|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
30.8.2011 21:02:43   
KOKICA32
Jaz tudi šibam pred TV!

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
30.8.2011 21:10:04   
Tulipan12
Jaz pa sem še tu, ker ima Lia danes slow food večerjo!user posted image  Ampak, ker je bila zlataaaaaaaaaaa danes, zlataaaaaaaaaaaaaaa za popapat, sem omenila, da je bila zlataaaaaaaauser posted image user posted image user posted image , ji naj bo. Res, tak dan kot ga ima danes, se verjetno kara zadaviš z zarečenim kruhom, da ne boš imel tretjega otroka.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
30.8.2011 21:13:51   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Evo, potem pa mi RR dela, pa ne neham kloftat tu gor.user posted image
Aja, sem Lio malo zmerila, ker reeeeeees nismo imeli več idej kaj počet notri: 89cm, 13,6kg.
Kaj si prav tehtala? user posted image

Kaj se ti zdi malo al veliko al sem se kje vsekala, pa ne štekam?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
30.8.2011 21:15:08   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Torej bili smo v kinu in si ogledali Smrkce v celoti.user posted image user posted image user posted image Sploh ni bil noben problem, čeprav sem bila na začetku kar nervozna, ker še pri teh otroških zadevah morajo sukati 15 minut reklam. No, za drugič vem, da bomo 15 minut zamudili. V glavnem uspelo je. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Super!user posted image user posted image user posted image  Je užival? So fajni, ne?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
30.8.2011 21:19:46   
Tulipan12
Smrkci mi manjkajo:

1 2 4 5 6 7 10 11 12 13 15 17 20 21

za Kokico imam 3

viška imam še 19 in 22

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
30.8.2011 21:24:42   
tasa_m

Jaz pa sem še tu, ker ima Lia danes slow food večerjo!user posted image  Ampak, ker je bila zlataaaaaaaaaaa danes, zlataaaaaaaaaaaaaaa za popapat, sem omenila, da je bila zlataaaaaaaauser posted image user posted image user posted image , ji naj bo. Res, tak dan kot ga ima danes, se verjetno kara zadaviš z zarečenim kruhom, da ne boš imel tretjega otroka.user posted image
user posted image user posted image user posted image da bi tile dnevi kar trajali a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3981
30.8.2011 21:26:51   
tasa_m

Kaj je katera kdaj probala te Lidlove zimske čevlje. Zdaj je prišla reklama, akcija je od 1.9. Tak za rezervo se mi zdijo ok, ko gledam katalog, ne vem pa kak so v resnici. In zelo poceni!
Mi smo jih lani kupili ampak ker ima visok nart ji niso bili prav user posted image
In ti bom rekla, da niso slabi. Lija ima poletno obutev že drugo leto od njih in jih ne menjam. Dokler bo njena cifra bo jih tam dobivala, ima pa ene Adidasove sandalčke katerih sploh obutih noče imet. Pravi, da jo pikajo pa ne vem kaj še vse... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3982
30.8.2011 21:28:13   
tasa_m

Kaj je katera kdaj probala te Lidlove zimske čevlje. Zdaj je prišla reklama, akcija je od 1.9. Tak za rezervo se mi zdijo ok, ko gledam katalog, ne vem pa kak so v resnici. In zelo poceni!

Mi smo jih imeli ali pa Hoferjeve, ne vem. Super so in nič ne premočijo.

Lidl je le Lidl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
30.8.2011 21:28:14   
tasa_m

Čer!user posted image

Torej bili smo v kinu in si ogledali Smrkce v celoti.user posted image user posted image user posted image Sploh ni bil noben problem, čeprav sem bila na začetku kar nervozna, ker še pri teh otroških zadevah morajo sukati 15 minut reklam. No, za drugič vem, da bomo 15 minut zamudili. V glavnem uspelo je. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
30.8.2011 21:29:13   
tasa_m

Evo, potem pa mi RR dela, pa ne neham kloftat tu gor.user posted image
Aja, sem Lio malo zmerila, ker reeeeeees nismo imeli več idej kaj počet notri: 89cm, 13,6kg.
Kaj si prav tehtala? user posted image

Kaj se ti zdi malo al veliko al sem se kje vsekala, pa ne štekam?user posted image
Glede kg se mi zdi veliko, če pa je taka suhica user posted image

Zdaj grem Lijo stehtat in zmerit.

Javim čez par minutk

Neposredna povezava do sporočila: 3985
30.8.2011 21:41:49   
tasa_m
Velika 90cm in ima točno 13kg. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
30.8.2011 21:47:57   
Tulipan12
Evo, Lia spi, Luka se je vmes zbudil, popolnoma goreč, zgleda, da je od Lie fasal. Pol žličke Calpola, pa da vidimo, kaj bo zjutraj. Grrrr. Pa je rekla danes P, da ima levi mandelj malo gnojni.user posted image  Upam, da ne bo zdaj tak do marca s temi boleznimi, ker joj prejoj, res nisem navajena.

Neposredna povezava do sporočila: 3987
30.8.2011 21:48:26   
tasa_m

Evo, Lia spi, Luka se je vmes zbudil, popolnoma goreč, zgleda, da je od Lie fasal. Pol žličke Calpola, pa da vidimo, kaj bo zjutraj. Grrrr. Pa je rekla danes P, da ima levi mandelj malo gnojni.user posted image  Upam, da ne bo zdaj tak do marca s temi boleznimi, ker joj prejoj, res nisem navajena.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo noč čim bolj mirna!

