|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
18.2.2011 8:56:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm in čebela nč skrbet, sm kr ok, mam še mal vročine, mal vozlov sam gre na boljše, user posted image se pa tud umirja. Ma prav z namenom prej vstanem da bi v miru popilla kavico in mal rr sam vsi pricapljajo v roku 10 minut za manouser posted image tko da sedaj pišem z Evo v naročju, ostaledva se mi pa motato pod nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pridem nazaj ko jih zaposlim

no veš da nas skrbi....res čimveč počivaj....kaj si se odločila za pusta?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.2.2011 9:09:13   
Urša08
eto Eva spi, tamaledva mata pa že malico user posted image user posted image user posted image

čebela glede pusta ni še nič določeno, sem Nejcu kazala tisga tomažka v katalogu pa mu sploh ni bil všeč, mi zdej kaže pikapolonico sam moj ni najbolj navdušenuser posted image user posted image user posted image Glede zabave vem da ti ni vseeno in je zelo grdo od sestre da tako komplicira.

Sjmm ojej sem prebrala da pri vas tud komplicirajo, mislim pa kaj je folku user posted image .

Birdy helov, si uspela vse zlikat?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.2.2011 9:11:16   
Urša08
Jaz pa danes upam da mi rata mal pospravit, pa mal oprat, kup za likanje je tud skoz večji tko da dela dovolj, volje pa ne toliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.2.2011 9:13:03   
Urša08
Kolumbo začni pakirat pa šibite na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image Glede vozka ne vem kje je problem, trax se super zloži  , vaš avto je pa še enkrat večji od našega tko da mate prostora dovoljuser posted image user posted image user posted image . Pa ne skrbi glede Maja , skupaj boste  tko da bo vse ok. Vi samo šibiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.2.2011 9:13:21   
Čebel@

čebela glede pusta ni še nič določeno, sem Nejcu kazala tisga tomažka v katalogu pa mu sploh ni bil všeč, mi zdej kaže pikapolonico sam moj ni najbolj navdušenuser posted image user posted image user posted image Glede zabave vem da ti ni vseeno in je zelo grdo od sestre da tako komplicira.

upam,da bo na koncu zmagala Nejčeva željauser posted image user posted image user posted image

user posted image  oropat bankomat in plačat položniceuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.2.2011 9:17:13   
Urša08
Draga Gaja!

user posted image user posted image Pred dvemi leti si prišla na svet in ga polepšala mamici in atiju. Bodi vesela, razigrana, zdrava ter navihana deklica.
user posted image user posted image
user posted image

lepo praznujteuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.2.2011 9:53:16   
Čebel@
GAJA od sunny in ZARJA od maksi VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.2.2011 10:09:04   
Čebel@
no da malo zasmetim s slikamiuser posted image

veselje nad ogromno škatlo:
user posted image

zlezla na škatlo(kasneje tudi vanjouser posted image ):
user posted image

in že kuhamouser posted image :
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.2.2011 11:19:58   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

GAJA od sunny in ZARJA od maksi VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.2.2011 11:20:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no da malo zasmetim s slikamiuser posted image

veselje nad ogromno škatlo:
user posted image

zlezla na škatlo(kasneje tudi vanjouser posted image ):
user posted image

in že kuhamouser posted image :
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.2.2011 11:29:51   
Čebel@
me je user posted image  klical kaj bo za kosilo......mu povem,da danes sem pa reeees brez idej.....ok,žena-danes te peljem na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.2.2011 11:38:35   
Onasiss

Draga Gaja!

user posted image user posted image Pred dvemi leti si prišla na svet in ga polepšala mamici in atiju. Bodi vesela, razigrana, zdrava ter navihana deklica.
user posted image user posted image
user posted image

lepo praznujteuser posted image

Podpis

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 11:43:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
18.2.2011 11:43:45   
Onasiss
Čebel@...ful sta srčkani, obe... naša bo tudi kuhinjo dobla... pa mislim, da enako...user posted image

