|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
17.2.2011 12:29:30   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

brkn... iz tega je nastala moja pikapolonica user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/6563/sladice/rolada/

http://www.kulinarika.net/recepti/14350/sladice/sadna-bomba/

http://www.kulinarika.net/recepti/12042/sladice/ponarejena-ticina-masa/

se mi je zdelo, da bi lahko nekja takšnega bilo spodaj. Sej js ne bom delala pikapolonice, bom neki eksperimentirala in upam, da mi uspe. Greva z Nikom popoldan v trgovino in da vidim če dobim kaj sem si zamislila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.2.2011 12:30:34   
Urša08
čebela super idejo si mi dala za kosilo - palačinke user posted image sem mela še fižolovo juhico v skrinji in sem samo še palačinke naredila in smo že jedliuser posted image no jaz samo palačinkeuser posted image

Sedaj imam pa trenutek tišine, Eva od 11 spančka, Žiga od 12, Nejc je pa rekel da gre mal počivat - beri čez pet minut bo nazajuser posted image user posted image user posted image . Sem uspela kuhinjo pospravit in prezračit, igrač se mi pa ne da pospravljat, jih bosta kar mulčka zvečer. Jaz bom šla pa mal na kavč, pa en čajček zraven ker sem ful slaba.

se kasneje še oglasim

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.2.2011 12:32:20   
brkn83
urša - kr pojdi mal počivat dokler je še mir.

sjmm - si pa ful pridna.

No js sem pa skoraj končala s porspravljanjem. vse je tipi topi pospravljeni in čisto. Tk da sem si zdej privoščla en kapučin,potem pa grem še cote obest pa kosilo do konca narediti.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 13:21:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
17.2.2011 13:21:56   
Čebel@
sjmm.......super za snegecuser posted image user posted image user posted image ......naša je čist po meni-ga ne mara-kar jokat začneuser posted image user posted image

brkn.....a ima tvoj jutri RD,da ima dopust?

urša......super kosilouser posted image user posted image user posted image ......jaz bom palačinke za večerjo naredila,ker jih imajo vsi otroci radiuser posted image user posted image user posted image ......uživaj v miru in tišini-počivajuser posted image

midva sva pokosilčkala-sem danes eno omakico čist zimproviziralauser posted image user posted image user posted image ......zdele mojga postrižem,pol greva pa že v vrtec po našo malo slavljenkouser posted image user posted image user posted image

lepo popoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 13:23:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
17.2.2011 13:23:41   
brkn83
čebela - ja jutri ima rojstni dan in si je vzel dopust.

Kolumbo - okej, naj ti bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti je oproščeno. No sej jutri pa me zagotovo ne bo dopoldan na rr-.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.2.2011 14:23:50   
Urša08
Punce pri nas se je zgodil čudež user posted image user posted image user posted image vsi trije mi spijo istočasno že 2 uri user posted image user posted image user posted image . Sem poležavala na kavču, popila čaj, en kapučinček v miru, nafilala baterije,... sedaj grem pa mal dnevno pospravit dokler še lahkouser posted image .

Kolumbo me veseli da sta možek in Jure boljši user posted image user posted image user posted image

čebela lepo popoldne vam želim user posted image

Uživajteuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.2.2011 14:35:01   
Onasiss
Se morm pohvalit...

naša čmrla že nekaj časa hodi na kahlico lulat, zadnje dni pa preden zamenjamo pleničko sama izrazi željo, da gre lulat na kahlico... no danes zjutraj je naredila isto in se seveda tudi populala... ko sem nesla kahlico splahnit in pospravit je pritekla za mani in rekla "mami hitlo kahlico..TIta kakat"... sem mislila da se heca pa sem ji dala kahlo, se je gor usedla in naredila KLOBASO....... IIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.2.2011 14:39:24   
Onasiss
urša...tile tvoji so pravi cukrčki... pa res sta si Žiga in Nejc podobna....Evi je pa velka punca....user posted image

tamika in brkn... matr sta me s to torto zrajc...ale...user posted image sem najprej hotla biskvit kupit, zdaj jo bom pa sama naredila pa še kolebam kako naj jo okrasim.... Nekaj v zvezi Helo Kity....itak....

