|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
23.8.2011 23:34:46   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

maladva pošlji mi svoje ime in priimek v zs, potem pa na fb poišči marčevke 09 in klikni pa te bomo sprejele.

Kokicaq tu smo. Eni se učimo. user posted image Mater sem preklela že vse živo danes. user posted image user posted image user posted image
Zdaj spijem kavo in grem po otroke. Sem razmišljala, da je itak brezveze prehitro hodit po njiju, ker v vrtcu sta vsaj na hladnem, doma je pa svinjsko vroče.

Glih danes sem razmišljala, če imajo vrtci klimo.user posted image
Joj, Lia se ga že tak veseli, jaz pa mam taki cmok.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
23.8.2011 23:35:55   
Tulipan12
Ah, ja, PRVA!!!user posted image  Just call me KIČI MIČI!user posted image user posted image user posted image
Nočko vsem!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
23.8.2011 23:38:22   
Tulipan12
Zadnjih pet objav na desni je mojih! Wuhuhuhu! Pa še noseča nisem, da bi tu gor visela.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3728
24.8.2011 2:22:42   
MalaČebelica
Dober večer, al dobro jutro. Ne morem spat - ker je prevrooooočččččeeeeeeeeeee. Najraje bi si pir orprla, ampak ob pol treh ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Ptuja - kaj naredimo te raje nedeljo popoldan mogoče, če tasi odgovarja? Kje pa je sploh Persida? Na dopustu?

Kuhanje poleti - prevroče da bi kuhali user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sva zadnjič odkrila Klarino novo ljubezen - ribe iz konzerve. Ma pojedla je po moje več kot eno konzervo vsega skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila, da ji bo še slabo na koncu...

Trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za odločitev. Glede službe pa verjamem, da je težko, samo sigurno se bo našlo kaj pametnega - vmes pa pač user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se kaj prime user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3729
24.8.2011 2:23:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Zadnjih pet objav na desni je mojih! Wuhuhuhu! Pa še noseča nisem, da bi tu gor visela.user posted image  

Ma ne frajeriši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se pa da tebe kaj srečat? Maš kaki popoldan kaj časa?

Neposredna povezava do sporočila: 3730
24.8.2011 2:24:55   
MalaČebelica

maladva pošlji mi svoje ime in priimek v zs, potem pa na fb poišči marčevke 09 in klikni pa te bomo sprejele.

Kokicaq tu smo. Eni se učimo. user posted image Mater sem preklela že vse živo danes. user posted image user posted image user posted image
Zdaj spijem kavo in grem po otroke. Sem razmišljala, da je itak brezveze prehitro hodit po njiju, ker v vrtcu sta vsaj na hladnem, doma je pa svinjsko vroče.

Naš nima. Pa po moje nimajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo majo navadno tisoč drev okoli in je res prav  prijetno

Mami ne skrbi - Lia je velika punca in bo vse ok. V keri vrtec bo šla? Aja tja na Groharjevo se mi zdi, da si enkrat rekla?????

Neposredna povezava do sporočila: 3731
24.8.2011 2:25:22   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, uživajte!!! Pa vrnite se štirje!user posted image user posted image user posted image

podpis!user posted image user posted image user posted image
Tasa saj vsi vemo kam vodi masaža!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
24.8.2011 2:28:33   
MalaČebelica

Danes bo kar sataraš. Meni tudi ni nič kaj za jesti. Meni je dovolj paradižnikova solata.

Valentin za večerjo je čokolino s kosmiči, kosmiče z mlekom, maslo in marmelado, hrenovke, skuto, jogurt s kosmiči, samo sadje,...Ko ga vprašam kaj bi jedel (mu še nič od naštetega ne omenim), vedno reče: Nekaj drugega! user posted image

Moram pa se pohvaliti, da spet hodi spat ob 20h!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi letos pojedla po moje tono paradižnika vsega skupaj. V službi smo je dle s sodelavkami skoraj vsak dan pa še potem doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Toti tvoj Tinček pa je faca. Malo te jezim, ker te noben nena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image priden je - ni kaj

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
24.8.2011 2:30:24   
MalaČebelica

Tulipan- vsakih 7 let naj bi menjali službo. Jaz se od sedaj dalje tega več ne bom držala (razlog tudi 2 otroka, državna služba, ki je še najbolj ziher v teh časih, ženska sem,..). Pri nas je kar razgibano in lahko kar napreduješ po lestvici gor in tudi vodoravno, zato je mogoče dobiti višjo plačo.

