|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
6.3.2011 18:24:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

petrušk... http://www.eglo.com/index.php/international

hejjjjjjjjjj to j blo pa hitruser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.3.2011 18:26:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

petrušk... http://www.eglo.com/index.php/international

hejjjjjjjjjj to j blo pa hitruser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sms pa sem šla pokukat  user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.3.2011 18:32:56   
Urša08
ojla

Mi smo se včeraj na Bledu imeli prekrasno, smo šli okol jezera, pa na kavico na sončku in na koncu še na kosilo. Danes smo šli pa dopoldan k stari mami in atu tamaledva uživala, potem pa kosilo. Popoldan smo šli pa še na en kratek obisk do prijateljev. Smo imeli kar lepo nedeljo. Tamaledva nekaj smrkata, Žigu še zobki nagajajo tako da bom zvečer vidla al bosta šla jutri v vrtec al bosta raje doma.
Se zvečer še tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.3.2011 18:36:45   
Urša08
petrušk če Eva jutri pokasira norice, ji bodo tam cca.čez 14 dni vn pokukale, potem pa še en teden da se jih reši. To se pravi boste v treh tednih max. enem mesecu rešeni. Kdaj imaš rok - čez kolk tednov? Mogoče bolje da jih sedaj da čez kot takrat ko bouser posted image . Ja sej je težko bit pametenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.3.2011 19:30:35   
Čebel@

ejjj...ena dilemauser posted image user posted image  do konca mam še dober mesec, zj pa u vrtcu baje norice razsajajo in to glih zj k jo mam jutr namen dat v vrtec....je to kaj nevarno za user posted image  kljub temu, da sm jih jst prebolela??????? k inkubacijska je 14 dni, pol pa je kužna še par dni...se pravi vse skupaj 3 tedne....to pa lahko že kam grem...upam, sicer da ne, ampak vseeno me zanima???
sploh veste kaj sprašujemuser posted image user posted image user posted image  

se spomniš,ko sem šla dat kri,ker nisem vedela če sem jih prebolela....no in sem jih....in so mi na infekciski zatrdili,da če jih Hana prinese domov,med tem ko sem še user posted image ,da midva z otrokom nisva ogrožena....pol po porodu je pa itak tudi mali v nevarnosti....pri nas so takrat razsajale-oz. jih je imel le 1 njen sošolec....ne vem pa ,kako bi odreagirala,če bi zdele razsajale-jaz bi jo verjetno imela doma,ker sem tik pred rokom....upam,da se boš pravilno odločila....oz. da jih Eva dobi predno rodiš,ali pa veliko kasneje

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.3.2011 19:31:34   
Čebel@

čebela...super za hanči in pikepoke pa objemčki zate...pa nebi šla k dohtarju...se mi zdi da se ti že čist predolg tole vleče veš....jst bi na tvojem mestu šla....

hvalauser posted image ....ja,jutri kličem dohtarco,pa da vidim kaj mi bo povedala

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.3.2011 19:46:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ejjj...ena dilemauser posted image user posted image  do konca mam še dober mesec, zj pa u vrtcu baje norice razsajajo in to glih zj k jo mam jutr namen dat v vrtec....je to kaj nevarno za user posted image  kljub temu, da sm jih jst prebolela??????? k inkubacijska je 14 dni, pol pa je kužna še par dni...se pravi vse skupaj 3 tedne....to pa lahko že kam grem...upam, sicer da ne, ampak vseeno me zanima???

se spomniš,ko sem šla dat kri,ker nisem vedela če sem jih prebolela....no in sem jih....in so mi na infekciski zatrdili,da če jih Hana prinese domov,med tem ko sem še user posted image ,da midva z otrokom nisva ogrožena....pol po porodu je pa itak tudi mali v nevarnosti....pri nas so takrat razsajale-oz. jih je imel le 1 njen sošolec....ne vem pa ,kako bi odreagirala,če bi zdele razsajale-jaz bi jo verjetno imela doma,ker sem tik pred rokom....upam,da se boš pravilno odločila....oz. da jih Eva dobi predno rodiš,ali pa veliko kasneje

JA sj to je največja dilema...sam to pomeni, da bojo itak zj 14 dni v vrtcu razsajale če res so.....pol jo morm met zj še 14 dni doma, pol pa itak ven vzet, k bom tik pred zdajci....in pol je lohk do sredine maja doma user posted image user posted image user posted image

ta tedn bo šla, pol bom pa vidla kako in kaj....

sj pol če je 14 dni inkubacijska, tud če se dojenček okuži isti dan ko pridem iz P pol bo že 14 dni star ko jih bo dobil, prej pa je glede na tvoje besede itak zaščiten k sm jih jst prebolela....a prov štekam....
k najnevarnejše je za dojenčka, da jih dobi do 3 dni po  porodu, se pravi bi se mogu okužit že v maternici  to se pane more k ma moja protitelesa....to  je res cela znanostuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.3.2011 20:00:33   
Urša08
petrušk ja prav zastopiš dojenček je sedaj zaščiten tko da ni panike. Najboljš bi blo da jih Eva da sedaj čez, najslabše pa da jih dobi ravno ko bo dojenček prišel na svet. Ampak saj ti imaš še nekaj tednov fore. Ja če na vse gledaš jo maš lahko skoz doma. 