čebela....prosim slikico Hane u kiklici... naša je zadnje čase u vrtec večkrat obleče.... pa še čopke ji naredijoo in je prava frajla....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 14:47:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
17.2.2011 14:47:23   
sjmm
ekola želodčki siti, Majki že naspan...oooo, urša že 2 uri.user posted image user posted image user posted image ..pri nas je to...dream onuser posted image

onassis ...pridna čmrlauser posted image user posted image

sam še princesko čakamo

mene pa spet neki pisker boli...a je vreme al kva

se nam je ena odrešilna bilka pokazala...je poštar prnesu obvestilo, da bodo dodatki za velko familijo...vsaj nekiuser posted image ...pa na ta novi banki sam še bilanco pregledajo, pa dobimo limit, pol pa upamo, da nam hitr še kak račun plačajo....pa ta staro banko u rit pošlemouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.2.2011 14:50:05   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA IN HANA VSE NAJLEPŠE OB VAJINEM DVEVU

a sm slikce od Urše falilauser posted image  kje so?

no vmes sm že južno na brzino nardila....zdej mal slikce iščem, ker mormo nardit za domačo nalogo en plakat od družine ( kaj imamo najraje, kaj radi delamo...pa še mal žlahte more bit vmesuser posted image )....naloge so moja nočna mora in sm čist živčnauser posted image kaj šele bo...SJMM HELPuser posted image user posted image user posted image

ja, plakati, referati.....sam ena velka sreča in veseljeuser posted image user posted image user posted image

glih dons skončujemo o obvodnih živalihuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.2.2011 16:50:59   
Čebel@
Hana čist navdušena nad kuhinjouser posted image user posted image user posted image ....user posted image  je peljal nečaka na trening,Hana in nečakinja sta pa sobi-se igratauser posted image ....se Hana skos smeje,pa jo kličeuser posted image user posted image

mami pa malo frejuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.2.2011 16:51:15   
birdy
Hoj...
Urša, sej včer pol nisem likala, tamal tuluuser posted image  Dons pa bom pa magari če sem do dveh ponoč pokoncuser posted image  Mam že tak kup da nimam kam zlagat, pa še cunj nimamo več zadost. Kristi je zmanjkal bodijev, pol ji pa nekak enga privlečem iz kupa (težko ker se res vse podira) in ga zmoči z vodo v roku pet minut. Sem ga kr sušit dala, da mam za jutr kej...
Jst pa zdej neki kao orbitrekamuser posted image  In sem šla dons že zjutri, v 31minutah 6,5km. Gre na boljš počasuser posted image  Dec dela 12ur. Že včer, pa dons in še jutr. Je sodelavec zbolu in pač en manjka, rezerve pa ni.

Čebela- vse naj naj tvoji Hani!!!! Naj ji bo lepo, veliko smeha, veselja, ljubezni, igranja in zdravja ji želim. Pa čist mal nagajanjauser posted image

Urša, mojidve babi gresta naslednji teden v vrtec, jst ne morem več. Doma sta že pet tednov in mi je prov hudo k se niti mal ne morem Levčku posvetit. Zdej se bova pa cartalauser posted image  Aja, pa mulc mali se mi že obrne iz trebuha na hrbetuser posted image user posted image  Od včeri... Pa tok lepo pase kravice. Mi je pa smešno mal, ti maš punčko za dušo, jst pa fantka za dušouser posted image  Moj mali scartančekuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.2.2011 17:32:30   
birdy
Joj, Vpis v vrtec, do kdaj je?
Kolumbo, sem gledala po netu in za Medvode sploh še nič ne piše? A kej veš kdaj je pri nas?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.2.2011 19:03:51   
Čebel@
čer

mala v postelji.....sta z sestrično tok divjale,da se je zelo težko umirila za spanje.....maledva sta na poti domov.....jaz sem pa crknjena,tko da vidim le še posteljouser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.2.2011 19:17:28   
sjmm
končno kuhna pospravlena...sam moj še večerja...je pršu glih k sm pospravla od naše večerje....sm mu nardila krompirjevo solatko k jo obožuje, pa bučke na žaru s sirčkom, zdej bo pa še štrudel za povrh