Torej še dve leti.user posted image  Glih, da se L&L utrdita v vrtcu!user posted image

Sem ravno mislila rečt - ko bo doma malo bolj na izi ti ziher ne bo dalo mira ....

Neposredna povezava do sporočila: 3734
24.8.2011 2:35:13   
MalaČebelica
Tak, dovolj za nočne ure. Jutri v službi pa dalje - če bo zneslo.... Se že začenja septembrski urnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
24.8.2011 8:05:48   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Spet sem slabo spala, ampak še vedno očitno bolje kot MČ, ko je ob dveh ponoči tu gor visela. user posted image user posted image user posted image Vroče? Eh, pa veš da ni. Ti po moje le dragega pogrešaš. user posted image

Naš vrtec tudi nima klime, zjutraj ko ga pripeljem so ponavadi že zunaj, ko je še tako prijetno hladno, takrat dobro prezračijo prostore, nato pa zastrejo žaluzije in je tudi v njem super temperatura.user posted image

Tulipan
- sem mislila, ob kolikih jo bosta v vrtec spravljala (zaradi vajinih služb), če jo bosta morala buditi ali bo že sama ready to go? user posted image

Meni srečanje paše tudi v nedeljo!user posted image user posted image user posted image

Najaa- pridna si, da veš!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3736
24.8.2011 8:06:09   
KOKICA32
Še 8 krat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
24.8.2011 8:33:21   
Tulipan12
nisem ti fauš, oz. sem ti fauš, da bi ti lahko spala, pa ne moreš, mi, ki bi spali, pa nam ne pustijo!user posted image
Kokica T. začenja delat ob 7h, jaz ob 8h, tak da jo bo peljal tisti, ki mu bo zneslo, vrtec je tri ulice stran od našega doma, T. ima do službe 7min... Bomo videli. Pozimi pričakujem, da bo Luka prej hodil spat, oz. bom že tak zrihtala, da nekak prideva z Lio na 20h-20.30.

Zdaj sem klicala na CSD, da javim spremembo za otroški dodatek, ker gre Lia v vrtec, pa mi je rekla, da itak moram dat novo vlogo.user posted image  In prihodke za 2010. Grrrr, lepo mi bo pado otr. dodatek, ker sem bila 2010 že nekaj v službi, do nove porodniške.

Čakam, da bo ura 9h, da pokličem na Fontano in naju z Luko prijavim na plavalni tečaj!user posted image  Edino kar me moti je, da je ob dopoldanskih urah in ker še nima ustaljenega ritma spanja čez dan, sploh ne vem za katero uro naj se odločim.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
24.8.2011 8:33:47   
Tulipan12

Še 8 krat! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
24.8.2011 8:42:28   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Naš nima. Pa po moje nimajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo majo navadno tisoč drev okoli in je res prav  prijetno

Mami ne skrbi - Lia je velika punca in bo vse ok. V keri vrtec bo šla? Aja tja na Groharjevo se mi zdi, da si enkrat rekla?????

Groharjeva al Korčetova. Enota Poljane, v glavnem. Pride pa še v jasli. Saj vaši otroci tut ne???

Neposredna povezava do sporočila: 3740
24.8.2011 8:44:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Ma ne frajeriši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se pa da tebe kaj srečat? Maš kaki popoldan kaj časa?

Čuj, jaz sem tu. Sicer smo vedno leteči, ampak v glavnem tu nekje okoli. Smo dosti pri Galiču, v parku, na Dravski plaži, pač kam se nam da. Če maš kak popoldan fraj, se lahko vidimo, komot.

