![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 12:46:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m GREMO V NOV BOJ !!!!!! prišla je... tako se govori GO TASA GO TASA GO TASA ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 13:17:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pa še Liine izjave: babi, skregaj dedija! zakaj? ker mi je finta , da skregaš takega velikega! Mamica, jaz mam pri babici prijatelja Adrijana, ki je še otročji , pa ga vse naučim, bom Luko tudi, ne rabiš ga ti! asica JA, res je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 13:17:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Tulipan - tvoj ticker pravi, da si spet noseča in ti nil ne poveš. Ti, ti Tulipan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 13:18:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Torej, KJE se jutri dobimo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 19:27:54
|
|
|
|
Najaa
|
u, danes ste se pa načvekale. Sem šla do zdravnika in imam gnojno angino. No, jaz sem se pa hotla sama pozdravit. Pol ko celo noč nisem spala zarad grla sem rekla, da tole ni nič in dobila sem seveda AB. Na morju no, pa še enga radlerja ne bom mogla spit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 21:51:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Najaa, pa ne no! Do kdaj pa še ostanete? Ja, danes smo bile "pridne". Samo ti si še manjkala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 22:17:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Tulipan - tvoj ticker pravi, da si spet noseča in ti nil ne poveš. Ti, ti Tulipan preveč sladoleda!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 22:32:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa u, danes ste se pa načvekale. Sem šla do zdravnika in imam gnojno angino. No, jaz sem se pa hotla sama pozdravit. Pol ko celo noč nisem spala zarad grla sem rekla, da tole ni nič in dobila sem seveda AB. Na morju no, pa še enga radlerja ne bom mogla spit! si se ti od Luke nalezla? Za gnojno angino pravijo, da je nalezljiva, kaj misliš, da je kaka možnost, da jo Lia šele dobi? Luka jo je nekje v soboto skasiral, oz. se mu je razvila.... Kaj Nika je ok?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 22:53:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
tasa, moj T. ima v ponedeljek rojstni dan , res imava neke skupne iztočnice! In ja, tudi tokrat ne vem, kaj mu naj kupim!!! Si je zdaj en kup cunj kupil , ker on ko gre v trgovino, skoraj nikoli ne prinese neke stvari po en komad. Recimo zobna pasta: vedno cca 10 kom , enkrat sva imela toliko steklenic olivnega olja, da sem se bala, da bo postalo žarko! In tako si tudi cote kupuje, če mu je nek model majčke všeč, si kupi par barv. Darilo: telefon ima skoraj novi, masaže imam jaz še kake 4 nepotrošene, če bi mu to bilo tak full, bi vzel moje. Fotoaparat, kamera in podobne moške igračke, so doma, parfumi na tričetrt polni... edino sem mislila, če bi mu vespo registrirala, ker si je ni lani, ker pravi da nima časa za njo-no, potem dejansko to verjetno nima smisla, ali pač? V glavnem, ne vem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 22:59:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej, KJE se jutri dobimo? To mene tudi zanima, ker berem vse lepo po vrsti , glede noči pa je tak, včeraj sva z Luko po mukah zaspala ob 4h za noč. Ker če sem ga ob 20h položila v posteljo in se je vsakih 15min dvigoval in posedal do 4h, jaz to ne imenujem spanje. Vmes pa joki. Danes zaspal ob 20h, se zbudil ob 20.45 za dojenje , do zdaj je še mir. Ta osip mu mažem z neko kremo, z nekim hladilnim mazilom in sicer so rekli, da samo zvečer. Zdaj pa ne vem al ga zebe al kaj, ker je celi mrzli, ko se zbuja, tak kot da bi imel mrzli švic na sebi. Mi je komaj prej kapnilo, da ga mogoče res zebe (kar se mi zdi v tej vročini nesprejemljivo) in sem ga pokrila. Od takrat spi. No, prehitro sem rekla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 6:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej, KJE se jutri dobimo? To mene tudi zanima, ker berem vse lepo po vrsti , glede noči pa je tak, včeraj sva z Luko po mukah zaspala ob 4h za noč. Ker če sem ga ob 20h položila v posteljo in se je vsakih 15min dvigoval in posedal do 4h, jaz to ne imenujem spanje. Vmes pa joki. Danes zaspal ob 20h, se zbudil ob 20.45 za dojenje , do zdaj je še mir. Ta osip mu mažem z neko kremo, z nekim hladilnim mazilom in sicer so rekli, da samo zvečer. Zdaj pa ne vem al ga zebe al kaj, ker je celi mrzli, ko se zbuja, tak kot da bi imel mrzli švic na sebi. Mi je komaj prej kapnilo, da ga mogoče res zebe (kar se mi zdi v tej vročini nesprejemljivo) in sem ga pokrila. Od takrat spi. No, prehitro sem rekla... bogec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 6:56:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Naja tudi tebi velik koš pikapok!