Kerensa*
|
Dobro jutro, kokoške... . Kar lepo sem se naspala - hvala za vprašanje. Vidim pa (sicer še megleno, ker sem šele pri prvi jutranji kavi ), da še kar meljete in meljete. Predvsem o vsem tistem, kar z naslovno temo nima niti najmanjše zveze. Skuštrana - kakšna topla voda? Na Internetu poskušam najti kakršenkoli zapisek o tem, kaj se je takrat tam (uradno) dogajalo in kdo je bil prisoten. In zaenkrat sem zadovoljna s podatkom o tem, kdo je bil osebni šofer generala Bobetka in s tem, da je ta šofer še živ in da še vedno živi na Hrvaškem. Vsega ostalega pa ni ne na Internetu, ne pri Carli del Ponte, o tem sem skoraj prepričana. Razen, če kje najdem kakšen forum (ni jih malo in na njih sem že brala o dogodkih na tej poti v tistem času, o tem pa so pisali udeleženci), kjer bi se našel kakšen namig. Strewberry - a te moti von al'''' kaj drugega? Katere zgodbe, o čem? In glede mature nisi na ignore - če te zanima, pač poišči ta staro temo o tem (saj si že dovolj dolgo na RR, da veš, katero mislim) ali pa odpri novo in ti bom tam povedala, da bom prijavo oddala do 15ega, za*ebala bom pa v prvem tednu maja . Kaj pa tebi pove moj molk, pa pojma nimam . Milijonarka - tebe imam načeloma čisto rada, ampak vsake toliko pa res klatiš 3x hujše kozlarije od mene. Sploh takrat, ko se približaš nekemu čudnemu stanju a la Frodo in zafilozofiraš, ampak ej, saj o tem je bilo že dovolj napisanega, tako, da... nima smisla . Zadeva je simpl k pasulj - če se ne strinjate s tem, kar počnem, potem se še naprej ne strinjajte. Kritizirajte, poskušajte žaliti, dopovedujte, diplomatsko (ali pa kar direkt) me pošiljajte v določene rodilne organe ali psihiatrične ustanove, če želite - ampak saj menda ne verjamete, da boste spremenile moje mnenje? Toliko me pa že poznate, vse skupaj, z Zaro vred, da veste, kakšna sem. Just take it or leave it, ni druge.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 20.2.2011 14:38:08 >
|