Neposredna povezava do sporočila: 3741
24.8.2011 8:45:44   
Tulipan12

Spet sem slabo spala, ampak še vedno očitno bolje kot MČ, ko je ob dveh ponoči tu gor visela. user posted image user posted image user posted image Vroče? Eh, pa veš da ni. Ti po moje le dragega pogrešaš. user posted image

Naš vrtec tudi nima klime, zjutraj ko ga pripeljem so ponavadi že zunaj, ko je še tako prijetno hladno, takrat dobro prezračijo prostore, nato pa zastrejo žaluzije in je tudi v njem super temperatura.user posted image

Tulipan
- sem mislila, ob kolikih jo bosta v vrtec spravljala (zaradi vajinih služb), če jo bosta morala buditi ali bo že sama ready to go? user posted image

Meni srečanje paše tudi v nedeljo!user posted image user posted image user posted image

Najaa- pridna si, da veš!user posted image user posted image user posted image

Pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!user posted image  Jaz bi tudi srečanje.user posted image  Smo ta vikend v soboto v LJ, v nedeljo Arboretum.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
24.8.2011 8:50:51   
KOKICA32
Tulipan, kaj pa plavalni tečaj na Ptuju? Tam so popoldanske ure...

Neposredna povezava do sporočila: 3743
24.8.2011 8:52:01   
Tulipan12
Da vam povem, kje me danes čevelj žuli.user posted image
Včeraj sem poslala T. in Lio v ajnkaufuser posted image , seveda z listkom, seveda z opombami (npr. faširano meso-mesar, piščančje prsi-hladilnik...). No, prinesel je 90% prav, pa ostalo kar je narobe gre, je pa narobe prinesel skuto (ki ni pasirana, Luki dajem pasirano, ostali je ne jemo) in piščančje prsi (kar celi štikl s kostjo je prineseluser posted image ), sem pozabila pod drugo opmbo napisat BREZ KOSTIuser posted image . V glavnem, mislite, da bi mi menjali skute in tega nesrečnega piščanca, če pridem z računom. Prišel pa je ob 20.30 iz trgovine, zato nisem šla že včeraj nazaj. Kaj menite? tasa tvojega odgovora v nedeljo ne bom čakala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
24.8.2011 8:53:32   
Tulipan12

Res? Sploh nisem pomislila na kako drugo opcijo, ker mam do Fontane 5min. Grem malo pogledat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
24.8.2011 8:54:22   
KOKICA32
Skuto bodo po moje že vzeli nazaj, za meso pa dvomim...Pa saj boš že sama to kost odstranila in potem ti ostane le meso, ki ga uporabiš kot ponavadi. user posted image   Aja, pa še to...ta kos mesa s kostjo je cenejši od onih prsi brez kosti.

Pa jaz niti skute ne bi nosila nazaj, probaj mu dati kar to.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.8.2011 8:56:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3746
24.8.2011 8:54:59   
KOKICA32

Res? Sploh nisem pomislila na kako drugo opcijo, ker mam do Fontane 5min. Grem malo pogledat.

Ja, midva sva hodila na Ptuj...ob 16h mislim da....

Neposredna povezava do sporočila: 3747
24.8.2011 9:02:19   
Tulipan12

Skuto bodo po moje že vzeli nazaj, za meso pa dvomim...Pa saj boš že sama to kost odstranila in potem ti ostane le meso, ki ga uporabiš kot ponavadi. user posted image   Aja, pa še to...ta kos mesa s kostjo je cenejši od onih prsi brez kosti.

Ma saj sem se že sprijaznila, sam če bi me ena napalila, bi probala menjat!user posted image  Normalno, da je ceneje, ker je kost všteta v težo. Ma zrezke sem hotla naredit, bom pač na kocke al pa na trakove narezala, pa ponucala, kost pa za juho porabila...
skute... hmmmm... bom pretlačla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
24.8.2011 9:03:18   
KOKICA32

Ma saj sem se že sprijaznila, sam če bi me ena napalila, bi probala menjat!user posted image  Normalno, da je ceneje, ker je kost všteta v težo. Ma zrezke sem hotla naredit, bom pač na kocke al pa na trakove narezala, pa ponucala, kost pa za juho porabila...
skute... hmmmm... bom pretlačla.

No vidiš....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3749
24.8.2011 9:03:32   
Tulipan12

Ja, midva sva hodila na Ptuj...ob 16h mislim da....

Aha, sem zdaj našla. Imajo pa neke druge termine. Kličem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?