Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 9:07:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ker me je čist povozla. danes nimam posebnega plana - bom pa zato končala magistrsko nalogo, da jo potem pošljem v pregled in vidim, kaj bo rekel mentor. pa sva 2 povoženi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 9:19:23
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 9:50:45
|
|
|
|
sjmm
|
evo naju.....v kuhni čaka posoda, cunje je treba dat sušit...pol pa že sonček vabi kosilo....špinačna juha in pica ju3 pa me čaka mau pečenja....ima moj v soboto rojstni dan, pol pa v nedeljo tašča, pa v soboto še od mojga nečakinja in svak...tak d imamo v soboto hudo žurko in se je treba mau prpravt urša...kako ste kaj???...kr pošiljam mau preventive čebelc@...kako počutje???si kaj spala???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 9:51:43
|
|
|
|
sjmm
|
sm majkiju včeri kupila ene lesene delčke ki se zlagajo v medvedke ...kot puzle iz 3 delov...je čist navdušen, kr sam sebi ploska...smeško moj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 9:59:36
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - hvala ti za odgovor. Potem bom pa poskusila nekaj naročati. no potem imaš številko od 2-3 let za maja.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 10:10:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sjmm - hvala ti za odgovor. Potem bom pa poskusila nekaj naročati. no potem imaš številko od 2-3 let za maja. ja
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 10:11:42
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.....zakaj si mislila,da grem rodit?a zarad FB? .....jaz bi šla,ampak se še ne strinja sjmm....danes sem lena ko fu.ks ......zunaj sonček,mene pa vleče v posteljo .....spala sem presentljivo veliko ..... spi ponoči in začne brcati šele okrog 4.00 tko da imam mir maškarce.....full luštne kosilo....pečeni osliči s tržaško omakico in krompirjeva solata za vse,ki vam nagaja moj nos je boljše-vsaj diham ponoči ....me pa sinusi še vedno bolijo in posledično tudi pol zob no zdej se moram itak odločit-grem ven ali pa spat? hmmmm
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 9.3.2011 10:12:44 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 10:52:08
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene Evo..pikica moja že tretji dan v vrtcu....ji je zelo všeč...vse pove kaj so delali...pa tudi da so triktrat jedli(je samo do kosila) je rekla,njam,njam pa še njam...pa povedala da so jo previle,pa da so plesali,pa da so bili zunaj in je bilo uf ...sem tok vesela,da ji je všeč...jo pa pripeljem tam za zajtrk pa po kosilo pridem po njo....za pusta ni hotela biti oblečena...sem ji pripravila za pikapolonico pa ona zopet pravi da ne,da ona je Ticija ...so ji pa druge maske všeč....najbolj kurenti...predvidevam da zaradi zvoncev....mogoče tudi zato,ker bodo menda ja uspešno priklicali pomlad ... Zdele sem imela malo generalke....spomladansko čiščenje še pride....mi je pa sesalec odpovedal...brez njega sploh ne znam...ga bo treba danes odpeljati na servis,upam,da se bo dalo kej narediti... Vsem lepe pozdravčke. Brkn ali se ti lahko vštulim,za next?Kdaj pa boš oddala naročilo?.....Poštnina je potem moja.....Si zato?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 11:04:08
|
|
|
|
brkn83
|
surf - ja malo sem gledala nekaj stvari za nika. Bom pa kaj več pogledala jutri. Tk da bi potem nekje konec tedna naročala. ja drugače pa lahk ti kaj naročim. Sploh ni problema.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 11:16:08
|
|
|
|
SURF
|
O super,hvala Brkn ...sicer sem že kar nekaj časa nazaj gledala...bom pa danes zvečer pogledala bolj natančno.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 11:56:13
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF O super,hvala Brkn ...sicer sem že kar nekaj časa nazaj gledala...bom pa danes zvečer pogledala bolj natančno..... malenkost. ti kr v miru poglej in mi potem javi.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 11:58:07
|
|
|
|
Čebel@
|
