Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 8:32:51
|
|
|
|
Čebel@
|
zunaj sonček ampak mraz
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 8:34:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ komi čakam drug tedn da se dobimo....povejte kera bo mela otroke s sabo...če sploh kera naša je dopoldan v vrtcu a gre katera mimo mene,da mi nebi bilo treba vozit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 8:41:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan v vrtcu, mami je nabavila štručke in piščanjčja bedrca za kosilo ... sem nafektala taščo, da ga pripravi ... počitnikarja tudi že pokonci, ati je pa bil danes zgodnji, ob 5-ih je vstal , ker ima popis, pa ju3 tudi zdaj si bom privoščila in nam pripravila zajtrk ... plan: knjižnica, šoping, kino ... uživancija čebel@... kvala za kavico .... z sta pa res čisto blizu cilja urša... uživaj v obisku in kavici simona... tudi tebi želim, da v miru popiješ tanci... ne delaj skomin po toplem sončku ... pa celo ob 3 ponoči
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 24.2.2011 8:43:16 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 8:58:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zunaj sonček ampak mraz pri nas -10
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 9:02:48
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Komentirala ne bom, ker se mi ne da niti brat. Danes bedim že od pol petih zjutraj, ker se niku ni dalo več spat. Pa je pote prišel se k namacartat v postlo, in ita n bl več spanja. No ob osmih sem imela že masažo, zdej pa moram še neko naročilo oddati, pa potem še paket odpreti, ki mi ga poštar prinesel....................v glavnem čaka me ogromno dela danes. Kolumbo - prosim napiši račun kam ti laho nakažem denar, ali ti ga naj kr preko pošt pošljem, potem pa mi napiši naslov.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 9:04:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zunaj sonček ampak mraz pri nas -10 v Ljubljani naj bi bilo -7
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 10:43:46
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! evo končno mene...se kr neki zavleče zjutri k nisva sama...pa še dons je blo treba neki papirje poštimat, Jan in oči sta šla še en lak pognit na stavbo...zdej pa še mau spokam, pa pojemo ričetovo juhco...pol pa via Piran, ker je blo 5:1 za na kosilo ...tko d potem, ko pridemo domov bo pa una zloženka kruh + čokolada jz se neki matram z znižanjem teže...upam, da se kej premakne sem vas vse prebrala...pa d vidm kva sm si zapomnila kolumbo...super..pri vas se že ženite ..pa krasno za take tetke k polnijo skrinje tanči...oooo, vročina...kajbi dal, kaj bi dal brkn...upam, da se kej spočiješ čebelc@...sam še 28 dni??????joj, še en mau pa boš crkljala...SREČNICA!!!!!!!!! srečanje....men je ok torek, sam povejte cajt....mulček bo z mano, če oči ne bo frej tak cajt...sam jz sm rekla d grem....sem ful potrebna mau off cajta no, tkole za zdele...grem četo nafutrat, pa ruzak nafilat...pol pa via.....morči
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 10:51:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 12:24:19
|
|
|
|
brkn83
|
mihailo - super slikice. Evo zazdej končala z masažami. Hitro nekaj za kosilo narediti, potem pa že po nika šibam.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 12:58:36
|
|
|
|
sazi
|
Se spet oglašam po nekaj mesečnem nejavljanju. Vidim, da ste ene zelo prodne in imajo februarčki 2009 že mlajše bratce/sestrice. Čestitke vsem. Kolikor berem, se menite za srečanje. Se vam lahko prdružim (če utegnem, seveda)?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:02:42
|
|
|
|
brkn83
|
sazi - lepo da si se malo javila. Kako ste kaj? Js pa zdele pečem palačinke, juhica pa je že kuhana. Počakam, še eno da pride po darilni bon in potem šibam po nika. Danes bova popoldan spet sama,ker gre ati na trening in pride šele okoli pol sedmih domov.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:23:40
|
|
|
|
petrušk_
|
