|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
11.6.2011 10:46:00   
sunny24
Jutro! Ja, z Gajo smo si spet privoščle...Smo spale do 10h...user posted image

Zdej je pa šla s taščo na tržnco, pol pa v Vipavo. Jst pa grem malo do DM zapravljat. Spet...Sm si v četrtek kupla v C&A 2 take fajn oblekice za male pare...Prov vesela! user posted image  
Morem nekje še najdit par bodijev na preklop s kratkimi rokavi...Ste jih kje vidle za kako pametno ceno?

Učeri sm mela pregled...Vse OK, CTG OK, zaprta ko bi me zašili. Kar naj počaka še naš fantina, da gre mama na dopust, pa da mu še ime prej zberemo! user posted image user posted image user posted image

Jutri pa v Čatež...Sam upam, da bo lepo vreme dol, da ne bo kako sranje z dežjem...

birdy, sm prov vesela, da je Lev boljše!!! user posted image   Paketek gre naprej v pondelk! Pa sorry, k si me čakala...

čebela, to je še en receptek, kjer lahko uporabiš češnje. Sam jih dej kar dosti, da rata bol sočno! 

http://www.kulinarika.net/recepti/15086/sladice/pecivo-z-breskvami/

Ta je pa tko, za idejo zdej k bojo breskve. Jst sem ga nardila predvčerajšnim cel  pekač, porabla 4 kile breskvi in ga že včeri ni blo več! user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/15083/sladice/poletna-osvezitev/

kolumbo, a tudi ti pospravleš po bajti...Mene je tudi včeri primlo...Sm dnevno udesila...1 velika vreča za smeti praholovcev je šla v kanto!

sjmm, ma to maš sam sesalc al parni čistilc? Zadnjič nam je soseda k dela v vrtecu posodla parni čistilec iz vrteca Dyva al po novem Brita, pa smo spucali celo stanovajne v nulo...Kaka lep svež zrak je bil v bajti! Sam ma eno napako...Drag je ko hudič!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 11.6.2011 10:47:49 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 15:03:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 15:06:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.6.2011 15:11:39   
Čebel@
sunny....jaz sem jih dobila v C&A po 2 skupajuser posted image

kolumbo....user posted image user posted image user posted image user posted image Rokso-tipičen atauser posted image user posted image user posted image

hvala za recepteuser posted image ....jutr ne bom nič pekla,ker gremo MOGOČE via Koperuser posted image user posted image user posted image ......bomo se zjutraj odločiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.6.2011 15:18:37   
sjmm
hej, hoj!!!

sunny...super d ste z Gajči mau podremaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ....glede sesalca...vorwerk nima na paro...je navaden , pa globinski, pa turbo ščetka,pa ščetka za zavese, pa teleskop za na vrh omar, pa metlica za prah...ko zamenjaš vse nastavke pa je tud že dan okol, sam č i s t o je pa na ful...sm čist not padla...je moj reku d si želi d bi bil vorwerk sesalc k ga mam skoz pr sebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pojedl....juhca pa palačinke s skuto...je blo dobr...Maj je prvo napadu palačinke, pol je imel pa juho za čez...kdo bi ga zastopu???

zdej me pa čakajo omarice v dnevni...

lepo popoldne!!!!

aja, še 1x sam vprašam, če bi kera kej od JUST kremic...dons do 6h oddajam naročilouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
11.6.2011 15:59:45   
sunny24
Hello!
Evo, naša familija je nekako prcapala domov...Vsak s svojga konca...Moj s kafeta, Gaja iz Vipave, jst pa iz šopinga! user posted image   Sm malo oropala DM, pa v HM in CA sm neki nabavla-zase itak...user posted image user posted image user posted image   Sm gledala bodije v CA...s kratkimi majo sam številko 50, jst bi pa 56 in 62 rabla. Sm obrnla vse trgovine, ma jih nikjer nimajo...user posted image

Kaj če bo katera hodila po CA, bi bla tko prjazna in mi (če bi jih meli) vzela 2 bodija s kratkimi rokavi na preklop 56 in 2 št. 62 in mi jih pol poslala? Plačam vse jst, pa še eno kafe ob priliki!!!

kolumbo, ma sej jst tudi mislim, da se ne bom kopala, k ne bi lih zdej na koncu kakega vnetja rada fasala...Bom sam tace močila! user posted image

Grem, k Gajči kaka na kahlo in hoče ustat, pa se mi ne da vsega kakca po bajti čistit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
11.6.2011 18:19:45   
sjmm
helov!

evo dnevna zglancana, sm vse s prontom našpricala in zdrgnila, upam, da bo kak dan brez prahuuser posted image

zdej smo en kofetek ruknl s Saško in mojim .....Maj in Miha pa sta zakopana v mivki....sm jima že grozila nej se do gat slečeta zuniuser posted image

Jan pride okol 8h, je šeu na sošolkin ( pardon ženin) RD...je še pol ure za njim dišalo, pa še eno majco si je za s seboj vzel, če bodo kej divjal in bo prešvicanuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tegale našga mulca je pa orng začel trkatuser posted image user posted image user posted image ....sva sam pol ureporabla d sm mu frizuro u ta pravo smer zagelalauser posted image user posted image

v glavnem...zdej še ene 2 škafa brisač in nogavic zložim, moj še dvorišče posprav, pol pa grem solatko za večerjo nardit , pa en tunin namaz si bomo prvošl...pol pa še rožce spedenam okol bajte in upam, da mi še kej volje in moči ostane za kak prijeten trenutek v dvojeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
11.6.2011 20:23:58   
Urša08
helov bejbeuser posted image