sem bila 1,5h na sprehodu ...zdej sem napadla ene čokoladne napolitanke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 13:40:35
|
|
|
|
sjmm
|
mali na počitku sva bla zuni, pa je pol glih oči uletu in je bil mali ful trmast...sploh nism mogla verjet...moj neki čudn vpliva na njega ..pol se je kr neki kremžil, pa tulil d ne gre gor...no, sem ga zvabila z grozdjem..drgač nimava problemov, pa ne roke umit, pa ne pleničke zamenjat...pol sm pa mislila,da ga bo mogu moj dat spat...no, to pa spet mu ni blo prav...sem ga kr popokala..pa sva šla ajat...ga je zmanjkalo za 10 minut zdej pa je cajt d kej skuham, dnevno sm mau u red dala...fanta sta glih uletela...bosta mal grozdja za začetek....pol bomo pa kr juhco napadl morm dons še posesat in pomit čim prej k pol pride stric kitarist
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 14:44:16
|
|
|
|
Urša08
|
punce helov Eno vprašanje Sem ravnokar previjala Žiga in opazila da ima na nogi take mehurjaste izpuščaje kot da bi ga kopriva opedkla? Prvo sem mislila da se je dol pri tašči s čim vročim polil ampak se ni. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mah naša pediatrinja je dopoldan delala in ne vem a nej delam paniko in ga k dežurnemu vozim al naj počakam do jutri hvala sedaj me pa že Eva hoče, se oglasim ko bom lahko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 16:30:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 punce helov Eno vprašanje Sem ravnokar previjala Žiga in opazila da ima na nogi take mehurjaste izpuščaje kot da bi ga kopriva opedkla? Prvo sem mislila da se je dol pri tašči s čim vročim polil ampak se ni. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mah naša pediatrinja je dopoldan delala in ne vem a nej delam paniko in ga k dežurnemu vozim al naj počakam do jutri hvala sedaj me pa že Eva hoče, se oglasim ko bom lahko hrana, sprememba praška, mehčalca, mogoče od kakega kosa oblačil za maškare, ki so ponavadi zelo sintetične, ga je lahk kej pičilo, se je praskal??...držim pesti, da ni hujšega in hitro izgine
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 16:33:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 punce helov Eno vprašanje Sem ravnokar previjala Žiga in opazila da ima na nogi take mehurjaste izpuščaje kot da bi ga kopriva opedkla? Prvo sem mislila da se je dol pri tašči s čim vročim polil ampak se ni. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mah naša pediatrinja je dopoldan delala in ne vem a nej delam paniko in ga k dežurnemu vozim al naj počakam do jutri hvala sedaj me pa že Eva hoče, se oglasim ko bom lahko hrana, sprememba praška, mehčalca, mogoče od kakega kosa oblačil za maškare, ki so ponavadi zelo sintetične, ga je lahk kej pičilo, se je praskal??...držim pesti, da ni hujšega in hitro izgine če ga boli,ko pritisneš,bi ga peljala pokazat,ker lahko da ga je kaj pičilo in je alergičen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 16:36:01
|
|
|
|
Čebel@
|
sva bili s Hano na sprehodu .....sedaj je lakoooooota-je pojedla mandarino in sedaj napada grozdje se pa vidi,da so sončni dnevi ker je full zatišje tukaj gor
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 18:19:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 punce helov Eno vprašanje Sem ravnokar previjala Žiga in opazila da ima na nogi take mehurjaste izpuščaje kot da bi ga kopriva opedkla? Prvo sem mislila da se je dol pri tašči s čim vročim polil ampak se ni. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mah naša pediatrinja je dopoldan delala in ne vem a nej delam paniko in ga k dežurnemu vozim al naj počakam do jutri hvala sedaj me pa že Eva hoče, se oglasim ko bom lahko hrana, sprememba praška, mehčalca, mogoče od kakega kosa oblačil za maškare, ki so ponavadi zelo sintetične, ga je lahk kej pičilo, se je praskal??...držim pesti, da ni hujšega in hitro izgine nimam ideje...upam, da čimprej mine, drugač pa jutri do P, pomoje ni treba panike delat....