hej bejbe.... mi2 sva glih vstale....je mala spala sam dobro urco dons...tko da je bil kratek popoldanski počitek zj pa malca, pol pa za večerjo pristaviva, k bo oči tko pozn, da bo to za naju že večerja jst pa....hmm...kaj nej rečem....vsak dan bolj čudno zmatrana....se pozna vsak nadaljnji dan...se vidi , da filam 33 teden....resno se odločam, da bi jo dala v torek v vrtec, k mam pregled v lj za cukr pol bi pa naprej proti kranju šibnla na en huge čvek z vami....bomo še vidl, kako bom to vse skupej speljala...če bi vas več malčke mel s sabo bi jo tud jst vzela, tko pa....pa še dohtarja mam...u sredo pa pregled pr gineku.... birdy tud pride? v nedeljo mal na potiho planiramo praznovanje...ampak res bl na potiho...heheh.... v pondeljek gre moj po zibko k bratrancu, k so zj pa oni skoz bolani in se nikakor ne mormo uskladit, da bi oni prnesl zibko pa evi pršli čestitat...tko da.... lupinco mam še na dolenjskem, sam so neki oblublal, da jo bojo tud prnesl...no sj če ne prej pa tačas ko bom v P tko da ne bom nč panike zganjala... včeri sva pridno nakupovala, tko da mam že res skoraj vse....sam čist sm žalostna, k nism v HM dobla Pliš kompletka za iz P...sm kolumbo vidla...iste copatke, kapco,, jopčko pa še dekco....zj je pa te robe že zmanjkal majo pa sam še poletno...no comment vam rečem tko da dekco sm u CA pol eno lušno kupla, kompletek mi pa še fali.....upam, da u tork u kranu kej najdem drgač se mi bo skeglal...hehehhehe podloga za na previjalno tud kupljena,....če kero zanima nakup nove....u Rutarju majo res zakon pa velike....jst sm že za evo 2 tam kupla.....zj majo pa neke nove, k je gor prevleka iz frotirja, se lahko dol vzame in opere, pa ful tople pa mehke...res superca..... šibam evi dat kitty hello bončke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:31:23
|
|
|
|
sazi
|
Smo fajn, vse super. Zarja velika punca. V nedeljo ima RD. Govori, komandira, trmari, poje... Obožuje svojega brata in mu krade igrače (najraje ima avte in Carsov in dinozavre - punčkastih igrač se ne pritakne), rada hodi v vrtec. Med vikendom zjutraj prileti v dnevno sobo, se vrže na kavč in pravi, da bo gledala "Juki Pak" - Jurski park ali pa "Debo dobo ti" ali pa "Eeko" - Ledeno dobo tri ali pa enko (torej Ledeno dobo 1). Ima zanimiv izbor za še ne dveletnico . in potem opisuje prizor, ko en strupen dinozaver (dilofozaver) s strupom poškropi negativni lik v filmu: "Divovaver plunu gavo bajabo, Bajaba mazana". Ja, najhuje je to, da je umazan. No, toliko o dinozavrih, ki jih imamo po zaslugi našega petletnika polno hišo (vsaj 20 komadov plastike, kakih 60-80 narisanih - se potem igra s paprički, ki jih prej izreže in pobarva, vsaj 10 knjig na to temo, sestavljanke, okostja, baby dinozavre, ki v vodi zrastejo...). Ko pa sem mu zadnjič kupila pižamo s podobo dinozavra (tako lušno, dinozaver nič kaj napadalen - simpatičen) - me je pa pogledal, kot da bi z lune padla - "Zakaj si mi pa kupla pižamo z dinozavrom?" In jo noče nosit No, sem vam malo zasmetila temo. Se opravičujem. AMpak dejstvo je, da je del teh dinozadvorove zgodbe tudi Zarja.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:43:44
|
|
|
|
Urša08
|
helov Sazi pri nas so tud dinozavri zakon starejši bratci svoje delajo Za mano kar pester in razgiban dan. Sem mela mal družbe ob pitju kavice, pa od svaka punca je bila tud tuki mi je mal otroka zamotla, pa Nejca je vn na sprehod peljala. Tamaledva sem dala ustrišt tko da mata sedaj luštne frizurce sam Žigec mi je bil prej z dolgimi bolj cortkan sedaj je pa bolj fantku podoben . Za kosilo sem kr gresovo juhico in palačinke naredila. Sedaj mi Žiga in Eva spita - no Eva bo vsak čas pokonci ker že od 12 spi. Jaz sem uspela posesati bi blo pa fino še pomiti oz. nujno potrebno. no pa da mal preberem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:44:33
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk super za šoping Kdaj pa maš v torek zdravnika?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:46:34
|
|
|
|
Urša08
|
Kateri odgovarja kavica v torek 1.3 okol 10 v okolici Kranja oz. v Kranju? Če se ne motim smo za : kolumbo, petrušk, sjmm, birdy, jaz, čebela? če sem katero zgrešila mi prosim ne zamerte no sedaj pa najk vsaka pove če ji odgovarja oz. predlaga spremembo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:48:03
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo lepe slikice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:49:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kateri odgovarja kavica v torek 1.3 okol 10 v okolici Kranja oz. v Kranju? Če se ne motim smo za : kolumbo, petrušk, sjmm, birdy, jaz, čebela? če sem katero zgrešila mi prosim ne zamerte no sedaj pa najk vsaka pove če ji odgovarja oz. predlaga spremembo če me katera spotoma pobere(in pol dostavi domov)-pol grem oz. pridem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:50:44
