Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.8.2011 23:34:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa maladva pošlji mi svoje ime in priimek v zs, potem pa na fb poišči marčevke 09 in klikni pa te bomo sprejele. Kokicaq tu smo. Eni se učimo. Mater sem preklela že vse živo danes. Zdaj spijem kavo in grem po otroke. Sem razmišljala, da je itak brezveze prehitro hodit po njiju, ker v vrtcu sta vsaj na hladnem, doma je pa svinjsko vroče. Glih danes sem razmišljala, če imajo vrtci klimo. Joj, Lia se ga že tak veseli, jaz pa mam taki cmok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.8.2011 23:35:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ah, ja, PRVA!!! Just call me KIČI MIČI! Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.8.2011 23:38:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
Zadnjih pet objav na desni je mojih! Wuhuhuhu! Pa še noseča nisem, da bi tu gor visela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:22:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dober večer, al dobro jutro. Ne morem spat - ker je prevrooooočččččeeeeeeeeeee. Najraje bi si pir orprla, ampak ob pol treh ponoči Glede Ptuja - kaj naredimo te raje nedeljo popoldan mogoče, če tasi odgovarja? Kje pa je sploh Persida? Na dopustu? Kuhanje poleti - prevroče da bi kuhali Midva sva zadnjič odkrila Klarino novo ljubezen - ribe iz konzerve. Ma pojedla je po moje več kot eno konzervo vsega skupaj sem mislila, da ji bo še slabo na koncu... Trezika za odločitev. Glede službe pa verjamem, da je težko, samo sigurno se bo našlo kaj pametnega - vmes pa pač da se kaj prime
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:23:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zadnjih pet objav na desni je mojih! Wuhuhuhu! Pa še noseča nisem, da bi tu gor visela. Ma ne frajeriši Kje se pa da tebe kaj srečat? Maš kaki popoldan kaj časa?
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:24:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa maladva pošlji mi svoje ime in priimek v zs, potem pa na fb poišči marčevke 09 in klikni pa te bomo sprejele. Kokicaq tu smo. Eni se učimo. Mater sem preklela že vse živo danes. Zdaj spijem kavo in grem po otroke. Sem razmišljala, da je itak brezveze prehitro hodit po njiju, ker v vrtcu sta vsaj na hladnem, doma je pa svinjsko vroče. Glih danes sem razmišljala, če imajo vrtci klimo. Joj, Lia se ga že tak veseli, jaz pa mam taki cmok. Naš nima. Pa po moje nimajo Samo majo navadno tisoč drev okoli in je res prav prijetno Mami ne skrbi - Lia je velika punca in bo vse ok. V keri vrtec bo šla? Aja tja na Groharjevo se mi zdi, da si enkrat rekla?????
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:25:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, uživajte!!! Pa vrnite se štirje! podpis! Tasa saj vsi vemo kam vodi masaža!
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:28:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes bo kar sataraš. Meni tudi ni nič kaj za jesti. Meni je dovolj paradižnikova solata. Valentin za večerjo je čokolino s kosmiči, kosmiče z mlekom, maslo in marmelado, hrenovke, skuto, jogurt s kosmiči, samo sadje,...Ko ga vprašam kaj bi jedel (mu še nič od naštetega ne omenim), vedno reče: Nekaj drugega! Moram pa se pohvaliti, da spet hodi spat ob 20h! Jaz sem tudi letos pojedla po moje tono paradižnika vsega skupaj. V službi smo je dle s sodelavkami skoraj vsak dan pa še potem doma Toti tvoj Tinček pa je faca. Malo te jezim, ker te noben nena priden je - ni kaj
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:30:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- vsakih 7 let naj bi menjali službo. Jaz se od sedaj dalje tega več ne bom držala (razlog tudi 2 otroka, državna služba, ki je še najbolj ziher v teh časih, ženska sem,..). Pri nas je kar razgibano in lahko kar napreduješ po lestvici gor in tudi vodoravno, zato je mogoče dobiti višjo plačo. Torej še dve leti. Glih, da se L&L utrdita v vrtcu! Sem ravno mislila rečt - ko bo doma malo bolj na izi ti ziher ne bo dalo mira ....
