Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 18:52:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo mene s pregleda....spet zaznal popadke.....na pregledu G videla da sem 2cm odprta...plodovnice še dovolj...lahko grem v kratkem,lahko pa čez rok se tipkamo super d je še vse BP, sam zdej smo pa že nestrpni a veš kok sem jaz? ......komaj že čakam da bo mimo.....pa samo gruntam in upam,da bo takrat mož doma,ko se začne.....eh sem že sita in sitna joj, zdej sm te pa še jz u slabo voljo spravla...sorči...sej bo, sej bo...pa ko bo...bo tvoj že pršibal in kmau se boste skupi crkljali... ne,ne-nič me nisi v slabo voljo spravila .....sem le zmatrana in zaspana in sem že sama sebi sitna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 19:23:22
|
|
|
|
Čebel@
|
mala pančka......jaz grem pobasat en sendvič in šalco kakava,vmamem AB in direktno v posteljo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 22:21:51
|
|
|
|
tanci29
|
hej no jest se bom odpravla pakirat...čez 9 ur bomo že v zraku, čez 6 ur mormo it od doma...da bo let popolen je še mene obiskala ....kaj naj rečem žur do konca čebela-če te slučajno zdej prime rodit ko bomo frčali ti želim en lep porod in da stisneš k sebi težko pričakovanega korenjaka sjmm-prov da si jih mal poterala si prenežna dušica zato te mal okol prnašajo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 7:48:28
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 7:49:48
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej no jest se bom odpravla pakirat...čez 9 ur bomo že v zraku, čez 6 ur mormo it od doma...da bo let popolen je še mene obiskala ....kaj naj rečem žur do konca čebela-če te slučajno zdej prime rodit ko bomo frčali ti želim en lep porod in da stisneš k sebi težko pričakovanega korenjaka sjmm-prov da si jih mal poterala si prenežna dušica zato te mal okol prnašajo Sedaj ste že na poti domov, pa vseeno vamželim da boste imeli lep in miren let, brez kakršnih koli zapletov.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 7:53:16
|
|
|
|
brkn83
|
Danes sem pa čist čist hin. Glva me že od včeraj boli za znoret, poleg tega smo pa še zvečer ob 11 imeli poplavo v hiši, je namreč spodaj v wellness sobi na tušu poknala cev za vodo in pje potem spodnji štuk cel plaval. Še dober da je bla mami popoldan na šihtu in je videla, ko je prišla domov - drugače bi to ugotovili šele danes zjutraj. Potem pa smo do dveh zjutraj pucali in popravljali, da imamo vodo sploh v hiši. Tako da je zdej spodaj pravo razdejanje. Moram pa dopoldan vse v red spraviti ker imam potem popoldan delo. Grem si zdej najprej hitro en zajtrk pripraviti, potem pa veselo na delo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 8:24:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-če te slučajno zdej prime rodit ko bomo frčali ti želim en lep porod in da stisneš k sebi težko pričakovanega korenjaka hvala bejba .....srečno pot in upam,da se doma vse pošlihta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 8:27:36
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro noč prespana,ampak jaz še vedno ....upam,da bo ,da grem na en sprehod.....za kosilo pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 9:09:25
|
|
|
|
Čebel@
|
nič ne bo s sprehodom...sem šla na WC in je krvavo-rjav izcedek(sem ga imela že pri Hani)....grem malo počivat..... bo v roku dveh ur doma smo na vezi,babuške
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 9:52:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ nič ne bo s sprehodom...sem šla na WC in je krvavo-rjav izcedek(sem ga imela že pri Hani)....grem malo počivat..... bo v roku dveh ur doma smo na vezi,babuške ojejjjjjjjjjj zj smo pa tam....no naj ti čimhitreje mine in čimmanj bolečin pa enga zdravega fantička čakamo sms