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.3.2011 20:02:19   
Urša08
Pri nas se počasi odpravljamo spat. Jaz sem se nekak kar odločila da bom mela jutri user posted image user posted image user posted image doma, da se mal noski pozdravijo. No če bosta oba tipi topi zjutraj jih mogoče vseeno dam v vrtec. Grem pravljico prebratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.3.2011 20:15:22   
sjmm
dan!

vdim d ste kr pridn tipkale

jz sm šele zdele pržgala škatlo

sm pa bol zanič, me je tetka ob vso energijo spravla, sej smo lepo skuhal, pa eno pecivo, pa še kruh spekli...sam popoldne sm pa kr kavč peglalauser posted image user posted image

zdej še 2 škafa cot zložim, prpravm za ta velke cune za ju3...pa Majki spa, že pije mleko...pol pa tuš in po moje kr na nazaj na kavč

kej pokomentiram ju3 al pa kasneje

krofi pa bodo en drug dan, dons ni blo prave volje...sm kr biskvitek z dišavnicami spekla in je maj je reku...mamica, to je pa njami torta...tko d je blo okuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.3.2011 20:24:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

JA sj to je največja dilema...sam to pomeni, da bojo itak zj 14 dni v vrtcu razsajale če res so.....pol jo morm met zj še 14 dni doma, pol pa itak ven vzet, k bom tik pred zdajci....in pol je lohk do sredine maja doma user posted image user posted image user posted image

ta tedn bo šla, pol bom pa vidla kako in kaj....

sj pol če je 14 dni inkubacijska, tud če se dojenček okuži isti dan ko pridem iz P pol bo že 14 dni star ko jih bo dobil, prej pa je glede na tvoje besede itak zaščiten k sm jih jst prebolela....a prov štekam....
k najnevarnejše je za dojenčka, da jih dobi do 3 dni po  porodu, se pravi bi se mogu okužit že v maternici  to se pane more k ma moja protitelesa....to  je res cela znanostuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja,tko so meni rekli na infekciski

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.3.2011 20:29:52   
Čebel@
pri nas je bilo tudi na izi popoldneuser posted image ....me je ati čist okužil s helikopterčkom in sem ga skos furalauser posted image ....Hana se ga je včeraj še bala,danes je imela pa svoje komande(od avtomobila na daljinsko) in ga je ona kao tudi vozilauser posted image

prej sem šla na WC se je slišalo,kot bi en košček padel v vodouser posted image .....je itak desca spet panika zagrabilauser posted image .....sem mu mogla takoj povedat za kaj se kakšna kremica uporablja(in gor napisat)user posted image ......pa na listek si je napisal,kaj vse mi mora v P prinest(kot bi šli 1. rodituser posted image ),pa kaj more nest v vrtec,da bojo otroci malo praznovali....ma mi je vse skupaj kar malo smešnouser posted image .....na koncu bom šla pa čez rokuser posted image user posted image user posted image

user posted image  še zobe ščohat in via postelja.....lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.3.2011 21:00:58   
brkn83
nik je ob pol osmih kr padel v postlo. Ga noge sploh niso več nesle, tko je bil utrujen.

Jutri bo a šel kasneje v varstvo, ker gospa ki ga čuva ima zdravnika in me bo poklicala ko bo prišla domov. Se bova zjuraj mal dlje cartala, potem pa se odpravila. Tk da bom jutri verjetn bolj pozna, oz. odvisn kaj bo nik počel zjutraj.

Grem še pod tuš in potem se malk možeku stiskat, pa ml bi pasalo user posted image user posted image . Nič šibam.
Lahko nočuser posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
7.3.2011 6:57:10   
brkn83
Dobro jutro.

Kako ste kaj, midva že vstala. Nik sedaj malica kajzerco -čokolino že pojedel in mleko spil. Bova pa zdej šla nodija gledat

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
7.3.2011 6:58:28   
brkn83
user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
7.3.2011 7:05:11   
Urša08
jutro

Brkn hvala za kavico in rogljiček user posted image

Jaz sem rahlo zaspana, sem od treh bolj slabo spala ker bi eva skoz jedla potem ob pol šestih pa vstala user posted image user posted image user posted image user posted image Danes imam vse user posted image user posted image user posted image doma, noski puščajo in upam da ju pozdravim.  Eva ma tud mal nosek zamašen ampak upam da pri tem ostane. Za jutri sva imela z user posted image plan da imava dan zase no ne cel dan bolj dopoldan, pa nama bolj slabo kažeuser posted image user posted image user posted image , no sej bomo videli. Nejca mam jutri še na cepljenje za klope naročenga pa ne vem če ne bom spet premikala, za Evo me more pa danes poklicati če bo cepljena.