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 2:35:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Tak, dovolj za nočne ure. Jutri v službi pa dalje - če bo zneslo.... Se že začenja septembrski urnik
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:05:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Spet sem slabo spala, ampak še vedno očitno bolje kot MČ, ko je ob dveh ponoči tu gor visela. Vroče? Eh, pa veš da ni. Ti po moje le dragega pogrešaš. Naš vrtec tudi nima klime, zjutraj ko ga pripeljem so ponavadi že zunaj, ko je še tako prijetno hladno, takrat dobro prezračijo prostore, nato pa zastrejo žaluzije in je tudi v njem super temperatura. Tulipan- sem mislila, ob kolikih jo bosta v vrtec spravljala (zaradi vajinih služb), če jo bosta morala buditi ali bo že sama ready to go? Meni srečanje paše tudi v nedeljo! Najaa- pridna si, da veš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:06:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Še 8 krat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:33:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! MČ nisem ti fauš, oz. sem ti fauš, da bi ti lahko spala, pa ne moreš, mi, ki bi spali, pa nam ne pustijo! Kokica T. začenja delat ob 7h, jaz ob 8h, tak da jo bo peljal tisti, ki mu bo zneslo, vrtec je tri ulice stran od našega doma, T. ima do službe 7min... Bomo videli. Pozimi pričakujem, da bo Luka prej hodil spat, oz. bom že tak zrihtala, da nekak prideva z Lio na 20h-20.30. Zdaj sem klicala na CSD, da javim spremembo za otroški dodatek, ker gre Lia v vrtec, pa mi je rekla, da itak moram dat novo vlogo. In prihodke za 2010. Grrrr, lepo mi bo pado otr. dodatek, ker sem bila 2010 že nekaj v službi, do nove porodniške. Čakam, da bo ura 9h, da pokličem na Fontano in naju z Luko prijavim na plavalni tečaj! Edino kar me moti je, da je ob dopoldanskih urah in ker še nima ustaljenega ritma spanja čez dan, sploh ne vem za katero uro naj se odločim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:33:47
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Še 8 krat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:42:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa maladva pošlji mi svoje ime in priimek v zs, potem pa na fb poišči marčevke 09 in klikni pa te bomo sprejele. Kokicaq tu smo. Eni se učimo. Mater sem preklela že vse živo danes. Zdaj spijem kavo in grem po otroke. Sem razmišljala, da je itak brezveze prehitro hodit po njiju, ker v vrtcu sta vsaj na hladnem, doma je pa svinjsko vroče. Glih danes sem razmišljala, če imajo vrtci klimo. Joj, Lia se ga že tak veseli, jaz pa mam taki cmok. Naš nima. Pa po moje nimajo Samo majo navadno tisoč drev okoli in je res prav prijetno Mami ne skrbi - Lia je velika punca in bo vse ok. V keri vrtec bo šla? Aja tja na Groharjevo se mi zdi, da si enkrat rekla????? Groharjeva al Korčetova. Enota Poljane, v glavnem. Pride pa še v jasli. Saj vaši otroci tut ne???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:44:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zadnjih pet objav na desni je mojih! Wuhuhuhu! Pa še noseča nisem, da bi tu gor visela. Ma ne frajeriši Kje se pa da tebe kaj srečat? Maš kaki popoldan kaj časa? Čuj, jaz sem tu. Sicer smo vedno leteči, ampak v glavnem tu nekje okoli. Smo dosti pri Galiču, v parku, na Dravski plaži, pač kam se nam da. Če maš kak popoldan fraj, se lahko vidimo, komot.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:45:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spet sem slabo spala, ampak še vedno očitno bolje kot MČ, ko je ob dveh ponoči tu gor visela. Vroče? Eh, pa veš da ni. Ti po moje le dragega pogrešaš. Naš vrtec tudi nima klime, zjutraj ko ga pripeljem so ponavadi že zunaj, ko je še tako prijetno hladno, takrat dobro prezračijo prostore, nato pa zastrejo žaluzije in je tudi v njem super temperatura. Tulipan- sem mislila, ob kolikih jo bosta v vrtec spravljala (zaradi vajinih služb), če jo bosta morala buditi ali bo že sama ready to go? Meni srečanje paše tudi v nedeljo! Najaa- pridna si, da veš! Pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Jaz bi tudi srečanje. Smo ta vikend v soboto v LJ, v nedeljo Arboretum.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:50:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan, kaj pa plavalni tečaj na Ptuju? Tam so popoldanske ure...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:52:01