Neposredna povezava do sporočila: 3988
30.8.2011 21:52:00   
Tulipan12

Pa ja, če ti pravim, me je skoraj kap, ker nazadnje sem jo tehtala, ko je imela 12,5kg, pa veš, da zdaj ne gre tak hitro več. No, upam, da se nisem vsekala, bom jo jutri še enkrat na vago poslala, itak ji je full fajn.user posted image  Zaenkrat še! Meni ni več tako zabavno kot njej!user posted image  
Full me je zanimalo, zato, ker so ji nekatere cunje tudi 92 premale (zgornji deli). Pa vidim, da je že blizu, tak da je logično, zakaj so ji premale.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
30.8.2011 21:54:51   
tasa_m
Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo user posted image ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3990
30.8.2011 21:55:45   
Tulipan12

Sem napisala, pa me je ven zabrisalo.user posted image
Na kratko, jo bom jutri spet stehtala, ampak verjetno se nisem zmotila, vaga mi čisto prav kaže, ker mi je za Luko za 100g drugače kazalo kot danes pri P.
Ej, pa verjetno ima full močne kosti, ker jih mam jaz tudi in to tudi nekaj pridonese. Se tolažim za sebe!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
30.8.2011 22:01:22   
Tulipan12

Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo user posted image ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. user posted image  user posted image  

Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna.

user posted image user posted image user posted image  za -5kg! Piflarka!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
30.8.2011 22:05:47   
Tulipan12

Mi smo jih lani kupili ampak ker ima visok nart ji niso bili prav user posted image
In ti bom rekla, da niso slabi. Lija ima poletno obutev že drugo leto od njih in jih ne menjam. Dokler bo njena cifra bo jih tam dobivala, ima pa ene Adidasove sandalčke katerih sploh obutih noče imet. Pravi, da jo pikajo pa ne vem kaj še vse... user posted image

Te pa bom T.-ja poslala v četrtek, ker sem jaz v vrtcu!!!user posted image  Edino za številko me skrbi, ker se mi zdi, da je nekje vmes. Cicibanove copatke sem ji kupila 23, ima še malo lufta, ne tolko kot bi ga morala met pri čevljih. Ko pa sem ji hotla neke visoke teniske probat, pa bi rabila št. 25. No, po onem merilcu ima 23, torej bi bile Lidlove 24 ok.user posted image  Pa spet bo taka gužva, ne?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
30.8.2011 22:15:53   
Najaa
Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. 

Neposredna povezava do sporočila: 3994
30.8.2011 22:17:08   
Tulipan12
Naja, mi imamo sedež za kolo Belleli (ne vem, če sem prav L-je postavilauser posted image ) in je fajn. Ga pa imam jaz na mojem kolesu, ki je brez prtljažnika. Na tistega, ki mu jaz pravim za v trgovinouser posted image , ki ima prtljažnik, ne gre. Bom verjetno morala drugi sedež za tistega kupit, ker T. kolesari s svojim, pa da ga ne rabi skoz dol dajat... Kolko stanejo tisti za na prtljažnik? Čeprav sem danes Luko probala na tega, pa mu nogice še ne pridejo v modelček za nogice, torej je še premali, verjetnouser posted image  Itak, da sem pozabila, kdaj sva začela Lio vozit.

Mi2 sva danes kolesarili in  medtem malo tračali. Pa ji rečem, da imava danes pranje glave in brisanje tatujev, ker gre v četrtek v vrtec in da že prvi dan ne pride v vsej svoji hmmmmmmmmm huliganosti??user posted image user posted image  No, ona meni: ja, mami, kopel si bova naredili. Pa sem rekla, da bi danes lahko probali nekaj drugega (da preženem čimprej nahod), da si lahko narediva kopel iz cvetov kamilic. In ji je bila ideja všeč. Malo še kolesariva, nakar reče, kam pa greva, sem mislila, da greva cvetove kamilic za kopel nabirat.user posted image user posted image

Prideva domov, vzame eno zvočno knjigo (pikija) in jo vprašam, kam gre. Kakat.user posted image  Se pokaka, me pokliče, da jo obrišem, šiba nazaj v dnevno sobo, čez 10 min isto. Knjiga. Kam gre. Kakat. Faca.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3995
30.8.2011 22:18:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. 

OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
30.8.2011 22:26:04   
Tulipan12
No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam pa ogromno teh Tuševih za podarit, se mi ne da pisat številk. Če katera kaj rabi, javite, pošljem. trezika, ko ti Kokica in Naja pošljeta, spet napiši, kaj ti še manjka, pa ti še jaz pošljem, če imam kaj, ker se mi ne da zdaj gledat, katere ti bodo poslale, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 3997
30.8.2011 22:36:52   
tasa_m

Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna.

user posted image user posted image user posted image  za -5kg! Piflarka!user posted image
21 kg? Kaj se hecaš?
Pol pa je res debela. Uf user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3998
30.8.2011 22:42:48   
tasa_m

No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam pa ogromno teh Tuševih za podarit, se mi ne da pisat številk. Če katera kaj rabi, javite, pošljem. trezika, ko ti Kokica in Naja pošljeta, spet napiši, kaj ti še manjka, pa ti še jaz pošljem, če imam kaj, ker se mi ne da zdaj gledat, katere ti bodo poslale, ok?
Bom pogledala za slikice. Imam dvaa veeeliiikkkaaaa kupa in ko gledam te cifre se mi obrača že user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.8.2011 22:43:14   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo.user posted image
bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo,

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?