Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 20:34:58
|
|
|
|
brkn83
|
zdele sem gledala na nextu kaj bi naročala niku, pa najdem 3 hlače, ki so mi fajne. potem pa mi napiše da so razprodane . A se je vam kdaj to zgodilo, ste mogoče potem kdaj opazile, da so te izdelke ponovno dobili?? Sem zdej sam ene majčke našla. Grem pa počasi spat, ker sem čist hin. Sma z nikom bila celo popoldne zunaj, sem mal vrt pripravljala nik pa se je zraven v peskovniku igral.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 22:28:13
|
|
|
|
sjmm
|
evo mene že izpod tuša, sm še grivo prala...tak d sm si prov prvošla po kosilu je oči peljal vn majkija in Mihca...mami se je zapodila naokol s sesalcem, pol sm hitr v kuhni omarce od zunaj oprala...pa so bli fantje že nazaj...oči je šel delat še eno rundo...je bil koj mir u hiši...mali je zabaval ta velke ...jz pa hop na loverja in sva uživala ene 3 urce, tak d sm vse popeglala, sam 2 taki bol nobel posteljnini sta mi ostali, ker je bil majki že čist prestradan...večerje in mamice no, pol je pa kr lepo zaspal čebelc@....vau, pa si res neki v sprehajalni formi petrušk...kako ste kaj??? kako evica??? upam, da otrdevanje mau mine in ti, bejba...le lepo počasi z galncanjem...sej Janči še ne bo preci porajtau kok je spucan no, tko...pa mam dost za dons.....vsak večer si rečem...ju3 bom pa mau bol u izi...d nam zvečer k ožeta cota...pa mi sploh ne rata...ah, ja ...smo mame ena čudna bitja ...zmer mormo met motorje na on....ajde...fajn bodite!!! pa še eno pošiljko za vse, ki jih potrebujete
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 7:27:39
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 7:28:36
|
|
|
|
brkn83
|
Grem si najprej zajtrk privoščit, potem pa si moram plan narediti kaj danes delati.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 7:32:01
|
|
|
|
brkn83
|
Sem pa drugače danes kr mal žalostna, me je vččeraj brat klical, da se je nečak poškodoval, namrečv vrtcu mu je en fantek na pusta preškrnil prste na vratih in ima zdej dva prsta zdrobljena............no nič kaj dobrega, zdej je potrebno počakati en teden da vidijo kako bo..ali bo potrebna operacija ali ne...... poleg tega pa se tudi ne ve ali bo lahk prstke premikal normalno. V glavnem vzgojiteljica je pa atiju rekla ko je prišel po njega, da ga sam mal psrti bolijo,..videla seveda itak ni nič. Včeraj zjutraj pa je imel ful zatečeno in so ga peljali k zdravniku pa ima zdej longeto
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 9:00:57
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke.... Brkn bo v redu če ti sporočim jutri...ker se še sploh nisem v miru vsedla in pregledala...tako približno že sicer vem....če boš pa prej pa tudi ni panike.... Ojoj...... ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 9:01:52
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Brkn ojoj bogi nečak stiskam pesti da bosta prstka normalno delovala Sjmm spet si bila preveč pridna Pri nas je stanje tako tako. Nejčkov uček boljši, mal še smrka in kašlja, Žiga tud še smrka in kašlja, pikice so zginile, očitno ma res alergijo sam pojma nimam na kaj , Eva kašlja, danes imave kontrolo. Jaz upam, da se čim prej pozdravimo ker mam res vsega že poln kufer. Še ponoči namesto da bi spala hodim otroke gledat, pa tipat čelo . Mene je pa tud prehlad ujel tko da nč fajn. Me že Eva kliče tko da jo grem zrihtat. Se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 9:25:38
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Z Gajči v pogonu že 1 urco, tatkota ni-pride šele v soboto, ker je šel za par dni delat v Kr. Goro. Počakamo še kako urco, pol pa na pošto šibnemo po paketek. Sem madam tole naročila: http://www.kibuba.com/index.php?&cID=202&scID=208&pID=1022 Pa da vidmo če je res tko v redi ku pravjo! ursa, tisti fleki kao da jih je kopriva ožgala...Gaja je to tudi mela, pa ni nič novega jedla, noben nov prašek, mehčalca ne uporabljam...Je prišlo pa tudi zginlo. P jo je za vak slučaj poslala na alergološko. So pa tudi pri kolumbo to meli. brkn...uf, to pa ni fajn situacija. Upajmo, da bo s prstki vse OK!!! A zbira katera spar jungle manio nalepke??? Jih imam neki za menjat!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 10:19:00
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali fino .....zjutraj so me zbudili popadki-taki blagi,ki pa so se pol spet umirili ....joj kok me heca noooo .......danes imam CTG in upam,da bo pogledala,če se kaj pripravlja ...je pa danes polnih 38t sem bila v Lidlu.....vzela anorak za Hano in ene kavbojke in nogavičke sjmm......ti si čist divja s pucanjem in likanjem brkn......o šit tole s prstki ......upam,da bo vse ok salt.....kako si?.....predvidevam,da čist delovno urša....a še nimate dost? .......en orenk koš za celo vašo družinico sunny......kako so se zdločli za morfologijo-kdaj jo imaš?.....moja nečakinja čist divje zbira te nalepke zajterkujem