|
|
|
|
Tulipan12
|
Da vam povem, kje me danes čevelj žuli. Včeraj sem poslala T. in Lio v ajnkauf , seveda z listkom, seveda z opombami (npr. faširano meso-mesar, piščančje prsi-hladilnik...). No, prinesel je 90% prav, pa ostalo kar je narobe gre, je pa narobe prinesel skuto (ki ni pasirana, Luki dajem pasirano, ostali je ne jemo) in piščančje prsi (kar celi štikl s kostjo je prinesel ), sem pozabila pod drugo opmbo napisat BREZ KOSTI . V glavnem, mislite, da bi mi menjali skute in tega nesrečnega piščanca, če pridem z računom. Prišel pa je ob 20.30 iz trgovine, zato nisem šla že včeraj nazaj. Kaj menite? tasa tvojega odgovora v nedeljo ne bom čakala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:53:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, kaj pa plavalni tečaj na Ptuju? Tam so popoldanske ure... Res? Sploh nisem pomislila na kako drugo opcijo, ker mam do Fontane 5min. Grem malo pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:54:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Skuto bodo po moje že vzeli nazaj, za meso pa dvomim...Pa saj boš že sama to kost odstranila in potem ti ostane le meso, ki ga uporabiš kot ponavadi. Aja, pa še to...ta kos mesa s kostjo je cenejši od onih prsi brez kosti. Pa jaz niti skute ne bi nosila nazaj, probaj mu dati kar to.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.8.2011 8:56:19 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 8:54:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, kaj pa plavalni tečaj na Ptuju? Tam so popoldanske ure... Res? Sploh nisem pomislila na kako drugo opcijo, ker mam do Fontane 5min. Grem malo pogledat. Ja, midva sva hodila na Ptuj...ob 16h mislim da....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 9:02:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Skuto bodo po moje že vzeli nazaj, za meso pa dvomim...Pa saj boš že sama to kost odstranila in potem ti ostane le meso, ki ga uporabiš kot ponavadi. Aja, pa še to...ta kos mesa s kostjo je cenejši od onih prsi brez kosti. Pa jaz niti skute ne bi nosila nazaj, probaj mu dati kar to. Ma saj sem se že sprijaznila, sam če bi me ena napalila, bi probala menjat! Normalno, da je ceneje, ker je kost všteta v težo. Ma zrezke sem hotla naredit, bom pač na kocke al pa na trakove narezala, pa ponucala, kost pa za juho porabila... skute... hmmmm... bom pretlačla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 9:03:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Skuto bodo po moje že vzeli nazaj, za meso pa dvomim...Pa saj boš že sama to kost odstranila in potem ti ostane le meso, ki ga uporabiš kot ponavadi. Aja, pa še to...ta kos mesa s kostjo je cenejši od onih prsi brez kosti. Pa jaz niti skute ne bi nosila nazaj, probaj mu dati kar to. Ma saj sem se že sprijaznila, sam če bi me ena napalila, bi probala menjat! Normalno, da je ceneje, ker je kost všteta v težo. Ma zrezke sem hotla naredit, bom pač na kocke al pa na trakove narezala, pa ponucala, kost pa za juho porabila... skute... hmmmm... bom pretlačla. No vidiš....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.8.2011 9:03:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, kaj pa plavalni tečaj na Ptuju? Tam so popoldanske ure... Res? Sploh nisem pomislila na kako drugo opcijo, ker mam do Fontane 5min. Grem malo pogledat. Ja, midva sva hodila na Ptuj...ob 16h mislim da.... Aha, sem zdaj našla. Imajo pa neke druge termine. Kličem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?