|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
17.2.2011 20:54:45   
Urša08
čer

Eto jaz mal pogruntala kaj me poleg user posted image daje in sicer so se mi mal vozli nardili v desni dojki tko da sem se še s tem ukvarjala, sem mogla vzet še lekadol ker sem mela tak glavobol pa še vročino. Ah ja saj bo. Mi je uspelo kuhinjo popedenčkat tko da sedaj samo še kavč vidim.

user posted image user posted image user posted image A je treba v vrtec otroke vsako leto vpisat al ko so enkrat vpisani je zadeva zaključena? Upam da sem razumljivo vprašala - no še bolj po domače A moram letos ponovno vpisat Nejca in Žiga al ne? hvala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.2.2011 20:56:10   
Urša08
Tanci uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   joj jaz bi šla tud user posted image user posted image user posted image user posted image itak da te bomo pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kolk časa greste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 427
17.2.2011 20:58:44   
Urša08
Sjmm ste bili pa pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela suoer za tako lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image še slikico čakamouser posted image user posted image user posted image

Brkn jutri uživajta  user posted image user posted image user posted image

Birdy te čist zastopim in ti privoščim da se nacartaš z Levčkom in seveda spočiješ user posted image user posted image user posted image Saj en teden za tabo bom pa tud jaz na vrsto prišlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 428
17.2.2011 21:01:58   
Urša08
Popoldan so Nejc, Žiga in user posted image uživali na snegu. Tamaledva sta se s poganjalci podila, možek je kidal, potem so pa še snežaka skup naredili - sem mogla dat korenčkauser posted image user posted image user posted image . Pa Nejc tok lepo zapoje tisto pesem o snežaku da se kar topim zraven user posted image . Potem sta bila še kako urco dol pri babi in dedijo, potem pa banja. večerja,... Sedaj bi mogla že spat no pa razen Eve še noben ne spi. Bom pomoje prej jaz omagalauser posted image user posted image user posted image .

Grem pod tuš mal vozle masirat, da ne pokasiram še mastitisauser posted image .

lahko nočko user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 429
17.2.2011 21:06:33   
birdy
KLolumbo, pasporoči kaj boš zvedla. No, sej mojidve gresta drgač tud v ponedeljek v vrtec, ampak me preveč firbca že zdejuser posted image
Urša, ne rabš nič več oddajat. Sam pol novembra za znižano plačilo vrtca

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 430
17.2.2011 21:47:28   
brkn83
kolumbo - tak hiter p ares ne morem iti še spat

urša - dej poskusi čimveč počivati. Upam, da bi hitro minilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja bova poskusla uživati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 431
17.2.2011 21:58:17   
Onasiss
Urša...ko je otrok enkrat vpisan v vrtccu je pač vpisan... birdy in kolumbo vpisujeta tretjerojence....user posted image

TANCI.........HAVE A NICE HOLIDAY.Še namesto nas tam na toplem... torej greš tja kamor v petek potuješ se voziš ene 30 ur in si v nedeljo tam....user posted image

Pri nas se biskvit za torto tudi peče, jutri pa še torto naredim in prpravim okraske, upam da mi bo uspelo.... držete pesti.... v soboto bo žurka in bom naredila kar filana francosko štruco in mal tuninega namaza.....

Urša...pojdi počivat.... OBVEZNO!!!!!

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 432
17.2.2011 22:00:19   
Onasiss
aja pa še tole si oglejte za lahko noč....user posted image user posted image

http://www.hirnfick.to/Videos/2461/supertalent_kandidat_tim_patch_malt_mit_seinem_penis.html

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 433
17.2.2011 22:00:48   
Onasiss
Pa katjuso pogrešam??????user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 434
17.2.2011 22:04:58   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Pa katjuso pogrešam??????user posted image

Js sem jo pa danes srečala v City Centru, sam je bla tolk zamišljena da ni nič videla.

Nič lepo se imejte in uživajte.
lahko nočuser posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 435
17.2.2011 22:08:00   
petrušk_
hejjj....me zeza kompuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...mam nštiman...te pokličem

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 6:32:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
18.2.2011 8:23:02   
Čebel@
jutro

spala še kar-na 2 uri sem hodila na WC.....me je vse dol tiščalo in špikalo....zdej je malo boljše

včeraj sem vabila na Hanino zabavo-za tastaredva nič ne vem,tamala pa pravi da jih bo itak preveč(ona je imela 15 folka,mi pa 12user posted image )-ma nej grejo v rit!res sem jezna.....ne bom za nobenga delala posebaj......tamala si itak lahko tisto svoje darilo iz kitajske trgovine kar nekam utakneuser posted image

no se vidi,da sem bolj malo spala in da sem sitnauser posted image

grem prebrat za nazaj 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 438
18.2.2011 8:27:51   
Čebel@
sjmm.......si se uspela spočit?

tanci.......uživajteeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....vse najboljše tvojmu možkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image  za vozle....počivaj koker se le dauser posted image .....slikice bojo,samo da jih snamemuser posted image

onasiss.....fajn praznujte jutriuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....upam,da si šla nazaj spatuser posted image user posted image user posted image .....ne sikeraj se z dopustom,sej gre Šime zraven in jih bosta že spedenalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 439
18.2.2011 8:28:57   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image

jaz bi rada da gre naš user posted image  z enim letom v vrtec....bi bilo verjetno fajn,da že zdej oddam vlogo,a ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 440
18.2.2011 8:33:14   
sjmm
dan!

sem spet ponočvala...bom mogla ukinit en program na tvuser posted image

spali ok, sam mene je zju3 zagrabila panika kok mama dela, moj gre pa pol še za popoldne delat, pa še petrušk se oglasi in upam d bomo imel vse razturan k ponavaduser posted image user posted image user posted image