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 10.3.2011 10:20:21 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 10:31:39
|
|
|
|
sunny24
|
čebela, MF imam 23.3., za 3D UZ pa morem poklicat...bom kr zdej...Hvala, da si me spomnla! Ooo, a te že matra ta fantič, a? Fajn opravi na CTG! Nč, zdej se bomo z madam počasi odpravle do pošte...Bom do tja lih čez 2 uri pršla...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 11:32:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hey!! sunny... mi imamo poln album ... katere sličice ti pa manjkajo? urša... ... upam, da vas kmalu bolezni zapustijo ZA VEDNO!!! surf... super, da Pati uživa v vrtcu ... in ti? planiraš sjmmm... daj bolj na izi ... in nekaj za tvojega Maja http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#/Boys/Specials%20Minis/Disney%20Cars čebel@... že trka na ... ... že dva dni se spravljam pečt mufine, zdaj jih pa moram zares brkn... ... aauuč ... upam, da bo s prstki vse ok petrušk... kako ste? Eva? prideš na Gibonnija? ajvy... kako ste punce? za vsak slučaj kolumbo... kako so piščeta? birdy... pa pri vas? krčki minili? po tleh končno pomito ... zdaj spečem mufine, potem pa plani za vikend ... ju3 gremo babe na Gibonnija, v soboto ima Tian turnir, zvečer imamo spet babji večer za dan žena, v nedeljo pa ima Marin turnir v Rogozi - a je katera kje zraven? hvala za za našega bolančka Maia, ki ima virozica ... je že boljši, vendar na bolniški do konca tedna
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 12:01:05
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke.... Brkn bo v redu če ti sporočim jutri...ker se še sploh nisem v miru vsedla in pregledala...tako približno že sicer vem....če boš pa prej pa tudi ni panike.... Ojoj...... ... surf - sej verjetn zdej ne bom takoj naročala, bom kak teden še počakala, ker me zanima ali bodo dobili ene 3/4 hlače za nika. Včerajsem videla, da jih ni na zalogi. Ti kr poglej kaj bi imela.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 12:41:17
|
|
|
|
tanci29
|
halo bejbe naš dopust se končuje...za piko na i je mož dobil danes antibiotik, tko da bom šla zdej s tremi froci na avion ..eh sej brez veze da kej pišem k sam stokam...uglavnem jutri letimo proti domeku poljubčki vsem čebela-še malo še malo in jupiiiii brkn-ojej bogi nečak upam da se pocajta da bo vse ok s prstki sjmm-never ending story s tvojim loverjem urša-en bataljon za vas revčki tamika-busy busy
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 12:43:11
|
|
|
|
tanci29
|
aja brkn ponavadi je kar tako na nextu ta dobre stvari so takoj razprodane..jest sploh nočem več gledat k sem pol slabe volje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 13:04:01
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo mene, naju...končno sva se mogla zju3 mau pocrkljat, pol pa seveda cote pospravt v omare, pa posodo poštimat,...potlej naju je sonček zvabil ven...sva uživala na enem sprehodku, pol pa še 1 urco na igrišču...naš otrok je brez strahu...po ta velkem toboganu...na vse možne viže...mamico pa v želodcu stiska v glavnem...zdej gledA MAU MKVINA...ITAK...POHAMSAL JE SADJE,ZDEJ PA ŠE SOK PA SPANČEK..UPS ČRKE...SORČI...se vidi d mi mali štima tlele zravn sej pridem še kej naokol dons kuham enolončnico s pirino zakuho, pa repa bo in pirejček, pa vegi klobasice in vanilijev puding
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 13:37:40
|
|
|
|
petrušk_
|
hej bejbe.... malčica v vrtcu....sm jo dons na 9.uro pelala....tko da spančka tam...jst mam pa visoke obiske iz gorenjske...mamo in mami....mami mi je pršla plenice speglat pa okna pomit, tko da sm res vesela....tašča je pa surlasta,k me je že 100x prašala za pomagat pa pravm da ne rabm....polpa mami pride pucat al sm zlobna jst pa kuham, krvavice pa repo pa krompirček.... ob 2h gremo pa po evo, tko da bo tud ful vesela p omoje,k jo bo babi pršla iskat.... mama kolumbo vas pozdravlja....je še kar brez kompjutra.... jurček je čist zabasan, pa tavelkadva tud mal, tko da urša pa upam, da se uspeš kaj naspat k to je pa aleluja no.....pa da pri evici mine v čimblažji obliki brkn tole pa za prstke....pa upajmo da bo vse ok tamika....gibonni???? v nedeljo šibam na klape
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 14:25:06
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja brkn ponavadi je kar tako na nextu ta dobre stvari so takoj razprodane..jest sploh nočem več gledat k sem pol slabe volje ja res sem si ful lepe hlače nagledala potem pa vidim da jih ni. tanči - ojoj bogi tvoj možek. upam da se kmal pozdravi, tebi pa . In seveda uspešno pot nazaj domov. Naj ti čimprej mine vse skupaj.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 15:03:43