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 9:52:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej no jest se bom odpravla pakirat...čez 9 ur bomo že v zraku, čez 6 ur mormo it od doma...da bo let popolen je še mene obiskala ....kaj naj rečem žur do konca čebela-če te slučajno zdej prime rodit ko bomo frčali ti želim en lep porod in da stisneš k sebi težko pričakovanega korenjaka sjmm-prov da si jih mal poterala si prenežna dušica zato te mal okol prnašajo no upam, da mirno prenašate let in boste čimprej nazaj preventivne pa še da vse skupaj zdržiš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 9:52:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Danes sem pa čist čist hin. Glva me že od včeraj boli za znoret, poleg tega smo pa še zvečer ob 11 imeli poplavo v hiši, je namreč spodaj v wellness sobi na tušu poknala cev za vodo in pje potem spodnji štuk cel plaval. Še dober da je bla mami popoldan na šihtu in je videla, ko je prišla domov - drugače bi to ugotovili šele danes zjutraj. Potem pa smo do dveh zjutraj pucali in popravljali, da imamo vodo sploh v hiši. Tako da je zdej spodaj pravo razdejanje. Moram pa dopoldan vse v red spraviti ker imam potem popoldan delo. Grem si zdej najprej hitro en zajtrk pripraviti, potem pa veselo na delo. ajejjjjjjjj....nič ti nism fovš...no sam da ste za silo zrihtali in da boste čimprej uspel vse skupaj v red spravt....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 10:31:44
|
|
|
|
sunny24
|
Hello bejbe! Kako smo? Jst pišem kar na šihtu...sploh ni nič folka, pa morem malo dolgčas preganjat... Bom hlače zgubila...Ker tu na delu mamo pač delovno obleko-kostim hlače+reklc...Pa hlač itak ne zaprem in jih mam odprte, pa si elastično majco čez povlečem, da mi hlače gor drži...No, v enem tednu mi je buš zrastu, da tudi zadrge več ne zaprem in mam danes en manjši tehnični problem...Hlače držim da mi ne padejo z riti... Oooo čebela, vidim da boš hmali v akciji!!! Go go go girl!!! tanci, lep polet proti domu vam želim, pa da se vsi čimprej pozdravite!!! brkn...uf, ta pa ni lepa da ti bajto poplavi! no, fajn zrihtejte vse skupi!!! Kako je s prstki od nečaka? Grem kaj koristnega nardit...Pridem še kej okoli počekirat!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 11:25:56
|
|
|
|
Čebel@
|
spet jaz izcedek je še vedno....vsake svete kvatre me malo špikne,ampak ni panike....zdele možek pride domov-bova šla skupaj na en sprehod...mi blazno paše hodit....pa nekam v Domžalah bova šla na kosilo drugače pa upam,da see tole ne bo predolgo vleklo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 11:56:07
|
|
|
|
Urša08
|
čebela super da se je začelo naj bo porod lahek, kratek, kar se da ne boleč pa kak sms nam pošlji ko se bosta s tvojim princem spoznala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 11:57:59
|
|
|
|
Urša08
|
evo mene Me je prehlad čist povozil. Ma poln kufer mam že vsega. Naj se že nehajo bolezni . Sedaj morm Žiga spat spravit ker je že čist aut, potem pa kaj več napišem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 12:32:42
|
|
|
|
brkn83
|
sunny - ja ni nič fajn, ampak sej bo. Pač bo potrebno malo sanacije. Sicer bi lahko blo še hujše. Ja nečak je kr uredu, zdej do srede ima go longeto potem bodo pa videli kako bo. čebela - superca . mogoče se bo pa le začelo in boš že kmalu držala svoj zakladek v naročju. Vsekakor naj i čimhitreje mine.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 16:13:20
|
|
|
|
Čebel@
|
sva bila na sprehodu .......ne dogaja se nič-razen izcedek je še vedno prisoten ......ati Hano pedenčka,jaz pa počivam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 16:42:00