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 7:01:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dobro jutro. Lija gor že od 6h, ko se je Tomaž zbudil. Ji je mleko nardil in rekel naj še malo zaspi. In dokler ni Tomaže šel je imela očke skup, kak je slišala da je vrata zakleno je bla auf in rekla: mami, vstani pridi moj gjad (grad) gledat. Kot da ga nisem videla, če je skoraj celo dnevno zasedo... Zdaj pa cote že perem, če sem tak hitro gor, počasi si bove zajtrk privoščle in kavico, pol p še ne vema kaj. Vema, da morma do Mullerja it po čaj za na morje, pa v Lidla menjat hlače za mamo. Tulipan, Najaa, Trezika oz. mamice punčk. V Lidlu imamo legice z potiskom metuljčka za 3€, tak da .... v H&M so od 5€ dalje. So pa v črni, beli in roza barvi. In ja kje se zdaj dobimo?? A gremo na Solitosa
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.7.2011 7:02:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 7:44:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEE in moj zadnji zadnji dan službe! Valentin je spal vso noč kot polhec, niti 1x me ni poklical ali kaj jamral. Zjutraj bi tudi še spal a je bilo treba vstati, ker sem ga morala za vrtec zrihtati. Ga je ati peljal danes, mama pa je lahko lepo na easy šla v službo. Tudi njemu sem povedala, da gre danes zadnjič v vrtec potem pa bo doooolgoooo doma z mano, pa se je samo smejal. Danes še rešim par spisov, pa upam, da mi ne uleti kaj "nujenega" ker potem ne vem, kdo bo to delal. Jaz že ne. Tasa, iz česa pa je naredila grad? Tasa, kaj si mislila mehiško r.? Žajfo ali ono drugo tam zgoraj? Kje torej????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 7:49:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan, po moje je čisto možno, da ga zebe po tem mazilu. Jaz sem imela tudi eno tako hladilno mazilo za utrujene noge med 1. , pa me je vedno zeblo, ko sem se zvečer namazala. Darila-pojma nimam....pri mojem je tak ponavadi, da ima vedno polno želj in si jih čez leto zapisujem in potem novembra najbolj primerno izberem. Drugače pa je meni registracija vespe O.K..Ampak potem ga bo manj doma ali pa jo bo imel za v službo (če mu je to izvedljivo).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 7:53:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, še to, Tulipan! Kaj se ti Lia zbuja ponoči, ko se Luka joče ali ga ne more slišati (oddaljenost)? Je ona v svoji sobici in Luka pri vaju v spalnici? Kako ju uspavaš, ti vedno kdo pomaga al gre samo tebi tudi? Pač se malo pripravljam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 7:57:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici (ko bi mi ga le )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:00:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Haha, sem dobila vroč sladoled. Morm baje pihat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:03:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici (ko bi mi ga le ) To je mogoče bila vgnezditvena....tako je bilo pri meni 2. Ne vem kakšen grad je to...a taki, ki ga lahko kot bazen ponucaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:03:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Haha, sem dobila vroč sladoled. Morm baje pihat Faca mala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:06:41
|
|
|
|
tasa_m
|
taki je, napihljiv da lahko skačeš gor.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:17:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uuuuu, to pa je res veliko. Ampak, važno je, da mala uživa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:26:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uuuuu, to pa je res veliko. Ampak, važno je, da mala uživa! In da jaz skoraj več nimam kam stopit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:35:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uuuuu, to pa je res veliko. Ampak, važno je, da mala uživa! In da jaz skoraj več nimam kam stopit Kaj ga je z usti napihnil al z pumpo? Kak je akomulator?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 8:57:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uuuuu, to pa je res veliko. Ampak, važno je, da mala uživa! In da jaz skoraj več nimam kam stopit Kaj ga je z usti napihnil al z pumpo? Kak je akomulator? Ej, Kokica ne boš verjela ampak z usti. je reko, da je skoraj umrl Lija pa mu je celi čas govorila:"dovolj je ati, je že napihjeno,..."
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiIgre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.