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana in ati sta se zakopala v duplote-ju grem probat prepričat,da bi šli na sonček komentirala bom pa pol ......papa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 14:58:14
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kateri odgovarja kavica v torek 1.3 okol 10 v okolici Kranja oz. v Kranju? Če se ne motim smo za : kolumbo, petrušk, sjmm, birdy, jaz, čebela? če sem katero zgrešila mi prosim ne zamerte no sedaj pa najk vsaka pove če ji odgovarja oz. predlaga spremembo Mogoče grem v torek ravno nekaj v okolico Cerkelj iskat, pa bi lahko še jaz skočila na kavico (ampak vsaj do ponedeljak ne bom vedela). Kje se pa dobite? Upam, da me nimate za vsiljivo, ker se tu res malokrat javim .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:06:37
|
|
|
|
petrušk_
|
no da še mal pokomentiram.... sjmm...mogoč ti pa rata frej cajt....pa res super, da te peljejo na kosilo....želim vam, da preživite čimlepši dn, sam kaj ko je tko mraz....mi2 si tud ven ne upava, kljub temu da je sonček, ker piha k hudič, pol nam pa koj iz učkov teče....hvala bogu za smetliko...k drgač bi bli skoz na tobrexu.... SITA SM ZIMEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! brkn...res si pridna....pa tud sta z nikom kr dost sama ane...pr nas tud oči dons cel dan dela je dobu 2 kontejnerja, pa bo pomoje kr pozna ura, preden bo doma.... super kosilce, sam men zj ful škod, pa tud če z ajdovo alpa polnozrnato moko palačinke nardim mihailo...res lepe slikce tvojih dveh palčkov malčkov.... tanči...jst bi tud šla nekam na toplo...res mi že preseda tale mraz.... uživajte, kako pa sta malčka...vročina šla byby???? tamika...super, da ti ni treba kuhat dons ,...tud to je včasih treba zrihtat, sam naša taščica je zj bl zanč kt pa ne, tko da....tale srček jo je ornk zdelal- se kar ne pobere in ne pobere.... vidm da smo zaadnje čase kr vse brez očitev....sj pr nas kukr gre evrov zadnje cajte je še le dobro, da ma kej dela, k drgač neb mel že kej več u usta dat čebela...super, za tvojga da ti tolk pomaga...ga je res za pohvalit, pr nas ma pa glih zj ful dela, tko da nam doma vse zadi ostaja...kar jst uspem, ostalo pa je kar je.....bom zj pomoje bl k bom doma....no upam, da bo mala kej več v vrtcu kot pa sam po 2 dni kolumbo...super za bakico....pa za domače dobrote....jst zj marca dobim pošiljko iz bohinja....domača govedina...je ni čez te k se u planinah pase....pa dobrote iz vrta pa jabučki me tud vedno čakajo...moja predraga mati zmer misl da more kej prnest ne govor o 100tkah k pr nas zadnje čase kr letijo k bi bli tanarisani...oči že mal z očmi zavija, moja kartica ornk obremenjena...tko da.....sj bo boljš ane... pr vas pa že ljubavi al kaj...noroooooooo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:06:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk ti bom kar jaz odgovorila sam ne me za 100% jemat. Mislim da bomo mele kolumbo, birdy in jaz otroke v vrtcu, če čebeli uspe pridt bo Hana najbrž tud v vrtcu, Sjmm pa zna met Maja sabo. Pa hvala Kolumbo te tekom dneva pokličem Tanci jaz bi bla tud na taki vročini uživajte kolk cifro zj nosi tvoja evica....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:08:22
|
|
|
|
Čebel@
|
ju ne spravim stran od kock sjmm....uživajte na primorskem ......tudi ti si lahko 5. srečnica mihailo.....kok sta luštna sazi......pridna,da se kdaj tudi še tukaj javiš .....zmenjene smo/so v Kranju......vav mala ima pa res pester izbor za igranje petrušk.....a si vzela uno oranžno dekico s tigrčkom od puja? urša..... za kofetkanje grem še malo težit za sonce
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:09:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk super za šoping Kdaj pa maš v torek zdravnika? zjutrej ob 8h
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 24.2.2011 15:11:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kateri odgovarja kavica v torek 1.3 okol 10 v okolici Kranja oz. v Kranju? Če se ne motim smo za : kolumbo, petrušk, sjmm, birdy, jaz, čebela? če sem katero zgrešila mi prosim ne zamerte no sedaj pa najk vsaka pove če ji odgovarja oz. predlaga spremembo jst sm za...tam na 10 uro bi blo najbl fajn....kje pa u kranju? qlandia al ke drge?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.