- doma narejeno lutkico. Zelo lepo. Ob prihodu v vrtec ga je čakala lepo izdelana plošča z napisom "Vse najboljše Valentin". user posted image

Oooo kak lepo! Bravo za vzgojiteljice in otročke, da so ga tak lepo dočakali. user posted image
Nika je tudi dobila lutko in sicer rokavičko, ker se njena skupina imenuje Rokavičke. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.3.2011 14:00:01   
KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

Sonček je! user posted image user posted image user posted image

Včeraj je Valentin v vrtcu praznoval svoj 2. RD. Dobil je darilo- doma narejeno lutkico. Zelo lepo. Ob prihodu v vrtec ga je čakala lepo izdelana plošča z napisom "Vse najboljše Valentin". user posted image

Oooo kak lepo! Bravo za vzgojiteljice in otročke, da so ga tak lepo dočakali. user posted image
Nika je tudi dobila lutko in sicer rokavičko, ker se njena skupina imenuje Rokavičke. user posted image

user posted image user posted image user posted image Lepo.

Meni pa je Valentin govoril, kaj je dobil a ga nisem razumela.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.3.2011 14:00:59   
Najaa

Nika se taaaak rada slači. Zdej trenutno recimo si vleče trenerko dol sam ne ve, da mora še vzadi prijet, da gre lažje in se jezi in peni. user posted image user posted image Pa da ne govorim o njenem slačenju preden zaspi. To gre vse dol - pižama, body in plenica! Da je pol naga v postelji in se po možnosti še mal polula in moram vse menjat (posteljnino IN pižamo IN body seveda user posted image )... tako je bilo npr. včeraj zvečer. V vrtcu so imeli kaka dva tedna nazaj teden učenja oblačenja in slačenja in prepoznavanja svojih oblačil in očitno ji je slačenje še posebej všeč.

Lija enako in pol ima ritko zunaj pa tak hodi okol user posted image user posted image

Ponoiči pa si sam zokne sezuje, ji gredo strašno na živce. Ker noče bit pokrita ji dam zokne gor da je vsaj malo toplo ampak se ne da... user posted image

Jaaaa, Nika tudi in pozabi, da ima napol slečene hlače. user posted image Naša ima pa ponoči žakelj, ker drugače bi jaz celo noč hodla jo pokrivat, to mi pa ni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.3.2011 14:01:23   
Najaa

user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

Od česa pa imaš bolečine v križu? Od dela?

Joj kak ti vela, da maš veze na morju. user posted image Jaz bi tuuuudi! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.3.2011 14:02:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Glej, da boš poročala, kako bosta bavca sprejela vrtec. Seveda ga bosta, pa sej sta tak fejst ko njuna mami! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.3.2011 14:12:14   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

Od česa pa imaš bolečine v križu? Od dela?

Joj kak ti vela, da maš veze na morju. user posted image Jaz bi tuuuudi! user posted image

A takooooo! Sedaj mi je jasno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.3.2011 14:13:22   
Najaa
KOKICA kako ti je lahko jasno, če je pa tak oblačno vzunaj? user posted image
user posted image
Kako si kaj? Delaš? Imaš veliko dela?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.3.2011 14:13:46   
KOKICA32

Jaaaa, Nika tudi in pozabi, da ima napol slečene hlače. user posted image Naša ima pa ponoči žakelj, ker drugače bi jaz celo noč hodla jo pokrivat, to mi pa ni. user posted image

Uf, dobra je, da se ga je navadila.

Sem pa sedaj klicala v vrtec in mi je rekla, da tisti lutki rečejo PAJAC in sedaj mi je jasno kaj mi je razlagal. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?