Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No včeri smo pol bile popoldan doma na balkonu sam je blo prav hecno, ker se jima ni dalo bit dolgo, čeprav sta meli vodo v bazenu. Zakaj ne? Ker na naš balkon od cca treh tolče sonce in je tako vroče, da še nagi otroci očitno ne zdržijo. Tako da smo se skrivale noter v zaprtem, ker je bilo bolj hladno kot vzunaj, okol sedmih smo pa šle mal na kolo. Sta postali žejni in smo se ustavle v kafiču, kjer sem si privoščila celo radlerja. Upam, da ni preveč čudno zgledala ženska z dvema malima otrokoma in pije radler. Tudi mi smo imeli na terasi pool party, pa tudi Valentin ni dolgo zdržal (sonce, ki je žgalo kot ), zato sva šla noter in vozila vlakce po železnici. Tudi pri nas je bilo za odtenek hladneje noter. Po moje nisi nič čudno zgledala z radljerjem, kaj pa ko si ga jaz naročim visoko noseča? Mi pa imamo balkon na vzhod, sonček do 13h, potem pa senca. Tak da ko pride Lia od babice, je kopališče že odprto, bazenček z igračkami poln, pijačka in prigrizki zraven, brisačka pripravljena, kahlica tudi - akcija! Sta danes cel popoldan čofotala. Vmes je moral Luka spat za pol urce, pa Lii ni bilo interesantni sami, tudi če sem jaz pila zunaj kavico z njo, ji ni bilo zanimivo, ker ni imela koga za po glavi polivat. Lepo vzame kanglico in zaliva Luki glavo. Sem rekla, da čče ga zaliva, da bo hitreje zrasel in bo si imela kaj več za počet z njim. Pa je rekla, da ne, da samo gleda kak se ne joče! Midva s T.-jem na morju 2 vozička in dva radlerčka na mizi. Vsak dan. Kaj pa koga briga! Tulipan zdej vam je pa že tak fajn, ko vaš fant že verjetno sedi in opazuje svet okoli sebe in se odziva, pa Lia je v njegovih očeh verjetno prava carica in se ji pusti, da dela z njim kar hoče. Uf zdej vam je ziher luštno, no meni je bilo pol ko Nika ni več sam spala in jo je Tija tako rada vzela v naročje in cartala, tamala jo je pa gledala kot boga.
|