|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
9.3.2011 9:07:12   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ker me je user posted image  čist povozla. danes nimam posebnega plana - bom pa zato končala magistrsko nalogo, da jo potem pošljem v pregled in vidim, kaj bo rekel mentor.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sva 2 povoženi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.3.2011 9:19:23   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.3.2011 9:50:45   
sjmm
evo naju.....v kuhni čaka posoda, cunje je treba dat sušit...pol pa že sonček vabi

kosilo....špinačna juha in pica

ju3 pa me čaka mau pečenja....ima moj v soboto rojstni dan, pol pa v nedeljo tašča, pa v soboto še od mojga nečakinja in svak...tak d imamo v soboto hudo žurko in se je treba mau prpravtuser posted image

urša...kako ste kaj???...kr pošiljam mau preventiveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...kako počutje???si kaj spala???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.3.2011 9:51:43   
sjmm
sm majkiju včeri kupila ene lesene delčke ki se zlagajo v medvedke ...kot puzle iz 3 delov...je čist navdušen, kr sam sebi ploska...smeško mojuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.3.2011 9:59:36   
brkn83
sjmm - hvala ti za odgovor. Potem bom pa poskusila nekaj naročati. no potem imaš številko od 2-3 let za maja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.3.2011 10:10:22   
sjmm

sjmm - hvala ti za odgovor. Potem bom pa poskusila nekaj naročati. no potem imaš številko od 2-3 let za maja.

jauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.3.2011 10:11:42   
Čebel@
ajvy.....zakaj si mislila,da grem rodit?a zarad FB?user posted image .....jaz bi šla,ampak se user posted image  še ne strinja

sjmm....danes sem lena ko fu.ksuser posted image user posted image ......zunaj sonček,mene pa vleče v posteljouser posted image user posted image user posted image .....spala sem presentljivo velikouser posted image user posted image user posted image .....user posted image  spi ponoči in začne brcati šele okrog 4.00 tko da imam miruser posted image user posted image user posted image

maškarce.....full luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo....pečeni osliči s tržaško omakico in krompirjeva solatauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse,ki vam user posted image  nagaja

moj nos je boljše-vsaj diham ponočiuser posted image user posted image ....me pa sinusi še vedno bolijo in posledično tudi pol zobuser posted image

no zdej se moram itak odločit-grem ven ali pa spat? hmmmmuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 9.3.2011 10:12:44 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.3.2011 10:52:08   
SURF
Pozdravljeneuser posted image
Evo..pikica moja že tretji dan v vrtcu....ji je zelo všeč...vse pove kaj so delali...pa tudi da so triktrat jedli(je samo do kosila) je rekla,njam,njam pa še njam...pa povedala da so jo previle,pa da so plesali,pa da so bili zunaj in je bilo ufuser posted image ...sem tok vesela,da ji je všeč...jo pa pripeljem tam za zajtrk pa po kosilo pridem po njo....za pusta ni hotela biti oblečena...sem ji pripravila za pikapolonico pa ona zopet pravi da ne,da ona je Ticijauser posted image ...so ji pa druge maske všeč....najbolj kurenti...predvidevam da zaradi zvoncev....mogoče tudi zato,ker bodo menda ja uspešno priklicali pomladuser posted image ...
Zdele sem imela malo generalke....spomladansko čiščenje še pride....mi je pa sesalec odpovedal...brez njega sploh ne znam...ga bo treba danes odpeljati na servis,upam,da se bo dalo kej narediti...

Vsem lepe pozdravčke.