urša in čebel@.... vpisi v vrtec potekajo  mislim, da marca, skupine se sicer oblukujejo septembra, vendar pa če imaš po kriterijih dovolj točk oz več kot kak otrok, ki se je rodil npr lani decembra, pa bo v vrtec sprejet-a že z 11 meseci (tako je po zakonu)... točke ti pa prinesejo več sorojencev v družini ki je že v vrtcu...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.2.2011 11:56:03   
Čebel@
kolumbo....sej sem se že malo umirilauser posted image .....tamala s familijo pride le na torto-pa še to je bluzila,da slučajno ni kdo prehlajen da njen sinko ne bo kaj pokasiral.....sem čist ven padla-a mi pa lahko od njih kaj pokasiramo?.....tudi oni lahko kako virozo v bajto prinesejo......uglavnem sem ji rekla,da zarad mene lahko mulca tudi doma pusti...sem ji pa uničila danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss....hvala za pohvaleuser posted image ......a se vidijo moji blond premenčki?user posted image user posted image user posted image ......kuhinja dokler nima nalepkic gor gleda čist čip in plastična,ampak pol ko daš notr še baterije je pa zakonuser posted image user posted image user posted image

vrtec......zdej ne vem al me je una nategnila?.....je rekla da kasneje sploh ne morem dat vlogeuser posted image .......pa sej ni panike-itak imam taščo za pol leta,ampak je pa res čudno da je povsod drugače oz. da vsaka baba(to mislim te v vrtcu) drugače tumbauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.2.2011 12:07:38   
Urša08
Onasiss a točke so za vsakega otroka v vrtcu al dobiš pač točko ne glede na št. otrok? Kako napreduje tortica?

Pri nas sem že orenk zašvicala user posted image user posted image , ves čas eno letanje za user posted image user posted image user posted image . Sedaj sem dala Evo in Žiga spat in upam da mi rata skuhat kosilo pa mal pospravt, pralni stroj čaka, pomivalc čaka,...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.2.2011 12:10:25   
Urša08
čebela zgleda da bova medve spet skupaj uvajali septembra 2012 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.2.2011 12:14:36   
Čebel@

čebela zgleda da bova medve spet skupaj uvajali septembra 2012 user posted image user posted image user posted image
res jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.2.2011 12:15:43   
Urša08
čebela iiiii kakšna princeskica je Hana user posted image user posted image user posted image user posted image men je tak cortkana s temi koderčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.2.2011 12:19:34   
Urša08
Sem dala omakico za makarončke kuhat in me Nejc že sprašuje če je žeuser posted image user posted image user posted image , sem danes na njegovo željo šla omakico in makarončke delatuser posted image . Je pa sedaj v fazi ko ga zanimajo številke, in potem hodi naokoli in gleda na pečici, na uri,... in govori to je pa od tomaža številka, ta je pa od poldija, ta pa od tobija ,...user posted image user posted image user posted image

Si grem en kapučin narest user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.2.2011 12:31:36   
MIHAILO

Sem dala omakico za makarončke kuhat in me Nejc že sprašuje če je žeuser posted image user posted image user posted image , sem danes na njegovo željo šla omakico in makarončke delatuser posted image . Je pa sedaj v fazi ko ga zanimajo številke, in potem hodi naokoli in gleda na pečici, na uri,... in govori to je pa od tomaža številka, ta je pa od poldija, ta pa od tobija ,...user posted image user posted image user posted image

Si grem en kapučin narest user posted image

kaj so fAce resuser posted image uzivaj v kapucincku

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.2.2011 12:37:52   
MIHAILO
jaz razm o tem nakupu http://www.pegperego.si/si/buggypod-revelo/buggypod-smorph-g1634.shtml...pomoje da bo treba met to za sprehode,ker zivimo v mestu...user posted image user posted image ce bi zivela v hisi in jih ven peljala pred hiso in potem tega ne bi rabila

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.2.2011 12:43:03   
MIHAILO
Zdaj vidim kako sem zmesano napisala,ker sem Sonju drzala za kupcka...Danes se samo dojimo..od 10h je bla samo na joskiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.2.2011 12:46:01   
MIHAILO
CEBEL super za taksno kosilouser posted image user posted image Meni je blo vedno fajn,ko sem bila noseca da gremo kam jesti,ne pa da jaz delamuser posted image ...Tukaj v Velenju pa imam kosilo iz vrtca in samo skocim po njega,vrtec hje pa pred mojim blokomuser posted image Kosila so pa res super in zdrava,tako da mi sploh ni treba kuhat...mi bo to pomenilo zaradi otrok da bom vedno jim ponudila dobro in kvalitetno hrano pa vec casa se bom lahko posvetila njima..user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.2.2011 12:47:00   
MIHAILO
Cebel sem brala,da te ze spika in pritiska dol,mene je to zelo matralo na koncu...Kdaj imas pa rok?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.