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 18:19:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mali na počitku sva bla zuni, pa je pol glih oči uletu in je bil mali ful trmast...sploh nism mogla verjet...moj neki čudn vpliva na njega ..pol se je kr neki kremžil, pa tulil d ne gre gor...no, sem ga zvabila z grozdjem..drgač nimava problemov, pa ne roke umit, pa ne pleničke zamenjat...pol sm pa mislila,da ga bo mogu moj dat spat...no, to pa spet mu ni blo prav...sem ga kr popokala..pa sva šla ajat...ga je zmanjkalo za 10 minut zdej pa je cajt d kej skuham, dnevno sm mau u red dala...fanta sta glih uletela...bosta mal grozdja za začetek....pol bomo pa kr juhco napadl morm dons še posesat in pomit čim prej k pol pride stric kitarist pridejo taki momenti tudi prin as....tkod a upam, da vas čimprejmine.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 18:19:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 surf - ja malo sem gledala nekaj stvari za nika. Bom pa kaj več pogledala jutri. Tk da bi potem nekje konec tedna naročala. ja drugače pa lahk ti kaj naročim. Sploh ni problema. bom še jst mal sčekirala če lohk....?????? dam še jest zraven za poštnino...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 18:19:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene Evo..pikica moja že tretji dan v vrtcu....ji je zelo všeč...vse pove kaj so delali...pa tudi da so triktrat jedli(je samo do kosila) je rekla,njam,njam pa še njam...pa povedala da so jo previle,pa da so plesali,pa da so bili zunaj in je bilo uf ...sem tok vesela,da ji je všeč...jo pa pripeljem tam za zajtrk pa po kosilo pridem po njo....za pusta ni hotela biti oblečena...sem ji pripravila za pikapolonico pa ona zopet pravi da ne,da ona je Ticija ...so ji pa druge maske všeč....najbolj kurenti...predvidevam da zaradi zvoncev....mogoče tudi zato,ker bodo menda ja uspešno priklicali pomlad ... Zdele sem imela malo generalke....spomladansko čiščenje še pride....mi je pa sesalec odpovedal...brez njega sploh ne znam...ga bo treba danes odpeljati na servis,upam,da se bo dalo kej narediti... Vsem lepe pozdravčke. Brkn ali se ti lahko vštulim,za next?Kdaj pa boš oddala naročilo?.....Poštnina je potem moja.....Si zato? superrrrrrrrrr bravo da uživa v vrtcu....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 18:19:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem bila 1,5h na sprehodu ...zdej sem napadla ene čokoladne napolitanke hejjjj.... od kje pa tebi tolk energije, da si po 3 urena dan na sprehodu....en mesec nazaj si bla čist out, zj pa tole....super.....mene je pa zdelal do daske....mi trebuh otrdeva za pop....tko da zj k sm doma sm mislla kolk bom generalno delala....pa ne gre....max 2 urce na dan pa še to večinoma v sede
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 19:23:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem bila 1,5h na sprehodu ...zdej sem napadla ene čokoladne napolitanke hejjjj.... od kje pa tebi tolk energije, da si po 3 urena dan na sprehodu....en mesec nazaj si bla čist out, zj pa tole....super.....mene je pa zdelal do daske....mi trebuh otrdeva za pop....tko da zj k sm doma sm mislla kolk bom generalno delala....pa ne gre....max 2 urce na dan pa še to večinoma v sede trebuh se mi je spustil tok dol,da me praktično ne ovira več ......res mi paše se sprehajat in tudi noge me ne bolijo .....ampak res se pa vlečem ko polž,ker če grem prehud tempo,pol začne dol tiščat pa kakšen krč v nogo,kar pa ni prijetno ......ej na iziiiiiiiiiii-za pucanje imaš še čas ......mene še tudi par stvari čaka za konkretno glancanje,ampak se ne sekiram
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 19:26:07
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas mir in tišina ....kakavček si še naredim,pojem AB in počasi proti postelji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.3.2011 19:35:31
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 surf - ja malo sem gledala nekaj stvari za nika. Bom pa kaj več pogledala jutri. Tk da bi potem nekje konec tedna naročala. ja drugače pa lahk ti kaj naročim. Sploh ni problema. bom še jst mal sčekirala če lohk....?????? dam še jest zraven za poštnino... ni problema, lahko ja.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?