Brkn ali se ti lahko vštulim,za next?Kdaj pa boš oddala naročilo?.....Poštnina je potem moja.....Si zato?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.3.2011 11:04:08   
brkn83
surf - ja malo sem gledala nekaj stvari za nika. Bom pa kaj več pogledala jutri. Tk da bi potem nekje konec tedna naročala.

ja drugače pa lahk ti kaj naročim. Sploh ni problema.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.3.2011 11:16:08   
SURF
O super,hvala Brknuser posted image ...sicer sem že kar nekaj časa nazaj gledala...bom pa danes zvečer pogledala bolj natančno.....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.3.2011 11:56:13   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

O super,hvala Brknuser posted image ...sicer sem že kar nekaj časa nazaj gledala...bom pa danes zvečer pogledala bolj natančno.....

malenkost. ti kr v miru poglej in mi potem javi.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.3.2011 11:58:07   
Čebel@
sem bila 1,5h na sprehoduuser posted image user posted image user posted image ...zdej sem napadla ene čokoladne napolitankeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.3.2011 13:40:35   
sjmm
mali na počitku

sva bla zuni, pa je pol glih oči uletu in je bil mali ful trmast...sploh nism mogla verjet...moj neki čudn vpliva na njegauser posted image user posted image ..pol se je kr neki kremžil, pa tulil d ne gre gor...no, sem ga zvabila z grozdjem..drgač nimava problemov, pa ne roke umit, pa ne pleničke zamenjat...pol sm pa mislila,da ga bo mogu moj dat spat...no, to pa spet mu ni blo prav...sem ga kr popokala..pa sva šla ajat...ga je zmanjkalo za 10 minutuser posted image user posted image

zdej pa je cajt d kej skuham, dnevno sm mau u red dala...fanta sta glih uletela...bosta mal grozdja za začetek....pol bomo pa kr juhco napadl

morm dons še posesat in pomit čim prej k pol pride stric kitaristuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.3.2011 14:44:16   
Urša08
punce helov

Eno vprašanje user posted image user posted image user posted image Sem ravnokar previjala Žiga in opazila da ima na nogi take mehurjaste izpuščaje kot da bi ga kopriva opedkla? Prvo sem mislila da se je dol pri tašči s čim vročim polil ampak se ni. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mah naša pediatrinja je dopoldan delala in ne vem a nej delam paniko in ga k dežurnemu vozim al naj počakam do jutriuser posted image

hvala

sedaj me pa že Eva hoče, se oglasim ko bom lahko

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.3.2011 16:30:43   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

punce helov

Eno vprašanje user posted image user posted image user posted image Sem ravnokar previjala Žiga in opazila da ima na nogi take mehurjaste izpuščaje kot da bi ga kopriva opedkla? Prvo sem mislila da se je dol pri tašči s čim vročim polil ampak se ni. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mah naša pediatrinja je dopoldan delala in ne vem a nej delam paniko in ga k dežurnemu vozim al naj počakam do jutriuser posted image

hvala

hrana, sprememba praška, mehčalca, mogoče od kakega kosa oblačil za maškare, ki so ponavadi zelo sintetične, ga je lahk kej pičilo, se je praskal??...držim pesti, da ni hujšega in hitro izgineuser posted image user posted image
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.3.2011 16:33:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

punce helov

hvala

hrana, sprememba praška, mehčalca, mogoče od kakega kosa oblačil za maškare, ki so ponavadi zelo sintetične, ga je lahk kej pičilo, se je praskal??...držim pesti, da ni hujšega in hitro izgineuser posted image user posted image
user posted image
če ga boli,ko pritisneš,bi ga peljala pokazat,ker lahko da ga je kaj pičilo in je alergičen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.3.2011 16:36:01   
Čebel@
sva bili s Hano na sprehoduuser posted image user posted image user posted image .....sedaj je lakoooooota-je pojedla mandarino in sedaj napada grozdjeuser posted image

se pa vidi,da so sončni dnevi ker je full zatišje tukaj goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.3.2011 18:19:06   
petrušk_

punce helov

hvala

user posted image

nimam ideje...upam, da čimprej mine, drugač pa jutri do P, pomoje ni treba panike delat....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.3.2011 18:19:08   
petrušk_

mali na počitku

sva bla zuni, pa je pol glih oči uletu in je bil mali ful trmast...sploh nism mogla verjet...moj neki čudn vpliva na njegauser posted image user posted image ..pol se je kr neki kremžil, pa tulil d ne gre gor...no, sem ga zvabila z grozdjem..drgač nimava problemov, pa ne roke umit, pa ne pleničke zamenjat...pol sm pa mislila,da ga bo mogu moj dat spat...no, to pa spet mu ni blo prav...sem ga kr popokala..pa sva šla ajat...ga je zmanjkalo za 10 minutuser posted image user posted image

