Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 20:54:45
|
|
|
|
Urša08
|
čer Eto jaz mal pogruntala kaj me poleg daje in sicer so se mi mal vozli nardili v desni dojki tko da sem se še s tem ukvarjala, sem mogla vzet še lekadol ker sem mela tak glavobol pa še vročino. Ah ja saj bo. Mi je uspelo kuhinjo popedenčkat tko da sedaj samo še kavč vidim. A je treba v vrtec otroke vsako leto vpisat al ko so enkrat vpisani je zadeva zaključena? Upam da sem razumljivo vprašala - no še bolj po domače A moram letos ponovno vpisat Nejca in Žiga al ne? hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 20:56:10
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci uživajte joj jaz bi šla tud itak da te bomo pogrešale za kolk časa greste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 20:58:44
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ste bili pa pridni čebela suoer za tako lep dan še slikico čakamo Brkn jutri uživajta Birdy te čist zastopim in ti privoščim da se nacartaš z Levčkom in seveda spočiješ Saj en teden za tabo bom pa tud jaz na vrsto prišla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 21:01:58
|
|
|
|
Urša08
|
Popoldan so Nejc, Žiga in uživali na snegu. Tamaledva sta se s poganjalci podila, možek je kidal, potem so pa še snežaka skup naredili - sem mogla dat korenčka . Pa Nejc tok lepo zapoje tisto pesem o snežaku da se kar topim zraven . Potem sta bila še kako urco dol pri babi in dedijo, potem pa banja. večerja,... Sedaj bi mogla že spat no pa razen Eve še noben ne spi. Bom pomoje prej jaz omagala . Grem pod tuš mal vozle masirat, da ne pokasiram še mastitisa . lahko nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 21:06:33
|
|
|
|
birdy
|
KLolumbo, pasporoči kaj boš zvedla. No, sej mojidve gresta drgač tud v ponedeljek v vrtec, ampak me preveč firbca že zdej Urša, ne rabš nič več oddajat. Sam pol novembra za znižano plačilo vrtca
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 21:47:28
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - tak hiter p ares ne morem iti še spat urša - dej poskusi čimveč počivati. Upam, da bi hitro minilo. Ja bova poskusla uživati.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 21:58:17
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...ko je otrok enkrat vpisan v vrtccu je pač vpisan... birdy in kolumbo vpisujeta tretjerojence.... TANCI.........HAVE A NICE HOLIDAY.Še namesto nas tam na toplem... torej greš tja kamor v petek potuješ se voziš ene 30 ur in si v nedeljo tam.... Pri nas se biskvit za torto tudi peče, jutri pa še torto naredim in prpravim okraske, upam da mi bo uspelo.... držete pesti.... v soboto bo žurka in bom naredila kar filana francosko štruco in mal tuninega namaza..... Urša...pojdi počivat.... OBVEZNO!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 22:00:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Pa katjuso pogrešam??????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 22:04:58
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Pa katjuso pogrešam?????? Js sem jo pa danes srečala v City Centru, sam je bla tolk zamišljena da ni nič videla. Nič lepo se imejte in uživajte. lahko noč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.2.2011 22:08:00
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjj....me zeza komp sjmm...mam nštiman...te pokličem
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2011 6:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:23:02
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spala še kar-na 2 uri sem hodila na WC.....me je vse dol tiščalo in špikalo....zdej je malo boljše včeraj sem vabila na Hanino zabavo-za tastaredva nič ne vem,tamala pa pravi da jih bo itak preveč(ona je imela 15 folka,mi pa 12 )-ma nej grejo v rit!res sem jezna.....ne bom za nobenga delala posebaj......tamala si itak lahko tisto svoje darilo iz kitajske trgovine kar nekam utakne no se vidi,da sem bolj malo spala in da sem sitna grem prebrat za nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:27:51
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......si se uspela spočit? tanci.......uživajteeee brkn....vse najboljše tvojmu možku urša..... za vozle....počivaj koker se le da .....slikice bojo,samo da jih snamem onasiss.....fajn praznujte jutri kolumbo.....upam,da si šla nazaj spat .....ne sikeraj se z dopustom,sej gre Šime zraven in jih bosta že spedenala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:28:57
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz bi rada da gre naš z enim letom v vrtec....bi bilo verjetno fajn,da že zdej oddam vlogo,a ne?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:33:14
