|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
26.2.2011 20:25:44   
trezika
KOKICA kaj za jutri še velja??user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 351
26.2.2011 20:26:22   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa moram delat, pa mi taaaaak ni user posted image
Milomater ej, pa tote popoldanske sobote.

Mam pa nos zamašen, grlo me boli, glavo bo mi razneslo user posted image očitno sem po Liji in Tomažu še jaz na vrsto prišla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.2.2011 20:39:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Normalno!!! Se vidimo, ne?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.2.2011 21:11:14   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Normalno!!! Se vidimo, ne?

seveda user posted image user posted image user posted image upam, da še znam priti do vas user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.2.2011 10:03:42   
KOKICA32
Punce, moj Valentin ima vročino!user posted image   Spi in spi...Saj sem vam že sms poslala a še vseeno tukaj napišem, da zabava danes odpade. Ker ne vem, če ima kaj nalezljivega. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.2.2011 10:11:58   
trezika

Punce, moj Valentin ima vročino!user posted image   Spi in spi...Saj sem vam že sms poslala a še vseeno tukaj napišem, da zabava danes odpade. Ker ne vem, če ima kaj nalezljivega. user posted image

bogi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje... prilik za feštanje pa bo še več kot dovolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.2.2011 10:14:56   
Najaa

user posted image user posted image user posted image za Valentina. Naj se čimprej pozdravi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.2.2011 11:29:43   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.2.2011 11:38:08   
tasa_m
Pa dober dan.
Jaz sem bila že pridna, čeprav me čist vse boli, sem obesla že 2 stroja in 3 stroje zlikala user posted image

Zdaj pa sma Liji dala stranico vstran pri postelji in bova zvečer nastavla ena 2 al pa 3 pojštre pod posteljo, če bo kje dol padla. Ker mi je za ograjico preveč dat 26€ v BC, Lidlovo pa sem zamudila bomo pač poiskusili tak. Če pa nebo šlo pa bomo kupli ograjico, drue ne bo user posted image .

Ima pa če cel dan oblečeno kiklico in legice (od Kokice) in si jih sploh noče slečt. Sva se namreč včeraj zmenli, da bo lahko to imela na Valentinov roj.dan. Zdaj bo pač k babi imela user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.2.2011 11:54:46   
Najaa
A bo Lija že velika punca, brez ograje? user posted image user posted image user posted image

Grem spat... včeri žurala, premalo spala itak, zdej sem pa Niko dala spat in upam upam, da bo zaspala, ker ponavad noče, pa da lahko še jaz malo počivam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 360
28.2.2011 10:42:29   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE VALENTIN ZA 2. ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi mamici in očiju, ki sta na ta dan pred dvema letoma dobila prav psoebno neprecenljivo darilo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.2.2011 12:28:56   
trezika
VALENTIN iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mimogrede, kako pa ste z zdravjem?? upam, da bolje....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.2.2011 12:29:29   
trezika
jaz pa PERSIDO pogrešam..... user posted image kje se potepa? kaj počne?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.2.2011 13:43:40   
tasa_m
Valentin, vse najboljše še od nas!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.3.2011 7:52:15   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Punce, HVALA ZA VOŠČILA. user posted image

Valentin je imel v nedeljo očitno neko enodnevno virozo, ker je bil včeraj čisto okej in smo lahko dan speljali skoraj po planu. Le kopati se nismo šli, ker nisem upala tvagati, ker ne vem, kaj za en vrag je bil to v nedeljo. Oba z mojim sva vzela dopust in bili smo skupaj. 

In tukaj? Zatišje vidim. Tudi jaz pogrešam Persido, ker se mi ona edina ni niti javila na poslan sms v nedeljo. Tulipan je v KG. Kaj pa Najaa?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.3.2011 8:34:44   
tasa_m
Dobro jutro, če bo dobro bomo še videli.

Kokica, samo da ste se imeli fino. Saj Lija je tud zadnjič sam en dan mela temperaturo malo večjo, pol bila okej. Ma saj nismo več pametne kak pa kaj. Ampak važno, da je zdaj okej.

Ati je peljal Lijo v vrtec, ker mora it v službo za 18 dni napisat ure, tak da sem sama. Sem že skoraj pozabla kak je to, ko si sam doma user posted image
Ob 11h začnem delat in danes delam do 21h user posted image Kak bom vzdržala nimam pojma, ker sem včeraj se komaj premikala v službi, tak me križ boli user posted image Upam,da bo me danes na kaso dala, ker če me da spet na sadje in zelenjavo, mislim da pade jutri bolniška. Ne morem dvogovat tistih 10kg kartonov gor pa je kak je.

A katera ve a je v soboto popoldan kaj pustnega po Mb.?? JAz delam do 14h pol pa bi šli mal šeme pogledat, če bo kje kaj pametnega. user posted image
Na Ptuj letos nebomo šli, ker je 1. premrzlo in nas hitro zazebe in 2. gužva taka da tak nič ne vidiš. Te pa se še tisti tastari naprej gužvajo, kot da ne vidijo da imaš otroka zravn. Brezveze!

Najaa pa še tu... HVALAAAA LEPPAAA user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.3.2011 8:35:11   
tasa_m
Zdaj ko pa sem si kopirala post zdaj pa mi ga je objavlo ne... Milomater user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.3.2011 8:44:05   
KOKICA32
Tasa, te pa v soboto v Bistrico pridite, je ob 11h povorka po mestu, ni neke gužve, ker samo starši pridejo otroke gledati, ker je ta povorka v organizaciji osnovnih šol. MI bomo tam. Če pa je kaj v MB pa ne vem, sem pa videla, da je v Europarku nekaj a nisem natančno gledala, ker me ni zanimalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image za tvoj križ.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.3.2011 8:44:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zdaj ko pa sem si kopirala post zdaj pa mi ga je objavlo ne... Milomater user posted image

Podpis!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.3.2011 8:45:02   
KOKICA32
Eh, sem komaj sedaj bom natančno prebrala, da delaš do 14h.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.3.2011 9:07:02   
tasa_m

Tasa, te pa v soboto v Bistrico pridite, je ob 11h povorka po mestu,
Če pa delam do 14h.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.3.2011 9:07:26   
tasa_m

Eh, sem komaj sedaj bom natančno prebrala, da delaš do 14h.user posted image
ni panike.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.3.2011 9:29:47   
Najaa
Daaaan.

Jao kakva noč! (bi zapel en hrvaški pevec, sam men ni do petja user posted image ). Ob treh zjutraj je Nika tak začela kašljat... revčka se ni in ni mogla umirit. Čiščenje nosa, sirup proti kašlju, nič ni pomagalo, operila pa nimam doma, ker sem ga mami za Tijo pustila za vsak slučaj. user posted image No pol je spila mal vode in počasi počasi se je umirila. in zaspala. Pa oči ima vnete tak da smo danes seveda doma. user posted image
Ne vprašite, kaj vse sma že delale. Od puzzel, kock, probavanja pustne oblekice user posted image pa skregale sma se zarad ene malenkosti... eh ja, super dan bo, čutim to. (vprašte me zvečer.user posted image )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.3.2011 9:31:57   
tasa_m
Ojej, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Niko.

A je zdaj to IN , se mi zdi da ima vsak 2 očke vnete user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.3.2011 9:37:38   
Najaa
Jah, vreme je že pravo... sej veš, prehlad, smrkelj iz nosa in otrok ga mimogrede prenese v oči. Je pa bila včeri v vrtcu, mogoče je tam kaj fasala. Ko zdej se na veliko lubčkajo med sabo te male rite. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?