Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 7:53:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pestra noč, ni kaj. Kar vležita se še malo ja, ker ven se vama danes ne bo mudilo, glede na mraz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 7:53:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem šla malo gledat, drugi teden v marcu so že bolj prijazne temperature napovedane! Niso naši otroci zastojn marčevci, čeprav jih full dosti sploh ni rojenih marca Superca!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 8:28:30
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Naša noč je bila pa kar pestra. Nika je kašljala in kašljala... Ni se mogla odkašljat in 2x smo nosek čistili, operil in nil ni pomagalo. Šele ko sem ji dala Panatus, se je umirila in zaspala. Danes pa še oddelam nekaj in gremo na štajersko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 10:40:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva z mojim pa se greva danes smučati. V nočno smuko, prvič to sezono. V pisarno mi tako lepo sije sonce, da se je že ful zagrela. Sem kot močerad.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 11:59:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:01:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva z mojim pa se greva danes smučati. V nočno smuko, prvič to sezono. V pisarno mi tako lepo sije sonce, da se je že ful zagrela. Sem kot močerad. pogumna sta, ni kaj, glede na mraz mislim, drugače pa itak
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:02:52
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naša noč je bila pa kar pestra. Nika je kašljala in kašljala... Ni se mogla odkašljat in 2x smo nosek čistili, operil in nil ni pomagalo. Šele ko sem ji dala Panatus, se je umirila in zaspala. Danes pa še oddelam nekaj in gremo na štajersko. Kaj je ta Panatus, mislim, da ga je že Tasa zadnjič hvalila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:38:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Neja ne more, kolko jaz razumem. Potem tudi jaz ne bom hodila, ve pa se lahko komot dobite.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:39:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naša noč je bila pa kar pestra. Nika je kašljala in kašljala... Ni se mogla odkašljat in 2x smo nosek čistili, operil in nil ni pomagalo. Šele ko sem ji dala Panatus, se je umirila in zaspala. Danes pa še oddelam nekaj in gremo na štajersko. Kaj je ta Panatus, mislim, da ga je že Tasa zadnjič hvalila? sirup za kašelj, no proti seveda...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:39:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva z mojim pa se greva danes smučati. V nočno smuko, prvič to sezono. V pisarno mi tako lepo sije sonce, da se je že ful zagrela. Sem kot močerad. pogumna sta, ni kaj, glede na mraz mislim, drugače pa itak vem ja, pa saj bo kako kuhano vino tam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:43:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 vem ja, pa saj bo kako kuhano vino tam... Čuj ti njo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:44:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naša noč je bila pa kar pestra. Nika je kašljala in kašljala... Ni se mogla odkašljat in 2x smo nosek čistili, operil in nil ni pomagalo. Šele ko sem ji dala Panatus, se je umirila in zaspala. Danes pa še oddelam nekaj in gremo na štajersko. Kaj je ta Panatus, mislim, da ga je že Tasa zadnjič hvalila? Jaz sem Prospen hvalila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:45:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Ne gre mi maila pogledat. Kaj zdaj? Kaj je narobe?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 12:51:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Ne gre mi maila pogledat. Kaj zdaj? Kaj je narobe? Najaa nima varstva..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:30:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Ne gre mi maila pogledat. Kaj zdaj? Kaj je narobe? Najaa nima varstva.. A-H-A , razumem. TNX
