Tulipan12
|
Naja, mi imamo sedež za kolo Belleli (ne vem, če sem prav L-je postavila ) in je fajn. Ga pa imam jaz na mojem kolesu, ki je brez prtljažnika. Na tistega, ki mu jaz pravim za v trgovino , ki ima prtljažnik, ne gre. Bom verjetno morala drugi sedež za tistega kupit, ker T. kolesari s svojim, pa da ga ne rabi skoz dol dajat... Kolko stanejo tisti za na prtljažnik? Čeprav sem danes Luko probala na tega, pa mu nogice še ne pridejo v modelček za nogice, torej je še premali, verjetno Itak, da sem pozabila, kdaj sva začela Lio vozit. Mi2 sva danes kolesarili in medtem malo tračali. Pa ji rečem, da imava danes pranje glave in brisanje tatujev, ker gre v četrtek v vrtec in da že prvi dan ne pride v vsej svoji hmmmmmmmmm huliganosti?? No, ona meni: ja, mami, kopel si bova naredili. Pa sem rekla, da bi danes lahko probali nekaj drugega (da preženem čimprej nahod), da si lahko narediva kopel iz cvetov kamilic. In ji je bila ideja všeč. Malo še kolesariva, nakar reče, kam pa greva, sem mislila, da greva cvetove kamilic za kopel nabirat. Prideva domov, vzame eno zvočno knjigo (pikija) in jo vprašam, kam gre. Kakat. Se pokaka, me pokliče, da jo obrišem, šiba nazaj v dnevno sobo, čez 10 min isto. Knjiga. Kam gre. Kakat. Faca.
|