Sedaj pijem čajček, potem ko Žiga vstane bom pa zajtrk naredila.

Vas grem mal prebrat.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
7.3.2011 7:06:26   
Urša08
brkn a boš danes test naredila? Kaj tvoj možek trenira ko ima tako pogoste treninge?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.3.2011 7:09:30   
Urša08
Sjmm mene je tud user posted image ujela. Naj gre čim lažje mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super da si počivala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela tvojga pa panika grabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si Hano pred rokom rodila? Jaz sem Nejca prej, za Žiga so mi vsi govorili da bo itak pred rokom in seveda ni bil, pri Evi se mi pa nič ni mudilo, sem računala na kasneje je pa presenetilauser posted image user posted image user posted image . V glavnem user posted image bo prišel ko bo pripravljen ti pa ta čas čim več počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.3.2011 7:10:34   
Urša08
Ajvy ste sedaj zdrave?

TAmika super za lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image kako so user posted image user posted image user posted image user posted image kralji?

Kolumbo kako je pri vas?

Birdy kako sta Kristi in Levček?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.3.2011 7:11:32   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

brkn a boš danes test naredila? Kaj tvoj možek trenira ko ima tako pogoste treninge?

moj mož je trener, drugače pa trenira smučarske skoke.

ne vem če bom danes kej v trgovino hodila, da bi si test kupila. BOm pa verjetn jutri.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.3.2011 8:04:39   
brkn83
sem si že glavo zdej oprala in si spotoma naštudirala kaj bo danes za kosilo - goveja juha z rezanci (še od včeraj) pa skutine palačinke in češnjev kompot (zaloga v kleti), sem si tko splanirala da ne bo preveč dela.

Pri nas je pa danes ful sonček in upam,da bo tako cel dan. Bova potem z nikom popoldan lahko zunaj, bova mal gredice od rož uredila.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.3.2011 8:14:12   
petrušk_
jutro...

tale rr mi  šteka k pr norcih...upam, da zj rata objavit...

no v glavnem mi mamo DAN D....eva gre v vrtec...zj še čokolino pohamsa, se oblečeva in greva v baby center eno knjigico kupit pa eno igračko pol pa neseva v vrtec še za rojstni dan...mami pa v lj za ene 2 urce na šiht.

urša...naj noski  čimprej nehajo puščat
kolumbo...kako sta tvoja fantička? upam, da ste boljš
tamika...vi????

več pa popoldan...se že mal mudi proti vrtcuuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.3.2011 9:12:34   
Čebel@
dan

jaz že od dohtarja-dobila AB....moja dohtarca ni delala,je bila pa njena sestra in me je kar k eni zdravnici peljala,ki ni nadomeščala tko da sem bila v 10tih minutah fertikuser posted image user posted image user posted image .....če me user posted image  ne prehiti,mooram v petek se it pokazatuser posted image

pri nas tudi sončekuser posted image user posted image user posted image .......ampak full pihauser posted image

urša.......Hano sem rodila 6 dni pred rokom......za tega pa tudi pravijo da naj bi prišel prej,ker je večji kot je bila Hana.....jaz že komaj čakam,da ga dobim v naročje........ampak prej bi rada še prehlad pozdravila

nočka je bila superuser posted image user posted image user posted image ......Hana se je zbudila ob 6.30 in bila full dobre voljeuser posted image user posted image user posted image .......jaz sem tudi uredu spala oz. presenetljivo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo:juhica,pišč. nabodalca,krompir,solata

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.3.2011 9:43:26   
TAMIKA3
DAN user posted image

user posted image user posted image user posted image in ati na delovnih mestih ... Mai na bolniški z vročino user posted image ... je v petek zakuhal
v soboto dopoldan sva šla s Tristanom na kavico z PETRUŠK family user posted image user posted image user posted image ... jih nisem upala povabit k nam, da se ne bi česa nalezli ... je bilo fino jih videt in počvekat .... doma pa nepopisno navdušenje nad vrečko user posted image user posted image user posted image user posted image ... PETRUŠK 1000X HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image ... bodo fantje spet lepi user posted image user posted image user posted image user posted image
popoldan smo šli na maškarado ... no, nas 5, ker smo Maia pustili doma ... bilo je fenomenalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sta ati in Tian bila na turnirju na Hrvaškem ... brez večjega uspeha, je pa dobil medaljo za sodelovanje user posted image

vam kasneje naložim kako slikico user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.3.2011 9:44:49   
TAMIKA3
tudi pri nas smo se prebudili v lep sončen dan user posted image user posted image ... škoda, ker je mrzel in vetroven user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?