Majki še obdelujo svoj lonček vanilijevega jogurta...sm mu ga dala po dolgem cajtu...so se mu učki svetili

drgač pa smo bli ceu popoldne pridni k očija ni blo....pospravli vse sobe, zlikali zavese, preoblekli postelje...sej so mi en mau pomagal...Maj je itak čist podivjal...kot vedno k sesauc zalaufamouser posted image

zdej sm pa crkljena, se ceu dan nism za 5 minut usedla...tak d še tuširanje princa...mlekec...pojstla...mami...počitek...sam še prej se morm sušilca usmilt in ga spraznituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.2.2011 20:02:28   
tanci29
user posted image hello bejbike...

evo da se vam še javim preden gremo...

še vedno komaj dihamuser posted image ...no ampak mi je danes popolne uspelo mal pospravit doma...zdele grem mulčka skopat pa da gresta u mižule...daddy še kar delauser posted image ...pa jutri tud...spakirano in pripravljeno nimamo še popolnoma nič...jutri sem hvalabogu fraj tko da zjutrej odpelem maladva še u vrtec pičim še po zadnjih nakupih...pol pa dam u kufre metat...pozno popoldne pa se odpravimo proti brniku in pičimo...tako da drage moje imejte se lepo...saj zadnje čase se tako malo javljam da me niti ne boste pogrešaleuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.2.2011 20:03:52   
tanci29
čebela tvoji Hani pa želim vsenajboljše za rojstni dan, veliko veselja in smeha ji želimo ter veliko nežnih trenutkov z mamiko in atijem pa kmalu še z bratcem...lepo praznujte

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.2.2011 20:11:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image hello bejbike...

evo da se vam še javim preden gremo...

še vedno komaj dihamuser posted image ...no ampak mi je danes popolne uspelo mal pospravit doma...zdele grem mulčka skopat pa da gresta u mižule...daddy še kar delauser posted image ...pa jutri tud...spakirano in pripravljeno nimamo še popolnoma nič...jutri sem hvalabogu fraj tko da zjutrej odpelem maladva še u vrtec pičim še po zadnjih nakupih...pol pa dam u kufre metat...pozno popoldne pa se odpravimo proti brniku in pičimo...tako da drage moje imejte se lepo...saj zadnje čase se tako malo javljam da me niti ne boste pogrešaleuser posted image

SREČNO VSEM SKUPAJ!!!!!!!!! UŽIVAJTE NA TOPLEM ŠE ZA NAS!!!!!!!!!!SEVEDA D TE BOMO POGREŠALE, KVA PA KVASIŠ BEDARIJE!!!!TI NAS NE BOŠ K BOŠ FAJN UŽIVALA!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.2.2011 20:18:01   
brkn83
čer.

joj zdej sem pa tak hin. da še sam mojga počakam, da pride domov in potem naravnost v postlo.

Torta se hladi v hladilniku, jutri dopoldan jo samo še okrasim, pa še nisem čist prepričana kako. Kuhna je zdej čist spucana, tk da moj sploh ne bo vedu kaj vse sem delala. No za jutri sem si že skoraj vse pripravila, namaze sem naredila, narezek pa popoldan, preden začnem delat. Delam namreč do polsedmih, tk da sem se šele takrat zmenla, da naj pridejo.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.2.2011 20:26:54   
brkn83
tanči - uživaj na toplem še za nas. Verjetno ti ne boš nas pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ne da ne bomo me tebe.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 20:44:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
17.2.2011 20:47:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.