|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
7.3.2011 9:50:54   
TAMIKA3
čebel@... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... meni so pri Mai tudi govorili, da bo hitro prišel na svet, ker je bil velik (cca. 3 tedne je prehiteval) ... na svet pa je prišel 2 dni pred PDP user posted image ... pa še to sem bila zmenjena za TIKI, pa mi je voda 1 uro prej odtekla user posted image user posted image user posted image
petrušk... naj se Evica ima lepo v vrtcu ... brez BACILOV IN VIRUSOV ... preventiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn... spet polna energije user posted image user posted image ... a je user posted image prišla??

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
7.3.2011 9:56:24   
TAMIKA3
urša... user posted image user posted image user posted image za noske, da hitro nehajo puščat ... vidim, da ste vi tudi uživali na polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image kralji so user posted image ... en bije bitko z vročino user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
7.3.2011 10:00:32   
TAMIKA3
user posted image user posted image po hiši kaj premaknit, čeprav nimam volje user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bomo videli koliko od tega bo narejeno user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
7.3.2011 10:58:49   
brkn83
Tamika  - ja res sem polna energije. Še posebej ko sem zjutraj že videla, da bo lep sončen dan. Grem zdej mal delat. Nik je že šel v varstvo.

user posted image  še ni prišla- sam imam pa tak občutek kot da se bo vsak čas ulilo iz mene. Pa ne vem zakaj?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
7.3.2011 11:04:09   
sunny24
Dan bejbe! Kako smo?
Evo, v petek je Gajo neka viroza ulovila in smo meli bruhalno/sračkast dan/noč...Ampak je šlo mimo, tko, da je že OK! user posted image   V soboto pol nismo šli nič na pusta, bomo pa jutri šli malo počekirat v center, če bo kej akcije. user posted image Ji je pa moja mama tudi naredila kostum-dalmatinčka...Sm jo oblekla in je bla prov cute! user posted image

čebela, Hana je bla prov lepa pika nogavička! user posted image

Ostalo sem tko na hitro prebrala, da mi je use ušlo...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
7.3.2011 12:13:16   
sjmm
dan!

evo naju...zjutri naju je prebudil sonček in mene glih ni fejst dajala user posted image , tak d je bil cajt d nadoknadim z delom k je bil vikend bol lenuški....sm sprehodila sesalc, pol sva cote zlagala, pa juho prstavla, pol sva postle preoblekla in na brzake kopalnico poštimala in igračke v dnevni

zdej sva bla zuni....lepo, sam brrrrr...zdej se grejeva s čajčkom in kavico

no, še mojga mau pokličem in pol je že cajt za kosilo...pa še ne vem kva čem po juhi...bomo vidluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
7.3.2011 12:28:17   
Čebel@
jaz sem tudi bila na user posted image ....luštno,ampak k tooook pihauser posted image ......sem si šla po krofuser posted image .....zdej pa počasi kosilo kuhatuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.3.2011 12:44:07   
brkn83
čebela - kaj dobrega boš kuhala?????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.3.2011 12:47:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - kaj dobrega boš kuhala?????
nič posebnega.....juho,pišč.nabodalca,krompir in solato....pa tašča nam je  vanilijev puding dala za sladico

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.3.2011 14:06:29   
sjmm
Majki šlafa

fanta doma, smo ena jabolka napadli in naredili plan za preostanek kosila...palačinke s skuto in medom in kompot, juhca pa že čaka

moj skoči še v domžale...pol pa pride, Saška tud na poti...tak d bomo kmau v polni zasedbiuser posted image

še zmeram piha ...pa tak sonček je

čebelc@...fajn kosilčekuser posted image user posted image

brkn...kok nas ti pustiš čakatuser posted image

tamika...za vašega bolnika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...za vaše noskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.3.2011 14:07:06   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan bejbe! Kako smo?
Evo, v petek je Gajo neka viroza ulovila in smo meli bruhalno/sračkast dan/noč...Ampak je šlo mimo, tko, da je že OK! user posted image   V soboto pol nismo šli nič na pusta, bomo pa jutri šli malo počekirat v center, če bo kej akcije. user posted image Ji je pa moja mama tudi naredila kostum-dalmatinčka...Sm jo oblekla in je bla prov cute! user posted image

čebela, Hana je bla prov lepa pika nogavička! user posted image

Ostalo sem tko na hitro prebrala, da mi je use ušlo...

za gajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
7.3.2011 18:09:00   
brkn83
evo midva z nikom sva ob pol šestih prišla not. Je že blo kr mrzlo - no dejansko ful piha.