čebelc@.....joj, tvoji so tud taki, no sej moji so ok, sam od mojga....obup....so mi spet vse z urami zameštral za ju3...k sm jih povabila okol 3h....vsi imajo otroke najstnike, sam ne morjo tko POZN pridet, bojo že ob 1h pršli in pol nej dam Majkija spat?????k gre glih okol 1h spat.....ma pol sm rekla nej pa pridejo kr na kosilo, pa bo Majki pač že zdržal...joj, to pa ne k kosilo bodo pa v ta spodnjem štuku jedl in pol kao direkt gor...pol sm pa rekla d nej pa do pol3h u ta spodnem štuku počakajo, pol nej pa na tortico pridejo, k moji bodo lepo na kosilu, pol bomo pa še mau za prigriznit nardili in sladkarija in tortica.....vsak let posebej me kr ene parkrat ob živce spravjo....ko bo imel Mihec v marcu in moj....samo tortica, samo en dan in naj pride kdor hoče...se sploh ne bom sekirala...ti se pa tud ne smešuser posted image user posted image user posted image user posted image

me skrbi kaj je z uršo k je bla včeraj neki slaba....upam, da počivauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....ma ste spet turbo, a veš d sm jz pa ful manj komplicirala k sm imela 3 majhne , zdej me pa kr neki preganja k mormo kam it...emšo po mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...držim pesti, da vas spremlja zdravjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.2.2011 8:34:34   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.......si se uspela spočit?

tanci.......uživajteeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....vse najboljše tvojmu možkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image  za vozle....počivaj koker se le dauser posted image .....slikice bojo,samo da jih snamemuser posted image

onasiss.....fajn praznujte jutriuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....upam,da si šla nazaj spatuser posted image user posted image user posted image .....ne sikeraj se z dopustom,sej gre Šime zraven in jih bosta že spedenalauser posted image

en mau pa res, čebelc@.....hvala za vprašanje

glede vrtca...kolikor poznam kr oddajajo prošnje še pred rojstvom...je pa seveda odvisn kok imate gužveuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 442
18.2.2011 8:42:52   
Urša08
jutro

Uf pri nas pa traja da popedenam vse triuser posted image user posted image user posted image . Pa še sedaj ko sem mislila da bom mela pet minut se pa Eva oglaša. Grem pokukat kaj hočeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 443
18.2.2011 8:47:06   
Čebel@
sjmm.....joj kok enga kompliciranjauser posted image .....jaz sem jih povabila ob 14.00 na kosilo,pa je tamala takoj rekla,da nej kao prestavim,ker nečak do 15.00 spi in pol je siten če ga zbudijouser posted image ....ja samo,pol je brez veze delat kosilo,ker ko Hana ustane je lakotaaaa in more takoj imeti za jest

urša....jutro.....kako si?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 444
18.2.2011 8:47:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image

jaz bi rada da gre naš user posted image  z enim letom v vrtec....bi bilo verjetno fajn,da že zdej oddam vlogo,a ne?

čebela
nisem sigurna , bosta najbrž kolumbo in birdy kaj več vedeli. Pri Žigu je bilo tako, da so meli prednost otroci ki so šli septembra v vrtec. Potem je bilo pa tako da če je bilo npr. januarja še prostor so ti vzeli otroka drugače pa ne. Tako je bilo pri Žigu.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 445
18.2.2011 8:49:37   
Čebel@
sem klicala soc. delavko v vrtec-če se bo user posted image  rodil pred 4.3.(zadni dan rok za oddajo vloge),pol ga lahko vpišem,ker bom že imela EMŠO....je pa rekla,da bo skoraj 100% zavrnjen,ker ni v planu novih vrtcev delat....je rekla naj dam vlogo februarja 2012 in bo 100% sprejet s 1.9. v vrtec....vmes ga bo pa pol leta tašča čuvala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.2.2011 8:50:02   
Urša08
čebela glede praznovanja se ne sekiraj, pa nej sestra pride samo na tortico. Mislim pa kaj ljudje komplicirajo. Ti vabiš, povabi tiste katere misliš, če pa nočjo pridt pa njihov problem.  Ne sekiraj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.2.2011 8:51:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image A je treba v vrtec otroke vsako leto vpisat al ko so enkrat vpisani je zadeva zaključena? Upam da sem razumljivo vprašala - no še bolj po domače A moram letos ponovno vpisat Nejca in Žiga al ne? hvala

sem tudi to vprašala.....nič ni treba oddajat,grejo avtomasko  v večjo skupinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.2.2011 8:52:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela glede praznovanja se ne sekiraj, pa nej sestra pride samo na tortico. Mislim pa kaj ljudje komplicirajo. Ti vabiš, povabi tiste katere misliš, če pa nočjo pridt pa njihov problem.  Ne sekiraj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma neumno se mi zdi.....ker pričakuje,da bom zarad nje prestavljala......ampak ne bom......ta vikend praznujemo,nasledni vekend se gremo še fotkat in pol v miru in brez sresa čakam na mojga sinkota

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.2.2011 8:53:55   
Urša08
Sjmm in čebela nč skrbet, sm kr ok, mam še mal vročine, mal vozlov sam gre na boljše, user posted image se pa tud umirja. Ma prav z namenom prej vstanem da bi v miru popilla kavico in mal rr sam vsi pricapljajo v roku 10 minut za manouser posted image tko da sedaj pišem z Evo v naročju, ostaledva se mi pa motato pod nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pridem nazaj ko jih zaposlim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.