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo pa danes izkoristili sončka in šli vn. Tamaledva čist navdušena, sta se podila s poganjalčki. Obema še noski puščajo in mal kašljata, no Nejc je skoraj čist ok. Eva je tudi bistveno boljša. Na žalost so pa vsi dobili virusno vnetje učk tako da zdravimo. Od vseh sem jaz najslabi ampak saj bo, glavno da gre otročkom na boljše . čebela še malo pa boš na cilju brkn ojej upam, da je čim manj škode tanci vi ste pa imeli ta dopust za en d.r.e.k, naj bo doma boljše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 16:55:20
|
|
|
|
rebeka84
|
oj! da se še jaz malo javim.... Uroš je bil bolan. Ko je bil zunaj z babico ga je napihalo. Imel 39°C tri dni, polj je pa drisko dobil. Sem se bala, da bo še Matej pokasiral od njega, pa na srečo ni. Zdaj je že vredu. Matej pa je res čudežni dojenček. Noče spat v posteljici, non stop bi rad bil z nami in v naročju, če ga spustimo iz rok je pravo kričanje! Ne morem verjet, da noče spat v svoji posteljici, da noče ležat v ležalniku... A imate kakšen nasvet kaj naj naredim? Danes smo bili na pregledu kolkov in so ok. Tu v Mb svetujejo široko povijanje prve tri mesece. Tako da bomo povijali do konca aprila široko. V ponedeljek greva z Urošem v vrtec odnest vlogo za vpis.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 17:23:46
|
|
|
|
sjmm
|
evo....en lep dober dan še od mene!!!!!!11 dopoldne je bil oči doma in smo skoristili, da smo nakupili en mau darilčk za ju3, pa še nekaj sestavin za gurmansko ustvarjanje, pa Majkiju sm v Hm kupila softšelko...je prov frajerski...hočta še ta velka 2 enake pol smo prbrzeli nazaj, majki spat, kosilo skuhat, pol sm pekla, zdej mam 5 minut pavze, pa nardiš še torto, jutri pa bom še ene solatke in moj bo spekel ribe, ker v spodnjem štuku na kosilu, kamor smo povabljeni ker ima tašča Rd ne znajo nič skuhat za take k ne jemo meso...tko d bomo kr s seboj prnesli...se ta velki prov norca delajo...sva jih mogla dons kr mau utišat, ker so pač navajeni d moja mami vedno skuha za nas, pa oni tud takrat brezmesno jeddo..k to itak ene 3x na teden, pa vsaj ene 3 sorte peciva napeče...pa to sam tko k pridemo za vikend, ne pa, če je praznovanje...sam kva čmo..folk je pač različn.... zdej so moji fantje mau na potepu, pa orodje so peljali v skladišče, mi2 s ta malo cvetko pa uživave babje trenutke in sva si glih ene par piškotkov čis ta frišnih prvošle in kofetek
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 17:27:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sva bila na sprehodu .......ne dogaja se nič-razen izcedek je še vedno prisoten ......ati Hano pedenčka,jaz pa počivam ja, no, kva je zdej s tvojim princem!!!?? čakamo!!!!no, sej preveč se mu ne sme muditi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 17:27:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 evo mene Me je prehlad čist povozil. Ma poln kufer mam že vsega. Naj se že nehajo bolezni . Sedaj morm Žiga spat spravit ker je že čist aut, potem pa kaj več napišem.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 17:29:27
|
|
|
|
sjmm
|
aja, bejbe...pozdravlja vas mama kolumbo...piščančki kar fajn, danes v domači oskrbi, da se vnete učke pocajtajo do konca...vas vse prav lepo pozdravlja in pogreša RR on jutranji kavici, ter upa, da bo kompjuter kmau spet ready
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.3.2011 19:31:21
|
|
|
|
Čebel@
|
mala v postelji,jaz že izpod tuša.... večerjat...... aktiven,ampak fuuuuuuuull dol tišči.....upam,da se kmalu začne karkoli dogajat,ker me že predolgo heca
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?