Zdej pa js mal za računalnikom, nik pa pri dediju, ker babi je v službi. Tk da maksimalno uživa.

Jutri pa je končno spet pust - niku sem oprala kostum, ga je včeraj kr ma umazal. Bom spet dopoldan krofe pekla. Sicer že imam ob sedmih masažo, tk da gre nik mal prej v varstvo. Popoldan pa imamo v planu iti mal na maškarado, sam se še nismo odločili kam, ali v mesto ali kr v city center oz.planet tuš. Bomo videlli kam se nam bo dalo iti.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.3.2011 19:13:37   
Čebel@
midve sva bili popoldan kar notri,ker je res čist preveč pihalouser posted image ....midva sva že izpod tuša,zdej ati in Hana še večerjata,pol pa pančevo....jutri bova šle malo kasneje v vrtec,da bo videla čimmanj maškarc-pa bo že itak jok,ker bojo sošolci in vzgojiteljici porisaniuser posted image .....ob 8.00 vzamem AB,pol pa ob 4.00-si moram kar uro naštimat,ker drugače bom celo noč vahtala uro

pridem še pol pogledat,če bo katera tukajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
7.3.2011 19:47:03   
Onasiss
brkn...ma dej naredi že enkrat ta test... mene firbec matra....user posted image

Dan...

Mi smo šli vsi skupaj v maškarce.... je blo smeha...
v soboto sem šla s sestro ven ...noro. sem ob petih zjutraj dam prišla... ej šit...nisem več rosno mlada in me danes vse boli... je pa pasalo....

Jutro grem pa z Onasisom smučkat..po moje zadnjič letos...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
7.3.2011 20:20:42   
Urša08
čer

Pri nas mir in tišinauser posted image . Jaz sem še kuhinjo pospravila, ostalo bom jutri. Žigu kar precej teče iz noska tako da ga bom mela ta teden kar doma, najbrž tud Nejca. Jutri smo naročeni na cepljenje pa upam da Eva pa Nejc zdržita, da končno to opravimo. No pa bo šel dan z user posted image malce v drugo smer , bomo kar vseh 5 se mal cartali in skup uživali. Mal mi je hudo ker je ravno pust in bi tamaledva rajala ampak kaj čmo, pa drugo leto.

Mal vas grem še prebrat potem pa en čajček narest in na kavčkauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
7.3.2011 20:22:48   
Urša08
Onasiss uživajta jutri z user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela naj atb hitro prime, da boš kot user posted image

Kolumbo je mal odsotna, ker čaka računalnik - naj bi ga danes zvečer že imelauser posted image

Birdy kako ste pri vaši hiši?

Sjmm super za družinsko uživanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
7.3.2011 20:23:54   
Urša08
Tamika pri vas pa vidim da potrebujete eno pošiljko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Mai-ja, da se hitro pozdravi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
7.3.2011 20:40:47   
sjmm
čer!

zmatrani, a imamo pospravljeno, pa cote prihtane

zdej pa sam d majki zašlafa....kavč...sm čist preč...se mi še govort ne dauser posted image

tale user posted image ..me res zdela, pol sm si pa zamislila še d morm sobotno fato not prnest....no, vsaj tok nism bla nora d bi še krofe peklauser posted image ...jih je kr lubi prnesu

zdej še Mihcu prštimam vso kavbojsko opremo za jutri in pol res..čaj in kavč

mogoče, ko se mi mau nafilajo baterije še kej naokol pridemuser posted image

no, sem hotla že vprašat kam se je odpravla kokoška s 3 piščeti ( kolumbo)user posted image user posted image ...no, upam, da kmau dobiš komp nazajuser posted image