Mi smo prišli nazaj z morčija. Kaj več kasnejeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
11.6.2011 20:31:08   
Čebel@
sunny......jaz sem veliko v C&A in ti kamot vzamemuser posted image ....te pokličem ko bom v trgovini?

urša.....WBuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
11.6.2011 20:50:04   
sjmm
urša...WB, bejba...smo te že kr pogrešale!!!!! user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 21:04:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 21:07:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4712
11.6.2011 21:42:47   
Čebel@
tamal že 1 uro drnjoha....sem ga hotla zbudit,da bi ga še malo nafilala,pa se ne da motit sploh....pa še v kratkih rokavih je...grem vodoravno-sej se bom glih ulegla,ko bo avf

lep večeruser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 11.6.2011 21:43:17 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
11.6.2011 22:07:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM a pr vas pa že kr ženkiceuser posted image user posted image user posted image ...o mašina....ti, a se teli mulčki že kej lubčkajo....sm že mal pozabila, k je že tooook daleč od prvega poljubauser posted image user posted image user posted image

hja, sam res....no, do dons se še ni hvalu d je kero lupčknu...dons pa so se šli uno flašo vrtet in je tud to pršlo na vrsto....sm bla čist paf...no, sej si še nism opomogla od tele naše casanoveuser posted image user posted image user posted image ...bom dala šibo namakat za vsak slučajuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4714
11.6.2011 22:13:00   
sunny24
Čer! Popoldne je šlo mimo v šusu...
Smo šle z Gajo h moji noni, mal sm špinačo nabrala, pa korenček...Gaja itak uživala po vrtu.
Jst sem pol šla domov, še sestrično h ljubitu peljala, Gaja kao spat h mojim, ampak je bil tak jok, da jo je moj tata po 2 urah kr domov prpelu. Je blo non stop mama moja, kje je mama, gremo h mami...Al se je tolko razvadla zdej k sm doma stalno al ne vem kaj ji je, k še nikoli ni blo problemov z našim cigičim malim...user posted image user posted image user posted image
Sm pa vsaj neki spakirala za Čatež...Ostalo bom pa zjutri, zdej itak ne morem po sobi iskat mojih cot...

čebela, ja če boš kaj tam okoli hodila mi lahko vzameš-fantovske barve! user posted image   Sicer pa je tašča prej neki rekla, da ko se vračamo iz Čateža, da se bomo ustavli v LJ na Rudniku, tko, da bom šla tudi jst počekirat, če ti ne boš mela cajta al pa da ne boš sam zato hodila tja.

ursa, WB!!! Kako je blo na morju? Vsi zdravi? Sm ti poslala ZS! user posted image

kolumbo, ooo, ohcet! Blo fajn? user posted image

sjmm, opa, a že kar lubice v igri...Hitri so ti današnji pubertetniki...Kaj šele bo, ko pridejo naši 09 na vrsto...user posted image user posted image user posted image

Grem kozmetiko štimat...A je kdo še tle?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 22:50:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
11.6.2011 22:55:16   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo jst tleuser posted image

kva dogaja pr vs???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4717
11.6.2011 23:00:09   
sunny24
Oooo, celo nekdo, k ponočuje user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 23:00:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4719
11.6.2011 23:05:48   
sunny24
kolumbo, ja sej vrjetno bo res kej tazga v igri...Je zadnje čase res na meni zalimana, pa lupčki gor, pa moja moja,...

Študiram, kaj naj bi user posted image Gaji prinesel kot darilo? Kaka ideja?

Pa še ena dilema...A je pametno, da pride Gaja k meni v P (v Postojni so obiski samo od 14h-15:30), al naj nas pride z mojim samo iskat zadnji dan? Ne bi je rada matrala vsak dan, pa lih takrat ma uro za spat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4720
11.6.2011 23:06:55   
sjmm
jap----na kavču z laptopom...ker na tv še drugi buljo kr mi ni po volji...zdej jih hočm našibat spat...mejduš si mislijo d so že počitnce

user posted image user posted image user posted image naš tv-ček je dons tud za kako kilo prahu lažji

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4721
11.6.2011 23:09:21   
sjmm
sunny...po zadnjih izkušnjah kot pišeš glede ..moja,moja mami...po moje je bolš d če ne boš predolg u P d pride zadnji dan z očijem po vaju  user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
11.6.2011 23:12:49   
sunny24
Se tudi jst bolj nagibam h temu, da bi pršla sam zadnji dan. No, v Postojni si not, če je vse v redu, 4 dni,...Upam, da bo šlo brez joka mimo! 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 23:22:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
11.6.2011 23:24:22   
sjmm
sunny...držim pesti d bo Gaja dobr prenesla tvojo odsotnost in se boste skupi veselili malega  user posted image

evo pri nas končno mau miru...zdej paše en filmček na HBO pogledam...pol pa šlafat

NOČKO VSEM!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?