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 halo bejbe naš dopust se končuje...za piko na i je mož dobil danes antibiotik, tko da bom šla zdej s tremi froci na avion ..eh sej brez veze da kej pišem k sam stokam...uglavnem jutri letimo proti domeku poljubčki vsem čebela-še malo še malo in jupiiiii brkn-ojej bogi nečak upam da se pocajta da bo vse ok s prstki sjmm-never ending story s tvojim loverjem urša-en bataljon za vas revčki tamika-busy busy ojeeeejjj...to j biu pa res bl en klinac od dopusta vašga....upam, da vam polet čimprej mine in čimlažje, pa da pridete domov in se končno uštimate tko kot se zagre
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 15:10:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! evo mene, naju...končno sva se mogla zju3 mau pocrkljat, pol pa seveda cote pospravt v omare, pa posodo poštimat,...potlej naju je sonček zvabil ven...sva uživala na enem sprehodku, pol pa še 1 urco na igrišču...naš otrok je brez strahu...po ta velkem toboganu...na vse možne viže...mamico pa v želodcu stiska v glavnem...zdej gledA MAU MKVINA...ITAK...POHAMSAL JE SADJE,ZDEJ PA ŠE SOK PA SPANČEK..UPS ČRKE...SORČI...se vidi d mi mali štima tlele zravn sej pridem še kej naokol dons kuham enolončnico s pirino zakuho, pa repa bo in pirejček, pa vegi klobasice in vanilijev puding ej tole tvojo pirino zakuho sm že ene parkrat zasledila...kako to nardiš??? pa super za lep dan...in malega neustrašnega igralčka.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 17:45:06
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene s pregleda....spet zaznal popadke.....na pregledu G videla da sem 2cm odprta...plodovnice še dovolj...lahko grem v kratkem,lahko pa čez rok se tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 17:59:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! evo mene, naju...končno sva se mogla zju3 mau pocrkljat, pol pa seveda cote pospravt v omare, pa posodo poštimat,...potlej naju je sonček zvabil ven...sva uživala na enem sprehodku, pol pa še 1 urco na igrišču...naš otrok je brez strahu...po ta velkem toboganu...na vse možne viže...mamico pa v želodcu stiska v glavnem...zdej gledA MAU MKVINA...ITAK...POHAMSAL JE SADJE,ZDEJ PA ŠE SOK PA SPANČEK..UPS ČRKE...SORČI...se vidi d mi mali štima tlele zravn sej pridem še kej naokol dons kuham enolončnico s pirino zakuho, pa repa bo in pirejček, pa vegi klobasice in vanilijev puding ej tole tvojo pirino zakuho sm že ene parkrat zasledila...kako to nardiš??? pa super za lep dan...in malega neustrašnega igralčka..... pr sosedu imajo tam k so bio zadeve, kjer imajo tud biotop linijo .....je že narejena pirina kaša...pirina zakuha...na embalaža piše...BIO TESTENINE REGINA...PIRINA ZAKUHA.....da pa super okus raznim juhcam, tud čisti, pa fajn je lahka in nasitna...naš Maj jo obožuje
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 18:03:31
|
|
|
|
sjmm
|
tanči...tale dopust je pa res nesrečen...evo še za vašega očija pri nas smo 3 ravno s sprehoda, dons je šel oči z nama in je bil mali kr nagajiv zdele sm pa mau popiz....k sm naročila pomivalca spraznt in so se vsi kr neumne nardil....sem jih naterala še not zložit...za kazen...mejduš sm huda zdej mamo pa kavico in čajček...pa d mau obnovimo dnevne dogodke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 18:04:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo mene s pregleda....spet zaznal popadke.....na pregledu G videla da sem 2cm odprta...plodovnice še dovolj...lahko grem v kratkem,lahko pa čez rok se tipkamo super d je še vse BP, sam zdej smo pa že nestrpni
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 18:08:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo mene s pregleda....spet zaznal popadke.....na pregledu G videla da sem 2cm odprta...plodovnice še dovolj...lahko grem v kratkem,lahko pa čez rok se tipkamo super d je še vse BP, sam zdej smo pa že nestrpni a veš kok sem jaz? ......komaj že čakam da bo mimo.....pa samo gruntam in upam,da bo takrat mož doma,ko se začne.....eh sem že sita in sitna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.3.2011 18:30:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo mene s pregleda....spet zaznal popadke.....na pregledu G videla da sem 2cm odprta...plodovnice še dovolj...lahko grem v kratkem,lahko pa čez rok se tipkamo super d je še vse BP, sam zdej smo pa že nestrpni a veš kok sem jaz? ......komaj že čakam da bo mimo.....pa samo gruntam in upam,da bo takrat mož doma,ko se začne.....eh sem že sita in sitna joj, zdej sm te pa še jz u slabo voljo spravla...sorči...sej bo, sej bo...pa ko bo...bo tvoj že pršibal in kmau se boste skupi crkljali...
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?