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sem spet ponočvala...bom mogla ukinit en program na tv spali ok, sam mene je zju3 zagrabila panika kok mama dela, moj gre pa pol še za popoldne delat, pa še petrušk se oglasi in upam d bomo imel vse razturan k ponavad čebelc@.....joj, tvoji so tud taki, no sej moji so ok, sam od mojga....obup....so mi spet vse z urami zameštral za ju3...k sm jih povabila okol 3h....vsi imajo otroke najstnike, sam ne morjo tko POZN pridet, bojo že ob 1h pršli in pol nej dam Majkija spat?????k gre glih okol 1h spat.....ma pol sm rekla nej pa pridejo kr na kosilo, pa bo Majki pač že zdržal...joj, to pa ne k kosilo bodo pa v ta spodnjem štuku jedl in pol kao direkt gor...pol sm pa rekla d nej pa do pol3h u ta spodnem štuku počakajo, pol nej pa na tortico pridejo, k moji bodo lepo na kosilu, pol bomo pa še mau za prigriznit nardili in sladkarija in tortica.....vsak let posebej me kr ene parkrat ob živce spravjo....ko bo imel Mihec v marcu in moj....samo tortica, samo en dan in naj pride kdor hoče...se sploh ne bom sekirala...ti se pa tud ne smeš me skrbi kaj je z uršo k je bla včeraj neki slaba....upam, da počiva kolumbo....ma ste spet turbo, a veš d sm jz pa ful manj komplicirala k sm imela 3 majhne , zdej me pa kr neki preganja k mormo kam it...emšo po moje ...držim pesti, da vas spremlja zdravje
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:34:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......si se uspela spočit? tanci.......uživajteeee brkn....vse najboljše tvojmu možku urša..... za vozle....počivaj koker se le da .....slikice bojo,samo da jih snamem onasiss.....fajn praznujte jutri kolumbo.....upam,da si šla nazaj spat .....ne sikeraj se z dopustom,sej gre Šime zraven in jih bosta že spedenala en mau pa res, čebelc@.....hvala za vprašanje glede vrtca...kolikor poznam kr oddajajo prošnje še pred rojstvom...je pa seveda odvisn kok imate gužve
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:42:52
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Uf pri nas pa traja da popedenam vse tri . Pa še sedaj ko sem mislila da bom mela pet minut se pa Eva oglaša. Grem pokukat kaj hoče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:47:06
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....joj kok enga kompliciranja .....jaz sem jih povabila ob 14.00 na kosilo,pa je tamala takoj rekla,da nej kao prestavim,ker nečak do 15.00 spi in pol je siten če ga zbudijo ....ja samo,pol je brez veze delat kosilo,ker ko Hana ustane je lakotaaaa in more takoj imeti za jest urša....jutro.....kako si?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:47:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz bi rada da gre naš z enim letom v vrtec....bi bilo verjetno fajn,da že zdej oddam vlogo,a ne? čebela nisem sigurna , bosta najbrž kolumbo in birdy kaj več vedeli. Pri Žigu je bilo tako, da so meli prednost otroci ki so šli septembra v vrtec. Potem je bilo pa tako da če je bilo npr. januarja še prostor so ti vzeli otroka drugače pa ne. Tako je bilo pri Žigu.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:49:37
|
|
|
|
Čebel@
|
sem klicala soc. delavko v vrtec-če se bo rodil pred 4.3.(zadni dan rok za oddajo vloge),pol ga lahko vpišem,ker bom že imela EMŠO....je pa rekla,da bo skoraj 100% zavrnjen,ker ni v planu novih vrtcev delat....je rekla naj dam vlogo februarja 2012 in bo 100% sprejet s 1.9. v vrtec....vmes ga bo pa pol leta tašča čuvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:50:02
|
|
|
|
Urša08
|
čebela glede praznovanja se ne sekiraj, pa nej sestra pride samo na tortico. Mislim pa kaj ljudje komplicirajo. Ti vabiš, povabi tiste katere misliš, če pa nočjo pridt pa njihov problem. Ne sekiraj se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:51:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A je treba v vrtec otroke vsako leto vpisat al ko so enkrat vpisani je zadeva zaključena? Upam da sem razumljivo vprašala - no še bolj po domače A moram letos ponovno vpisat Nejca in Žiga al ne? hvala sem tudi to vprašala.....nič ni treba oddajat,grejo avtomasko v večjo skupino
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:52:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela glede praznovanja se ne sekiraj, pa nej sestra pride samo na tortico. Mislim pa kaj ljudje komplicirajo. Ti vabiš, povabi tiste katere misliš, če pa nočjo pridt pa njihov problem. Ne sekiraj se ma neumno se mi zdi.....ker pričakuje,da bom zarad nje prestavljala......ampak ne bom......ta vikend praznujemo,nasledni vekend se gremo še fotkat in pol v miru in brez sresa čakam na mojga sinkota
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 8:53:55
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm in čebela nč skrbet, sm kr ok, mam še mal vročine, mal vozlov sam gre na boljše, se pa tud umirja. Ma prav z namenom prej vstanem da bi v miru popilla kavico in mal rr sam vsi pricapljajo v roku 10 minut za mano tko da sedaj pišem z Evo v naročju, ostaledva se mi pa motato pod nogami pridem nazaj ko jih zaposlim
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.