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:33:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naša noč je bila pa kar pestra. Nika je kašljala in kašljala... Ni se mogla odkašljat in 2x smo nosek čistili, operil in nil ni pomagalo. Šele ko sem ji dala Panatus, se je umirila in zaspala. Danes pa še oddelam nekaj in gremo na štajersko. Kaj je ta Panatus, mislim, da ga je že Tasa zadnjič hvalila? Jaz sem Prospen hvalila. No, tudi za je proti kašlju, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:34:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Neja ne more, kolko jaz razumem. Potem tudi jaz ne bom hodila, ve pa se lahko komot dobite. Jaz se tudi ne bom ven metala, ker če bi prišla, bi tak za pol urce lahko... ampak vas bi res rada videla in srčno upam, da bo to kmalu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:34:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 vem ja, pa saj bo kako kuhano vino tam... Čuj ti njo Kaj te se zdaj čudiš, če pa bi bla z mano, pa bi mi družbo pri šanku delala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:35:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Neja ne more, kolko jaz razumem. Potem tudi jaz ne bom hodila, ve pa se lahko komot dobite. Jaz se tudi ne bom ven metala, ker če bi prišla, bi tak za pol urce lahko... ampak vas bi res rada videla in srčno upam, da bo to kmalu! Se bomo te ob priliki v Bumbarju doble. Do tam maš blizu.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.2.2011 13:36:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:37:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naša noč je bila pa kar pestra. Nika je kašljala in kašljala... Ni se mogla odkašljat in 2x smo nosek čistili, operil in nil ni pomagalo. Šele ko sem ji dala Panatus, se je umirila in zaspala. Danes pa še oddelam nekaj in gremo na štajersko. Kaj je ta Panatus, mislim, da ga je že Tasa zadnjič hvalila? Jaz sem Prospen hvalila. No, tudi za je proti kašlju, ne? Saj sem rekla, da je na P ! Ma jaz še vedno tega slezovega uporabljam, oz. sem ji ga zdaj 2x dala, včeraj ponoči pa več ni kašljala, tak da upam, da je za nami. Pa kaj to v lekarni vprašate kaj je najboljše al čujete od drugih, ker itak vsak nekaj po svoje pove
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:37:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj prav razumem, da srečanje odpade? Imamo že pravo jaro kačo na mejlih, pa mi ni čisto jasno. Neja ne more, kolko jaz razumem. Potem tudi jaz ne bom hodila, ve pa se lahko komot dobite. Jaz se tudi ne bom ven metala, ker če bi prišla, bi tak za pol urce lahko... ampak vas bi res rada videla in srčno upam, da bo to kmalu! Se bomo te ob priliki v Bumbarju doble. Do tam maš blizu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:39:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva z mojim pa se greva danes smučati. V nočno smuko, prvič to sezono. V pisarno mi tako lepo sije sonce, da se je že ful zagrela. Sem kot močerad. pogumna sta, ni kaj, glede na mraz mislim, drugače pa itak vem ja, pa saj bo kako kuhano vino tam... itak! Jaz pa komaj čakam v KG na Bombardinjota, mljask!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:39:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 vem ja, pa saj bo kako kuhano vino tam... Čuj ti njo Kaj te se zdaj čudiš, če pa bi bla z mano, pa bi mi družbo pri šanku delala. pssssssttttt, bolj tiho govori
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:41:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Saj sem rekla, da je na P ! Ma jaz še vedno tega slezovega uporabljam, oz. sem ji ga zdaj 2x dala, včeraj ponoči pa več ni kašljala, tak da upam, da je za nami. Pa kaj to v lekarni vprašate kaj je najboljše al čujete od drugih, ker itak vsak nekaj po svoje pove JAz sem v lekarni vprašala pa mi je predlagala Panatus ali pa Prospan. In ker je vzela že pr Persidi v nedeljo Prospan, sem ji kar tega kupila. Drugače pa smo Slezovega imeli pa se mi zdi da je še bolj kašljala po njem. Mi je celo mami rekla, da to pa nena kaj dost pomirja, ko ga je vzela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.2.2011 13:45:52
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Saj sem rekla, da je na P ! Ma jaz še vedno tega slezovega uporabljam, oz. sem ji ga zdaj 2x dala, včeraj ponoči pa več ni kašljala, tak da upam, da je za nami. Pa kaj to v lekarni vprašate kaj je najboljše al čujete od drugih, ker itak vsak nekaj po svoje pove JAz sem v lekarni vprašala pa mi je predlagala Panatus ali pa Prospan. In ker je vzela že pr Persidi v nedeljo Prospan, sem ji kar tega kupila. Drugače pa smo Slezovega imeli pa se mi zdi da je še bolj kašljala po njem. Mi je celo mami rekla, da to pa nena kaj dost pomirja, ko ga je vzela. Ma, saj jaz tudi nisem najbolj prepričana, če je ok ali ne. Jaz ga ne dam nikoli iz preventive, ampak ko mi ponoči kašlja. Te pa zdaj bodi pameten, če kašlja, ker itak že ali zaradi sirupa. Eh, sem že rekla, da komaj čakam pomlad!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......