zdej pa je cajt d kej skuham, dnevno sm mau u red dala...fanta sta glih uletela...bosta mal grozdja za začetek....pol bomo pa kr juhco napadl

morm dons še posesat in pomit čim prej k pol pride stric kitaristuser posted image

pridejo taki momenti tudi prin as....tkod a upam, da vas čimprejmine.....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.3.2011 18:19:14   
petrušk_

surf - ja malo sem gledala nekaj stvari za nika. Bom pa kaj več pogledala jutri. Tk da bi potem nekje konec tedna naročala.

bom še jst mal sčekirala če lohk....??????
dam še jest zraven za poštnino...

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.3.2011 18:19:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljeneuser posted image
Evo..pikica moja že tretji dan v vrtcu....ji je zelo všeč...vse pove kaj so delali...pa tudi da so triktrat jedli(je samo do kosila) je rekla,njam,njam pa še njam...pa povedala da so jo previle,pa da so plesali,pa da so bili zunaj in je bilo ufuser posted image ...sem tok vesela,da ji je všeč...jo pa pripeljem tam za zajtrk pa po kosilo pridem po njo....za pusta ni hotela biti oblečena...sem ji pripravila za pikapolonico pa ona zopet pravi da ne,da ona je Ticijauser posted image ...so ji pa druge maske všeč....najbolj kurenti...predvidevam da zaradi zvoncev....mogoče tudi zato,ker bodo menda ja uspešno priklicali pomladuser posted image ...
Zdele sem imela malo generalke....spomladansko čiščenje še pride....mi je pa sesalec odpovedal...brez njega sploh ne znam...ga bo treba danes odpeljati na servis,upam,da se bo dalo kej narediti...

Vsem lepe pozdravčke.

Brkn ali se ti lahko vštulim,za next?Kdaj pa boš oddala naročilo?.....Poštnina je potem moja.....Si zato?user posted image

superrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image  bravo da uživa v vrtcu....

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.3.2011 18:19:26   
petrušk_
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem bila 1,5h na sprehoduuser posted image user posted image user posted image ...zdej sem napadla ene čokoladne napolitankeuser posted image

hejjjj....user posted image user posted image user posted image  od kje pa tebi tolk energije, da si po  3 urena dan na sprehodu....en mesec nazaj si bla čist out, zj pa tole....super.....mene je pa zdelal do daske....mi trebuh otrdeva za pop....tko da zj k sm doma sm mislla kolk bom generalno delala....pa ne gre....max 2 urce na dan pa še to večinoma v sede

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.3.2011 19:23:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hejjjj....user posted image user posted image user posted image  od kje pa tebi tolk energije, da si po  3 urena dan na sprehodu....en mesec nazaj si bla čist out, zj pa tole....super.....mene je pa zdelal do daske....mi trebuh otrdeva za pop....tko da zj k sm doma sm mislla kolk bom generalno delala....pa ne gre....max 2 urce na dan pa še to večinoma v sede
trebuh se mi je spustil tok dol,da me praktično ne ovira večuser posted image user posted image ......res mi paše se sprehajat in tudi noge me ne bolijouser posted image user posted image user posted image .....ampak res se pa vlečem ko polž,ker če grem prehud tempo,pol začne dol tiščat pa kakšen krč v nogo,kar pa ni prijetnouser posted image ......ej na iziiiiiiiiiii-za pucanje imaš še časuser posted image ......mene še tudi par stvari čaka za konkretno glancanje,ampak se ne sekiramuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.3.2011 19:26:07   
Čebel@
pri nas mir in tišinauser posted image ....kakavček si še naredim,pojem AB in počasi proti posteljiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.3.2011 19:35:31   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

bom še jst mal sčekirala če lohk....??????
dam še jest zraven za poštnino...

ni problema, lahko ja.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?