lep večer!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
7.3.2011 20:43:38   
birdy
Hoj, hojuser posted image
Se bolj malo javljam, ma moj dopust dons in jutri pa si moram čas tud zanga vzet. ta vikend je bila Nelči pri mojih, so šli v Ljubljano na maškarce, pa k žlahti... Je mela prov fleten vikend, kar ga pa doma ne bi mela, vsaj tok zelo luštnega ne. Kristi gre pa zdej ta vikend verjetno k mojim k bo zdrava. Midva sva pol v soboto mal klet pospraavla, so šle tri tavelike vreče strasn, sama šara. 
Urša, smo vredu zdaj, hvala za vprašanjeuser posted image user posted image  Sem bila pa že prepričana v četrtek da bomo mogli v bolnico, Kristi je skor cel ljubi dan spala in ležala. Jo sploh ne poznam take. Nazadnje k je bila taka sva v bolnici pristale. no, ampak očitno zdej ni bilo tok hudo. Jo je pa fejst zmatral ker je še zdej zmahana od bolezni. Ta teden je seveda doma. Lev pa... Mah, po starem, kašlja in kašlja in kar ne neha kašljat. V četrtek je pa tud on mal bolj nabiju, me je že zelo skrbel. Pa je bilo hitro boljš.
Lepo bodite, jst sem lihkar odorbitrekala 8km in sem sam za pod tuš, ufffff, kako smrdim. Sam sem mogla počakat da Lev zaspi pa sem še sem na hitro prišla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
8.3.2011 8:58:45   
Urša08
Čestitke ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
8.3.2011 9:00:55   
Urša08
jutro

Najprej jutranja kavica
user posted image

Pri nas lije iz noskov in seveda za zraven je še kašelj in to pri vseh trehuser posted image . Ah ja a bo kdaj konec tegauser posted image user posted image user posted image

Moj ima danes dopust tko da bomo poskusili dan izkoristiti in se kljub zamašenim noskom in kašlju lepo imetiuser posted image . Želim tudi vam da danes uživate.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
8.3.2011 9:19:46   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čestitke ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image
user posted image

tudi jaz vam vse želim lep in prijeten dan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
8.3.2011 9:22:34   
brkn83
urša - za tvoje bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdravi.

Danes imam ful naporen dan. Namreč sem sem imela zjutraj že masažo, potem hitro za krofe zamesit, pa v trgovino po rožice sem že skočla, zdej so krofi narejeni in vzhajajo, potem jih pa spečem in še kosilo končam. Potem pa si privoščim eno kavico s kolegico. Upam, da mi bo uspelo.

Poleg tega, pa se mi je sedaj pojavil rjavkasto krvavi izcedek, pa ne vem ali bo user posted image  prišla ali ne.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
8.3.2011 9:38:46   
Čebel@
jutrouser posted image

kako ste?

naša maškarca v vrtcu-sem se mogla še jaz v Piko Nogavičko našemit,da ni bil prevelik šokuser posted image ....se mi je vzgojiteljica smejala-sem rekla:a pingvin se bo meni smejal?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pol sem šla še na user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka:tale naš user posted image  me malo heca....imela sem proti jutru popadke na 20 minut,ki pa so se ustaviliuser posted image

po učkom me še vedno boliuser posted image upam,da kmalu prime ABuser posted image

me je pa user posted image  klical,da se naj odločim ali bi raje da me pelje za dan žena na kosilo ali večerjo-bomo videli kdaj bo končal s službouser posted image user posted image user posted image

za zajterk sem že zbasala en krofuser posted image ....zdej bom šla pa na en sprehod,ker danes tok ne pihauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse,ki jih potrebujete

lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
8.3.2011 10:42:45   
sjmm
dan!

no, pa sm končno uspela škatlo pržgat...ne vem, kaj sva z Majkijem dopoldne tok zaposlena...dons sva gledala eno risanko, pa posoda, pa pralca nafilat, pa mau dnevno skup zmetat..pol sva ene puzle zlagala...tak d cajt kr šibauser posted image

no, pa še en brihtna dons...gledava eno risanko na baby tv...pa jz pravim ...glej konjiček.....pa Maj meni, neee, mamica...to je horsiuser posted image user posted image

zdej ga pa mu u dalmatinčka napravm...pa greva na sončka...dons zgleda prijazneje kot včeraj....drgač pa moj dolg dela dons, pol pa naju čaka še štacuna

LEP DAN NAM ŽELIM VSEM SKUPAJ...K JE PAČ NAŠ DAN IN VELIK user posted image user posted image user posted image user posted image if]

< Sporočilo je popravil sjmm -- 8.3.2011 10:43:35 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?